!!! DEVELOPMENT MODE !!!
House of the Dragon (Game of Thrones spin off)
Re: House of the Dragon (Game of Thrones spin off)
Έχω να δηλώσω ότι υπό φυσιολογικές συνθήκες θα υποστήριζα Ραινύρα ως νόμιμη διάδοχο του θρόνου και μελλοντική ψωλαποθήκη του (κατα)dark knight Ντέμον. Μετά τη δήλωση όμως του πράγματος που την υποδύεται ότι ''είναι πολύ καλή στους γυναικείους ρόλους'', μεταπίπτω στο πράσινο στρατόπεδο.
Και ζω και αναπνέω για τη σκηνή που θα γίνει μεζεδάκι για τον Σανφαϊρ.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ok ετσι οπως εχουν συμπιεσει το timeline τον εστειλαν στην Οldtown πριν της ωρας του.Σενέκας έγραψε: 03 Οκτ 2022, 16:31Ο Ντάερον δεν έχει γίνει καστ ακόμα, θα εμφανιστεί μάλλον στη 2 σεζον. Για την ώρα είναι ιπποκόμος στην Παλαιόπολη, δε ζει με τα αδέρφια του στην προσγείωση
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- George_V
Καλως ορισατε κι εσεις Scouser στο Green CouncilGeorge_V έγραψε: 27 Σεπ 2022, 21:18
Mεχρι στιγμης τα factions στο Πχορουμ εχουν ως εξης:
Green Council (Queen's Party)
George_V
Σενέκας
paotaris
Αλιόσα
Null
Scouser
Black Council (Princess Party)
Dwarven Blacksmith
Gherschaagk
Καραμελίτσα
Theseus
zteo
sys3x
Yochanan
Ασέβαστος
Aναποφάσιστοι (ακόμα)
Δημοκράτης Japetus
Κανεις αλλος να επιλεξει πλευρα τωρα που γυρίζει?![]()
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- George_V
Nα ποστάρω ενα χάρτη που δειχνει τους αρχικους υποστηρικτές των Greens and Blacks τη δεδομένη στιγμη ή θα μου την πεσετε?
Gherschaagk τι λες? Να τον βάλω?
Ρε απατεώνες Υψηλοπυργιτες φέρτε την Βειγκαρ πίσω.

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- George_V
Σας πηραμε, σας πηραμε φλουρι κωνσταντινατο!
Και στο φιναλε ο διεκδικητης περασε τα τεστ. Αλλιως θα ειχε γινει ειτε φλαμπε, ειτε πιτα για σουβλακι.
Δεν είναι δίκαιο οι κόρες του Νταεμον δεν δοκίμασαν την τύχη τους.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- George_V
Ας ηταν πιο γρηγορες. Τωρα το εχασαν το τρενο.
Warning Spoiler
Spoiler
Και απο τις μικρες η μια η Μπαελα εχει ηδη τον δρακο Μoondancer και η αλλη η Ραενα που εχει μεινει ρεστη τελικα θα αποκτησει δρακο σε λιγο που θα τον ονομασει Morning
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Βάλτο κι αυτό. Τι κακό μπορεί να κάνει;George_V έγραψε: 03 Οκτ 2022, 18:50 Nα ποστάρω ενα χάρτη που δειχνει τους αρχικους υποστηρικτές των Greens and Blacks τη δεδομένη στιγμη ή θα μου την πεσετε?
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- George_V
Οκ συ ειπαςGherschaagk έγραψε: 03 Οκτ 2022, 20:54Βάλτο κι αυτό. Τι κακό μπορεί να κάνει;George_V έγραψε: 03 Οκτ 2022, 18:50 Nα ποστάρω ενα χάρτη που δειχνει τους αρχικους υποστηρικτές των Greens and Blacks τη δεδομένη στιγμη ή θα μου την πεσετε?

Οπως μπορειτε να δειτε στο χάρτη με τους Blacks εχουν συνταχθει Σταρκ, Ταλλυ, Γκρευτζου, Βελαρυον, Aρρυν απο τα Great Houses
Με τους Greens εχουν συνταχθει απο Great Houses οι Λαννιστερ και οι Μπαράθεον
Οι Ταιρελ επισημως ειναι ουδετεροι επι του παρόντος αλλα λογω συναφειας με του Χαιταουερ ανεπισημως γερνουν προς τους Greens.
Kαι υπαρχουν και ορισμενοι θυλακες Blacks και Greens διασπαρτοι επισης. Και φυσικα το Ντορν ειναι ανεξαρτητο και εκτος Βασιλειου οποτε δε μας νοιαζει τι κανει για την ωρα.
πότε λήγει το εμπάργκο? Δεν μπορούμε άλλο, θα σκάσουμε? 
