Για να στο γράψω πιο καθαρά. Αδιαφορώ για τα τομάρια τύπου Ζελένσκι, Μπάιντεν, Πούτιν, Ερντογάν, Μητσοτάκη. Αυτά είναι τα μεγάλα τομάρια. Δε θα αποφασίσουν αυτοί για το αν εγώ θα γίνω κρέας για χάρη των συμφερόντων των μεγιστάνων που εξυπηρετούν. Γκέγκε; Ή να στο κάνω πιο ψιλά. Θέλεις να πεθάνεις εσύ ή το παιδί σου; Δική σου πετριά.Chainis έγραψε: 29 Σεπ 2022, 21:01Για διοικητές έγραψες, εκτός αν δεν καταλαβαίνεις το γράφεις, πράγμα πολύ πιθανό.Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Σεπ 2022, 20:55Ποιοι διοικητές ρε τύπε. Μιλάμε για τα πιο μεγάλα τομάρια.Chainis έγραψε: 29 Σεπ 2022, 20:54
Κάτω οι διοικητές!
Όλοι στην πρώτη γραμμή με πλήρη εξάρτηση.![]()
Α ρε καμένε°
Κι αφού είναι τομάρια δεν τους χρειαζόμαστε σε έναν πόλεμο, όλοι λοιπόν στο όρυγμα και περίπολα στην νεκρή ζώνη τις νύχτες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
-
Εμπεδοκλής
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Ας στείλει ο Κούλης τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στην πρώτη γραμμή και μετά πάμε και εμείς.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Ο Μ. Αλέξανδρος ήταν ένας.nyxtovios έγραψε: 29 Σεπ 2022, 21:05Καλά στα λέει, οι Μεγαλέξαντροι πρώτοι πήγαιναν.Chainis έγραψε: 29 Σεπ 2022, 21:01Για διοικητές έγραψες, εκτός αν δεν καταλαβαίνεις το γράφεις, πράγμα πολύ πιθανό.
Κι αφού είναι τομάρια δεν τους χρειαζόμαστε σε έναν πόλεμο, όλοι λοιπόν στο όρυγμα και περίπολα στην νεκρή ζώνη τις νύχτες.
Ο Καισαρας, ο Ναπολέον, ο Ζούκοφ, ο Μανστάιν, ο Ρόμελ, ο Αιζενχάουερ και πολλοί άλλοι μεγάλοι της ιστορίας διοικούσας με απόλυτη επιτυχία από τα επιτελεία τους.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
The_Real_Fly@The_Real_Fly
REPORT: BELARUS TO HOST AND SUPPLY 120,000 RUSSIAN SOLDIERS IN NOVEMBER ***
REPORT: BELARUS TO HOST AND SUPPLY 120,000 RUSSIAN SOLDIERS IN NOVEMBER ***
Μου το έκανες λιανά πολλά ποστ πριν δεν έχω απορίες.Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Σεπ 2022, 21:06Για να στο γράψω πιο καθαρά. Αδιαφορώ για τα τομάρια τύπου Ζελένσκι, Μπάιντεν, Πούτιν, Ερντογάν, Μητσοτάκη. Αυτά είναι τα μεγάλα τομάρια. Δε θα αποφασίσουν αυτοί για το αν εγώ θα γίνω κρέας για χάρη των συμφερόντων των μεγιστάνων που εξυπηρετούν. Γκέγκε; Ή να στο κάνω πιο ψιλά. Θέλεις να πεθάνεις εσύ ή το παιδί σου; Δική σου πετριά.Chainis έγραψε: 29 Σεπ 2022, 21:01Για διοικητές έγραψες, εκτός αν δεν καταλαβαίνεις το γράφεις, πράγμα πολύ πιθανό.
