δεν ξερω,αυτα εχει το να εισαι μερος του καπιταλιστικου στρατοπεδουGreen Dragon έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:53Και τι πάει να πει αυτό; Εσύ αν σου πει κάποιος να πυροβολήσεις το κεφάλι σου θα το κάνεις;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διακοπές ρεύματος και οικονομική καταστροφή
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Διακοπές ρεύματος και οικονομική καταστροφή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 20 Σεπ 2022, 21:59, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Το ότι δεν υπάρχει απάντηση δείχνει το λογικό αδιέξοδο αυτής της θεωρίας.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:58δεν ξερω,αυτα εχει το να εισαι μερος του καπιταλιστικου στρατοπεδουGreen Dragon έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:53 Και τι πάει να πει αυτό; Εσύ αν σου πει κάποιος να πυροβολήσεις το κεφάλι σου θα το κάνεις;![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
Green Dragon έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:59Το ότι δεν υπάρχει απάντηση δείχνει το λογικό αδιέξοδο αυτής της θεωρίας.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:58δεν ξερω,αυτα εχει το να εισαι μερος του καπιταλιστικου στρατοπεδουGreen Dragon έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:53 Και τι πάει να πει αυτό; Εσύ αν σου πει κάποιος να πυροβολήσεις το κεφάλι σου θα το κάνεις;![]()

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Δημοκράτης
ρε μεγάλε ότι γίνεται 7 μήνες τώρα δεν γίνεται για την Ουκρανία, γίνεται για την ΕΕ. Επίσης οι τιμές δεν αυξήθηκαν τον Φεβρουάριο αλλά από πέρσι τον Μάη. Η Ρωσία ετοιμαζόταν για την σύγκρουση και η ΕΕ δεν πήρε πρέφα.Green Dragon έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:38Δημοκράτης έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:24ναι τα γράφεις πολύ επιστημονικά και δεν σε πιάνωGreen Dragon έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:19
Να ξαναδιαβάσεις τι έγραψα στην αρχή γιατί προφανώς δεν κατάλαβες.
Green Dragon έγραψε: 20 Σεπ 2022, 19:25 Η ερώτηση αφορά την περίπτωση που η καταστροφολογία των επαγγελματιών ψέμματος (ΑΡΔ) αποδειχτεί πραγματική.
Θα αποδεχόσασταν διακοπές ρεύματος και σοβαρή ζημιά στην οικονομία της χώρας (επομένως και στην δική σας οικονομική κατάσταση) για να στηριχθεί η Ουκρανία;
Προφανώς αυτά δεν τα καταλαβαίνει κάποιος που βλέπει εικονικές αποχωρήσεις , συντέλειες και δεν ξέρω τι άλλο. Το λάθος της Ευρώπης δεν είναι το πως αντιδρά τώρα, το λάθος είναι το ότι δεν αντέδρασε το 14 και φυσικά ότι από το 14 μέχρι το 22 η εξάρτηση από τους Ρώσους μεγάλωσε
Η Ευρώπη θα περάσει δύσκολα όχι μέχρι να σωθεί η Ουκρνία αλλά μέχρι να απεξαρτηθεί από τους Ρώσους
καπιταλιστικό στρατόπεδο...?η Ρωσία έχει σοσιαλισμό ...? τι ωραία που τα έχετε τακτοποιημένα στο μυαλό σαςGreen Dragon έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:59Το ότι δεν υπάρχει απάντηση δείχνει το λογικό αδιέξοδο αυτής της θεωρίας.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:58δεν ξερω,αυτα εχει το να εισαι μερος του καπιταλιστικου στρατοπεδουGreen Dragon έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:53 Και τι πάει να πει αυτό; Εσύ αν σου πει κάποιος να πυροβολήσεις το κεφάλι σου θα το κάνεις;![]()
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Ο ελληνικός λαός, ένα μειοψηφικό αλλά ογκώδες κομμάτι του, τόσο πληθυσμιακά όσο και σε αποσπασματικές νοοτροπίες ατόμων είναι πολιτισμικά ελληνόφωνοι σλαβορθόδοξοι (στην καλύτερη περίπτωση γιατί αρκετοί είναι κανονικότατοι ρώσοι ή τέλος πάντων όχι ιδιαίτερα καλά ελληνόφωνοι) και βλέπει σαν μαμά πατρίδα τη Ρωσία. Αυτό είναι ΠΡΟΔΗΛΟ.sys3x έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:32Εχμ, έχω την εντύπωση πως ο op δεν ανεφέρεται στον λαό της Ρωσίας α και β ο ελληνικός λαός έχει σίγουρα άλλους ηγέτες οι οποίοι δεν έχουν έδρα στην ρωσική πρεσβεία αλλά στην αμερικανική την αγγλική την γερμανική και την γαλλική, με αυτήν την σειρά.foscilis έγραψε: 20 Σεπ 2022, 20:21 Ναι, διότι απολαμβάνω να υποφέρει ο λαός ενώ ταυτόχρονα οι ηγέτες του (Ρώσοι) τρώνε πούτσα.
Εγω παντως θα γουσταρω αυτους που ψηφιζουν ναι να ερθουν για εργασια στο χωραφακι μου. Μην ανησυχειτε παιδακια θα ειμαι καλος γαιοκτημονας

Η ερώτηση ισοδυναμεί με: σε περίπτωση που χάσουμε τον πόλεμο, μήπως θα ήταν καλύτερα να μην τον είχαμε ξεκινήσει; Πόσο νόημα έχει αυτό;Green Dragon έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:38Δημοκράτης έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:24ναι τα γράφεις πολύ επιστημονικά και δεν σε πιάνωGreen Dragon έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:19
Να ξαναδιαβάσεις τι έγραψα στην αρχή γιατί προφανώς δεν κατάλαβες.
Green Dragon έγραψε: 20 Σεπ 2022, 19:25 Η ερώτηση αφορά την περίπτωση που η καταστροφολογία των επαγγελματιών ψέμματος (ΑΡΔ) αποδειχτεί πραγματική.
Θα αποδεχόσασταν διακοπές ρεύματος και σοβαρή ζημιά στην οικονομία της χώρας (επομένως και στην δική σας οικονομική κατάσταση) για να στηριχθεί η Ουκρανία;
Βέβαια εσύ πιστεύεις ότι δεν υπάρχει πόλεμος, οπότε είμαστε back in square 1
Αυτοί που ψηφίζουν "ναι" ούτε εργάζονται ούτε πρόκειται να εργαστούν.shelby έγραψε: 20 Σεπ 2022, 22:07 Εγω παντως θα γουσταρω αυτους που ψηφιζουν ναι να ερθουν για εργασια στο χωραφακι μου. Μην ανησυχειτε παιδακια θα ειμαι καλος γαιοκτημονας![]()
![]()
![]()
![]()
Οι περισσότεροι με τους γονείς τους μένουν ακόμα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά αυτοί με τους οποίους συμφωνείς δεν θέλουνε να έχεις χωραφάκι ιδιοκτησία...shelby έγραψε: 20 Σεπ 2022, 22:07 Εγω παντως θα γουσταρω αυτους που ψηφιζουν ναι να ερθουν για εργασια στο χωραφακι μου. Μην ανησυχειτε παιδακια θα ειμαι καλος γαιοκτημονας![]()
![]()
![]()
![]()
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 20 Σεπ 2022, 22:00Green Dragon έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:59Το ότι δεν υπάρχει απάντηση δείχνει το λογικό αδιέξοδο αυτής της θεωρίας.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:58
δεν ξερω,αυτα εχει το να εισαι μερος του καπιταλιστικου στρατοπεδου![]()
![]()
Ούτε καν. Ίσως το δυτικό κομμάτι της Ρωσίας πριν 200 χρόνια.sys3x έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:41Η Ρωσία (και η Ουκρανία ftm) είναι κομμάτια του ευρωπαϊκού πολιτισμούfoscilis έγραψε: 20 Σεπ 2022, 20:33Αν εξαρτάται από τις διαθέσεις του Πούτιν (ή του οποιουδήποτε Ρώσου) τότε είναι ήδη εκτός ανταγωνισμού και αυτό πρέπει να αλλάξει.nyxtovios έγραψε: 20 Σεπ 2022, 20:31
Είναι ξεκάθαρο ότι ο μόνος λόγος που συμβαίνει ότι συμβαίνει είναι για να βγει εκτός ανταγωνισμού η ΕΕ.
Και θα γίνει,
nostromos έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:42η Μέρκελ φυσικά και πούλησε την Ευρώπη στη Ρωσία...και άσε απ' έξω τον ΤραμπΑρίστος έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:27 Τα εχουμε πει 1000 φορες οτι με Μερκελ και Τραμπ η Ρωσια δεν ηταν προβλημα.
Εγινε με Μπαιντεν ο οποιος διακηρυττε προεκλογικα οτι θα στριμωξει τη Ρωσια αν εκλεγει.
Και οτι με Μερκελ και Τραμπ ουτε πληθωρισμο θα ειχαμε, ουτε ενεργειακη κριση, ουτε επισιτιστικη προσεχως.
Τωρα αμα θελετε μπορειτε να βγαλετε τη Μερκελ προδοτρια της ΕΕ να το δουμε κι αυτο.
.
Η Μερκελ και ο Σοιμπλε εκαναν οτι τους ελεγαν οι Γερμανοι βιομηχανοι που θεωρουσαν και δικαιως πως το φτηνο ρωσικο αεριο ειναι μεγαλο προσον για τη γρηγορη αναπτυξη της γερμανικης βιομηχανιας. Και δεν θεωρουσαν τη Ρωσια αντιπαλο γιατι ουδεποτε μετα την πτωση της Σοβιετιας ειχε δημιουργησει προβλημα στην Ευρωπη.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 20 Σεπ 2022, 22:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ενώ οι άλλοι θέλουν να τρως με χρυσά κουτάλιαnostromos έγραψε: 20 Σεπ 2022, 22:10δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά αυτοί με τους οποίους συμφωνείς δεν θέλουνε να έχεις χωραφάκι ιδιοκτησία...shelby έγραψε: 20 Σεπ 2022, 22:07 Εγω παντως θα γουσταρω αυτους που ψηφιζουν ναι να ερθουν για εργασια στο χωραφακι μου. Μην ανησυχειτε παιδακια θα ειμαι καλος γαιοκτημονας![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 2476 Προβολές
-