The North RememberGeorge_V έγραψε: 03 Οκτ 2022, 21:11Οκ συ ειπαςGherschaagk έγραψε: 03 Οκτ 2022, 20:54Βάλτο κι αυτό. Τι κακό μπορεί να κάνει;George_V έγραψε: 03 Οκτ 2022, 18:50 Nα ποστάρω ενα χάρτη που δειχνει τους αρχικους υποστηρικτές των Greens and Blacks τη δεδομένη στιγμη ή θα μου την πεσετε?
Οπως μπορειτε να δειτε στο χάρτη με τους Blacks εχουν συνταχθει Σταρκ, Ταλλυ, Γκρευτζου, Βελαρυον, Aρρυν απο τα Great Houses
Με τους Greens εχουν συνταχθει απο Great Houses οι Λαννιστερ και οι Μπαράθεον
Οι Ταιρελ επισημως ειναι ουδετεροι επι του παρόντος αλλα λογω συναφειας με του Χαιταουερ ανεπισημως γερνουν προς τους Greens.
Kαι υπαρχουν και ορισμενοι θυλακες Blacks και Greens διασπαρτοι επισης. Και φυσικα το Ντορν ειναι ανεξαρτητο και εκτος Βασιλειου οποτε δε μας νοιαζει τι κανει για την ωρα.
Ελπίζω στο μέλλον εάν επικρατήσουν οι πράσινοι να μην το κρατήσουν μανιάτικο στους Σταρκ και τους καίνε ζωντανούς στο Kings Landing
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Dwarven Blacksmith
Σε αυτό το επ μετάνιωσα που δεν έχω πάρει OLED, μας γάμησαν στο μαύρο οι σκηνοθέτες.
Ωραίο όμως. Σε κάποια φάση νόμιζα ότι η Ρανύρα έγινε κρούελ σαν την Άλισεντ, αλλά μας έβγαλε ασπροπρόσωπους και μας θύμισε ότι πάντα θα φροντίζει τους δικούς της ανθρώπους.
Οι πράσινοι πάλι, το ίδιο κομπλεξικό κλεφτοκοτάδικο κωλόσωγο όπως πάντα. Σε λίγο φυσικά θα μας λένε ότι είναι αυτοδημιούργητοι γιατί ό,τι έχουν το έκλεψαν με την αξία τους.
Να τελειώσει ο Ντέμον αυτό που άρχισε ο παλίκαρος Lucerys.
Ωραίο όμως. Σε κάποια φάση νόμιζα ότι η Ρανύρα έγινε κρούελ σαν την Άλισεντ, αλλά μας έβγαλε ασπροπρόσωπους και μας θύμισε ότι πάντα θα φροντίζει τους δικούς της ανθρώπους.
Οι πράσινοι πάλι, το ίδιο κομπλεξικό κλεφτοκοτάδικο κωλόσωγο όπως πάντα. Σε λίγο φυσικά θα μας λένε ότι είναι αυτοδημιούργητοι γιατί ό,τι έχουν το έκλεψαν με την αξία τους.
Να τελειώσει ο Ντέμον αυτό που άρχισε ο παλίκαρος Lucerys.
Μουλικο και εκκολαπτόμενος simp. Δε σου ανήκει κύριε ο δράκος, δεν είναι κληρονομίας της ξαδέρφης σου. You snooze you lose. Ο παλικάρος ήταν ο Έμοντ, 100 κιλά @@. "Μανα μη με κλαις, δεν πειράζει που έχασα το μάτι" ήταν ο,τι πιο ειπωθεί ποτέ στο συμπαν του planetos. ΓίγανταςDwarven Blacksmith έγραψε: 03 Οκτ 2022, 21:54 Να τελειώσει ο Ντέμον αυτό που άρχισε ο παλίκαρος Lucerys.
Η δε μητέρα, τραγική φιγούρα. Σκατέψανε το παιδί και ο ανοικός τους λέει "δωστε τα χέρια και πείτε συγνώμη"
- Dwarven Blacksmith
100 κιλά κόμπλεξ, κρατήθηκε από μια σέλα και νομίζει ότι έγινε ο Λόρδος Γαμάουα.Σενέκας έγραψε: 03 Οκτ 2022, 22:05Μουλικο και εκκολαπτόμενος simp. Δε σου ανήκει κύριε ο δράκος, δεν είναι κληρονομίας της ξαδέρφης σου. You snooze you lose. Ο παλικάρος ήταν ο Έμοντ, 100 κιλά @@. "Μανα μη με κλαις, δεν πειράζει που έχασα το μάτι" ήταν ο,τι πιο ειπωθεί ποτέ στο συμπαν του planetos. ΓίγανταςDwarven Blacksmith έγραψε: 03 Οκτ 2022, 21:54 Να τελειώσει ο Ντέμον αυτό που άρχισε ο παλίκαρος Lucerys.![]()
Η δε μητέρα, τραγική φιγούρα. Σκατέψανε το παιδί και ο ανοικός τους λέει "δωστε τα χέρια και πείτε συγνώμη"![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση