!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πέθανε ο Ζάχος Χατζηφωτίου

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Re: Πέθανε ο Ζάχος Χατζηφωτίου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

AlienWay έγραψε: 01 Οκτ 2022, 16:37
"Φονικό στο μαντρί" :smt005:
Πολύ καλή η star weekend και με αποκλειστικότητες :g030:

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

sharp έγραψε: 01 Οκτ 2022, 16:41
ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2022, 16:31
sharp έγραψε: 01 Οκτ 2022, 16:24

Το χρήμα ωστόσο έπαιζε ρόλο. Δεν νομίζω αυτές να σχετιζόντουσαν με έναν φτωχό αλλά τίμιο... Εξάρτηση δεν έπαιζε, αλλά το χρήμα είναι αφροδισιακό για πολλές γυναίκες, αισθάνονται ότι έχουν σωστό άντρα, έτσι το ερμηνεύουν.

Το τρίτο ζευγάρι είναι άλλου επιπέδου, δεν υπάρχει συσχετισμός.
Τί σχέση έχει το κόνσεπτ "φτωχό αλλά τίμιο παιδί" σ' αυτές τις συγκρίσεις;

Ειλικρινά πιστεύεις ότι ο Χατζηφωτίου ήταν ελκυστικός επειδή τον έβλεπαν ως πορτοφόλι οι γυναίκες του ή ότι θέριζε στα φτωχά κορίτσια;

Άλλο Μπάρκουλης και άλλο Χατζηφωτίου.
Κατ' αρχάς ο ελκυστικός άντρας δεν είναι και απαραίτητα ελκυστικός σύζυγος και αντίστροφα. Σε αυτό ελπίζω να συμφωνούμε. Οπότε οι 5 γάμοι δεν το αποδεικνύουν. Τι έκανε με τις γυναίκες στο κρεββάτι δεν ξέρω, θυμάμαι πάντως ότι γενικώς δεν έχαιρε και τόσο της εκτιμήσεως στα τέλη 70 αρχές 80, για ψιλοσαχλαμάρας περνιόταν. Εσύ σαν γυναίκα τον έβρισκες ελκυστικό;
Εγώ ως γυναίκα, ποτέ δεν είχα τάση στη γοητεία των γκρίζων ή βαμμένων κροτάφων.
Είχα πάντα αρσενική νοοτροπία, σε εξελιγμένο τρόπον τινά στάδιο.

Εννοώ ότι δεν υπήρχε περίπτωση να πέσω στον έρωτα τόσο μιας αρσενικής μπίμπο όσο κι ενός έμπΥρου που δεν με κάλυπτε οπτικώς, λειτουργώ ακόμη με πρωτόγονα ένστικτα.

Όπερ σημαίνει ότι σαφώς και θα απολάμβανα την παρέα ή τη φιλία ενός τύπου όπως ο Χατζηφωτίου, αλλά μέχρι εκεί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ »

Ρε παιδιά, 256 σχόλια για τον Ζάχο, δεν μπορώ να το πιστέψω… :smt017

Γνώρισα κόσμο και κοσμάκη -πάσης φύσεως και επιπέδου- από τα τέλη της δεκαετίας του ’70 που βγήκα στην «πιάτσα». Δεν άκουσα κανέναν (εμού μη εξαιρουμένου) να τον παίρνει στα σοβαρά. Ακόμα και αν ερχόταν η κουβέντα σε αυτόν (λόγω της στήλης του τότε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ) η άποψη που κυριαρχούσε, από νοήμονες ανθρώπους, ήταν δυσμενής για την περίπτωσή του.

Θεός σχωρέσ’ τον τον άνθρωπο, αλλά δεν με απασχόλησε ποτέ η περίπτωσή του. Ακόμα και όταν "αλληθώριζα" δειγματοληπτικά σε κάποιο κείμενό του ή εκπομπή του, επιβεβαίωνα απλώς την ανήκουστη απόσταση που μας χώριζε -ταξική και άλλη.

