!!! DEVELOPMENT MODE !!!
τρομος για μητερα κι νηπιο απο ληστη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- blackpaint
Re: τρομος για μητερα κι νηπιο απο ληστη
Τεσπα, σας βρισκω ολους απιστευτα κακοπιστους. Τον Ερμη τον δικαιολογω, μου την κραταγε επειδη δεν εχαψα την ιστορια με την κουκλα μιλφαρα που θελε ταχα μου να στραπονιασει τον φιλο του. Μικροπρεπες αλλα δικαιολογημενο μπατχαρτ. Ο Αγις ειναι απλα ο Αγις, και η ζωη στη σπαρτη ειναι πολυ βαρετη. Η καστομ βρηκε πατημα τωρα που την εκανε ρομπα η εσθηρ. κι ο νοσταλγιας μαλλον δε χωνεψε που τον πεταξα στον καιαδα του ιγκνορ.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Σταλινοφασιστας παρακαλω.Ειμαι σταλινικο απολιθωμα.sys3x έγραψε: 04 Οκτ 2018, 00:01Ώπα νάνε, κι άλλος χρυσαυγίτης.plouf έγραψε: 03 Οκτ 2018, 23:18Kατι τετοια λεει και το κοκοε και στελνει τον λαουτζικο στην αγκαλια της χρυσης αυγης.Ειναι να αναρωτιεται κανεις γιατι στις φτωχογειτονιες που ηταν καστρα του κκε εγιναν καστρα της χα.Αν καποτε δειτε τον Κασιδιαρη πρωθυπουργο μην αναρωτηθειτε το γιατι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Οκτ 2018, 21:03 το κράτος ομίλησε
Ελληνική αστυνομία σε πολίτες: Αν μπουν ληστές σπίτι σας... κάντε ότι κοιμάστε
αυτή είναι η λύση που προτείνουν οι αρχές στους πολίτες
ένα κράτος για τα κλάματα που έχει χάσει κάθε έλεγχο
Λυπηθείτε μας λίγο ρε αλήτες.Custom_F έγραψε: 03 Οκτ 2018, 23:51ΕφτυσααααΑγις έγραψε: 03 Οκτ 2018, 23:45Λυπήσου μεεεεε σβήνωωωωωωωωblackpaint έγραψε: 03 Οκτ 2018, 23:44
ναι καλα, μονο που την ιστορια επιβεβαιωσε και η υπολοιπη οικογενεια που μενει στο ιδιο σπιτι.![]()
![]()
![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Σκασμός εσύ, ότι πει ο νάνος είσαι.plouf έγραψε: 04 Οκτ 2018, 00:03Σταλινοφασιστας παρακαλω.Ειμαι σταλινικο απολιθωμα.sys3x έγραψε: 04 Οκτ 2018, 00:01Ώπα νάνε, κι άλλος χρυσαυγίτης.plouf έγραψε: 03 Οκτ 2018, 23:18
Kατι τετοια λεει και το κοκοε και στελνει τον λαουτζικο στην αγκαλια της χρυσης αυγης.Ειναι να αναρωτιεται κανεις γιατι στις φτωχογειτονιες που ηταν καστρα του κκε εγιναν καστρα της χα.Αν καποτε δειτε τον Κασιδιαρη πρωθυπουργο μην αναρωτηθειτε το γιατι.
.
.
blackpaint έγραψε: 04 Οκτ 2018, 00:02 Τεσπα, σας βρισκω ολους απιστευτα κακοπιστους. Τον Ερμη τον δικαιολογω, μου την κραταγε επειδη δεν εχαψα την ιστορια με την κουκλα μιλφαρα που θελε ταχα μου να στραπονιασει τον φιλο του. Μικροπρεπες αλλα δικαιολογημενο μπατχαρτ. Ο Αγις ειναι απλα ο Αγις, και η ζωη στη σπαρτη ειναι πολυ βαρετη. Η καστομ βρηκε πατημα τωρα που την εκανε ρομπα η εσθηρ. κι ο νοσταλγιας μαλλον δε χωνεψε που τον πεταξα στον καιαδα του ιγκνορ.
blackpaint έγραψε: 04 Οκτ 2018, 00:02 Τεσπα, σας βρισκω ολους απιστευτα κακοπιστους. Τον Ερμη τον δικαιολογω, μου την κραταγε επειδη δεν εχαψα την ιστορια με την κουκλα μιλφαρα που θελε ταχα μου να στραπονιασει τον φιλο του. Μικροπρεπες αλλα δικαιολογημενο μπατχαρτ. Ο Αγις ειναι απλα ο Αγις, και η ζωη στη σπαρτη ειναι πολυ βαρετη. Η καστομ βρηκε πατημα τωρα που την εκανε ρομπα η εσθηρ. κι ο νοσταλγιας μαλλον δε χωνεψε που τον πεταξα στον καιαδα του ιγκνορ.
