το ποσοστό του πλήθους που τσεκάρει ΟΛΑ τα κουτάκια που έθεσες είναι αμελητέο όμως νομίζω.foscilis έγραψε: 20 Σεπ 2022, 22:03Ο ελληνικός λαός, ένα μειοψηφικό αλλά ογκώδες κομμάτι του, τόσο πληθυσμιακά όσο και σε αποσπασματικές νοοτροπίες ατόμων είναι πολιτισμικά ελληνόφωνοι σλαβορθόδοξοι (στην καλύτερη περίπτωση γιατί αρκετοί είναι κανονικότατοι ρώσοι ή τέλος πάντων όχι ιδιαίτερα καλά ελληνόφωνοι) και βλέπει σαν μαμά πατρίδα τη Ρωσία. Αυτό είναι ΠΡΟΔΗΛΟ.sys3x έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:32Εχμ, έχω την εντύπωση πως ο op δεν ανεφέρεται στον λαό της Ρωσίας α και β ο ελληνικός λαός έχει σίγουρα άλλους ηγέτες οι οποίοι δεν έχουν έδρα στην ρωσική πρεσβεία αλλά στην αμερικανική την αγγλική την γερμανική και την γαλλική, με αυτήν την σειρά.foscilis έγραψε: 20 Σεπ 2022, 20:21 Ναι, διότι απολαμβάνω να υποφέρει ο λαός ενώ ταυτόχρονα οι ηγέτες του (Ρώσοι) τρώνε πούτσα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διακοπές ρεύματος και οικονομική καταστροφή
Re: Διακοπές ρεύματος και οικονομική καταστροφή
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
και αφού δεν έχεις κάλτσες να αγοράσεις πιστεύεις ότι θα στις κάνει δώρο κάποιος από τη Ρωσία η την Κίνα...?nyxtovios έγραψε: 20 Σεπ 2022, 22:24Αν θες υπολόγισε μόνος σου τι μπορεί να κάνει ένας εργαζόμενος με μέσο μισθό που δεν τον συντηρεί η γιαγια του. Ούτε ένα ζευγάρι κάλτσες δεν αγοράζεις, αλλά ναι δεν μας λένε και ΒΚ.nostromos έγραψε: 20 Σεπ 2022, 22:22θα σου πρότεινα να ρωτήσεις κανένα ΒΚορεατη αλλά δυστυχώς δεν έχει ίντερνετ να σου πει τη γνώμη του...nyxtovios έγραψε: 20 Σεπ 2022, 22:18
Δεν ξέρω αν το έχεις πάρει χαμπάρι αλλά είμαστε ήδη στα επίπεδα βόρειας κορέας.
Ρώτα κανέναν που δεν τον συντηρούν οι γονείς του και δεν μένει με τη γιαγιά του.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
sharp έγραψε: 20 Σεπ 2022, 22:24Εγώ είδα τον Ρωσικό στρατό να εισβάλει με κανόνια.Αρίστος έγραψε: 20 Σεπ 2022, 22:15sharp έγραψε: 20 Σεπ 2022, 22:13
Έστω ότι το διαβάσαμε και συμφωνούμε. Ταυτόχρονα βλέπουμε ότι ο Πούτιν ξεκινά με τα κανόνια και προσφέρει στην Αμερική αυτό που την εξυπηρετεί. Το κάνει επειδή πιστεύει ότι και τον ίδιο εξυπηρετεί. Δεν είναι περισσότερο φίλος για την Ευρώπη και κυρίως δεν έχει να προσφέρει περισσότερα, ούτε οικονομικά, ούτε στρατιωτικά από τον Αμερικανό.
Δεν καταλαβες, το εγγραφο λεει ακριβως πως δημιουργηθηκε αυτη η αναμπουμπουλα απο την Αμερικη, οχι απο τη Ρωσια.
.
Τώρα επειδή ο Χίτλερ λέει ότι οι Άγγλοι φταίνε για τον πόλεμο, ενώ εκείνος εισέβαλε στην Πολωνία, δεν θα το πιστέψω κι όλας.
Μονο που τους Ναζιστες τους τιμαει η Ουκρανια και τους αφιερωνει γιορτες, λαμπαδηδρομιες και αγαλματα.
Ο μονος λογος που ο Πουτιν δεν εισεβαλε μετα τη σφαγη της Οδησσου απο τους Νεοναζι ηταν επειδη δεν ηθελε να τα σπασει με τη Μερκελ.
Οι ΗΠΑ αν ειχαν συμβει τα αντιστοιχα στο Μεξικο τωρα θα το ειχαν ισοπεδωσει και αυτο το παραδεχθηκε μεχρι και ο Μπερνι Σαντερς του Δημοκρατικου Κομματος.
.
nostromos έγραψε: 20 Σεπ 2022, 22:02καπιταλιστικό στρατόπεδο...?η Ρωσία έχει σοσιαλισμό ...? τι ωραία που τα έχετε τακτοποιημένα στο μυαλό σαςGreen Dragon έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:59Το ότι δεν υπάρχει απάντηση δείχνει το λογικό αδιέξοδο αυτής της θεωρίας.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:58
δεν ξερω,αυτα εχει το να εισαι μερος του καπιταλιστικου στρατοπεδου![]()

Δεν είπα κάτι τέτοιο.nostromos έγραψε: 20 Σεπ 2022, 22:27και αφού δεν έχεις κάλτσες να αγοράσεις πιστεύεις ότι θα στις κάνει δώρο κάποιος από τη Ρωσία η την Κίνα...?nyxtovios έγραψε: 20 Σεπ 2022, 22:24Αν θες υπολόγισε μόνος σου τι μπορεί να κάνει ένας εργαζόμενος με μέσο μισθό που δεν τον συντηρεί η γιαγια του. Ούτε ένα ζευγάρι κάλτσες δεν αγοράζεις, αλλά ναι δεν μας λένε και ΒΚ.nostromos έγραψε: 20 Σεπ 2022, 22:22
θα σου πρότεινα να ρωτήσεις κανένα ΒΚορεατη αλλά δυστυχώς δεν έχει ίντερνετ να σου πει τη γνώμη του...
Εξάλλου ως ζήτουλες δεν έχουμε επιλογή. Το ποιντ μου είναι ότι είμαστε ήδη τριτοκοσμικοί.
μια χαρά είμαστε...και θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε οποία δυσκολία προκυψειnyxtovios έγραψε: 20 Σεπ 2022, 22:28Δεν είπα κάτι τέτοιο.nostromos έγραψε: 20 Σεπ 2022, 22:27και αφού δεν έχεις κάλτσες να αγοράσεις πιστεύεις ότι θα στις κάνει δώρο κάποιος από τη Ρωσία η την Κίνα...?nyxtovios έγραψε: 20 Σεπ 2022, 22:24
Αν θες υπολόγισε μόνος σου τι μπορεί να κάνει ένας εργαζόμενος με μέσο μισθό που δεν τον συντηρεί η γιαγια του. Ούτε ένα ζευγάρι κάλτσες δεν αγοράζεις, αλλά ναι δεν μας λένε και ΒΚ.
Εξάλλου ως ζήτουλες δεν έχουμε επιλογή. Το ποιντ μου είναι ότι είμαστε ήδη τριτοκοσμικοί.
Οι μόνοι Ναζί στον κόσμο είναι οι ΟυκρανοίΑρίστος έγραψε: 20 Σεπ 2022, 22:27sharp έγραψε: 20 Σεπ 2022, 22:24Εγώ είδα τον Ρωσικό στρατό να εισβάλει με κανόνια.Αρίστος έγραψε: 20 Σεπ 2022, 22:15
Δεν καταλαβες, το εγγραφο λεει ακριβως πως δημιουργηθηκε αυτη η αναμπουμπουλα απο την Αμερικη, οχι απο τη Ρωσια.
.
Τώρα επειδή ο Χίτλερ λέει ότι οι Άγγλοι φταίνε για τον πόλεμο, ενώ εκείνος εισέβαλε στην Πολωνία, δεν θα το πιστέψω κι όλας.
Μονο που τους Ναζιστες τους τιμαει η Ουκρανια και τους αφιερωνει γιορτες, λαμπαδηδρομιες και αγαλματα.
Ο μονος λογος που ο Πουτιν δεν εισεβαλε μετα τη σφαγη της Οδησσου απο τους Νεοναζι ηταν επειδη δεν ηθελε να τα σπασει με τη Μερκελ.
Οι ΗΠΑ αν ειχαν συμβει τα αντιστοιχα στο Μεξικο τωρα θα το ειχαν ισοπεδωσει και αυτο το παραδεχθηκε μεχρι και ο Μπερνι Σαντερς του Δημοκρατικου Κομματος.
.
Ο Πούτιν ήταν κρυφά ερωτευμένος με την Μέρκελ
Αν η γιαγιά μου είχε καρούλια θά 'ταν (ηλεκτρικό) αυτοκίνητο
- Eθνικοκοινωνιστης
nostromos έγραψε: 20 Σεπ 2022, 22:29μια χαρά είμαστε...και θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε οποία δυσκολία προκυψει
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Μπα, τα στατιστικά λένε ότι οι μπανανίες παραμένουν μπανανίες.nostromos έγραψε: 20 Σεπ 2022, 22:29μια χαρά είμαστε...και θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε οποία δυσκολία προκυψει
Σε άλλο νήμα συζητάμε τις τιμές των ακινήτων. Πραγματικά, δεν έχω δει τέτοιες τιμές στο Ζαΐρ.nyxtovios έγραψε: 20 Σεπ 2022, 22:28Δεν είπα κάτι τέτοιο.nostromos έγραψε: 20 Σεπ 2022, 22:27και αφού δεν έχεις κάλτσες να αγοράσεις πιστεύεις ότι θα στις κάνει δώρο κάποιος από τη Ρωσία η την Κίνα...?nyxtovios έγραψε: 20 Σεπ 2022, 22:24
Αν θες υπολόγισε μόνος σου τι μπορεί να κάνει ένας εργαζόμενος με μέσο μισθό που δεν τον συντηρεί η γιαγια του. Ούτε ένα ζευγάρι κάλτσες δεν αγοράζεις, αλλά ναι δεν μας λένε και ΒΚ.
και μπορεί να αγοράσει ένας ραντομ εργαζόμενος π.χ. αύριο αν θελήσειsharp έγραψε: 20 Σεπ 2022, 22:31Σε άλλο νήμα συζητάμε τις τιμές των ακινήτων. Πραγματικά, δεν έχω δει τέτοιες τιμές στο Ζαΐρ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Eθνικοκοινωνιστης
στο λιβανο?sharp έγραψε: 20 Σεπ 2022, 22:31Σε άλλο νήμα συζητάμε τις τιμές των ακινήτων. Πραγματικά, δεν έχω δει τέτοιες τιμές στο Ζαΐρ.
στις σευχελλες η την χαβαη ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 20 Σεπ 2022, 22:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
δυστυχώς για την ιδεολογία που έχεις έχουμε ως λαός ξεπεπεράσει πολλές δυσκολίες ...αν δεν σας αρέσει κατεβειτε στις εκλογές και βάλτε το πρόγραμμα σας φόρα παρτίδα να κριθεί ...επαναστάσεις κτλ δεν πρόκειται να περάσουνε για κανένα Πούτιν και κανένα Κινεζο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 20 Σεπ 2022, 22:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Η Ουκρανία ΕΙΝΑΙ η Νέα Ευρώπη.Green Dragon έγραψε: 20 Σεπ 2022, 20:25Οι Ουκρανοί με τους Ρώσους βρίσκονται σε πόλεμο. Οι Ουκρανοί δεν είναι σύμμαχοί μας οπότε τι μας νοιάζει πέραν του ανθρωπιστικού του θέματος;The Age of Aquarius έγραψε: 20 Σεπ 2022, 20:19Βρισκόμαστε σε πόλεμο. Και πρέπει να βάλουμε όλοι πλάτη. Ο καθένας από το μετερίζι του.Green Dragon έγραψε: 20 Σεπ 2022, 19:25 Η ερώτηση αφορά την περίπτωση που η καταστροφολογία των επαγγελματιών ψέμματος (ΑΡΔ) αποδειχτεί πραγματική.
Θα αποδεχόσασταν διακοπές ρεύματος και σοβαρή ζημιά στην οικονομία της χώρας (επομένως και στην δική σας οικονομική κατάσταση) για να στηριχθεί η Ουκρανία;
Η απάντησή μου θα ήταν διαφορετική αν η χώρα που είχε δεχτεί επίθεση ήταν μέλος συμμαχίας στην οποία ανήκουμε (πλην Τουρκίας).
Και πρέπει να ενισχυθεί πάση θυσία
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 2476 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ST48410
-