Εννοείς να είναι δικός μου κλώνος ή του Στύγιου;Gewponos90 έγραψε: 30 Σεπ 2022, 01:00 Η δικαίωση του ΓΓ. Ζω για την μερα που θα αποδειχθεί ότι ο ένας ειναι ο κλωνος του αλλου
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Να την απολυσω;
- hellegennes
Re: Να την απολυσω;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Εσυ και ο ΓΓ. Ο στυγιος είναι μια περίπτωση μόνος του
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Στύγιος έγραψε: 30 Σεπ 2022, 01:04Λυπάμαι ,είσαι ηλίθιος .Gewponos90 έγραψε: 30 Σεπ 2022, 01:00hellegennes έγραψε: 29 Σεπ 2022, 23:30
Άρα είναι παραμύθι ότι την απέβαλες γιατί ζήτησε να φύγει από το μάθημα λόγω πόνων περιόδου.
Η δικαίωση του ΓΓ. Ζω για την μερα που θα αποδειχθεί ότι ο ένας ειναι ο κλωνος του αλλου
Έγινε κύριε καθηγητά. Μην μου δώσετε ωριαία. Δεν έχω περιοδο
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Στύγιος έγραψε: 30 Σεπ 2022, 01:04Λυπάμαι ,είσαι ηλίθιος .Gewponos90 έγραψε: 30 Σεπ 2022, 01:00hellegennes έγραψε: 29 Σεπ 2022, 23:30
Άρα είναι παραμύθι ότι την απέβαλες γιατί ζήτησε να φύγει από το μάθημα λόγω πόνων περιόδου.
Η δικαίωση του ΓΓ. Ζω για την μερα που θα αποδειχθεί ότι ο ένας ειναι ο κλωνος του αλλου
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
αυτο το ξερω. δεν ρωτησα αυτο.Πασιφάη έγραψε: 29 Σεπ 2022, 22:31Ασφαλώς. Υπάρχουν περιπτώσεις δυσμηνόρροιας τέτοιες, που είναι σύνηθες το φαινόμενο σε αρκετές γυναίκες να έχουν δυο φορές το μήνα, αίμα. Μιλάς σε μια απ'αυτές.
ρωτησα αν μπορει ο γιατρος να σε δει σημερα που εχεις περιοδο, και να πει με βεβαιοτητα οτι ειχες παλι περιοδο 15 μερες πριν.
αυτο ειπε η δαναη, να παει σε γιατρο να το πιστοποιησει.
γινεται; δε ρωτω ειρωνικα, αληθινη απορια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
πολυ σκληροκαργιολικι χρειαζεται για να ριξεις ποινη. σε βλεπει ο τσακ νορις και μαζευεται.Στύγιος έγραψε: 30 Σεπ 2022, 00:18
Δεν ήμουν μόνο εγώ ,τα ίδια έκανε και σε άλλους άντρες καθηγητές συστηματικά κάθε μήνα , μα κάθε μήνα.
Μέχρι που βρέθηκε ο σκληρός καριόλης Στύγιος κι έριξε την ποινή. Μετά της ρυθμίστηκε "μαγικά" η περίοδος, αλλά δεν ήθελε να με βλέπει. Μίσος λέμε![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Κάνουν ότι γελάνε όταν περιγράφεις αυτές τις ασυναρτησίες ,οι δάσκαλοι που σε ενέχονται ανάμεσα τους;Στύγιος έγραψε: 30 Σεπ 2022, 00:18Δεν ήμουν μόνο εγώ ,τα ίδια έκανε και σε άλλους άντρες καθηγητές συστηματικά κάθε μήνα , μα κάθε μήνα.Ναύτης έγραψε: 30 Σεπ 2022, 00:11Το σοβαρή συζήτηση, ρε συ; Ο Στύγιος απέβαλε μια μαθήτρια γιατί, λέει, τον παραμύθιαζε παριστάνοντας ότι έχει περίοδο (δυο φορές τον ίδιο μήνα) και πονούσε. Μαλακία του (για μένα), αλλά δεν διδάσκω σε σχολείο για να ξέρω πώς κουμαντάρεις τους μαθητές.
Κατά τα λοιπά, δεν υπάρχει άδεια πόνων περιόδου. Υπάρχει αναρρωτική.
Αλλά το νήμα τούτο εδώ είναι ακόμα ένα μπούλινγκ του εμμονικού κι εμείς τον ταΐζουμε (τις προάλλες είχε ανοίξει ένα παρόμοιο για σένα).
Ε, θα μας φάει όλους στο τέλος.
Μέχρι που βρέθηκε ο σκληρός καριόλης Στύγιος κι έριξε την ποινή. Μετά της ρυθμίστηκε "μαγικά" η περίοδος, αλλά δεν ήθελε να με βλέπει. Μίσος λέμε![]()
Δεν γνωρίζω να σου πω την αλήθεια. Το οτι υπάρχει πρόβλημα στον κύκλο ναι, απ'την στιγμή που θα του το πεις και θα σου δώσει την κατάλληλη αγωγή για να φτιάξει. Πρέπει να το ρωτήσω. Το αν πιστοποιείται.Ασέβαστος έγραψε: 30 Σεπ 2022, 08:47αυτο το ξερω. δεν ρωτησα αυτο.Πασιφάη έγραψε: 29 Σεπ 2022, 22:31Ασφαλώς. Υπάρχουν περιπτώσεις δυσμηνόρροιας τέτοιες, που είναι σύνηθες το φαινόμενο σε αρκετές γυναίκες να έχουν δυο φορές το μήνα, αίμα. Μιλάς σε μια απ'αυτές.Ασέβαστος έγραψε: 29 Σεπ 2022, 08:26
υπαρχει γιατρος που να μπορει να πιστοποιησει οτι ξαναειχε περιοδο 15 μερες πριν;
ρωτησα αν μπορει ο γιατρος να σε δει σημερα που εχεις περιοδο, και να πει με βεβαιοτητα οτι ειχες παλι περιοδο 15 μερες πριν.
αυτο ειπε η δαναη, να παει σε γιατρο να το πιστοποιησει.
γινεται; δε ρωτω ειρωνικα, αληθινη απορια.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Τι κανω ρε παιδια και ειναι και επιχειρηση;hellegennes έγραψε: 29 Σεπ 2022, 23:16Αυτό που κάνει εδώ μέσα είναι επιχείριστη.Beria έγραψε: 29 Σεπ 2022, 23:03Όχι και δεν έχει επιχείρηση
Όλο αυτό που κάνει εδώ μέσα είναι επιχείρηση 24/7
Τι εκανε και σε αλλους συναδελφους;Στύγιος έγραψε: 29 Σεπ 2022, 23:22
Χέλλη, αποτυπώνω την πραγματικότητα ( το ίδιο είχε κάνει και σε άλλους συναδέλφους), τίποτα περισσότερο ,τίποτα λιγότερο.
Δικαίωμα σας να με πιστεύετε ή όχι, αλλά από μένα την έφαγε την ωριαία κι ας έγινα μισητός . Σκασίλα μου.
Αυτη εχει ανωμαλο κυκλο οχι εσεις
Ψευδες.Που το εχω γραψει αυτο;Ναύτης έγραψε: 30 Σεπ 2022, 00:19
Αφιερωμένο, επειδή λέει έγραψες ότι στο μαγαζί πουλάς σαπούνια για την τριχόπτωση.![]()
Εχεις καποια διαταραχη η οποια σε εξαναγκαζει να γραφεις ψεμματα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σπανακιας την 30 Σεπ 2022, 12:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στύγιος έγραψε: 30 Σεπ 2022, 00:18
Δεν ήμουν μόνο εγώ ,τα ίδια έκανε και σε άλλους άντρες καθηγητές συστηματικά κάθε μήνα , μα κάθε μήνα.
από Gewponos90 » Σήμερα, 01:00
Η δικαίωση του ΓΓ.
Ποιος ειναι ο ακατανομαστος με την διαταραχη;Beria έγραψε: 29 Σεπ 2022, 23:32
Το καταλαβαίνεις ότι τώρα ενεργοποιείς τη διαταραχή του ακατανομαστου, συνεχίζοντας
Τι διαταραχη ειναι αυτη;
Ρε Σπανάκια, τί ακριβώς λέει η εργασιακή σύμβαση της εν λόγω;
Μπορείς ή δεν μπορείς να την απολύσεις λόγω της συγκεκριμένης ή κάποιας άλλης δικαιολογίας;
Γιατί το θέμα είναι αν μπορείς και όχι αν θέλεις.
Μπορείς ή δεν μπορείς να την απολύσεις λόγω της συγκεκριμένης ή κάποιας άλλης δικαιολογίας;
Γιατί το θέμα είναι αν μπορείς και όχι αν θέλεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.