Θεωρώ ότι δεν χρειαζόμαστε «Ζάχους» για να σηκωθούμε «λίγο ψηλότερα» -και ας είναι μανούλες στον ρόλο του χαρούμενου κομπάρσου στην κοινωνία του θεάματος.
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

Chainis έγραψε: 01 Οκτ 2022, 14:43
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 01 Οκτ 2022, 13:41
Chainis έγραψε: 01 Οκτ 2022, 05:33
Τι λέει ρε;!;!;
Έχω κάθε δικαίωμα να το κάνω όπως το κάνουν άλλωστε όλοι για κάθε θέμα.

Ήσουν ποτέ πολιτικός που κυβέρνησε;
Όχι.
Πως κρίνεις τότε αυτούς που κυβέρνησαν η κυβερνάνε χωρίς να έχεις μπει στον χορό;

Εξάλλου μιλάω για διαχρονικές καταστάσεις και απόψεις.
Ρίψασπις, λιποτάκτης και φυγόμαχος ήταν πάντα η μεγαλύτερη ξεφτίλα από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα, και τέτοιους τους έφτυναν ακομα και οι γυναίκες που δεν πολεμούσαν και κανένας δεν τους έλεγε μα πως του φέρεσαι έτσι, εσύ δεν ξέρεις από πόλεμο.
Τους πολιτικούς του κρίνεις και τους ψηφίζεις για πράγματα που θα εφαρμοστούν πάνω σε εσένα, το να υψώνεις το δάχτυλο σε όποιον
δε θέλει να πολεμήσει και να πεθάνει όταν δεν ζητούνται αυτά τα πράγματα από εσένα δεν είναι άποψη, είναι αλητεία. Το ότι μπορεί
να πίστευαν κάτι παλιά δε μου λέει κάτι, θες να απαριθμήσουμε τις καφρίλες και τις ανοησίες που πίστευαν μερίδες ανθρώπων παλιά?
Μπορώ να υψώνω το δάχτυλό σε κάθε σκουπίδι, είτε είναι φυγόμαχος, είτε προδότης, είτα παιδεραστής, είτε βιαστής, είτε λαμογιο χωρίς την άδεια κανενός.

Αυτό κάνεις κι εσύ αλλά προσπαθείς να βγάλεις στην απέξω μια συμπεριφορά που είναι για φτύσιμο και το κάνεις λόγο πολιτικάντικων κινήτρων όχι γιατί το πιστεύεις πραγματικά.
Εγώ δε ζητάω από τους άλλους να πεθάνουν στον πόλεμο όταν ο ίδιος δεν καλούμαι να πολεμήσω.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2022, 17:17
sharp έγραψε: 01 Οκτ 2022, 16:41
ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2022, 16:31

Τί σχέση έχει το κόνσεπτ "φτωχό αλλά τίμιο παιδί" σ' αυτές τις συγκρίσεις;

Ειλικρινά πιστεύεις ότι ο Χατζηφωτίου ήταν ελκυστικός επειδή τον έβλεπαν ως πορτοφόλι οι γυναίκες του ή ότι θέριζε στα φτωχά κορίτσια;

Άλλο Μπάρκουλης και άλλο Χατζηφωτίου.
Κατ' αρχάς ο ελκυστικός άντρας δεν είναι και απαραίτητα ελκυστικός σύζυγος και αντίστροφα. Σε αυτό ελπίζω να συμφωνούμε. Οπότε οι 5 γάμοι δεν το αποδεικνύουν. Τι έκανε με τις γυναίκες στο κρεββάτι δεν ξέρω, θυμάμαι πάντως ότι γενικώς δεν έχαιρε και τόσο της εκτιμήσεως στα τέλη 70 αρχές 80, για ψιλοσαχλαμάρας περνιόταν. Εσύ σαν γυναίκα τον έβρισκες ελκυστικό;
Εγώ ως γυναίκα, ποτέ δεν είχα τάση στη γοητεία των γκρίζων ή βαμμένων κροτάφων.
Είχα πάντα αρσενική νοοτροπία, σε εξελιγμένο τρόπον τινά στάδιο.

Εννοώ ότι δεν υπήρχε περίπτωση να πέσω στον έρωτα τόσο μιας αρσενικής μπίμπο όσο κι ενός έμπΥρου που δεν με κάλυπτε οπτικώς, λειτουργώ ακόμη με πρωτόγονα ένστικτα.

Όπερ σημαίνει ότι σαφώς και θα απολάμβανα την παρέα ή τη φιλία ενός τύπου όπως ο Χατζηφωτίου, αλλά μέχρι εκεί.
Κάπως έτσι σε έχω καταλάβει. :) Ωστόσο ακριβώς αυτό ρώτησα, εξωτερικά πώς σού φαίνεται, εννοείται όχι στα 70, μπήκαν και φωτο που ήταν νεώτερος. Δεν έχει σημασία να απαντήσεις, έτσι τό 'πα.
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2022, 15:23
sharp έγραψε: 01 Οκτ 2022, 15:17
ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2022, 15:15

Η αναπόδραστη αλήθεια είναι ότι είχε 5 διαζύγια χωρίς δικαστικά και μελό δράματα.

Και αυτό σημαίνει πολλά και για τις προσωπικές του σχέσεις.
Και είτε είχε πολλά λεφτά και πλήρωνε ή δεν είχε τίποτε να τού πάρεις.
Οκ, αν σε καλύπτει αυτή η απάντηση, κράτησε την.

Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι είχε καλό ένστικτο για τις γυναίκες που διάλεγε. Ανώνυμες ή επώνυμες. Γιατί μόνον οι χυμαδούρες αρχίζουν να δημοσιοποιούν τα προσωπικά δράματα, και να απαιτούν ηθική αποζημίωση :D εκ των υστέρων.
Αυτές που παίρνουν διαζύγια και παχυλές διατροφές δηλαδή είναι κατ'ανάγκη σοβαρές και εκλεπτυσμένες?
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Maspoli έγραψε: 01 Οκτ 2022, 15:54
georgebi έγραψε: 01 Οκτ 2022, 15:48 :g030: :g030: :g030:

«Ένα πρωί ξύπνησα και αποφάσισα να πουλήσω τα σπίτια μου σε Αθήνα και Μύκονο. Λίγο μετά ξέσπασε η κρίση. Είχα έμπνευση μου φαίνεται»

https://www.astratv.gr/zachos-chatzifot ... enoikio-2/
Εικόνα
Tον Μάιο του 2020 βέβαια δήλωσε στο Δανίκα στο Πρώτο Θέμα δήλωσε ότι είχε πουλήσει τα σπίτια το 2000 επειδή θα του τα έπαιρνε ο αφιονισμενος αριστερός Σημιτης (που ήταν πρωθυπουργός από το 1996).

Αγνοησε το όμως. Μη σε νοιάζουν τέτοιες λεπτομερειες
Ναι γιατί ο Σημίτης γενικά έμεινε στην ιστορία ως ο πολιτικός που δήμευε τα σπίτια του κόσμου :D Θα πει κανείς βέβαια πως επί Σημίτη οι τράπεζες
έδωσαν πολλά στεγαστικά και σήμερα μπορεί αυτό να έχει επιδράσει στην ιδιοκτησιακή κατάσταση των νεόπτωχων Ελλήνων αλλά αυτή η εκτίμηση
ακόμα και αν επιβεβαιώνεται από τους αριθμούς αφορά τις έμμεσες συνέπειες της πολιτικής του "Κινέζου" και δε ξέρω αν σχετίζεται με αυτά που
είχε ο Ζάχος στο μυαλό του κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του με τον Δανίκα.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 01 Οκτ 2022, 17:31 Εγώ δε ζητάω από τους άλλους να πεθάνουν στον πόλεμο όταν ο ίδιος δεν καλούμαι να πολεμήσω.
δλδ δεν ψήνεσαι με τίποτα για τη θέση του πρωθυπουργού.οκ αν βρεθεί τίποτα καλύτερο θα σε ειδοποιήσουμε
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 01 Οκτ 2022, 17:30 Ρε παιδιά, 256 σχόλια για τον Ζάχο, δεν μπορώ να το πιστέψω… :smt017

Γνώρισα κόσμο και κοσμάκη -πάσης φύσεως και επιπέδου- από τα τέλη της δεκαετίας του ’70 που βγήκα στην «πιάτσα». Δεν άκουσα κανέναν (εμού μη εξαιρουμένου) να τον παίρνει στα σοβαρά. Ακόμα και αν ερχόταν η κουβέντα σε αυτόν (λόγω της στήλης του τότε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ) η άποψη που κυριαρχούσε, από νοήμονες ανθρώπους, ήταν δυσμενής για την περίπτωσή του.

Θεός σχωρέσ’ τον τον άνθρωπο, αλλά δεν με απασχόλησε ποτέ η περίπτωσή του. Ακόμα και όταν "αλληθώριζα" δειγματοληπτικά σε κάποιο κείμενό του ή εκπομπή του, επιβεβαίωνα απλώς την ανήκουστη απόσταση που μας χώριζε -ταξική και άλλη.

Θεωρώ ότι δεν χρειαζόμαστε «Ζάχους» για να σηκωθούμε «λίγο ψηλότερα» -και ας είναι μανούλες στον ρόλο του χαρούμενου κομπάρσου στην κοινωνία του θεάματος.
:goodpost:
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

georgebi έγραψε: 01 Οκτ 2022, 16:58
AlienWay έγραψε: 01 Οκτ 2022, 16:37
"Φονικό στο μαντρί" :smt005:
Πολύ καλή η star weekend και με αποκλειστικότητες :g030:

Εικόνα
Επεσε στο επιπεδο του Μακελειου και η Star?
Σε λιγο θα μας γραφει και για τα εγκληματα των εαμοβουλγαρων κατσαπλιαδων οπως η φυλλαδα του Χιου. :p2:
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Περισσοτερο στεναχωρηθηκα για την Καραγιαννη και το Σταματη Κοκοτα.

Ο Ζαχος ηταν μια περσονα που κινιοταν μεταξυ Κολωνακιου και Μυκονου και δεν με ενδιαφερουν τα ινδαλματα των κοσμικων.

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 01 Οκτ 2022, 17:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

α) Σύμφωνα με τις διηγήσεις του Ζάχου είχε φτιάξει τη δική του ναυτιλιακή εταιρεία η οποία έπεσε έξω λόγω των γεγονότων
του Σουέζ. Εδώ βέβαια η εξιστόρησή του δημιουργεί κάποια ερωτηματικά εφόσον τα γεγονότα του Σουέζ έγιναν το 1956 και
ο ίδιος ο Ζάχος λέει πως όταν γνώρισε την Καρέζη ήταν εφοπλιστής και χωρίσαν γιατί δε συμπίπταν τα ωράριά τους. Μπορεί
βέβαια να μην λέει ψέμματα, μη βιαζόμαστε να τον κρίνουμε αρνητικά, ίσως από κάποια σημείο και μετά λόγω του προχωρημένου
της ηλικίας του να μη θυμόταν καλά κάποιες λεπτομέρειες
β) Η ιστορία με την πριγκίπισσα της Ρουμανίας μου φαίνεται και εμένα μούφα. Πρώτον γιατί δε θα μπορούσε να παντρευτεί
την Καρέζη αν είχε ήδη 3 γάμους, δεύτερον γιατί οι εκπέσουσες βασιλικές οικογένειες το 1950 κρατούσαν τους τύπους.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι Βουρβώνοι της Ισπανίας οι οποίοι το 1962 παντρέψαν το τέκνο τους με τη Σοφία Γλύξμπουργκ
παρότι ήταν έκπτωτοι(τότε).
γ) Να παντρευτεί η πριγκίπισσα τάδε της Ρουμανίας έναν γιό εμπόρου της Ελλάδας αφότου βέβαια η ίδια
είχε πιάσει δουλειά σαν πωλήτρια το κόβω πάρα πολύ χλωμό. Υπήρχαν ήδη από τον 19ο αιώνα γάμοι τέκνων αριστοκρατικών οικογενειών
με τέκνα "κοινών θνητών" βέβαια αλλά στη συντριπτική τους πλειοψηφία αφορούσαν τη διασταύρωση των παιδιών ευγενών κατώτερης
βαθμίδας με εκείνα των μεγιστάνων ανεπτυγμένων χωρών. Θυμάμαι για παράδειγμα το γάμο ενός Άστορ(αμερικανικής καταγωγής μεγιστάνα)
με μία βρετανίδα ευγενή που έδωσε στην οικογένεια Άστορ(πρώτων ιδιοκτητών της Αστόριας παρεπιπτόντως) τίτλο ευγενείας και παρουσία
στη Βουλή των Λόρδων. Αλλά ο Ζάχος δεν ήταν ούτε Άστορ, ούτε Ροκφέλερ ούτε Κάρνεγκι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ την 01 Οκτ 2022, 18:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 01 Οκτ 2022, 17:31
Chainis έγραψε: 01 Οκτ 2022, 14:43
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 01 Οκτ 2022, 13:41

Τους πολιτικούς του κρίνεις και τους ψηφίζεις για πράγματα που θα εφαρμοστούν πάνω σε εσένα, το να υψώνεις το δάχτυλο σε όποιον
δε θέλει να πολεμήσει και να πεθάνει όταν δεν ζητούνται αυτά τα πράγματα από εσένα δεν είναι άποψη, είναι αλητεία. Το ότι μπορεί
να πίστευαν κάτι παλιά δε μου λέει κάτι, θες να απαριθμήσουμε τις καφρίλες και τις ανοησίες που πίστευαν μερίδες ανθρώπων παλιά?
Μπορώ να υψώνω το δάχτυλό σε κάθε σκουπίδι, είτε είναι φυγόμαχος, είτε προδότης, είτα παιδεραστής, είτε βιαστής, είτε λαμογιο χωρίς την άδεια κανενός.

Αυτό κάνεις κι εσύ αλλά προσπαθείς να βγάλεις στην απέξω μια συμπεριφορά που είναι για φτύσιμο και το κάνεις λόγο πολιτικάντικων κινήτρων όχι γιατί το πιστεύεις πραγματικά.
Εγώ δε ζητάω από τους άλλους να πεθάνουν στον πόλεμο όταν ο ίδιος δεν καλούμαι να πολεμήσω.
Δεν ζητάω τίποτα, γράφω τι θεωρώ σωστό.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

nowhere έγραψε: 01 Οκτ 2022, 17:46
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 01 Οκτ 2022, 17:31 Εγώ δε ζητάω από τους άλλους να πεθάνουν στον πόλεμο όταν ο ίδιος δεν καλούμαι να πολεμήσω.
δλδ δεν ψήνεσαι με τίποτα για τη θέση του πρωθυπουργού.οκ αν βρεθεί τίποτα καλύτερο θα σε ειδοποιήσουμε
Αν οι πρωθυπουργοί έχουν τη συμπεριφορά που λες, γιατί πρέπει εγώ να γίνω το αντικείμενο της ειρωνίας σου?
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 01 Οκτ 2022, 18:01 Αν οι πρωθυπουργοί έχουν τη συμπεριφορά που λες, γιατί πρέπει εγώ να γίνω το αντικείμενο της ειρωνίας σου?
αν την έχουν?
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”