hellegennes έγραψε: 29 Σεπ 2022, 15:38Ο Στύγιος είναι το είδος του παραμυθά που αρέσκεται στο embelishment, δηλαδή στο είδος του ψέματος που ξεκινάει από μια αλήθεια και καταλήγει σε ψέμα γιατί έχει μέσα μεγαλοποίηση και πράγματα που δεν συνέβησαν. Να του παραπονιέται μαθήτρια 2 εβδομάδες για την περίοδό της παίζει, να της έδωσε αποβολή δεν παίζει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Να την απολυσω;
Re: Να την απολυσω;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εχμμμ, επειδή μάλλον αγνοείς την υπάρχουσα σχολική πραγματικότητα οι ωριαίες αποβολές καταγράφονται στο ποινολόγιο ,ενημερώνεται η διεύθυνση ,υπογράφει και γίνεται και ηλεκτρονική καταγραφή στο my school.hellegennes έγραψε: 29 Σεπ 2022, 15:38Ο Στύγιος είναι το είδος του παραμυθά που αρέσκεται στο embelishment, δηλαδή στο είδος του ψέματος που ξεκινάει από μια αλήθεια και καταλήγει σε ψέμα γιατί έχει μέσα μεγαλοποίηση και πράγματα που δεν συνέβησαν. Να του παραπονιέται μαθήτρια 2 εβδομάδες για την περίοδό της παίζει, να της έδωσε αποβολή δεν παίζει.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κάθομαι κι εγώ και γράφω σοβαρά.
Δεν με παρατάτε καλύτερα;
Δεν με παρατάτε καλύτερα;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Πρόπερσι το καλοκαίρι είχε φτιάξει 5 περσόνες σε 3 ώρες για να μου την πειΝαύτης έγραψε: 29 Σεπ 2022, 12:23
Τώρα που σε βρήκα, να σού πω, τι κακό είν' αυτό, να γράφεις ιστορίες για το σχολείο και μετά ο άλλος, ο εμμονικός, να μάς κάνει τα παπάρια μπετονιέρες;
Δεν μας λυπάσαι;
Σάτιροι...
Ασέβαστος έγραψε: 29 Σεπ 2022, 08:26υπαρχει γιατρος που να μπορει να πιστοποιησει οτι ξαναειχε περιοδο 15 μερες πριν;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Θα με αποβαλλεις;Στύγιος έγραψε: 29 Σεπ 2022, 19:07
Πρόπερσι το καλοκαίρι είχε φτιάξει 5 περσόνες σε 3 ώρες για να μου την πει![]()
Στύγιος έγραψε: 29 Σεπ 2022, 18:24
Εχμμμ, επειδή μάλλον αγνοείς την υπάρχουσα σχολική πραγματικότητα οι ωριαίες αποβολές καταγράφονται στο ποινολόγιο ,ενημερώνεται η διεύθυνση ,υπογράφει και γίνεται και ηλεκτρονική καταγραφή στο my school.
Ντροπη.Δεν εχω λογια.Αν ημουν διευθυντης θα σε ειχα παραπεμψει στο πειθαρχικο.
Υπήρξα και 1 χρονιά αναπληρωτής διευθυντής , γράφτο λέμεΣπανακιας έγραψε: 29 Σεπ 2022, 21:14Στύγιος έγραψε: 29 Σεπ 2022, 18:24
Εχμμμ, επειδή μάλλον αγνοείς την υπάρχουσα σχολική πραγματικότητα οι ωριαίες αποβολές καταγράφονται στο ποινολόγιο ,ενημερώνεται η διεύθυνση ,υπογράφει και γίνεται και ηλεκτρονική καταγραφή στο my school.
Ντροπη.Δεν εχω λογια.Αν ημουν διευθυντης θα σε ειχα παραπεμψει στο πειθαρχικο.
Ασφαλώς. Υπάρχουν περιπτώσεις δυσμηνόρροιας τέτοιες, που είναι σύνηθες το φαινόμενο σε αρκετές γυναίκες να έχουν δυο φορές το μήνα, αίμα. Μιλάς σε μια απ'αυτές.Ασέβαστος έγραψε: 29 Σεπ 2022, 08:26υπαρχει γιατρος που να μπορει να πιστοποιησει οτι ξαναειχε περιοδο 15 μερες πριν;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
κατι ειχαμε καταλαβειΠασιφάη έγραψε: 29 Σεπ 2022, 22:31Ασφαλώς. Υπάρχουν περιπτώσεις δυσμηνόρροιας τέτοιες, που είναι σύνηθες το φαινόμενο σε αρκετές γυναίκες να έχουν δυο φορές το μήνα, αίμα. Μιλάς σε μια απ'αυτές.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τί είχατε καταλάβει; Για πες μου κι εμένα.Αγις έγραψε: 29 Σεπ 2022, 22:48κατι ειχαμε καταλαβειΠασιφάη έγραψε: 29 Σεπ 2022, 22:31Ασφαλώς. Υπάρχουν περιπτώσεις δυσμηνόρροιας τέτοιες, που είναι σύνηθες το φαινόμενο σε αρκετές γυναίκες να έχουν δυο φορές το μήνα, αίμα. Μιλάς σε μια απ'αυτές.Ασέβαστος έγραψε: 29 Σεπ 2022, 08:26
υπαρχει γιατρος που να μπορει να πιστοποιησει οτι ξαναειχε περιοδο 15 μερες πριν;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
τπτ μωρε
αστο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