!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έστειλα τη γονέα Α

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Re: Έστειλα τη γονέα Α

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Οκτ 2022, 21:59 Εικόνα
:smt005: :smt005:
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

ναι αλλά

φοσίλης εάν μάθαινες πιλάτες ίσως να μάθαινες να διαχειρίζεσαι τον θυμό σου
και να ταΧτοποιούσες εσύ το ζήτημα
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

foscilis έγραψε: 05 Οκτ 2022, 23:03 Το πρόβλημα είναι ότι όπως και με άλλα ζητήματα δεν ξέρω τι πρέπει να πω που να μην είναι κράξιμο και τσακωμός γιατί ξέρω ότι ο άλλος θα έπρεπε να ξέρει πως είναι καθίκι.

Το ίδιο έγινε και το καλοκαίρι που μου την είχε σπάσει η αδερφή μου με τα ανίψια μου, "πάω να συνενοηθώ να κόψει τις μαλακίες" "τι θα της πεις δηλαδή" "δε θέλω να σας βλέπω για δυο βδομάδες μπας και συνέλθω από τις φάτσες σας" "Ο-ΧΙ" και δώστου να μου τη σπάει ακόμα πιο πολύ και δως του να μη με αφήνει η άλλη, στο τέλος πήγα και είπα "δε θέλω να σας βλέπω για δυο βδομάδες μπας και συνέλθω από τις φάτσες σαςκαι να ξέρεις ότι δεν τσακωνόμαστε αλλά αν διανοηθείς να κάνεις κουβέντα στη (γονέα Α) τότε θα δεις τι σημαίνει αληθινός τσακωμός".

Να ρωτήσω και κάτι άλλο, η απόδειξη δεν πρεπει να είναι θεωρημένη;

Μήπως ρουφιανέψω στην ΑΔΑΕ και βγάλω κανα λεφτό λύνοντας ταυτόχρονα και το πρόβλημα του Τζούντο.
Σαν αγάμητη σκατόγρια κάνεις ρε μαλάκα , ξεπέρασέ το και προχώρα..
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Οι περισσότερες από τις σχολές αυτές φυτοζωουν κ περιμένουν να πουλήσουν καμία στολή νιντζα με τις ευλογίες της ομοσπονδίας τους μπας κ πληρώσουν το ενοίκιο.
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

foscilis έγραψε: 05 Οκτ 2022, 23:03 Το πρόβλημα είναι ότι όπως και με άλλα ζητήματα δεν ξέρω τι πρέπει να πω που να μην είναι κράξιμο και τσακωμός γιατί ξέρω ότι ο άλλος θα έπρεπε να ξέρει πως είναι καθίκι.

Το ίδιο έγινε και το καλοκαίρι που μου την είχε σπάσει η αδερφή μου με τα ανίψια μου, "πάω να συνενοηθώ να κόψει τις μαλακίες" "τι θα της πεις δηλαδή" "δε θέλω να σας βλέπω για δυο βδομάδες μπας και συνέλθω από τις φάτσες σας" "Ο-ΧΙ" και δώστου να μου τη σπάει ακόμα πιο πολύ και δως του να μη με αφήνει η άλλη, στο τέλος πήγα και είπα "δε θέλω να σας βλέπω για δυο βδομάδες μπας και συνέλθω από τις φάτσες σαςκαι να ξέρεις ότι δεν τσακωνόμαστε αλλά αν διανοηθείς να κάνεις κουβέντα στη (γονέα Α) τότε θα δεις τι σημαίνει αληθινός τσακωμός".

Να ρωτήσω και κάτι άλλο, η απόδειξη δεν πρεπει να είναι θεωρημένη;

Μήπως ρουφιανέψω στην ΑΔΑΕ και βγάλω κανα λεφτό λύνοντας ταυτόχρονα και το πρόβλημα του Τζούντο.
Μια δεκαετία+ που σε ξέρουμε μέσα από τα posts σου, ό,τι και να πεις θα είναι κράξιμο. Οπότε καλά κάνεις και αφήνεις το Γονέα Α να είναι το interface σε τέτοια interactions.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 05 Οκτ 2022, 23:22 Οι περισσότερες από τις σχολές αυτές φυτοζωουν κ περιμένουν να πουλήσουν καμία στολή νιντζα με τις ευλογίες της ομοσπονδίας τους μπας κ πληρώσουν το ενοίκιο.
ναι, αν κάνω τις πράξεις είναι περίπου 2000 ευρώ το μήνα οι συνδρομές.

Βασικά, πώς γίνεται να υπάρχει;
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

foscilis έγραψε: 05 Οκτ 2022, 19:37 ....να πληρώσει το τζούντο του μικρού γιατί εγώ ό,τι λεφτά έδωσα στην ψωλιτσα ως τώρα πήρα μόνο χαμόγελο και ευχαριστώ.

Το ίδιο πήγε να κανει και τωρα, παίρνει λοιπόν η ψωλιτσα τα λεφτά, βγάζει ένα κιτάπι με διακόσια ονόματα στις σειρές και εννια μήνες στις στήλες, βρίσκει το δικό μας κάνει τσεκ χαμόγελαει λέει "ευχαριστώ"

"Την απόδειξη;" της λέει η γονέας Α
"Μα φυσικά" λέει η ψωλιτσα, βγάζει ένα τεράστιο μπλοκ γράφει τα στοιχεία κόβει το δελτίο το δίνει κι έτσι πήραμε το παραστατικό με αύξοντα αριθμο

3

Μιλαμε για σχολή τζουντο-πιλατες με τουλάχιστον πέντε τμήματα παιδιών και ενηλίκων, απασχολεί τρεις υπαλλήλους, λειτουργεί τέσσερα χρονια και ως τώρα είχε κοψει ΔΥΟ αποδείξεις!
Πήγαινε αλλού.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

foscilis έγραψε: 05 Οκτ 2022, 23:42
EKPLIKTIKOS έγραψε: 05 Οκτ 2022, 23:22 Οι περισσότερες από τις σχολές αυτές φυτοζωουν κ περιμένουν να πουλήσουν καμία στολή νιντζα με τις ευλογίες της ομοσπονδίας τους μπας κ πληρώσουν το ενοίκιο.
ναι, αν κάνω τις πράξεις είναι περίπου 2000 ευρώ το μήνα οι συνδρομές.

Βασικά, πώς γίνεται να υπάρχει;
Πιθανολογώ ότι είναι αθλητικός σύλλογος. Αυτό γράφει απ' έξω; Οι αθλητικοί σύλλογοι δεν φορολογούνται ούτε υπάγονται σε ΦΠΑ. Ακριβέστερα:

Σε καμία περίπτωση δεν προβλέπεται υποχρέωση να εκδίδουν τα σωματεία στοιχεία του ΚΒΣ – ΚΦΑΣ – ΕΛΠ για την είσπραξη των συνδρομών από τα μέλη τους. Για τις συνδρομές εκδίδονται απλές αθεώρητες αποδείξεις είσπραξης με βασική προϋπόθεση βέβαια να είναι ενημερωμένο παράλληλα το βιβλίο μελών του σωματείου .
Αυτό απαντάει και στην ερώτησή σου για την θεώρηση της απόδειξης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Οκτ 2022, 21:59 Εικόνα
:smt005: :smt005: :smt005:
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Έχεις δίκιο ρε, μην τους ακούς. Και 'γώ τα παίρνω με κάτι τέτοιους. Περισσότερο άμα βλέπω κουτοπονηριές.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Στύγιος έγραψε: 05 Οκτ 2022, 19:58 Τα έχετε αποβλακώσει τα πιτσιρίκια με χίλιες δυο εξωσχολικές μαλακίες ,δεν έχουν ελεύθερο χρόνο και μετά παραπονιέστε ότι δεν έχουν απόδοση στο σχολείο.
ελευθερος χρονος που δεν ταυτιζεται με ελευθερο χρονο γονεα=πηξιμο στο λαπτοπ.

οποτε, αν οι γονεις ειναι χρονικα ζορισμενοι, δραστηριοτητες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Gherschaagk έγραψε: 05 Οκτ 2022, 21:24

Μόνος του επιλέγει πού θα πάει. Δεν τον σπρώχνω.
γω πρεπει να παραδεχτω οτι εχωσα ενα μικρο σκουντηματακι προς προσκοπους μερια, καθοτι δικο μου παιδικο απωθημενο. :oops:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Ασέβαστος έγραψε: 06 Οκτ 2022, 09:04
Gherschaagk έγραψε: 05 Οκτ 2022, 21:24

Μόνος του επιλέγει πού θα πάει. Δεν τον σπρώχνω.
γω πρεπει να παραδεχτω οτι εχωσα ενα μικρο σκουντηματακι προς προσκοπους μερια, καθοτι δικο μου παιδικο απωθημενο. :oops:
Όλοι οι συμμαθητές του τρελαίνονται για ποδόσφαιρο. Ήθελα να πάει κι αυτός. 3 απογεύματα και ένα πρωϊνό ξεθεώνονται. Δεν ήθελε με τίποτα. Πήγε μπάσκετ και περνάει καλά. Και το προπροηγούμενο Σάββατο ο προπονητής του έλεγε μπράβο γιατί έπαιζε καλά και ένας συμπαίκτης του γκρίνιαζε γιατί μάρκαρε πολύ σκληρά. You cannot have it all. Πολλή δουλειά για το σχολείο. Πολλές επαναλήψεις, πολύ διάβασμα. Δεν ξεφεύγει τίποτα από λάθη, περνάνε όλα από ραντάρ. Λιγότερη δουλειά στα αγγλικά αλλά τα γραπτά του τέλεια. Από κει και πέρα, έχει το δικαίωμα να επιλέξει. Δεν υπάρχει χρόνος να πάει και για σκάκι που το θέλει, θα παίξει με τον μπαμπά του. Ένα μπάσκετ και μια ρομποτική έμειναν. Αν σταματήσει το μπάσκετ, θα κατεβαίνει στην αυλή και θα χτυπάει την μπάλα όλη μέρα, αν του κόψω την ρομποτική θα φρικάρει. Και στην τελική αγόρι είναι, πως να τον σκουντήξω; Να τον στείλω μπαλέτο;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Ασέβαστος έγραψε: 06 Οκτ 2022, 08:51
Στύγιος έγραψε: 05 Οκτ 2022, 19:58 Τα έχετε αποβλακώσει τα πιτσιρίκια με χίλιες δυο εξωσχολικές μαλακίες ,δεν έχουν ελεύθερο χρόνο και μετά παραπονιέστε ότι δεν έχουν απόδοση στο σχολείο.
ελευθερος χρονος που δεν ταυτιζεται με ελευθερο χρονο γονεα=πηξιμο στο λαπτοπ.

οποτε, αν οι γονεις ειναι χρονικα ζορισμενοι, δραστηριοτητες.
2 ώρες ημερησίως , μετά "κλειδώνει" το wi fi :8)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”