Για κάθε φυγόμαχο που τον νοιάζει μόνο το τομάρι του υπάρχουν πάντα πολλές δικαιολογίες πρόχειρες.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Θέλεις να πεις ότι αν ήταν ο Τσίπρας θα πήγαινες;Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Σεπ 2022, 21:06Για να στο γράψω πιο καθαρά. Αδιαφορώ για τα τομάρια τύπου Ζελένσκι, Μπάιντεν, Πούτιν, Ερντογάν, Μητσοτάκη. Αυτά είναι τα μεγάλα τομάρια. Δε θα αποφασίσουν αυτοί για το αν εγώ θα γίνω κρέας για χάρη των συμφερόντων των μεγιστάνων που εξυπηρετούν. Γκέγκε; Ή να στο κάνω πιο ψιλά. Θέλεις να πεθάνεις εσύ ή το παιδί σου; Δική σου πετριά.Chainis έγραψε: 29 Σεπ 2022, 21:01
Για διοικητές έγραψες, εκτός αν δεν καταλαβαίνεις το γράφεις, πράγμα πολύ πιθανό.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
κάρνιβορ ντάιετ και στο κουπιάνσκ για τα μόμπιλάιζντ πουτλερικά ορκ
https://www.newyorker.com/culture/annal ... -might-end
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Σεπ 2022, 21:35 κάρνιβορ ντάιετ και στο κουπιάνσκ για τα μόμπιλάιζντ πουτλερικά ορκ![]()
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
Εμπεδοκλής
Και η Παπαρήγα να ήταν το ίδιο ισχύει. Αλλά ας αντιστρέψουμε το ερώτημα. Εσύ θα πήγαινες;sharp έγραψε: 29 Σεπ 2022, 21:35Θέλεις να πεις ότι αν ήταν ο Τσίπρας θα πήγαινες;Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Σεπ 2022, 21:06Για να στο γράψω πιο καθαρά. Αδιαφορώ για τα τομάρια τύπου Ζελένσκι, Μπάιντεν, Πούτιν, Ερντογάν, Μητσοτάκη. Αυτά είναι τα μεγάλα τομάρια. Δε θα αποφασίσουν αυτοί για το αν εγώ θα γίνω κρέας για χάρη των συμφερόντων των μεγιστάνων που εξυπηρετούν. Γκέγκε; Ή να στο κάνω πιο ψιλά. Θέλεις να πεθάνεις εσύ ή το παιδί σου; Δική σου πετριά.Chainis έγραψε: 29 Σεπ 2022, 21:01
Για διοικητές έγραψες, εκτός αν δεν καταλαβαίνεις το γράφεις, πράγμα πολύ πιθανό.
Θέλεις να πεις ότι αν σε επιστρατευσει ο Πούτιν δεν θα πας;Крaсная армия έγραψε: 29 Σεπ 2022, 21:14 Ας στείλει ο Κούλης τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στην πρώτη γραμμή και μετά πάμε και εμείς.
Αλλά δείχνεις εδώ μέσα;
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Σιγά που θα πήγαινε.sharp έγραψε: 29 Σεπ 2022, 21:35Θέλεις να πεις ότι αν ήταν ο Τσίπρας θα πήγαινες;Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Σεπ 2022, 21:06Για να στο γράψω πιο καθαρά. Αδιαφορώ για τα τομάρια τύπου Ζελένσκι, Μπάιντεν, Πούτιν, Ερντογάν, Μητσοτάκη. Αυτά είναι τα μεγάλα τομάρια. Δε θα αποφασίσουν αυτοί για το αν εγώ θα γίνω κρέας για χάρη των συμφερόντων των μεγιστάνων που εξυπηρετούν. Γκέγκε; Ή να στο κάνω πιο ψιλά. Θέλεις να πεθάνεις εσύ ή το παιδί σου; Δική σου πετριά.Chainis έγραψε: 29 Σεπ 2022, 21:01
Κάποια δικαιολογία θα σκαρφίζεται και τότε.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
Εμπεδοκλής
Ναι. Απλά υπάρχουν δικαιολογίες που είναι αστείες και δικαιολογίες που έχουν βάση. Εκτός και αν με κατηγορείς που προτιμώ τη ζωή. Γιατί κάποιοι κάπου έχετε χάσει το μέτρο...Chainis έγραψε: 29 Σεπ 2022, 21:32Μου το έκανες λιανά πολλά ποστ πριν δεν έχω απορίες.Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Σεπ 2022, 21:06Για να στο γράψω πιο καθαρά. Αδιαφορώ για τα τομάρια τύπου Ζελένσκι, Μπάιντεν, Πούτιν, Ερντογάν, Μητσοτάκη. Αυτά είναι τα μεγάλα τομάρια. Δε θα αποφασίσουν αυτοί για το αν εγώ θα γίνω κρέας για χάρη των συμφερόντων των μεγιστάνων που εξυπηρετούν. Γκέγκε; Ή να στο κάνω πιο ψιλά. Θέλεις να πεθάνεις εσύ ή το παιδί σου; Δική σου πετριά.Chainis έγραψε: 29 Σεπ 2022, 21:01
Για κάθε φυγόμαχο που τον νοιάζει μόνο το τομάρι του υπάρχουν πάντα πολλές δικαιολογίες πρόχειρες.
Εγώ δεν είμαι τόσο έξυπνος ώστε να προεξοφλώ αντιδράσεις σε υποθετικές καταστάσεις. Ζήτησα διευκρίνηση επειδή συμπτωματικά τα πρόσωπα που ανέφερες (Ζελένσκι, Μπάιντεν, Πούτιν, Ερντογάν, Μητσοτάκη) έχω καταλάβει ότι δεν θα τα καλούσες στα γεννέθλια σου.Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Σεπ 2022, 21:37Και η Παπαρήγα να ήταν το ίδιο ισχύει. Αλλά ας αντιστρέψουμε το ερώτημα. Εσύ θα πήγαινες;sharp έγραψε: 29 Σεπ 2022, 21:35Θέλεις να πεις ότι αν ήταν ο Τσίπρας θα πήγαινες;Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Σεπ 2022, 21:06
Για να στο γράψω πιο καθαρά. Αδιαφορώ για τα τομάρια τύπου Ζελένσκι, Μπάιντεν, Πούτιν, Ερντογάν, Μητσοτάκη. Αυτά είναι τα μεγάλα τομάρια. Δε θα αποφασίσουν αυτοί για το αν εγώ θα γίνω κρέας για χάρη των συμφερόντων των μεγιστάνων που εξυπηρετούν. Γκέγκε; Ή να στο κάνω πιο ψιλά. Θέλεις να πεθάνεις εσύ ή το παιδί σου; Δική σου πετριά.
-
Εμπεδοκλής
Έχω απαντήσει. Για κανέναν αρχηγό δε θα θυσίαζα τη ζωή μου. Δεν σπούδασα, έφτυσα αίμα, έχτισα κάποια μικρή περιουσία για να γίνω κρέας στην κρεατομηχανή ορισμένων μεγάλων. Εσύ αυτοκτόνα αν στο ζητήσουν. Εγώ και χιλιάδες άλλοι θα προτιμήσουμε τη ζωή.Chainis έγραψε: 29 Σεπ 2022, 21:38Σιγά που θα πήγαινε.sharp έγραψε: 29 Σεπ 2022, 21:35Θέλεις να πεις ότι αν ήταν ο Τσίπρας θα πήγαινες;Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Σεπ 2022, 21:06
Για να στο γράψω πιο καθαρά. Αδιαφορώ για τα τομάρια τύπου Ζελένσκι, Μπάιντεν, Πούτιν, Ερντογάν, Μητσοτάκη. Αυτά είναι τα μεγάλα τομάρια. Δε θα αποφασίσουν αυτοί για το αν εγώ θα γίνω κρέας για χάρη των συμφερόντων των μεγιστάνων που εξυπηρετούν. Γκέγκε; Ή να στο κάνω πιο ψιλά. Θέλεις να πεθάνεις εσύ ή το παιδί σου; Δική σου πετριά.
Κάποια δικαιολογία θα σκαρφίζεται και τότε.
Όσο για το ποιος κοιτά το τομάρι του, αν θέλεις μπορούμε να παίξουμε και αυτό το παιχνίδι. Εκτός αν κάθε φορά που πληρώνεσαι μοιράζεις το μισθό ίσα σε όλους τους γύρω σου. Τον κώλο σου κοιτάς και εσύ τύπε μου. Όπως όλοι.
-
Εμπεδοκλής
Ούτε αυτοί θα με καλούσαν οπότε δεν τρέχει κάτι.sharp έγραψε: 29 Σεπ 2022, 21:41Εγώ δεν είμαι τόσο έξυπνος ώστε να προεξοφλώ αντιδράσεις σε υποθετικές καταστάσεις. Ζήτησα διευκρίνηση επειδή συμπτωματικά τα πρόσωπα που ανέφερες (Ζελένσκι, Μπάιντεν, Πούτιν, Ερντογάν, Μητσοτάκη) έχω καταλάβει ότι δεν θα τα καλούσες στα γεννέθλια σου.Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Σεπ 2022, 21:37Και η Παπαρήγα να ήταν το ίδιο ισχύει. Αλλά ας αντιστρέψουμε το ερώτημα. Εσύ θα πήγαινες;
Αλλά δεν απάντησες. Απάντα μια να γελάσω με το χαΐνη...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1722 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις