Σε αυτό αναφέρομαι
έρχεται μαθήτρια Β' Γυμνασίου ." Κύριε , έχω περίοδο", απάντηση Στύγιου: " 2 φορές στον ίδιο μήνα;" Φυσικά δεν εδόθη άδεια.
έρχεται μαθήτρια Β' Γυμνασίου ." Κύριε , έχω περίοδο", απάντηση Στύγιου: " 2 φορές στον ίδιο μήνα;" Φυσικά δεν εδόθη άδεια.
Το καταλαβαίνεις ότι τώρα ενεργοποιείς τη διαταραχή του ακατανομαστου, συνεχίζονταςhellegennes έγραψε: 29 Σεπ 2022, 23:30Άρα είναι παραμύθι ότι την απέβαλες γιατί ζήτησε να φύγει από το μάθημα λόγω πόνων περιόδου.Στύγιος έγραψε: 29 Σεπ 2022, 23:29hellegennes έγραψε: 29 Σεπ 2022, 23:26
Ας πούμε ότι σε πιστεύω. Στην αιτιολογία τι έγραψες; Ότι είχε περίοδο; Ότι έλεγε ψέματα;
Ενοχλούσε συστηματικά στο μάθημα. 1η παρατήρηση ,2η παρατήρηση, 3η πήρε την ωριαία και την άγουσα για τη Διεύθυνση.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Είμαι τζερτζελεδιάρης. Επίσης είμαι δίκαιος. Συμπαθώ τον Στύγιο, αλλά σε 1-2 θέματα έχει δίκιο ο ακατανόμαστος.Beria έγραψε: 29 Σεπ 2022, 23:32Το καταλαβαίνεις ότι τώρα ενεργοποιείς τη διαταραχή του ακατανομαστου, συνεχίζονταςhellegennes έγραψε: 29 Σεπ 2022, 23:30Άρα είναι παραμύθι ότι την απέβαλες γιατί ζήτησε να φύγει από το μάθημα λόγω πόνων περιόδου.Στύγιος έγραψε: 29 Σεπ 2022, 23:29
Ενοχλούσε συστηματικά στο μάθημα. 1η παρατήρηση ,2η παρατήρηση, 3η πήρε την ωριαία και την άγουσα για τη Διεύθυνση.
Αυτό κατάλαβες; Κρίμα και σ' είχα για έξυπνο άνθρωπο...hellegennes έγραψε: 29 Σεπ 2022, 23:30Άρα είναι παραμύθι ότι την απέβαλες γιατί ζήτησε να φύγει από το μάθημα λόγω πόνων περιόδου.Στύγιος έγραψε: 29 Σεπ 2022, 23:29hellegennes έγραψε: 29 Σεπ 2022, 23:26
Ας πούμε ότι σε πιστεύω. Στην αιτιολογία τι έγραψες; Ότι είχε περίοδο; Ότι έλεγε ψέματα;
Έχω πληρώσει ιδίοις χρήμασι παλιότερα ιδιωτικό ασθενοφόρο για να μεταφερθεί μαθητής σε νοσοκομείο.jason0 έγραψε: 29 Σεπ 2022, 23:34 Ντάξει εννοείται ότι μισή μερα του στυγιου η ζωή σας όλη
Και δεν κάνω πλάκα
Αυτά είναι δύο εξόχως διαφορετικές ιστορίες. Δεν έχει κάτι πίσω από τις γραμμές για να καταλάβω. Γι' αυτό είπα ότι σ' αρέσει να προσθέτεις λεπτομέρειες στις ιστορίες σου για να τις κάνεις πιο ενδιαφέρουσες, πιο ασυνήθιστες, πιο πικάντικες.Στύγιος έγραψε: 29 Σεπ 2022, 23:36Αυτό κατάλαβες; Κρίμα και σ' είχα για έξυπνο άνθρωπο...hellegennes έγραψε: 29 Σεπ 2022, 23:30Άρα είναι παραμύθι ότι την απέβαλες γιατί ζήτησε να φύγει από το μάθημα λόγω πόνων περιόδου.Στύγιος έγραψε: 29 Σεπ 2022, 23:29
Ότι να 'ναι.Πασιφάη έγραψε: 29 Σεπ 2022, 23:15Σαφώς και με προσέβαλλες. Κυρίως σε θέματα που άπτονται υγείας. Για αναρωτήσου λίγο πως θα αισθανόσουν για τη γυναίκα σου ή για τη μητέρα σου, αν αντιμετώπιζαν ένα παρεμφερές πρόβλημα. Θα τις έλεγες προβληματικές; Θα τις δούλευες όπως εμένα εδώ μέσα;stergiosbik έγραψε: 29 Σεπ 2022, 23:12Σε παρακαλώ!Πασιφάη έγραψε: 29 Σεπ 2022, 23:04
Μπα; Ενώ ας πούμε εσύ ή ο τύπος, είστε εντάξει από μυαλά, με τις μαλακίες που αραδιάζετε εδώ μέσα.
Εγώ δεν σε προσέβαλα!
Απλά σου διευκρίνισα αυτο που εννοούσε ο Άγις.
Δεν είναι άδεια για την περίοδο, είναι άδεια λόγω έντονων πόνων. Τι προκαλεί τον πόνο είναι αδιάφορο ως προς το αν δίνεται άδεια.EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Σεπ 2022, 23:40 Εγώ δεν έχω καταλάβει τι είδους άδεια δίδεται σε κάποια με περίοδο. Όσο θυμάμαι τα μαθητικά μου χρόνια, μόνο η γυμναστική μου έρχεται στο μυαλό.
Ναι, αλλά τι αδεια; Ο τύπος αν δεν κάνω λάθος είναι φιλόλογος. Αν το παιδί ζήτησε άδεια να βγει έξω λόγω πονων κ δεν εδόθη..hellegennes έγραψε: 29 Σεπ 2022, 23:59Δεν είναι άδεια για την περίοδο, είναι άδεια λόγω έντονων πόνων. Τι προκαλεί τον πόνο είναι αδιάφορο ως προς το αν δίνεται άδεια.EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Σεπ 2022, 23:40 Εγώ δεν έχω καταλάβει τι είδους άδεια δίδεται σε κάποια με περίοδο. Όσο θυμάμαι τα μαθητικά μου χρόνια, μόνο η γυμναστική μου έρχεται στο μυαλό.
Τελείως θεωρητικά, γιατί είναι όντως things that never happened the megathread, μπορεί να ζητήσει άδεια από τον καθηγητή να πάει στον διευθυντή και να ζητήσει να απουσιάσει την υπόλοιπη μέρα. Είναι φυσικά στην διακριτική ευχέρεια του διευθυντή να δώσει την άδεια, γιατί δεν είναι ιατρικά επείγον.EKPLIKTIKOS έγραψε: 30 Σεπ 2022, 00:01Ναι, αλλά τι αδεια; Ο τύπος αν δεν κάνω λάθος είναι φιλόλογος. Αν το παιδί ζήτησε άδεια να βγει έξω λόγω πονων κ δεν εδόθη..hellegennes έγραψε: 29 Σεπ 2022, 23:59Δεν είναι άδεια για την περίοδο, είναι άδεια λόγω έντονων πόνων. Τι προκαλεί τον πόνο είναι αδιάφορο ως προς το αν δίνεται άδεια.EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Σεπ 2022, 23:40 Εγώ δεν έχω καταλάβει τι είδους άδεια δίδεται σε κάποια με περίοδο. Όσο θυμάμαι τα μαθητικά μου χρόνια, μόνο η γυμναστική μου έρχεται στο μυαλό.![]()
Θεωρητικά πάντα μιλάμε, ξέρω ότι είναι things that never happened the megathread η φάση