Αύριο ο Μητσοτάκης καλεί επιστράτευση και μετακινεί δυνάμεις στον Έβρο. Είσαι στους επίστρατους. Τί κάνεις; Ψάχνεσαι για απαλλαγή; Αλλάζεις χώρα, βάζεις βύσμα να αλλάξει, πας;
Έχε λίγο το θάρρος να απαντήσεις. Και εγώ μαζί σου είμαι...
Σαχλαμάρες λες. Αύριο σού λεει ένας γιατρός έχεις ένα μήνα. Τι κάνεις; Ποτέ δεν τα κατάλαβα και δεν απάντησα σε αυτά. Ό,τι και να πω άλλωστε τζάμπα είναι, βάλε ότι νομίζεις, δεν έχω πρόβλημα.
Ε, τότε γιατί με κατηγορείς; Επειδή είμαι proactive; Όπως φαίνεται ούτε και εσύ θα πας .
Δεν με καλούν εμένα. Εμαι κλώνος του Νάνδρου, συν/χος.
Αφού έγραψα γιατί σε ρώτησα, τι επιμένεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 30 Σεπ 2022, 00:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στο Λίμαν έχουν έρθει ρωσικές ενισχύσεις. Αρκετά μεγάλες.
Πάμε για την τελική μάχη.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
(drone directed!)Kiev shells refugee convoy killing over 30 people including children
Ukrainian army has attacked a refugee convoy in the eastern region of Kharkov, killing over 30 people
Μπα αυτή την φορά δεν το ανακοίνωσαν όπως στις αρχές του μήνα με ρεπορτάζ στις τηλεοράσεις.
under έγραψε: 30 Σεπ 2022, 00:23
Αληθευει οτι οποτε τα πουτινακια λενε οτι φτανουν ενισχυσεις η πολη που πολιορκειται πεφτει χωρις ντουφεκια ;
Το λένε για αντιπερισπασμο, να υποχωρήσουν ενώ ο εχθρός δεν το περιμένει
Είναι γνωστό ότι οι Ουκρανοί στρατηγοί διαβάζουν φορουμ
Δεν ξερω.Εγω διαβαζω αναφορες οτι το Lyman εχει σχεδον κυκλωθει και ειναι ζητημα αν μπορουν να το εκκενωσουν αφου η μονη οδος διαφυγης ειναι υπο τα πυρα των ουκρανων.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
under έγραψε: 30 Σεπ 2022, 00:23
Αληθευει οτι οποτε τα πουτινακια λενε οτι φτανουν ενισχυσεις η πολη που πολιορκειται πεφτει χωρις ντουφεκια ;
Το λένε για αντιπερισπασμο, να υποχωρήσουν ενώ ο εχθρός δεν το περιμένει
Είναι γνωστό ότι οι Ουκρανοί στρατηγοί διαβάζουν φορουμ
Δεν ξερω.Εγω διαβαζω αναφορες οτι το Lyman εχει σχεδον κυκλωθει και ειναι ζητημα αν μπορουν να το εκκενωσουν αφου η μονη οδος διαφυγης ειναι υπο τα πυρα των ουκρανων.