!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πέθανε ο Ζάχος Χατζηφωτίου
Re: Πέθανε ο Ζάχος Χατζηφωτίου
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Το χρήμα ωστόσο έπαιζε ρόλο. Δεν νομίζω αυτές να σχετιζόντουσαν με έναν φτωχό αλλά τίμιο... Εξάρτηση δεν έπαιζε, αλλά το χρήμα είναι αφροδισιακό για πολλές γυναίκες, αισθάνονται ότι έχουν σωστό άντρα, έτσι το ερμηνεύουν.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2022, 15:52Η Λωρήν Μπακώλ που ήταν γυναικάρα, έριχνε στον Μπόγκαρτ ένα κεφάλι.plouf έγραψε: 01 Οκτ 2022, 15:38 Οποιοσδηποτε σχεδόν άνθρωπος τον έβλεπε δίπλα σε μια τέτοια πάνω κάτω τα ίδια
θα έγραφε και φυσικά κρίνεται ως δημόσιο πρόσωπο γνωστό στο πανελλήνιο απο όλες τις περσόνες του πχορουμ.
Η Κάλλας στον Ωνάση, το ίδιο.
Για τη Σιμόν και τον Ζαν Πωλ, το... απόλυτο ζεύγος, ουδέν σχόλιο.
Αν θες να συνεχίσω με παλιότερες ή σύγχρονες προσομοιώσεις, πολιτικών, ηθοποιών και "δημόσιων" προσώπων που το θέμα δεν ήταν/είναι η χρηματική εξάρτηση αλλά κάτι άλλο, δεν έχω κάποιο πρόβλημα.
Το τρίτο ζευγάρι είναι άλλου επιπέδου, δεν υπάρχει συσχετισμός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 01 Οκτ 2022, 16:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ίδια "εποχή" είναι πάντα. Με το ίδιο μέτρο/σημεία αναφοράς που αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε το "τότε" αντιλαμβάνεται και το παρόν.sharp έγραψε: 01 Οκτ 2022, 16:04Εδώ θα χρησιμοποιήσω το δικό σου χαρτί "ήταν άλλες οι εποχές τότε".ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2022, 15:23Οκ, αν σε καλύπτει αυτή η απάντηση, κράτησε την.sharp έγραψε: 01 Οκτ 2022, 15:17
Και είτε είχε πολλά λεφτά και πλήρωνε ή δεν είχε τίποτε να τού πάρεις.
Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι είχε καλό ένστικτο για τις γυναίκες που διάλεγε. Ανώνυμες ή επώνυμες. Γιατί μόνον οι χυμαδούρες αρχίζουν να δημοσιοποιούν τα προσωπικά δράματα, και να απαιτούν ηθική αποζημίωσηεκ των υστέρων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τί σχέση έχει το κόνσεπτ "φτωχό αλλά τίμιο παιδί" σ' αυτές τις συγκρίσεις;sharp έγραψε: 01 Οκτ 2022, 16:24Το χρήμα ωστόσο έπαιζε ρόλο. Δεν νομίζω αυτές να σχετιζόντουσαν με έναν φτωχό αλλά τίμιο... Εξάρτηση δεν έπαιζε, αλλά το χρήμα είναι αφροδισιακό για πολλές γυναίκες, αισθάνονται ότι έχουν σωστό άντρα, έτσι το ερμηνεύουν.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2022, 15:52Η Λωρήν Μπακώλ που ήταν γυναικάρα, έριχνε στον Μπόγκαρτ ένα κεφάλι.plouf έγραψε: 01 Οκτ 2022, 15:38 Οποιοσδηποτε σχεδόν άνθρωπος τον έβλεπε δίπλα σε μια τέτοια πάνω κάτω τα ίδια
θα έγραφε και φυσικά κρίνεται ως δημόσιο πρόσωπο γνωστό στο πανελλήνιο απο όλες τις περσόνες του πχορουμ.
Αν θες να συνεχίσω με παλιότερες ή σύγχρονες προσομοιώσεις, πολιτικών, ηθοποιών και "δημόσιων" προσώπων που το θέμα δεν ήταν/είναι η χρηματική εξάρτηση αλλά κάτι άλλο, δεν έχω κάποιο πρόβλημα.
Ειλικρινά πιστεύεις ότι ο Χατζηφωτίου ήταν ελκυστικός επειδή τον έβλεπαν ως πορτοφόλι οι γυναίκες του ή ότι θέριζε στα φτωχά κορίτσια;
Άλλο Μπάρκουλης και άλλο Χατζηφωτίου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 01 Οκτ 2022, 16:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω τι εννοείς όταν λες "η γενιά σου". Είσαι γιαγιά, ή είσαι νεαρή με ποδάρες;ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2022, 16:25
Η ίδια "εποχή" είναι πάντα. Με το ίδιο μέτρο/σημεία αναφοράς που αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε το "τότε" αντιλαμβάνεται και το παρόν.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Η "31χρονη καλλονη", ο "απατεώνας επιβήτορας", ο "γιδοβοσκος". Σοβαρή εφημερίδα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
"Φονικό στο μαντρί"Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Οκτ 2022, 16:33Η "31χρονη καλλονη", ο "απατεώνας επιβήτορας", ο "γιδοβοσκος". Σοβαρή εφημερίδα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Τα ξεκατινιάσματα γίναν της μόδας στην μεταπασοκ εποχή. Πάει κι αυτό μαζί με τον πολλαπλασιαμό των μήντια και τον γενικώτερο εκφυλισμό της κοινωνίας, φτηνό χρήμα, απλοϊκή συνθηματολογία κλπ.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2022, 16:25Η ίδια "εποχή" είναι πάντα. Με το ίδιο μέτρο/σημεία αναφοράς που αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε το "τότε" αντιλαμβάνεται και το παρόν.sharp έγραψε: 01 Οκτ 2022, 16:04Εδώ θα χρησιμοποιήσω το δικό σου χαρτί "ήταν άλλες οι εποχές τότε".ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2022, 15:23
Οκ, αν σε καλύπτει αυτή η απάντηση, κράτησε την.
Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι είχε καλό ένστικτο για τις γυναίκες που διάλεγε. Ανώνυμες ή επώνυμες. Γιατί μόνον οι χυμαδούρες αρχίζουν να δημοσιοποιούν τα προσωπικά δράματα, και να απαιτούν ηθική αποζημίωσηεκ των υστέρων.
Κατ' αρχάς ο ελκυστικός άντρας δεν είναι και απαραίτητα ελκυστικός σύζυγος και αντίστροφα. Σε αυτό ελπίζω να συμφωνούμε. Οπότε οι 5 γάμοι δεν το αποδεικνύουν. Τι έκανε με τις γυναίκες στο κρεββάτι δεν ξέρω, θυμάμαι πάντως ότι γενικώς δεν έχαιρε και τόσο της εκτιμήσεως στα τέλη 70 αρχές 80, για ψιλοσαχλαμάρας περνιόταν. Εσύ σαν γυναίκα τον έβρισκες ελκυστικό;ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2022, 16:31Τί σχέση έχει το κόνσεπτ "φτωχό αλλά τίμιο παιδί" σ' αυτές τις συγκρίσεις;sharp έγραψε: 01 Οκτ 2022, 16:24Το χρήμα ωστόσο έπαιζε ρόλο. Δεν νομίζω αυτές να σχετιζόντουσαν με έναν φτωχό αλλά τίμιο... Εξάρτηση δεν έπαιζε, αλλά το χρήμα είναι αφροδισιακό για πολλές γυναίκες, αισθάνονται ότι έχουν σωστό άντρα, έτσι το ερμηνεύουν.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2022, 15:52
Η Λωρήν Μπακώλ που ήταν γυναικάρα, έριχνε στον Μπόγκαρτ ένα κεφάλι.
Ειλικρινά πιστεύεις ότι ο Χατζηφωτίου ήταν ελκυστικός επειδή τον έβλεπαν ως πορτοφόλι οι γυναίκες του ή ότι θέριζε στα φτωχά κορίτσια;
Άλλο Μπάρκουλης και άλλο Χατζηφωτίου.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Εντωμεταξύ μια χαρά καβλα η Άβα, έμπαινα φουλ. Και να την πηδαει, και να τις τρώει λεφτά; κάποιες γυναίκες είναι πολύ χαζές.AlienWay έγραψε: 01 Οκτ 2022, 16:37"Φονικό στο μαντρί"Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Οκτ 2022, 16:33Η "31χρονη καλλονη", ο "απατεώνας επιβήτορας", ο "γιδοβοσκος". Σοβαρή εφημερίδα.![]()
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Τι προτιμάς espresso ; εγώ πάντως όχι...Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Οκτ 2022, 16:33Η "31χρονη καλλονη", ο "απατεώνας επιβήτορας", ο "γιδοβοσκος". Σοβαρή εφημερίδα.

Spoiler
Όταν λέω η γενιά μου εννοώ ότι είμαι από τις περιπτώσεις που χαλαρά θα μπορούσα να είμαι γιαγιά εφήβου και όχι δίχρονου αλλά ατυχώς δεν είμαι.AlienWay έγραψε: 01 Οκτ 2022, 16:32Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω τι εννοείς όταν λες "η γενιά σου". Είσαι γιαγιά, ή είσαι νεαρή με ποδάρες;ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2022, 16:25
Η ίδια "εποχή" είναι πάντα. Με το ίδιο μέτρο/σημεία αναφοράς που αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε το "τότε" αντιλαμβάνεται και το παρόν.
Κατά τα άλλα, μια χαρά ποδάρες και όχι μόνον, βλέπω γύρω μου σε πολύ νεώτερες ηλικίες και ο εστιασμός στις δικές μου, μου έχει προκαλέσει ειλικρινή έκπληξη και ένα αναπάντητο προς το παρόν ερώτημα "Πού ζείτε;"
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2022, 16:47Όταν λέω η γενιά μου εννοώ ότι είμαι από τις περιπτώσεις που χαλαρά θα μπορούσα να είμαι γιαγιά εφήβου και όχι δίχρονου αλλά ατυχώς δεν είμαι.AlienWay έγραψε: 01 Οκτ 2022, 16:32Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω τι εννοείς όταν λες "η γενιά σου". Είσαι γιαγιά, ή είσαι νεαρή με ποδάρες;ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2022, 16:25
Κατά τα άλλα, μια χαρά ποδάρες και όχι μόνον, βλέπω γύρω μου σε πολύ νεώτερες ηλικίες και ο εστιασμός στις δικές μου, μου έχει προκαλέσει ειλικρινή έκπληξη και ένα αναπάντητο προς το παρόν ερώτημα "Πού ζείτε;"![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Για να αλλάξω θέμα, είναι επίσης αστεία η προσέγγιση/συνειρμός/προσομοίωση του Χατζηφωτίου με κάτι τύπους σαν τον Ζαμπούνη. 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 53 Απαντήσεις
- 1423 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από plebsareneeded
-