Η ζωή στην ορεινη Μεσσηνία - δεν θα βγάλεις λάθος την Ναιδα.
Εσπασαν τα παραμυθόμετρα απόψε - πολυ διασκεδαστική βραδιά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Dwarven Blacksmith
Όχι, όλοι οι άλλοι μπορούν να αυτοπροσδιορίζονται.
Εσύ είσαι ότι πω εγώ.
Ο φίλος μας ο πλουφ είναι σταλινοφασίστας.
Ένα βλέμμα από τα μοβόρικά μου θ' αρκούσε να τον ακινητοποιήσειDwarven Blacksmith έγραψε: 03 Οκτ 2018, 23:56 Εγώ έχω ακούσει ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια ιστορία αλλά με τη Ναϊδα, χωρίς σκύλο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αααα τι απ' αυτά είχε η περιπτωση του Ζακ; ή μήπως είπε κανείς όταν κινδυνεύει η ζωή σου δε θ' αμυνθείς; ντιπ σαπέρα είστε γμτ.ritzeri έγραψε: 03 Οκτ 2018, 23:57ΑαααNaida έγραψε: 03 Οκτ 2018, 23:22Λευκός Λύκος έγραψε: 03 Οκτ 2018, 22:58
Υπερβολική βια.Δεν χρειαζεται τόσο ξύλο.Κάτι τέτοια γράφουν οι ναιδες του φόρουμ.
Τι συγκρίνετε μωρέ; να είναι ο ληστής μέσα στο σπίτι σου, απέναντι σου χωρίς να ξέρεις τι κουβαλάει πάνω του ή τι προθέσεις έχει και να έχεις όπλο με τη περίπτωση του Ζακ;
Ότι να ' ναι.
Και χωρίς να ξέρεις τι κουβαλάει....
Και χωρίς να ξέρεις τις προθέσεις του....
Και εσύ είσαι υπέρ του να του κάνουν κακο οι νοικοκυραίοι , ε; Χωρίς να ξέρουν....
Τι σόι διπολική διαταραχή είναι αυτή που κουβαλάτε ρε γαμω το
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι ότινάνε μου, εγώ είμαι ακριβώς τόσο αυτό που λες εσύ όσο είσαι εσύ αυτό που νομίζεις ότι δεν είσαι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Οκτ 2018, 00:09Όχι, όλοι οι άλλοι μπορούν να αυτοπροσδιορίζονται.
Εσύ είσαι ότι πω εγώ.
Ο φίλος μας ο πλουφ είναι σταλινοφασίστας.
Για το καλό σου το λέω αλλά πρέπει να το θέλεις κι εσύ και κυρίως να μην νομίζεις.
(:
.
.
Εγώ τον πιστεύω, τα ροτβάιλερ αυτό το κάνουν από ένστικτο και όχι από εκπαίδευση.
Αν είχατε και εσείς τέτοιο σκύλο και είχατε πάει σε εκπαιδευτή σκύλων να σας εκπαιδεύσει για το πως θα φέρεστε στον σκύλο σας θα καταλαβαίνατε. Ο εκπαιδευτής δεν εκπαιδεύει τόσο τον σκύλο όσο τον ιδιοκτήτη.... ο σκύλος έχει σταθερό χαρακτήρα. Είναι λίγο μπέρδεμα η κατάσταση με αυτά τα σκυλιά. Και δεν μπορείς να πας σε εκπαιδευτή σκύλων γενικά.. δεν έχει μεγάλη σχέση με τα άλλα.. πρέπει να πας όπως πας το αυτοκίνητό σου σε εξουσιοδοτημένο.
the end
Μην γελάτε ρε με τον Μπλάκι
Το ότι πίστεψε τέτοια ιστορία δείχνει ότι έχει ακομα αφέλεια κι αθωότητα μέσα του.
Στηριζω
Το ότι πίστεψε τέτοια ιστορία δείχνει ότι έχει ακομα αφέλεια κι αθωότητα μέσα του.
Στηριζω
-
ritzeri
Μα πως κινδυνεύει η ζωή σου όταν ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ τι κουβαλάει και ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ και τις προθέσεις του;Naida έγραψε: 04 Οκτ 2018, 00:18Αααα τι απ' αυτά είχε η περιπτωση του Ζακ; ή μήπως είπε κανείς όταν κινδυνεύει η ζωή σου δε θ' αμυνθείς; ντιπ σαπέρα είστε γμτ.ritzeri έγραψε: 03 Οκτ 2018, 23:57ΑαααNaida έγραψε: 03 Οκτ 2018, 23:22
Τι συγκρίνετε μωρέ; να είναι ο ληστής μέσα στο σπίτι σου, απέναντι σου χωρίς να ξέρεις τι κουβαλάει πάνω του ή τι προθέσεις έχει και να έχεις όπλο με τη περίπτωση του Ζακ;
Ότι να ' ναι.
Και χωρίς να ξέρεις τι κουβαλάει....
Και χωρίς να ξέρεις τις προθέσεις του....
Και εσύ είσαι υπέρ του να του κάνουν κακο οι νοικοκυραίοι , ε; Χωρίς να ξέρουν....
Τι σόι διπολική διαταραχή είναι αυτή που κουβαλάτε ρε γαμω το
Τρελλα πουλάς ή όντως χάνεις από κάπου;
αυτη την ιστορια την εχω ακουσει με ντοπερμαν και με μολοσο, πρεπει ναναι σαν αυτα που λεγανε στο στρατο με το λοχαγο και το μπαρ.Αγις έγραψε: 03 Οκτ 2018, 23:29blackpaint έγραψε: 03 Οκτ 2018, 23:28σε αυτα τα λιγα δευτερολεπτα, κρινεται μια ανθρωπινη ζωη. Εαν εβρισκα διαρηκτη μεσα στο σπιτι και κραταγα πυροβολο, θα του ζηταγα ν αφησει οτι κραταει κατω και να φυγει. Θα τον πυροβολουσα μονο εαν εκανε εστω και την παραμικρη κινηση επιθεσης.Otto Weininger έγραψε: 03 Οκτ 2018, 23:17
Με λίγα λόγια η διαφορά μεταξύ αθώου και ενόχου, αμυνόμενου και βιτζιλαντε, είναι μόνο μερικά δευτερόλεπτα;
Θ αναφερω μια ιστορια που συνεβη σε φιλο. Αυτος μενει σε μονοκατοικια στα Κιουρκα. Ειχε φυγει για σκ οταν μπηκε διαρηκτης σπιτι. Ο φιλος ομως ειχε αφησει το ροτβαιλερ του φυλακα, το οποιο ακινητοποιησε το διαρηκτη σε μια γωνια, με τη μουσουδα στον καβαλο του. Δεν τον αφησε ουτε εκατοστο να κινηθει. Σκυλος και διαρηκτης εμειναν στην ιδια θεση για δυο μερες. Οταν επεστρεψε ο φιλος, ο διαρηκτης, που δεν ειχε πιει ουτε φαει, ειχε ομως κανει την αναγκη του πανω του. Ο φιλος του δωσε νερο, ενα πιατο φαι, μια αλλαξια ρουχα και τον αφησε να φυγει.
Πολλοι που γραφουν εδω, θα θεωρουσαν οκ να τον σαπισουν στο ξυλο.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Δε ξέρεις τι κουβαλάει ο άλλος μαζί του και τον βλέπεις μέσα στο σπίτι σου μαζί σου μέσα,μέσα. Είστε μαζί στον ίδιο χώρο f2f. Δεν είναι μέσα εγκλωβισμένος και εσύ απέξω με άλλους 10.ritzeri έγραψε: 04 Οκτ 2018, 09:55
Μα πως κινδυνεύει η ζωή σου όταν ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ τι κουβαλάει και ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ και τις προθέσεις του;
Τρελλα πουλάς ή όντως χάνεις από κάπου;
Μη βιάζετε τη λογική ρε γμτ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 390 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-