!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πέθανε ο Ζάχος Χατζηφωτίου

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Re: Πέθανε ο Ζάχος Χατζηφωτίου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
georgebi

:a035: :a035:

Εικόνα
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2022, 15:52
plouf έγραψε: 01 Οκτ 2022, 15:38 Οποιοσδηποτε σχεδόν άνθρωπος τον έβλεπε δίπλα σε μια τέτοια πάνω κάτω τα ίδια
θα έγραφε και φυσικά κρίνεται ως δημόσιο πρόσωπο γνωστό στο πανελλήνιο απο όλες τις περσόνες του πχορουμ.
Η Λωρήν Μπακώλ που ήταν γυναικάρα, έριχνε στον Μπόγκαρτ ένα κεφάλι.
Η Κάλλας στον Ωνάση, το ίδιο.
Για τη Σιμόν και τον Ζαν Πωλ, το... απόλυτο ζεύγος :D , ουδέν σχόλιο.

Αν θες να συνεχίσω με παλιότερες ή σύγχρονες προσομοιώσεις, πολιτικών, ηθοποιών και "δημόσιων" προσώπων που το θέμα δεν ήταν/είναι η χρηματική εξάρτηση αλλά κάτι άλλο, δεν έχω κάποιο πρόβλημα.
Το χρήμα ωστόσο έπαιζε ρόλο. Δεν νομίζω αυτές να σχετιζόντουσαν με έναν φτωχό αλλά τίμιο... Εξάρτηση δεν έπαιζε, αλλά το χρήμα είναι αφροδισιακό για πολλές γυναίκες, αισθάνονται ότι έχουν σωστό άντρα, έτσι το ερμηνεύουν.

Το τρίτο ζευγάρι είναι άλλου επιπέδου, δεν υπάρχει συσχετισμός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 01 Οκτ 2022, 16:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

sharp έγραψε: 01 Οκτ 2022, 16:04
ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2022, 15:23
sharp έγραψε: 01 Οκτ 2022, 15:17

Και είτε είχε πολλά λεφτά και πλήρωνε ή δεν είχε τίποτε να τού πάρεις.
Οκ, αν σε καλύπτει αυτή η απάντηση, κράτησε την.

Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι είχε καλό ένστικτο για τις γυναίκες που διάλεγε. Ανώνυμες ή επώνυμες. Γιατί μόνον οι χυμαδούρες αρχίζουν να δημοσιοποιούν τα προσωπικά δράματα, και να απαιτούν ηθική αποζημίωση :D εκ των υστέρων.
Εδώ θα χρησιμοποιήσω το δικό σου χαρτί "ήταν άλλες οι εποχές τότε".
Η ίδια "εποχή" είναι πάντα. Με το ίδιο μέτρο/σημεία αναφοράς που αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε το "τότε" αντιλαμβάνεται και το παρόν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

sharp έγραψε: 01 Οκτ 2022, 16:24
plouf έγραψε: 01 Οκτ 2022, 15:38 Οποιοσδηποτε σχεδόν άνθρωπος τον έβλεπε δίπλα σε μια τέτοια πάνω κάτω τα ίδια
θα έγραφε και φυσικά κρίνεται ως δημόσιο πρόσωπο γνωστό στο πανελλήνιο απο όλες τις περσόνες του πχορουμ.

Αν θες να συνεχίσω με παλιότερες ή σύγχρονες προσομοιώσεις, πολιτικών, ηθοποιών και "δημόσιων" προσώπων που το θέμα δεν ήταν/είναι η χρηματική εξάρτηση αλλά κάτι άλλο, δεν έχω κάποιο πρόβλημα.
Το χρήμα ωστόσο έπαιζε ρόλο. Δεν νομίζω αυτές να σχετιζόντουσαν με έναν φτωχό αλλά τίμιο... Εξάρτηση δεν έπαιζε, αλλά το χρήμα είναι αφροδισιακό για πολλές γυναίκες, αισθάνονται ότι έχουν σωστό άντρα, έτσι το ερμηνεύουν.

Τί σχέση έχει το κόνσεπτ "φτωχό αλλά τίμιο παιδί" σ' αυτές τις συγκρίσεις;

Ειλικρινά πιστεύεις ότι ο Χατζηφωτίου ήταν ελκυστικός επειδή τον έβλεπαν ως πορτοφόλι οι γυναίκες του ή ότι θέριζε στα φτωχά κορίτσια;

Άλλο Μπάρκουλης και άλλο Χατζηφωτίου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 01 Οκτ 2022, 16:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2022, 16:25
Η ίδια "εποχή" είναι πάντα. Με το ίδιο μέτρο/σημεία αναφοράς που αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε το "τότε" αντιλαμβάνεται και το παρόν.
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω τι εννοείς όταν λες "η γενιά σου". Είσαι γιαγιά, ή είσαι νεαρή με ποδάρες;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

georgebi έγραψε: 01 Οκτ 2022, 16:19 Εικόνα
Η "31χρονη καλλονη", ο "απατεώνας επιβήτορας", ο "γιδοβοσκος". Σοβαρή εφημερίδα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Οκτ 2022, 16:33
Η "31χρονη καλλονη", ο "απατεώνας επιβήτορας", ο "γιδοβοσκος". Σοβαρή εφημερίδα.
"Φονικό στο μαντρί" :smt005:
Ζούμε σε ένα σύστημα.
sharp

sharp έγραψε: 01 Οκτ 2022, 16:04
ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2022, 15:23

Οκ, αν σε καλύπτει αυτή η απάντηση, κράτησε την.

Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι είχε καλό ένστικτο για τις γυναίκες που διάλεγε. Ανώνυμες ή επώνυμες. Γιατί μόνον οι χυμαδούρες αρχίζουν να δημοσιοποιούν τα προσωπικά δράματα, και να απαιτούν ηθική αποζημίωση :D εκ των υστέρων.
Εδώ θα χρησιμοποιήσω το δικό σου χαρτί "ήταν άλλες οι εποχές τότε".
Τα ξεκατινιάσματα γίναν της μόδας στην μεταπασοκ εποχή. Πάει κι αυτό μαζί με τον πολλαπλασιαμό των μήντια και τον γενικώτερο εκφυλισμό της κοινωνίας, φτηνό χρήμα, απλοϊκή συνθηματολογία κλπ.
sharp

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2022, 16:31
sharp έγραψε: 01 Οκτ 2022, 16:24

Τί σχέση έχει το κόνσεπτ "φτωχό αλλά τίμιο παιδί" σ' αυτές τις συγκρίσεις;

Ειλικρινά πιστεύεις ότι ο Χατζηφωτίου ήταν ελκυστικός επειδή τον έβλεπαν ως πορτοφόλι οι γυναίκες του ή ότι θέριζε στα φτωχά κορίτσια;

Άλλο Μπάρκουλης και άλλο Χατζηφωτίου.
Κατ' αρχάς ο ελκυστικός άντρας δεν είναι και απαραίτητα ελκυστικός σύζυγος και αντίστροφα. Σε αυτό ελπίζω να συμφωνούμε. Οπότε οι 5 γάμοι δεν το αποδεικνύουν. Τι έκανε με τις γυναίκες στο κρεββάτι δεν ξέρω, θυμάμαι πάντως ότι γενικώς δεν έχαιρε και τόσο της εκτιμήσεως στα τέλη 70 αρχές 80, για ψιλοσαχλαμάρας περνιόταν. Εσύ σαν γυναίκα τον έβρισκες ελκυστικό;
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

AlienWay έγραψε: 01 Οκτ 2022, 16:37
"Φονικό στο μαντρί" :smt005:
Εντωμεταξύ μια χαρά καβλα η Άβα, έμπαινα φουλ. Και να την πηδαει, και να τις τρώει λεφτά; κάποιες γυναίκες είναι πολύ χαζές.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
georgebi

georgebi έγραψε: 01 Οκτ 2022, 16:19
Τι προτιμάς espresso ; εγώ πάντως όχι... :smt018

Εικόνα
Spoiler
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

AlienWay έγραψε: 01 Οκτ 2022, 16:32
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω τι εννοείς όταν λες "η γενιά σου". Είσαι γιαγιά, ή είσαι νεαρή με ποδάρες;
Όταν λέω η γενιά μου εννοώ ότι είμαι από τις περιπτώσεις που χαλαρά θα μπορούσα να είμαι γιαγιά εφήβου και όχι δίχρονου αλλά ατυχώς δεν είμαι.

Κατά τα άλλα, μια χαρά ποδάρες και όχι μόνον, βλέπω γύρω μου σε πολύ νεώτερες ηλικίες και ο εστιασμός στις δικές μου, μου έχει προκαλέσει ειλικρινή έκπληξη και ένα αναπάντητο προς το παρόν ερώτημα "Πού ζείτε;" :P
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2022, 16:47
AlienWay έγραψε: 01 Οκτ 2022, 16:32
Όταν λέω η γενιά μου εννοώ ότι είμαι από τις περιπτώσεις που χαλαρά θα μπορούσα να είμαι γιαγιά εφήβου και όχι δίχρονου αλλά ατυχώς δεν είμαι.

Κατά τα άλλα, μια χαρά ποδάρες και όχι μόνον, βλέπω γύρω μου σε πολύ νεώτερες ηλικίες και ο εστιασμός στις δικές μου, μου έχει προκαλέσει ειλικρινή έκπληξη και ένα αναπάντητο προς το παρόν ερώτημα "Πού ζείτε;" :P
:P
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Για να αλλάξω θέμα, είναι επίσης αστεία η προσέγγιση/συνειρμός/προσομοίωση του Χατζηφωτίου με κάτι τύπους σαν τον Ζαμπούνη. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”