Λυπήσου μεεεεε σβήνωωωωωωωωblackpaint έγραψε: 03 Οκτ 2018, 23:44ναι καλα, μονο που την ιστορια επιβεβαιωσε και η υπολοιπη οικογενεια που μενει στο ιδιο σπιτι.Ερμής έγραψε: 03 Οκτ 2018, 23:38 Όταν γράφεις μια μούφα, κοίτα τουλάχιστον έχει δόση αληθοφάνειας. Αν πες, δε το έβγαλες από το μυαλό σου, στο είπε έτσι και το μάσησες, είσαι πανιβλακας άδερφακι μου.
Ρε κορώνα σοβαρά τώρα προσπαθείς να βρεις γιατί η γη δεν είναι τριγωνη;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
τρομος για μητερα κι νηπιο απο ληστη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: τρομος για μητερα κι νηπιο απο ληστη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Να τους κόψεις την Καλημέρα που σε δουλεύουν νουμεραδα τότε.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- blackpaint
αποδειξε το. Φερε ενα παραδειγμα πως ειναι αστικος μυθος.Otto Weininger έγραψε: 03 Οκτ 2018, 23:41 Εν τω μεταξύ αυτή η ιστορία με το σκυλί και τον διαρρήκτη, είναι κλασικό ουρμπαν λετζεντ. Έχει συμβεί παντού.
Ερμής έγραψε: 03 Οκτ 2018, 23:38 Όταν γράφεις μια μούφα, κοίτα τουλάχιστον έχει δόση αληθοφάνειας. Αν πες, δε το έβγαλες από το μυαλό σου, στο είπε έτσι και το μάσησες, είσαι πανιβλακας άδερφακι μου.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Εχω ακουσει παρομοια με πομερανιαν....blackpaint έγραψε: 03 Οκτ 2018, 23:48αποδειξε το. Φερε ενα παραδειγμα πως ειναι αστικος μυθος.Otto Weininger έγραψε: 03 Οκτ 2018, 23:41 Εν τω μεταξύ αυτή η ιστορία με το σκυλί και τον διαρρήκτη, είναι κλασικό ουρμπαν λετζεντ. Έχει συμβεί παντού.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
ΕφτυσααααΑγις έγραψε: 03 Οκτ 2018, 23:45Λυπήσου μεεεεε σβήνωωωωωωωωblackpaint έγραψε: 03 Οκτ 2018, 23:44ναι καλα, μονο που την ιστορια επιβεβαιωσε και η υπολοιπη οικογενεια που μενει στο ιδιο σπιτι.Ερμής έγραψε: 03 Οκτ 2018, 23:38 Όταν γράφεις μια μούφα, κοίτα τουλάχιστον έχει δόση αληθοφάνειας. Αν πες, δε το έβγαλες από το μυαλό σου, στο είπε έτσι και το μάσησες, είσαι πανιβλακας άδερφακι μου.
Βρε συ αν τον ειχε το σκυλί αρπαγμένο από τα @@ μέσα σε δυο μέρες ο άνθρωπος κάποια κίνηση θα έκανε. Δε μπορεί να μείνει ακίνητος 2 μέρες. Θα του τα είχε κόψει. Και νομίζω τα σκυλιά που είναι τέτοιου είδους φύλακες, στοχεύουν στο λαιμό.blackpaint έγραψε: 03 Οκτ 2018, 23:48αποδειξε το. Φερε ενα παραδειγμα πως ειναι αστικος μυθος.Otto Weininger έγραψε: 03 Οκτ 2018, 23:41 Εν τω μεταξύ αυτή η ιστορία με το σκυλί και τον διαρρήκτη, είναι κλασικό ουρμπαν λετζεντ. Έχει συμβεί παντού.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Μπορει να ηταν αριστερο σκυλι, δεν το ξερεις αυτο....Naida έγραψε: 03 Οκτ 2018, 23:52Βρε συ αν τον ειχε το σκυλί αρπαγμένο από τα @@ μέσα σε δυο μέρες ο άνθρωπος κάποια κίνηση θα έκανε. Δε μπορεί να μείνει ακίνητος 2 μέρες. Θα του τα είχε κόψει. Και νομίζω τα σκυλιά που είναι τέτοιου είδους φύλακες, στοχεύουν στο λαιμό.blackpaint έγραψε: 03 Οκτ 2018, 23:48αποδειξε το. Φερε ενα παραδειγμα πως ειναι αστικος μυθος.Otto Weininger έγραψε: 03 Οκτ 2018, 23:41 Εν τω μεταξύ αυτή η ιστορία με το σκυλί και τον διαρρήκτη, είναι κλασικό ουρμπαν λετζεντ. Έχει συμβεί παντού.
Θηλυκια ηταν - που είχε κακοποιηθεί απο τον πρώην συντροφό της.Nostalgia έγραψε: 03 Οκτ 2018, 23:54Μπορει να ηταν αριστερο σκυλι, δεν το ξερεις αυτο....Naida έγραψε: 03 Οκτ 2018, 23:52Βρε συ αν τον ειχε το σκυλί αρπαγμένο από τα @@ μέσα σε δυο μέρες ο άνθρωπος κάποια κίνηση θα έκανε. Δε μπορεί να μείνει ακίνητος 2 μέρες. Θα του τα είχε κόψει. Και νομίζω τα σκυλιά που είναι τέτοιου είδους φύλακες, στοχεύουν στο λαιμό.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- blackpaint
οχι αρπαγμενο, ακινητοποιημενο και στριμωγμενο σε μια γωνια.Naida έγραψε: 03 Οκτ 2018, 23:52Βρε συ αν τον ειχε το σκυλί αρπαγμένο από τα @@ μέσα σε δυο μέρες ο άνθρωπος κάποια κίνηση θα έκανε. Δε μπορεί να μείνει ακίνητος 2 μέρες. Θα του τα είχε κόψει. Και νομίζω τα σκυλιά που είναι τέτοιου είδους φύλακες, στοχεύουν στο λαιμό.blackpaint έγραψε: 03 Οκτ 2018, 23:48αποδειξε το. Φερε ενα παραδειγμα πως ειναι αστικος μυθος.Otto Weininger έγραψε: 03 Οκτ 2018, 23:41 Εν τω μεταξύ αυτή η ιστορία με το σκυλί και τον διαρρήκτη, είναι κλασικό ουρμπαν λετζεντ. Έχει συμβεί παντού.
- Dwarven Blacksmith
Εγώ έχω ακούσει ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια ιστορία αλλά με τη Ναϊδα, χωρίς σκύλο.
Αγις έγραψε: 03 Οκτ 2018, 23:55Θηλυκια ηταν - που είχε κακοποιηθεί απο τον πρώην συντροφό της.Nostalgia έγραψε: 03 Οκτ 2018, 23:54Μπορει να ηταν αριστερο σκυλι, δεν το ξερεις αυτο....Naida έγραψε: 03 Οκτ 2018, 23:52
Βρε συ αν τον ειχε το σκυλί αρπαγμένο από τα @@ μέσα σε δυο μέρες ο άνθρωπος κάποια κίνηση θα έκανε. Δε μπορεί να μείνει ακίνητος 2 μέρες. Θα του τα είχε κόψει. Και νομίζω τα σκυλιά που είναι τέτοιου είδους φύλακες, στοχεύουν στο λαιμό.
Μαρεσει που καθεσαι και εξηγεις...Naida έγραψε: 03 Οκτ 2018, 23:52Βρε συ αν τον ειχε το σκυλί αρπαγμένο από τα @@ μέσα σε δυο μέρες ο άνθρωπος κάποια κίνηση θα έκανε. Δε μπορεί να μείνει ακίνητος 2 μέρες. Θα του τα είχε κόψει. Και νομίζω τα σκυλιά που είναι τέτοιου είδους φύλακες, στοχεύουν στο λαιμό.blackpaint έγραψε: 03 Οκτ 2018, 23:48αποδειξε το. Φερε ενα παραδειγμα πως ειναι αστικος μυθος.Otto Weininger έγραψε: 03 Οκτ 2018, 23:41 Εν τω μεταξύ αυτή η ιστορία με το σκυλί και τον διαρρήκτη, είναι κλασικό ουρμπαν λετζεντ. Έχει συμβεί παντού.
-
ritzeri
ΑαααNaida έγραψε: 03 Οκτ 2018, 23:22Λευκός Λύκος έγραψε: 03 Οκτ 2018, 22:58Υπερβολική βια.Δεν χρειαζεται τόσο ξύλο.Κάτι τέτοια γράφουν οι ναιδες του φόρουμ.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Οκτ 2018, 22:56
σου έχω έτοιμη την απάντηση: η βία σ'αυτή τη περίπτωση είναι δυσανάλογη
Τι συγκρίνετε μωρέ; να είναι ο ληστής μέσα στο σπίτι σου, απέναντι σου χωρίς να ξέρεις τι κουβαλάει πάνω του ή τι προθέσεις έχει και να έχεις όπλο με τη περίπτωση του Ζακ;
Ότι να ' ναι.
Και χωρίς να ξέρεις τι κουβαλάει....
Και χωρίς να ξέρεις τις προθέσεις του....
Και εσύ είσαι υπέρ του να του κάνουν κακο οι νοικοκυραίοι , ε; Χωρίς να ξέρουν....
Τι σόι διπολική διαταραχή είναι αυτή που κουβαλάτε ρε γαμω το
Ώπα νάνε, κι άλλος χρυσαυγίτης.plouf έγραψε: 03 Οκτ 2018, 23:18Kατι τετοια λεει και το κοκοε και στελνει τον λαουτζικο στην αγκαλια της χρυσης αυγης.Ειναι να αναρωτιεται κανεις γιατι στις φτωχογειτονιες που ηταν καστρα του κκε εγιναν καστρα της χα.Αν καποτε δειτε τον Κασιδιαρη πρωθυπουργο μην αναρωτηθειτε το γιατι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Οκτ 2018, 21:03 το κράτος ομίλησε
Ελληνική αστυνομία σε πολίτες: Αν μπουν ληστές σπίτι σας... κάντε ότι κοιμάστε
αυτή είναι η λύση που προτείνουν οι αρχές στους πολίτες
ένα κράτος για τα κλάματα που έχει χάσει κάθε έλεγχο
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-