Έκανα edit, δες πάνω.Ερμής έγραψε: 06 Οκτ 2022, 16:56Δηλαδή οτι βγάζουν πάει τσέπη; ε νομίζω, κάποιου τύπου φορολογία πρέπει να υπάρχει, αλλιώς ποιος ο λόγος να παίζουν αποδείξεις;hellegennes έγραψε: 06 Οκτ 2022, 16:53Όχι. Το έμαθα προσωπικά επειδή έχω φίλη που έχει σχολή ταεκβοντό εδώ και 20 χρόνια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έστειλα τη γονέα Α
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Έστειλα τη γονέα Α
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Και πάλι κάποιος που προσφέρει μονο προπόνηση και όχι εκμάθηση δε φορολογείται; Αν ήταν ετσι θα το ειχαν γυρισει και τα κρεοπωλεία ως προπονητήρια σιαγόνων. Δύσκολο μου κάνει, κάτι άλλο παίζει.hellegennes έγραψε: 06 Οκτ 2022, 16:56Έκανα edit, δες πάνω.Ερμής έγραψε: 06 Οκτ 2022, 16:56Δηλαδή οτι βγάζουν πάει τσέπη; ε νομίζω, κάποιου τύπου φορολογία πρέπει να υπάρχει, αλλιώς ποιος ο λόγος να παίζουν αποδείξεις;hellegennes έγραψε: 06 Οκτ 2022, 16:53
Όχι. Το έμαθα προσωπικά επειδή έχω φίλη που έχει σχολή ταεκβοντό εδώ και 20 χρόνια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- hellegennes
Είναι η ειδική νομοθεσία για αθλητικά σωματεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Δεν υπάρχει ανάλογη νομοθεσία για κρεοπωλεία.Ερμής έγραψε: 06 Οκτ 2022, 16:59Και πάλι κάποιος που προσφέρει μονο προπόνηση και όχι εκμάθηση δε φορολογείται; Αν ήταν ετσι θα το ειχαν γυρισει και τα κρεοπωλεία ως προπονητήρια σιαγόνων. Δύσκολο μου κάνει, κάτι άλλο παίζει.hellegennes έγραψε: 06 Οκτ 2022, 16:56Έκανα edit, δες πάνω.Ερμής έγραψε: 06 Οκτ 2022, 16:56
Δηλαδή οτι βγάζουν πάει τσέπη; ε νομίζω, κάποιου τύπου φορολογία πρέπει να υπάρχει, αλλιώς ποιος ο λόγος να παίζουν αποδείξεις;
Αν θέλεις λεπτομέρειες, διάβασε εδώ:
https://www.accountwave.gr/athlitika-so ... imetopisi/
Tl;dr:
Τα έσοδα των αθλητικών σωματείων που αφορούν τις συνδρομές των μελών τους (τακτικές και έκτακτες), δεν εντάσσονται στις διατάξεις του κώδικα φορολογίας εισοδήματος και του κώδικα ΦΠΑ.
Ένα αθλητικό σωματείο πρέπει να χρησιμοποιεί τα οικονομικά πλεονάσματα για να εξυπηρετεί τον σκοπό του και δεν μπορεί να διανέμει κέρδη.
Με λίγα λόγια, τα λεφτά από τις συνδρομές πηγαίνουν για την λειτουργία του σωματείου = πληρωμή προσωπικού με προκαθορισμένο μισθολόγιο + έξοδα εγκαταστάσεων. Αν το σωματείο ορίζει δυνατότητα εκμάθησης πέρα από προπόνηση, εκδίδουν απόδειξη ξεχωριστή μόνο γι' αυτήν την υπηρεσία και είναι πρόσθετο κόστος, δηλαδή δεν καλύπτεται από την συνδρομή μέλους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Τα παιδιά μου είναι σαν κι εμένα, έχουν ανάγκη να βαρεθούν. Εννοώ μπολικο ελεύθερο χρόνο που δεν κάνουν απολύτως τιποτα. Είναι ιερός χρόνος και τους τον αφήνω, όπως τον αφήνω και στον εαυτό μου.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
-
stergiosbik
Στον Απόλλωνα ρε τομάρι;Στύγιος έγραψε: 06 Οκτ 2022, 13:51 Και τσόντες είχαμε πάει να δούμε 15 χρονών παιδιάstergiosbik στο γνωστό γκουχ γκουχ τσοντοσινεμά . Ήταν γλυκιά η αμαρτία κι η παρανομία των ανήλικων.
-
stergiosbik
Και μπάσκετ παίζουν και κρυφτό,κυνηγητό,βόλτες με τα ποδήλατα κλπ κλπ.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Οκτ 2022, 14:05Αν υπάρχει χώρος και συνομήλικοι για ελεύθερο παιχνίδι.stergiosbik έγραψε: 06 Οκτ 2022, 11:49Αν πάνε σε ποδοσφαιρική ομάδα,ΟΧΙ δεν είναι ελεύθερος χρόνος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Οκτ 2022, 11:34 Το φιλοσοφικό ερώτημα είναι τι είναι ο ελεύθερος χρόνος. Αν τον γεμίσεις δηλαδή με κάτι προγραμματισμένο αλλά ευχάριστο γίνεται αξιοποιημενος ελεύθερος χρόνος, ή παύει να είναι ελεύθερος;
Αν παίζουν στο δρόμο μπάλα είναι ελεύθερος αλλά αν πάνε για ποδόσφαιρο στο 5χ5 είναι μη ελεύθερος;
Γιατί πολύ απλά τότε μπαίνει σε καλούπι.
Πότε θα πάει,τι θα κάνει,πώς θα το κάνει,πόση ώρα το κάνει.
Αν όμως παίζει μπάλα με τους φίλους του τότε είναι ελεύθερος χρόνος.
Γιατί το παιδικό μυαλό χρειάζεται και την "αναρχία" της αλάνας.
Φυσικά και ένα παιδί μπορεί να πάει σε ακαδημία ποδοσφαίρου αν το θέλει και είναι και καλό γιατί αθλείται και ξελαμπικαρει το μυαλό.
Το ελεύθερο παιχνίδι όμως είναι αλλιώς.
Και στην τελική, ποια είναι τα "ελεύθερα παιχνίδια" που μπορούν να παίξουν τα παιδιά;
Εκτός από το κλασσικόποδόσφαιρο στην αλάνα, έτσι;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ασεβ πάρτου αυτό:Ασέβαστος έγραψε: 06 Οκτ 2022, 08:51ελευθερος χρονος που δεν ταυτιζεται με ελευθερο χρονο γονεα=πηξιμο στο λαπτοπ.Στύγιος έγραψε: 05 Οκτ 2022, 19:58 Τα έχετε αποβλακώσει τα πιτσιρίκια με χίλιες δυο εξωσχολικές μαλακίες ,δεν έχουν ελεύθερο χρόνο και μετά παραπονιέστε ότι δεν έχουν απόδοση στο σχολείο.
οποτε, αν οι γονεις ειναι χρονικα ζορισμενοι, δραστηριοτητες.

Πέρασε ένα ολόκληρο απόγευμα χθες παρατηρώντας τα άπαντα. Ακόμη κι ένα μυρμήγκι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Gherschaagk έγραψε: 08 Οκτ 2022, 10:10Ασεβ πάρτου αυτό:Ασέβαστος έγραψε: 06 Οκτ 2022, 08:51ελευθερος χρονος που δεν ταυτιζεται με ελευθερο χρονο γονεα=πηξιμο στο λαπτοπ.Στύγιος έγραψε: 05 Οκτ 2022, 19:58 Τα έχετε αποβλακώσει τα πιτσιρίκια με χίλιες δυο εξωσχολικές μαλακίες ,δεν έχουν ελεύθερο χρόνο και μετά παραπονιέστε ότι δεν έχουν απόδοση στο σχολείο.
Πέρασε ένα ολόκληρο απόγευμα χθες παρατηρώντας τα άπαντα. Ακόμη κι ένα μυρμήγκι.
ενδιαφερον.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Τι ειναι αυτο;Φτιαχνει φρεντο;Gherschaagk έγραψε: 08 Οκτ 2022, 10:10Ασεβ πάρτου αυτό:Ασέβαστος έγραψε: 06 Οκτ 2022, 08:51ελευθερος χρονος που δεν ταυτιζεται με ελευθερο χρονο γονεα=πηξιμο στο λαπτοπ.Στύγιος έγραψε: 05 Οκτ 2022, 19:58 Τα έχετε αποβλακώσει τα πιτσιρίκια με χίλιες δυο εξωσχολικές μαλακίες ,δεν έχουν ελεύθερο χρόνο και μετά παραπονιέστε ότι δεν έχουν απόδοση στο σχολείο.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Η ικανοτητα του Ελληνος να φτιαχνει νομικα παραθυρακια ειναι παροιμιωδης...
Gherschaagk έγραψε: 08 Οκτ 2022, 10:10Ασεβ πάρτου αυτό:Ασέβαστος έγραψε: 06 Οκτ 2022, 08:51ελευθερος χρονος που δεν ταυτιζεται με ελευθερο χρονο γονεα=πηξιμο στο λαπτοπ.Στύγιος έγραψε: 05 Οκτ 2022, 19:58 Τα έχετε αποβλακώσει τα πιτσιρίκια με χίλιες δυο εξωσχολικές μαλακίες ,δεν έχουν ελεύθερο χρόνο και μετά παραπονιέστε ότι δεν έχουν απόδοση στο σχολείο.
link? είναι για τα παιδιά ενος φίλου από το χωριό, δεν τον ξες
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
https://www.skroutz.gr/s/16940448/Legam ... CE%BD.htmlYochanan έγραψε: 08 Οκτ 2022, 11:13Gherschaagk έγραψε: 08 Οκτ 2022, 10:10Ασεβ πάρτου αυτό:Ασέβαστος έγραψε: 06 Οκτ 2022, 08:51
ελευθερος χρονος που δεν ταυτιζεται με ελευθερο χρονο γονεα=πηξιμο στο λαπτοπ.
Πέρασε ένα ολόκληρο απόγευμα χθες παρατηρώντας τα άπαντα. Ακόμη κι ένα μυρμήγκι.![]()
![]()
Παιχνίδι είναι αλλά μεγεθύνει τα πάντα 20 έως 40 φορές έχει και φωτάκι. Φοβερό.
ευχαριστώ πολύ!! βασικά για μένα το θέλω όπως καταλαβες :-)Gherschaagk έγραψε: 08 Οκτ 2022, 12:38https://www.skroutz.gr/s/16940448/Legam ... CE%BD.htmlYochanan έγραψε: 08 Οκτ 2022, 11:13Gherschaagk έγραψε: 08 Οκτ 2022, 10:10
Ασεβ πάρτου αυτό:
Πέρασε ένα ολόκληρο απόγευμα χθες παρατηρώντας τα άπαντα. Ακόμη κι ένα μυρμήγκι.![]()
![]()
Τα πάντα;;;μεγεθύνει τα πάντα 20 έως 40 φορές
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Yochanan έγραψε: 08 Οκτ 2022, 12:41ευχαριστώ πολύ!! βασικά για μένα το θέλω όπως καταλαβες :-)Gherschaagk έγραψε: 08 Οκτ 2022, 12:38https://www.skroutz.gr/s/16940448/Legam ... CE%BD.html
Τα πάντα;;;μεγεθύνει τα πάντα 20 έως 40 φορές
Όλα εκείνα που χωράνε ανάμεσα στα γυαλάκια.