!!! DEVELOPMENT MODE !!!

στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

stavmanr έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:06
Τι γράφεις πάλι;
Ο ίδιος ο Πούτιν είπε ότι ο κινέζος κρατά "ισορροπημένη θέση στη σύγκρουση" που σημαίνει ότι δεν παίρνει το μέρος της Ρωσίας, παρότι ανήκει στις BRICS χώρες. Μιλάμε για ήττα σε κάθε επίπεδο.

Στο ΝΑΤΟ μπορείς να βρεις μόνο έναν που θέλει να κρατήσει "ισορροπημένη" θέση για να τα κονομήσει. Είναι η Τουρκία. Και μόλις πρόσφατα έφαγε μία ψυχρολουσία από την κορυφή ως τα νύχια. Κι έρχονται κι άλλες.

Μακαρι να γινοντουσαν και στην Ελλαδα τοσο γρηγορα τετοιες εργαρες. Εδω αντι να ολοκληρωθει το εργο σε τρια χρονια, θα τελειωνε σε 30
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Ευχαριστώ που κάνετε κουόουτ τον στραβομανούρα, και μου θυμίζετε γιατί τον έχω στο ιγκνόρ.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
AOC
Phorum.gr user: AOC

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AOC »

Εντάξει κάπου ξεφεύγουν οι βολεμένοι Νεοδημοκράτες στο θρεντ.
Αφού έχουν πάει την ανεργία στα ύψη , την οικονομία στον πάτο την υπογεννητικότητα στον πάτο, ενώ ουσιαστικά εξολοθρεύουν την Ελλάδα καθημερινά πίνοντας της το αίμα, και μετά από δεκαετίες μνημονίων, παίρνουν περήφανα το μέρος των αποικιοκρατών τους.
Σαν πουλημένες πουτάνες.
Άβαταρ μέλους
τεν τεν
Phorum.gr user: τεν τεν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τεν τεν »

Bazoomba έγραψε: 20 Σεπ 2022, 20:56
τεν τεν έγραψε: 20 Σεπ 2022, 20:45 Το διάγγελμα θα ειναι, λογικά, για τα δημοψήφισματα.
Θα ψηφίσουν για Ένωση με την Ρωσία και ανοίγεις δρόμος για επιστράτευση σε αυτές τις περιοχές.

https://twitter.com/machiavelli_gr/stat ... qvpCg&s=19

Έχει πολυ μέλλον το παιχνιδι
Τι θα σημάνει αυτό πρακτικά;
Οτι χοντραίνει το παιχνιδι.

https://twitter.com/machiavelli_gr/stat ... imQIQ&s=19
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Kauldron έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:17 Ευχαριστώ που κάνετε κουόουτ τον στραβομανούρα, και μου θυμίζετε γιατί τον έχω στο ιγκνόρ.
Στο διπλανό νήμα , για το συντονισμό, μου άνοιξες συζήτηση.
Άσε τα μουφατζήδικα.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

stavmanr έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:29
Kauldron έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:17 Ευχαριστώ που κάνετε κουόουτ τον στραβομανούρα, και μου θυμίζετε γιατί τον έχω στο ιγκνόρ.
Άσε τα μουφατζήδικα.
:smt005:
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

Green Dragon έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:13
dna replication έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:04 η Τουρκία δεν είναι στον αξονα και συντομα προβλεπεται να πιεστεί να διαλέξει στρατόπεδο με επικρατέστερη την πλευρά του ΝΑΤΟ
Και τότε κλάψτε τα...
Μπα...

Οι Τούρκοι είναι ήδη με τους ανατολικούς.
Dagny Taggart@DagnyTaggart963

To join the SCO, Turkey must not be a member of NATO, the ambassador of the Russian Foreign Ministry .
nikos p 2020

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikos p 2020 »

Οπότε οι Ουκρανοί αν δε ζητήσουν ανακωχή τις επόμενες βδομάδες θα αντιμετωπίσουν μια δύναμη 3-4 φορές μεγαλύτερη από αυτή που αντιμετωπίσανε στις 24 Φεβρουαρίου. Ίσως και ο στρατός της Λευκορωσίας να εμπλακεί.
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

nikos p 2020 έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:39 Οπότε οι Ουκρανοί αν δε ζητήσουν ανακωχή τις επόμενες βδομάδες θα αντιμετωπίσουν μια δύναμη 3-4 φορές μεγαλύτερη από αυτή που αντιμετωπίσανε στις 24 Φεβρουαρίου. Ίσως και ο στρατός της Λευκορωσίας να εμπλακεί.
Καλά εντάξει ας τους επιστρατεύσει, εκπαιδεύσει και εξοπλίσει πρώτα και μετά βλέπουμε. Να δούμε ποσο θα χαρεί που θα πάει στην πρώτη γραμμη κόσμος απο Μοσχα, Πετρουπολη και λοιπες μεγάλες πολεις. Αυτος ο κόσμος βέβαια που θα χει πλέον και καλάσνικοφ στα χέρια του μπορει και να τα πάρει στο κρανιο και να στραφει κατά του δικτάτορος Που(τλερ)τιν, η κατάσταση θυμίζει 1917 για τη Ρωσία. Οπως και να χει οι Ουκρανοι θα το πάνε μέχρι τελους και έχουνε ως στοχο να ανακαταλάβουν και την Κριμαία, τώρα έχουνε την δυναμική καθώς τώρα η Δύση τους παραχωρει σοβαρά και βαριά συγχρονα όπλα ενώς μεχρι πριν λιγο τους έδινε μονο τζαβελιν και nlaw. Επιπλέον ηδη έχουνε πραγματοποιησει κατά της Κριμαίαςς πυραυλικές επιθέσεις, σε αεροδρόμια και υποδομές, επιθέσεις δηλαδη σε "ρωσικό" έδαφος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 20 Σεπ 2022, 21:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
nikos p 2020

Εδώ ζωντανά όταν αρχίσει το διάγγελμα

https://rumble.com/vwbbjn-putin-announc ... erage.html
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Bazoomba έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:34
stavmanr έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:29
Άσε τα μουφατζήδικα.
:smt005:
Κατ' εξαίρεση, κοίταξα τα πόστ του. Μέγα λάθος, δε θα το ξανακάνω.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
nikos p 2020

Αλιόσα έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:46
nikos p 2020 έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:39 Οπότε οι Ουκρανοί αν δε ζητήσουν ανακωχή τις επόμενες βδομάδες θα αντιμετωπίσουν μια δύναμη 3-4 φορές μεγαλύτερη από αυτή που αντιμετωπίσανε στις 24 Φεβρουαρίου. Ίσως και ο στρατός της Λευκορωσίας να εμπλακεί.
Καλά εντάξει ας τους επιστρατεύσει, εκπαιδεύσει και εξοπλίσει πρώτα και μετά βλέπουμε. Να δούμε ποσο θα χαρεί που θα πάει στην πρώτη γραμμη κόσμος απο Μοσχα, Πετρουπολη και λοιπες μεγάλες πολεις. Αυτος ο κόσμος βέβαια που θα χει πλέον και καλάσνικοφ στα χέρια του μπορει και να τα πάρει στο κρανιο και να στραφει κατά του δικτάτορος Που(τλερ)τιν, η κατάσταση θυμίζει 1917 για τη Ρωσία. Οπως και να χει οι Ουκρανοι θα το πάνε μέχρι τελους και έχουνε ως στοχο να ανακαταλάβουν και την Κριμαία, τώρα έχουνε την δυναμική καθώς τώρα η Δύση τους παραχωρει σοβαρά και βαριά συγχρονα όπλα ενώς μεχρι πριν λιγο τους έδινε μονο τζαβελιν και nlaw. Επιπλέον ηδη έχουνε πραγματοποιησει κατά της Κριμαίαςς πυραυλικές επιθέσεις, σε αεροδρόμια και υποδομές, επιθέσεις δηλαδη σε "ρωσικό" έδαφος.
Τους πρώτους που θα στείλει θα είναι αυτοί που απολύθηκαν από φαντάροι τα τελευταία τρία χρόνια.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

AOC έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:13
stavmanr έγραψε: 20 Σεπ 2022, 20:24
Στρακαστρουκας έγραψε: 20 Σεπ 2022, 19:03

Ουνομογγολισμος ξεουνομογγολισμος, ολα αυτα θα ειχαν αποφευχθει αν δεν ειχε υποστηριξει η δυση ενα πραξικοπημα το 2014, του οποιου οι ηγετες αρχισαν να λενε "πας μη φιλοΕυρωπαιστης, προδοτης"
Η Δύση υποστήριξε τον εξευρωπαϊσμό της Ουκρανίας και την αποκόλλησή της από τον ουννομογγολισμό της ανατολικής της πλευράς.

Δεν υπήρξε πραξικόπημα αλλά επανάσταση απέναντι σε ένα καθεστώς που εκτέλεσε πάνω από 100 άτομα με ελεύθερους σκοπευτές από ταράτσες.

Περιμένω τη Ρωσία να εξευρωπαϊστεί εξίσου και να παρατήσει ψευτομαγκιές που δεν της βγαίνουν, δεδομένου ότι είναι ένα μεσαίο κράτος σε οικονομία. Φωνάζοντας αιώνια "πυρηνικά! πυρηνικά!" δεν μπορεί να πατά επάνω σε πτώματα.
Προσωπικά θέλω τη Ρωσία στην Ευρώπη. Αλλά όχι με τέτοια καθεστώτα.
Ναζιστικός οχετός .
Ουνομόγγολοι και μαλακίες.
Πιάσε οποιαδήποτε κινεζική πόλη με 10 εκατομμύρια κατοίκους + και σύγκρινε την με το μπουρδέλο που έχετε φτιάξει στην Αθήνα, ευρωπαίε.
Άντε γεμίσαμε ευρωπαίους της πούτσας.
Τι εμετός ήταν αυτός πάλι; Σε τσίμπησε κάποιο έντομο και έπαθες παράκρουση; Σου επιτέθηκα προσωπικά και δεν το κατάλαβα;

Ουννομογγόλοι είναι οι τύποι. Ήταν, είναι και θα παραμείνουν αν δεν αποφασίσουν να αλλάξουν και να προχωρήσουν μπροστά. Λειτουργούν ακόμα με μεσαιωνικά κοινωνικά και πολιτικά συστήματα. Ανατρέφουν ιδεολογίες μεγαλοϊδεατισμού αλά Τζένκινς Χαν.
Ο άλλος φαντάζεται "Μεγάλη Ρωσία". Σαν τον απέναντι που ονειρεύεται "Μεγάλη Τουρκία".

Οι φοβεροί αυτοί ...ηγέτες έχουν γυρίσει τον πολιτισμό της χώρας τους 300 χρόνια πίσω. Και ειδικά για τη Ρωσία, μιλάμε για χώρα που κάποτε έβγαζε σουπερνόβα πολιτισμού, όπως ο Ντοστογιέφκσι ή ο Τολστόι. Τώρα κατέντησε ένα απέραντο βενζινάδικο, με τον βενζινά να παριστάνει τον μπράβο της γειτονιάς που θα δείρει τους ανταγωνιστές...

Στο άλλο που θέτεις, είμαι ο πρώτος που έχει περιγράψει την Αθήνα ως χαβούζα, και μάλιστα μου την έπεσε άγρια ένας παθιασμένος αθηναιάκιας.
Η Αθήνα είναι παράγωγο μίας λαϊκίστικης πολιτικής των αυθαιρέτων και της τσιμεντοποίησης. Σαν τα μούτρα τους την έκαναν οι πολιτικάντηδές μας, οι οποίοι νόμισαν ότι με το τσιμέντο παράγεται πολιτισμός και οικονομία.

Αλλά, μεταξύ Αθήνας και Πεκίνου, φυσικά και δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να ζήσω ως μόνιμος κάτοικος Πεκίνου.
Προτιμώ την χαβούζα που ακόμα έχει κάποια δημοκρατικά χαρακτηριστικά, από τις κινέζικες μεγαλουπόλεις που σε εκτελούν σαν το σκυλί χωρίς να λογοδοτήσει ποτέ κανείς.

Κι από ό,τι βλέπω δεν είμαι ο μόνος, εκτός αν μας γράφεις ως κινέζος υπήκοος από το Πεκίνο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 20 Σεπ 2022, 21:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση