!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σε ποιά χώρα του κόσμου θέλετε να ζήσετε ;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Σε ποιά χώρα του κόσμου θέλετε να ζήσετε ;

ΑΜΕΡΙΚΗ
14
18%
ΚΑΝΑΔΑΣ
10
13%
ΒΡΑΖΙΛΙΑ
1
1%
ΑΓΓΛΙΑ
1
1%
ΓΕΡΜΑΝΙΑ
2
3%
ΙΤΑΛΙΑ
10
13%
ΣΟΥΗΔΙΑ
2
3%
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
11
14%
ΡΩΣΙΑ
4
5%
Β. ΚΟΡΕΑ
7
9%
ΑΛΛΗ
15
19%

Σύνολο ψήφων: 77

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Σε ποιά χώρα του κόσμου θέλετε να ζήσετε ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Navis έγραψε: 07 Οκτ 2022, 00:06 το τι θεωρουμε βρωμικο ή οχι εχει να κανει και με το πως μεγαλωσαμε. πχ για εναν Αγγλο ειναι εμετικο το οτι κραταμε τα κωλοχαρτα στο χωρο του μπανιου σε καλαθο αντι να τα πεταμε στη λεκανε (* ασχετως λογου).
Εχω μπει σε πραγματικα απειρα αγγλικα σπιτια και σε γενικες γραμμες δεν εχω δει καποια διαφορα με Ελλαδα. Ουτε τα παιδια τους στα σχολεια ειναι πιο βρωμικα ή ατημελητα. Εχω μπει και σε αχουρια και στις δυο χωρες.
Και στις δυο χωρες εχω γνωρισει βρωμιαρηδες ή αδιαφορους με την εμφανιση τους (τρυπες στα ρουχα/καλτσες).
Σωστό σε βρίσκω. Θέμα βιωμάτων είναι η "καθαριότητα". Καμιά σχέση δεν έχει με μετρήσιμα πράγματα όπως infection rate κλπ.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

The Age of Aquarius έγραψε: 07 Οκτ 2022, 00:11 Η Φορμόζα αξίζει τον κόπο.
Με καθεστώς DPP; Μόνο για τουρισμό.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

mao mao έγραψε: 07 Οκτ 2022, 00:08
Gherschaagk έγραψε: 07 Οκτ 2022, 00:06

Still, σε τέτοιες περιοχές, δεν θες να ζεις.
Στο πανόραμα μένεις; Οι φωτό που έδειξε ο Χέλης είναι όμοιες με το 90% της πόλης
Εκνευρίζομαι όταν χρειάζεται να οδηγήσω στο Πανόραμα. Όχι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

Chilloutbuddy έγραψε: 06 Οκτ 2022, 19:45
ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Οκτ 2022, 19:27 Όσο για τα πολιτιστικά, μια ματιά να ρίξεις στις αντίστοιχες στήλες για εκθέσεις, παραστάσεις, θέατρα, αφιερώματα κλπ θα καταλάβεις.

Για εστίαση, δεν το συζητώ καν.

Αν έχεις χρήματα στην Ελλάδα, που να μπορούν να καλύψουν την οποιαδήποτε επιλογή σε χώρο διαμονής, ποιότητα ζωής και ψυχαγωγία, προσφέρει τα ΠΑΝΤΑ σε πολύ πιο χαμηλό κόστος απ' ό,τι στις ευρωπαϊκές πόλεις.
Καλά ρίξε μια ματιά σε εκθεσεις-παραστασεις-θεατρα-αφιερωματα σε άλλη ευρωπαικη πρωτεύουσα και έλα πες μου. Βγες μία για ψώνια Ηλισια Πεδια και πες μου. Κάτσε για καφέ έξω απ'το Λούβρο στο πάρκο με τις καστανιές. Μπες μια στην γκαλερί Λαφαγιέτ στον πρώτο όροφο που έχει το ίδιο εκλερ σε 85 διαφορετικές γεύσεις και χρώματα να διαλεξεις. Δες πόσες συναυλίες πάνε λονδινο-παρισι και πόσες έρχονται Αθήνα. Καλά για εστιατόρια μην το πιάνεις καθόλου.

Η Αθήνα καλά είναι για να πάρεις μια μικρή γεύση πολιτισμού, συν τα αρχαία που είναι μοναδικά. Αλλά γεύση μόνο, το κυρίως μενου είναι Ευρώπη.
αντικειμενικα ειναι καλυτερα να ζεις σε ενα μερος οπως η Ρόδος π.χ ή καπου τελος παντων στην Ελλαδα με εξαιρετικο κλιμα και να υπαρχει η δυνατοτητα να φευγεις με το αεροπλανο οποτε θες οπου θες

ειναι και τι θελει ο καθενας,εγω πλεον τα θεωρω ολα αλλοτριωση λιγο πολυ ολα αυτα που λες,δηλαδη η λεγομενη κουλτουρα,δεν λεω πως δεν μου αρεσουν δεν λεω πως δεν τα κυνηγω,αλλα οπωσδηποτε εχουν ενα στοιχειο αλλοτριωσης,που το εχουμε κληρονομησει αμα τη παρουσια μας στην πολη,
αισθανομαι πως ο ανθρωπος ειναι προγραμματισμενος να ζει στο φως(αποδεδειγμενο και ιατρικα πια εδω που τα λεμε :lol: ),στην φυση,να βλεπει την θαλασσα,να συγχρωτιζεται και με ανθρωπους,να εργαζεται (Δουλεια ή χομπι),να ειναι αλτρουιστηςγενικα να επιστρεφει στα βασικα
οταν τα κατακτησει αυτα τοτε συμπληρωνονται και καποια απο τα αλλα

βεβαια στο τελος αυτο που τελικα ψαχνει ειναι ο Θεος,αλλα αυτο ειναι μια αλλη κουβεντα.

για να επιστρεψω το Παρισι δεν μου ειπε τιποτα,εκτος απο εναν μηνα οκ,αλλα τιποτα το ιδιαιτερο.

νομιζω οι διαπροσωπικες σχεσεις και η φυση ειναι τα πραγματα που ανεβαζουν την καθημερινοτητα καποιου και σε αυτα η μεσογειος δεν παλευεται
ενω διαθετει σε καποιο βαθμο και ολα τα αλλα.

αλλα το ζουμι ειναι η αλλη κουβεντα που την αποφευγουμε :lol:
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Navis έγραψε: 07 Οκτ 2022, 00:06 το τι θεωρουμε βρωμικο ή οχι εχει να κανει και με το πως μεγαλωσαμε. πχ για εναν Αγγλο ειναι εμετικο το οτι κραταμε τα κωλοχαρτα στο χωρο του μπανιου σε καλαθο αντι να τα πεταμε στη λεκανε (* ασχετως λογου).
Εχω μπει σε πραγματικα απειρα αγγλικα σπιτια και σε γενικες γραμμες δεν εχω δει καποια διαφορα με Ελλαδα. Ουτε τα παιδια τους στα σχολεια ειναι πιο βρωμικα ή ατημελητα. Εχω μπει και σε αχουρια και στις δυο χωρες.
Και στις δυο χωρες εχω γνωρισει βρωμιαρηδες ή αδιαφορους με την εμφανιση τους (τρυπες στα ρουχα/καλτσες).
:o Αυτό με τα κωλόχαρτα τό είχα ξεχάσει. Έκανες ρουά ματ! Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα χωρίς ικανοποιητικό αποχετευτικό σύστημα. Η Βρυξέλλα το ξέρει, εξ ορισμού λόγος για σουταρογκρέξιτ.
Άβαταρ μέλους
The Age of Aquarius
Phorum.gr user: The Age of Aquarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Age of Aquarius »

Οκινάουα
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

Εικόνα

αρκετα υψηλο στην αγγλια,εκπληξη(μηπως το ανεβαζουν καποιοι; :003: μπα και η ιρλανδια ψηλα )
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

sharp έγραψε: 07 Οκτ 2022, 00:14
:o Αυτό με τα κωλόχαρτα τό είχα ξεχάσει. Έκανες ρουά ματ! Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα χωρίς ικανοποιητικό αποχετευτικό σύστημα. Η Βρυξέλλα το ξέρει, εξ ορισμού λόγος για σουταρογκρέξιτ.
Το κεντρικό αποχετευτικό σύστημα δεν έχει πρόβλημα. Πρόβλημα έχουν τα παλιότερα κτήρια. Από την άλλην, ένα θετικό που προκύπτει είναι ότι λιγότεροι πετάνε πράγματα στην τουαλέτα. Σε χώρες που είναι ανήκουστο το καλαθάκι μπάνιου, ο κόσμος πετάει από τρίχες ως χημικά, λάδια, φαγητό, προφυλακτικά, σερβιέτες, οδοντικό νήμα, χαρτί κουζίνας και ένα σωρό άλλα πράγματα που κανένα αποχετευτικό σύστημα δεν έχει φτιαχτεί για να υποστηρίξει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
sharp

Στο Βανουάτου κανείς; Γιατί έτσι;
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Κόκκορας έγραψε: 07 Οκτ 2022, 00:17
Εικόνα

αρκετα υψηλο στην αγγλια,εκπληξη(μηπως το ανεβαζουν καποιοι; :003: μπα και η ιρλανδια ψηλα )
Εγώ πάντως σε μπαρ και παμπ δεν έβλεπα Άγγλους να πλένουν τα χέρια τους μετά από τουαλέτα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

hellegennes έγραψε: 07 Οκτ 2022, 00:26
Κόκκορας έγραψε: 07 Οκτ 2022, 00:17
Εικόνα

Εγώ πάντως σε μπαρ και παμπ δεν έβλεπα Άγγλους να πλένουν τα χέρια τους μετά από τουαλέτα.
πω πω
sharp

Κόκκορας έγραψε: 07 Οκτ 2022, 00:13
νομιζω οι διαπροσωπικες σχεσεις και η φυση ειναι τα πραγματα που ανεβαζουν την καθημερινοτητα καποιου και σε αυτα η μεσογειος δεν παλευεται
Είναι όλοι τόσο μαλάκες, έ...; Ίσως δεν έχεις κι άδικο :cry
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Οκτ 2022, 20:38
Chilloutbuddy έγραψε: 06 Οκτ 2022, 19:45
ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Οκτ 2022, 19:27 Όσο για τα πολιτιστικά, μια ματιά να ρίξεις στις αντίστοιχες στήλες για εκθέσεις, παραστάσεις, θέατρα, αφιερώματα κλπ θα καταλάβεις.

Για εστίαση, δεν το συζητώ καν.

Αν έχεις χρήματα στην Ελλάδα, που να μπορούν να καλύψουν την οποιαδήποτε επιλογή σε χώρο διαμονής, ποιότητα ζωής και ψυχαγωγία, προσφέρει τα ΠΑΝΤΑ σε πολύ πιο χαμηλό κόστος απ' ό,τι στις ευρωπαϊκές πόλεις.
Καλά ρίξε μια ματιά σε εκθεσεις-παραστασεις-θεατρα-αφιερωματα σε άλλη ευρωπαικη πρωτεύουσα και έλα πες μου. Βγες μία για ψώνια Ηλισια Πεδια και πες μου. Κάτσε για καφέ έξω απ'το Λούβρο στο πάρκο με τις καστανιές. Μπες μια στην γκαλερί Λαφαγιέτ στον πρώτο όροφο που έχει το ίδιο εκλερ σε 85 διαφορετικές γεύσεις και χρώματα να διαλεξεις. Δες πόσες συναυλίες πάνε λονδινο-παρισι και πόσες έρχονται Αθήνα. Καλά για εστιατόρια μην το πιάνεις καθόλου.

Η Αθήνα καλά είναι για να πάρεις μια μικρή γεύση πολιτισμού, συν τα αρχαία που είναι μοναδικά. Αλλά γεύση μόνο, το κυρίως μενου είναι Ευρώπη.
...

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί πήγες στην Αυστραλία.

Έχουν 86 γεύσεις στα εκλέρ και καλύτερες παραστάσεις;
ανοστα ειναι τα εκλερ τους,καλυτερα γλυκα βρισκεις στην Ελλαδα(με εξαιρεση την εβραικη γειτονια τους,που ειναι σχεδον στο ιδιο επιπεδο με εμας)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 07 Οκτ 2022, 00:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

hellegennes έγραψε: 06 Οκτ 2022, 22:34
sharp έγραψε: 06 Οκτ 2022, 22:08
EKPLIKTIKOS έγραψε: 06 Οκτ 2022, 21:54

Θλιπcis
Είσαι άσχετος από μοντέρνα τέχνη.
Αυτή η φωτογραφία είναι τελείως προβοκατόρικη, τραβηγμένη να βλέπει ταράτσες και με τηλεφακό για να φαίνεται χειρότερα.
ισχυει,εγω την βλεπω και απο ψηλα
στην φωτο βλεπω λιγη θαλασσα μπροστα,δεν μπορουσε να την κοψει και αυτην :lol:

δεν εχω καταλαβει ποιο κομματι της πολης ειναι!δεν μοιαζει με κανενα απο οσα ξερω απο αριστοτελους και περα.

εχουν το χαλι τους οι ταρατσες ,αλλα απο ψηλα οταν την βλεπεις δεν φαινεται ετσι η πολη,δειχνει πολυ καλυτερα στην γενικη εικονα απο Πανοραμα π.χ
και κυριως στην ανω πολη βλεπεις την ταρατσα,που ειναι χαλι,αλλα σιγουρα οχι ετσι οπως φαινεται στην φωτο,ωστοσο παιζει ρολο και η γωνια ληψης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 07 Οκτ 2022, 00:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Navis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Navis »

καλα αυτα τα γκαλοπ ειναι σα την ερωτηση ποσο μεγαλη την εχετε. Τωρα με τα κορωνα κλπ νομιζω ολοι τα πλενουν.

Αλλα και παλι αν το δουμε με ψυχρη λογικη, και τι εγινε εαν δε πλυνεις τα χερια σου μετα απο κατουρημα στο ορθιο. Αλλωστε μονο το φερμουαρ σου κατεβαζεις και ισα ισα λιγο πιανεις το πουλι σου. Παω στοιχημα οτι ανα δεκαλεπτο πιανετε πιο βρωμερα πραγματα (πχ το κινητο) αλλα δε σας βλεπω να πλενεστε σαν την τυπισα που ειχε ocd στη λαμψη
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”