Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Οκτ 2022, 21:54
Να τελειώσει ο Ντέμον αυτό που άρχισε ο παλίκαρος Lucerys.
Μουλικο και εκκολαπτόμενος simp. Δε σου ανήκει κύριε ο δράκος, δεν είναι κληρονομίας της ξαδέρφης σου. You snooze you lose. Ο παλικάρος ήταν ο Έμοντ, 100 κιλά @@. "Μανα μη με κλαις, δεν πειράζει που έχασα το μάτι" ήταν ο,τι πιο ειπωθεί ποτέ στο συμπαν του planetos. Γίγαντας
Η δε μητέρα, τραγική φιγούρα. Σκατέψανε το παιδί και ο ανοικός τους λέει "δωστε τα χέρια και πείτε συγνώμη"
100 κιλά κόμπλεξ, κρατήθηκε από μια σέλα και νομίζει ότι έγινε ο Λόρδος Γαμάουα.
H σελα εχει απο κατω και ενα δρακο 200 ετων, μεγέθους γιωτ Ωνάση που ξερναει μισο χλμ φλογα.
Ε ειναι Λορδος Γαμαουα που καταφερε και εκανε bonding με τον ισχυροτερο δράκο του Γουεστερος.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Οκτ 2022, 21:54
Να τελειώσει ο Ντέμον αυτό που άρχισε ο παλίκαρος Lucerys.
Μουλικο και εκκολαπτόμενος simp. Δε σου ανήκει κύριε ο δράκος, δεν είναι κληρονομίας της ξαδέρφης σου. You snooze you lose. Ο παλικάρος ήταν ο Έμοντ, 100 κιλά @@. "Μανα μη με κλαις, δεν πειράζει που έχασα το μάτι" ήταν ο,τι πιο ειπωθεί ποτέ στο συμπαν του planetos. Γίγαντας
Η δε μητέρα, τραγική φιγούρα. Σκατέψανε το παιδί και ο ανοικός τους λέει "δωστε τα χέρια και πείτε συγνώμη"
100 κιλά κόμπλεξ, κρατήθηκε από μια σέλα και νομίζει ότι έγινε ο Λόρδος Γαμάουα.
Δίκαια και σταράτα. Το κέρδισε το εγώ με το σπαθί του. Είχε τ'αρχίδια και έκανε την κίνηση πρώτος
George_V έγραψε: 03 Οκτ 2022, 18:50
Nα ποστάρω ενα χάρτη που δειχνει τους αρχικους υποστηρικτές των Greens and Blacks τη δεδομένη στιγμη ή θα μου την πεσετε?
Gherschaagk τι λες? Να τον βάλω?
Βάλτο κι αυτό. Τι κακό μπορεί να κάνει;
Οκ συ ειπας
Οπως μπορειτε να δειτε στο χάρτη με τους Blacks εχουν συνταχθει Σταρκ, Ταλλυ, Γκρευτζου, Βελαρυον, Aρρυν απο τα Great Houses
Με τους Greens εχουν συνταχθει απο Great Houses οι Λαννιστερ και οι Μπαράθεον
Οι Ταιρελ επισημως ειναι ουδετεροι επι του παρόντος αλλα λογω συναφειας με του Χαιταουερ ανεπισημως γερνουν προς τους Greens.
Kαι υπαρχουν και ορισμενοι θυλακες Blacks και Greens διασπαρτοι επισης. Και φυσικα το Ντορν ειναι ανεξαρτητο και εκτος Βασιλειου οποτε δε μας νοιαζει τι κανει για την ωρα.
Συγνωμη αλλα πως ειναι ντερμπυ τουτο;
Οι μαυροι εχουν περισσοτερους δρακους, περισσοτερα πλοια, περισσοτερους ανδρες και μεγαλυτερα εδαφη. Ποιους δουλευουν;
Ο Βιζερυς ποιον δρακο εχει;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Οπως μπορειτε να δειτε στο χάρτη με τους Blacks εχουν συνταχθει Σταρκ, Ταλλυ, Γκρευτζου, Βελαρυον, Aρρυν απο τα Great Houses
Με τους Greens εχουν συνταχθει απο Great Houses οι Λαννιστερ και οι Μπαράθεον
Οι Ταιρελ επισημως ειναι ουδετεροι επι του παρόντος αλλα λογω συναφειας με του Χαιταουερ ανεπισημως γερνουν προς τους Greens.
Kαι υπαρχουν και ορισμενοι θυλακες Blacks και Greens διασπαρτοι επισης. Και φυσικα το Ντορν ειναι ανεξαρτητο και εκτος Βασιλειου οποτε δε μας νοιαζει τι κανει για την ωρα.
Συγνωμη αλλα πως ειναι ντερμπυ τουτο;
Οι μαυροι εχουν περισσοτερους δρακους, περισσοτερα πλοια, περισσοτερους ανδρες και μεγαλυτερα εδαφη. Ποιους δουλευουν;
Ο Βιζερυς ποιον δρακο εχει;
Oι Greens απο την αλλη εχουν Vhagar (και μερικους ακομα), τα χρυσωρυχεια των Λαννιστερ (ετσι αγοράζουν οτι μισθοφορο κυκλοφορει στην αγορα και φυσικα κοβουν την οικονομικη επαρκεια σε ολους τους αλλους) ανεπισημως τη στηριξη και ανεφοδιασμο απο τους Ταιρελ (την πιο πλουσια περιοχη σε resources), τα φρουρια και τον στρατό των Μπαράθεον και ενα στρατο απο Μαεστερ σε ολο το Βασιλειο που their true loyalty lies with the Oldtown.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ναύτης έγραψε: 03 Οκτ 2022, 22:44
Ρε σεις, εγώ είμαι με τους μαύρους, γιατί με ιντριγκάρουν οι σκοτεινοί χαρακτήρες, αλλά στο τέλος οι πράσινοι δεν κερδίζουν;
Αυτο θα το δεις στην 4η-5η σεζον τι θα γινει και πως θα καταληξει.
Ρε σεις, εγώ είμαι με τους μαύρους, γιατί με ιντριγκάρουν οι σκοτεινοί χαρακτήρες, αλλά στο τέλος οι πράσινοι δεν κερδίζουν;
OK
Μια ακόμα απορία: οι γονείς της Νταινέρυς Ταργκάρυεν (της εγγονής) έχουν εμφανιστεί; Και αν ναι, ποιοι είναι;
OK
Μια ακόμα απορία: οι γονείς της Νταινέρυς Ταργκάρυεν (της εγγονής) έχουν εμφανιστεί; Και αν ναι, ποιοι είναι;
Ποιοι γονεις? Εισαι 160 χρονια μακρια απο τη γεννηση της Νταινερυς.