good point.Σπανακιας έγραψε: 29 Σεπ 2022, 00:08 Τελικα φυσικα και μια γυναικα μπορει να εχει δυο φορες περιοδο σε εναν μηνα
Θα ημουν ασχετος κρετινος που κανει καταχρηση εξουσιας αν τελικα αρνιομουν οτι μπορει να της συμβαινει κατι τετοιο
Θα ημουν κατι τετοιοΣτύγιος έγραψε: ↑30 Μαρ 2021, 15:31
Πριν "κλείσουμε" , έρχεται μαθήτρια Β' Γυμνασίου ." Κύριε , έχω περίοδο", απάντηση Στύγιου: " 2 φορές στον ίδιο μήνα;" Φυσικά δεν εδόθη άδεια.από Στύγιος » 17 Οκτ 2020, 16:12
Η άλλη είχε περίοδο απ' την.... περασμένη βδομάδα . Το επικαλέστηκε και χτες ,με ενόχλησε 2 φορές στο μάθημα και φυσικά πήρε ωριαία αποβολή.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Να την απολυσω;
Re: Να την απολυσω;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
φιλαρακ, καινουριος εδω;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- Λίνο Βεντούρα
Να απολυθεί πάραυτα
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
φυσικά και μπορεί να έρθει περίοδος σε μια γυναίκα δύο φορές τον μήνα.
ο κύκλος μας είναι συνήθως 28 ημέρες, άρα αν της έρθει 1-2 του μήνα, πιθανόν να της ξαναρθει τον ίδιο μήνα στις 29-30
από προσωπική εμπειρία, υπήρξαν φορές που ήρθε στις 26 ή στις 25 ή ακόμη και στις 22 ημέρες, αλλά και κάποιες φορές στις 35.
συνήθως, οι ανωμαλίες αυτές του κύκλου είναι επώδυνες γιατί μπορεί να έχει κρυώσει. πχ μπάνιο στην θάλασσα, ελαφρύ ντύσιμο κτλ.
η αδερφή μου και κάποιες φίλες μου, τραβάνε τρελούς πόνους στην περίοδο. οπότε μην το μαλώνεις το κοριτσάκι....
ο κύκλος μας είναι συνήθως 28 ημέρες, άρα αν της έρθει 1-2 του μήνα, πιθανόν να της ξαναρθει τον ίδιο μήνα στις 29-30
από προσωπική εμπειρία, υπήρξαν φορές που ήρθε στις 26 ή στις 25 ή ακόμη και στις 22 ημέρες, αλλά και κάποιες φορές στις 35.
συνήθως, οι ανωμαλίες αυτές του κύκλου είναι επώδυνες γιατί μπορεί να έχει κρυώσει. πχ μπάνιο στην θάλασσα, ελαφρύ ντύσιμο κτλ.
η αδερφή μου και κάποιες φίλες μου, τραβάνε τρελούς πόνους στην περίοδο. οπότε μην το μαλώνεις το κοριτσάκι....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Λες να μην έχει και ακτινίδια?Gewponos90 έγραψε: 29 Σεπ 2022, 02:10Το λύσαμε. Στον στυγιο αναφερόταν. Ο γγ δεν έχει επιχειρησηΝon4me έγραψε: 29 Σεπ 2022, 02:08ρε δεν αφηνεις τις πιπες καπιταλα . ριξε τα στατιστικς στο τραπεζι . εγινε 2 φορες το μηνα ενω δουλευει σε σενα 10 20 χρονια ειναι μηδαμινο σε σχεση πχ με 2 φορες σ ενα μηνα ενω ειναι στον πρωτο-δευτερο μηνα
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Κοροναϊός: Τα εμβόλια κατά του κοροναϊού προκαλούν διαταραχές περιόδου
Επιβεβαιώνεται η σχέση ανάμεσα στα εμβόλια κατά του κοροναϊού και της περιόδου των γυναικών
https://www.in.gr/2022/09/29/b-science/ ... -periodou/
Επιβεβαιώνεται η σχέση ανάμεσα στα εμβόλια κατά του κοροναϊού και της περιόδου των γυναικών
https://www.in.gr/2022/09/29/b-science/ ... -periodou/
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Γιατί απλώς θεωρώ ως υπόθεση εργασίας το αφήγημα του Σπανάκια.Ασέβαστος έγραψε: 29 Σεπ 2022, 08:25η αποψη μου για ατομο που δεν εχω γνωρισει ποτε, ειναι καταρχην η αντιθετη απο την κοκκινη. εσυ πως μαντευεις οτι δεν ειναι ηλιθια;ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Σεπ 2022, 15:26Ζήτα χαρτί γιατρού.Σπανακιας έγραψε: 28 Σεπ 2022, 10:19
Δεν το επικαλειται καθε μηνα
Απλα αυτον τον μηνα το επικαλεστηκε δυο φορες
Γιατί σαφώς και δεν είναι ηλίθια για να σου λέει δυο φορές το μήνα τη συγκεκριμένη δικαιολογία. Σε τραβηγμένη έκδοση είναι σα να λέει ότι πέθανε δυο φορές η γιαγιά της.
Σε κάθε περίπτωση, ανάλογα με την εργασιακή σύμβαση που υπάρχει, είναι ανάλογα σαφής και η νομοθεσία για τις δικαιολογημένες ή μη μέρες αποχής από την εργασία.
Μόνον και μόνον το ερώτημα "Να την απολύσω;" είναι λάθος. Δεν είναι πάντα θέμα βούλησης του εργοδότη, οι απολύσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Π Η Ξ Ε
Η
Ξ
Ε
Α Ρ Ρ Ω Σ Τ Ε
Ρ
Ρ
Ω
Σ
Τ
Ε
Η
Ξ
Ε
Α Ρ Ρ Ω Σ Τ Ε
Ρ
Ρ
Ω
Σ
Τ
Ε
Α, εδώ είσαι εσύ;
Τώρα που σε βρήκα, να σού πω, τι κακό είν' αυτό, να γράφεις ιστορίες για το σχολείο και μετά ο άλλος, ο εμμονικός, να μάς κάνει τα παπάρια μπετονιέρες;
Δεν μας λυπάσαι;
- Cecily Anne
Αν έχει ένα φυσιολογικό κύκλο των 28 ημερών είναι σύνηθες να σκάσει περίοδος τον ίδιο μήνα (στην αρχή και στο τέλος). Στο λέω γιατί μου έχει συμβεί πολλάκις. Βέβαια, εγώ αν δεν πήγαινα δουλειά, θα έπαιρνα πόδι, αλλά τεσπα. Δεν είναι αυτό το θέμα μου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ακτινίδιο δεν είναι υποδιαίρεση της ακτίνας του κύκλου;vagabondo έγραψε: 29 Σεπ 2022, 08:39Λες να μην έχει και ακτινίδια?Gewponos90 έγραψε: 29 Σεπ 2022, 02:10Το λύσαμε. Στον στυγιο αναφερόταν. Ο γγ δεν έχει επιχειρησηΝon4me έγραψε: 29 Σεπ 2022, 02:08
ρε δεν αφηνεις τις πιπες καπιταλα . ριξε τα στατιστικς στο τραπεζι . εγινε 2 φορες το μηνα ενω δουλευει σε σενα 10 20 χρονια ειναι μηδαμινο σε σχεση πχ με 2 φορες σ ενα μηνα ενω ειναι στον πρωτο-δευτερο μηνα![]()
- hellegennes
Βέβαια ο ΓΓ είναι πονηρός και έγραψε "μετά από 15 μέρες".Naranjita έγραψε: 29 Σεπ 2022, 08:37 φυσικά και μπορεί να έρθει περίοδος σε μια γυναίκα δύο φορές τον μήνα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
οκhellegennes έγραψε: 29 Σεπ 2022, 14:58Βέβαια ο ΓΓ είναι πονηρός και έγραψε "μετά από 15 μέρες".Naranjita έγραψε: 29 Σεπ 2022, 08:37 φυσικά και μπορεί να έρθει περίοδος σε μια γυναίκα δύο φορές τον μήνα.
ο Στυγιος τι ειναι ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ειναι ντροπη να γινονται αυτα τα πραγματα στα σχολεια μας
Τριτοκοσμικες καταστασεις
Αποβολη σε μαθητρια γιατι υποστηριξε οτι η περιοδος της κρατησε πανω απο μια εβδομαδα και αρνηση αδειας σε μαθητρια επειδη υποστηριξε οτι εχει δευτερη φορα περιοδο σε εναν μηνα
Και μετα απο ολα αναφορα των περιστατικων σε φορουμ με τον τριτοσκοσμικο να αυτοαποθεωνεται γι αυτα που εκανε
Ντραπηκε και η ντροπη
Τριτοκοσμικες καταστασεις
Αποβολη σε μαθητρια γιατι υποστηριξε οτι η περιοδος της κρατησε πανω απο μια εβδομαδα και αρνηση αδειας σε μαθητρια επειδη υποστηριξε οτι εχει δευτερη φορα περιοδο σε εναν μηνα
Και μετα απο ολα αναφορα των περιστατικων σε φορουμ με τον τριτοσκοσμικο να αυτοαποθεωνεται γι αυτα που εκανε
Ντραπηκε και η ντροπη
- hellegennes
Ο Στύγιος είναι το είδος του παραμυθά που αρέσκεται στο embelishment, δηλαδή στο είδος του ψέματος που ξεκινάει από μια αλήθεια και καταλήγει σε ψέμα γιατί έχει μέσα μεγαλοποίηση και πράγματα που δεν συνέβησαν. Να του παραπονιέται μαθήτρια 2 εβδομάδες για την περίοδό της παίζει, να της έδωσε αποβολή δεν παίζει.Αγις έγραψε: 29 Σεπ 2022, 15:27οκhellegennes έγραψε: 29 Σεπ 2022, 14:58Βέβαια ο ΓΓ είναι πονηρός και έγραψε "μετά από 15 μέρες".Naranjita έγραψε: 29 Σεπ 2022, 08:37 φυσικά και μπορεί να έρθει περίοδος σε μια γυναίκα δύο φορές τον μήνα.
ο Στυγιος τι ειναι ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,