Υγειινά από πολλές πλευρές, κυκλοφοριακό, κρυολογήματα κ.α. Βάστα ΠούτινΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Σεπ 2022, 20:43Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Σεπ 2022, 19:52 Προσωπικά θα συμμετέχω στην προσπάθεια να περικόψουμε την κατανάλωση εθελοντικά, ώστε να μην χρειαστούν διακοπές.![]()
![]()
ήδη από το καλοκαίρι το έχω γυρίσει σε κρύα μπάνια (α λα βιμ χοφ) το οποίο έχει και πολλά πλεονεκτήματα από άποψης υγείας
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διακοπές ρεύματος και οικονομική καταστροφή
Re: Διακοπές ρεύματος και οικονομική καταστροφή
Όσοι θέλουν τους Χαχόλους, να τους πάρουν σπίτι τους.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
giorgos mpekos
δυστυχος ο ζελεσκι έχει καταπατήσει ένα σορο δικαιώματα αλλά δεν λένε τίποτα γιαυτό γιατί θέλουν με.τη δικαιολογία να στηρίζεις την Ουκρανία να φτωχυνουν τον κόσμο και να τους κάνουν κάτι σαν σκλαβους.nyxtovios έγραψε: 20 Σεπ 2022, 20:36Η μόνη εξήγηση είναι ότι η ηγεσία παίρνει εντολές από την άλλη άκρη του Ατλαντικού.Green Dragon έγραψε: 20 Σεπ 2022, 20:33Ναι αλλά δεν στέκει αυτό. Οκ να το θέλουν οι ΗΠΑ αλλά οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι θέλουν να αυτοκαταστραφούν;nyxtovios έγραψε: 20 Σεπ 2022, 20:31
Είναι ξεκάθαρο ότι ο μόνος λόγος που συμβαίνει ότι συμβαίνει είναι για να βγει εκτός ανταγωνισμού η ΕΕ.
Και θα γίνει,
Ή είναι όλοι προδότες; Κάπου χωλαίνει αυτή η συλλογιστική.
Αλλιώς θα είχαμε τα ίδια π.χ. και στην πρόσφατη εισβολή της Τουρκίας στη Συρία ή και τις δουλειές της στη Λιβύη.
Δηλάδη αποδεδειγμένα η ΕΕ δεν ενδιαφέρεται για κανενός τα σύνορα και δικαιώματα αν δεν υπάρχει ατζέντα από πίσω.
Για να μην αναφέρω τις μπιζνες της ΕΕ με τα υπόλοιπα αυταρχικά καθεστώτα της Μέσης Ανατολής.
εφόσων ανήκουμε σε συμμαχία η οποία έχει λάβει συγκεκριμένες αποφάσεις τη στηρίζουμε ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
sharp έγραψε: 20 Σεπ 2022, 20:46 Μα πώς είναι άσχετη όταν η ΕΕ έχει σύνορα; Δηλ. να συνεχίσει η ΕΕ να δυναμώνει τη Ρωσία η οποία επεκτείνεται προς το μέρος της; Είναι προφανές ότι αυτό θα ήταν το αυτοκτονικό.
για τη ρωσία είναι αυτοκτονικό να επεκτίνεται το νάτο πέρα από τα όρια του 90 και για την εε είναι αυτοκτονικό να επεκτίνεται η ρωσία. Ο π΄πολεμος είναι αναπόφευκτος
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
- Υδράργυρος
Να γινουν αυτα. Τιποτα δε θα ειναι το ιδιο μετα απ αυτο. Το μεγαλυτερο πακετο θα το φανε οι φιλοπολεμοι της σωστης πλευρας
Δεν υφισταται τετοιο διλλημαGreen Dragon έγραψε: 20 Σεπ 2022, 19:25
Θα αποδεχόσασταν διακοπές ρεύματος και σοβαρή ζημιά στην οικονομία της χώρας (επομένως και στην δική σας οικονομική κατάσταση) για να στηριχθεί η Ουκρανία;
Δεν μας εχει μειωσει η Ουκρανια την παροχη φυσικου αεριου
Δεν ειναι υπαιτιος του προβληματος ουτε η Ουκρανια ουτε η Ελλαδα ουτε η ΕΕ
λολ, τα πιστευεις αυτα τα ψεκασμένα;Σπανακιας έγραψε: 20 Σεπ 2022, 20:55Δεν υφισταται τετοιο διλλημαGreen Dragon έγραψε: 20 Σεπ 2022, 19:25
Θα αποδεχόσασταν διακοπές ρεύματος και σοβαρή ζημιά στην οικονομία της χώρας (επομένως και στην δική σας οικονομική κατάσταση) για να στηριχθεί η Ουκρανία;
Δεν μας εχει μειωσει η Ουκρανια την παροχη φυσικου αεριου
Δεν ειναι υπαιτιος του προβληματος ουτε η Ουκρανια ουτε η Ελλαδα ουτε η ΕΕ
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Εγώ δεν πιστεύω ότι επεκτείνεται που είναι και η βασική μας διαφωνία.sharp έγραψε: 20 Σεπ 2022, 20:46Μα πώς είναι άσχετη όταν η ΕΕ έχει σύνορα; Δηλ. να συνεχίσει η ΕΕ να δυναμώνει τη Ρωσία η οποία επεκτείνεται προς το μέρος της; Είναι προφανές ότι αυτό θα ήταν το αυτοκτονικό.
Εσύ από την άλλη θα πρέπει κάποια στιγμή να αποδεχτείς ότι δεν μπορείς να είσαι σε μία ομάδα μόνον στο κομμάτι που σού αποδίδει. Άσε που και μόνο οικονομικά, δεν σε συμφέρει να την πατήσουν οι υπόλοιποι, ακόμη και αν δεν φτάσει ποτέ η γάγγραινα στο σώμα σου.
Το άλλο που λες, αυτό θέλω να αποφύγουμε! Να την πατήσει οικονομικά η Ευρώπη! Το ερώτημά μου αυτό πραγματεύεται!
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Στα έχω εξηγήσει εκατό φορές αλλά συνεχίζεις να κάνεις ότι δεν τα ακούς.Για την υπόλοιπη Ευρώπη η Ρωσία είναι απειλή και η Αμερική σύμμαχος.Εάν δεν συμφωνείς να ψήφιζες ΟΧΙ στο δημοψήφισμα - αλλά πιθανώς ψήφισεςGreen Dragon έγραψε: 20 Σεπ 2022, 20:33Ναι αλλά δεν στέκει αυτό. Οκ να το θέλουν οι ΗΠΑ αλλά οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι θέλουν να αυτοκαταστραφούν;nyxtovios έγραψε: 20 Σεπ 2022, 20:31Είναι ξεκάθαρο ότι ο μόνος λόγος που συμβαίνει ότι συμβαίνει είναι για να βγει εκτός ανταγωνισμού η ΕΕ.Green Dragon έγραψε: 20 Σεπ 2022, 20:27 Κι όμως, η υπεράσπιση των δυτικών αξιών περνάει μέσα από την μη συμμόρφωση με μαλακίες.
Και θα γίνει,
Ή είναι όλοι προδότες; Κάπου χωλαίνει αυτή η συλλογιστική.
Κατά τα λοιπά το ερώτημα μου θυμίζει παρόμοια ερωτήματα την εποχή του ψυχρού πολέμου για το αν θα πρέπει να εγκατασταθούν πύραυλοι στην Ευρώπη όπου η μόνη απάντηση είναι οτι δεν θα σε ρωτήσουν,τότε που ο Παπανδρέου είχε βάλει να κηρύσσονται αποπυρηνικοποιημένες ζώνες όλα τα χωριά της Ελλάδος που όμως κανείς δεν σκέφθηκε ποτέ να βάλει πυραύλους.
Όταν κατευθύνεται με στρατιωτική βία προς εσένα, περνά σύνορα και καταλαμβάνει ανεξάρτητο κράτος, τότε εξ ορισμού επεκτείνεται. Το να λες δεν το πιστεύω ενώ συμβαίνει είναι παραλογισμός.Green Dragon έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:04Εγώ δεν πιστεύω ότι επεκτείνεται που είναι και η βασική μας διαφωνία.sharp έγραψε: 20 Σεπ 2022, 20:46Μα πώς είναι άσχετη όταν η ΕΕ έχει σύνορα; Δηλ. να συνεχίσει η ΕΕ να δυναμώνει τη Ρωσία η οποία επεκτείνεται προς το μέρος της; Είναι προφανές ότι αυτό θα ήταν το αυτοκτονικό.
Εσύ από την άλλη θα πρέπει κάποια στιγμή να αποδεχτείς ότι δεν μπορείς να είσαι σε μία ομάδα μόνον στο κομμάτι που σού αποδίδει. Άσε που και μόνο οικονομικά, δεν σε συμφέρει να την πατήσουν οι υπόλοιποι, ακόμη και αν δεν φτάσει ποτέ η γάγγραινα στο σώμα σου.
Το άλλο που λες, αυτό θέλω να αποφύγουμε! Να την πατήσει οικονομικά η Ευρώπη! Το ερώτημά μου αυτό πραγματεύεται!
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Μα δεν είναι απειλή! Έτσι νομίζουν κάποιοι αλλά είναι παπαριά. Ούτε συμφωνώ με τις φιλορωσικές θέσεις των Λαφαζάνη-Βελόπουλου, δεν είμαι φιλορώσος.πατησιωτης έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:05 Στα έχω εξηγήσει εκατό φορές αλλά συνεχίζεις να κάνεις ότι δεν τα ακούς.Για την υπόλοιπη Ευρώπη η Ρωσία είναι απειλή και η Αμερική σύμμαχος.Εάν δεν συμφωνείς να ψήφιζες ΟΧΙ στο δημοψήφισμα - αλλά πιθανώς ψήφισες- και το κυριότερο να απαιτούσες μετά να μη γίνει κωλοτούμπα και στις επόμενες εκλογές Λαφαζάνη ή Βελόπουλο.
Κατά τα λοιπά το ερώτημα μου θυμίζει παρόμοια ερωτήματα την εποχή του ψυχρού πολέμου για το αν θα πρέπει να εγκατασταθούν πύραυλοι στην Ευρώπη όπου η μόνη απάντηση είναι οτι δεν θα σε ρωτήσουν,τότε που ο Παπανδρέου είχε βάλει να κηρύσσονται αποπυρηνικοποιημένες ζώνες όλα τα χωριά της Ελλάδος που όμως κανείς δεν σκέφθηκε ποτέ να βάλει πυραύλους.![]()
Ο συγκεκριμένος εθελοτυφλεί. Πιστεύει ότι μπορεί να ισχύσει το "δεν είμαι με τον Πούτιν, αλλά..."πατησιωτης έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:05Στα έχω εξηγήσει εκατό φορές αλλά συνεχίζεις να κάνεις ότι δεν τα ακούς.Για την υπόλοιπη Ευρώπη η Ρωσία είναι απειλή και η Αμερική σύμμαχος.Εάν δεν συμφωνείς να ψήφιζες ΟΧΙ στο δημοψήφισμα - αλλά πιθανώς ψήφισεςGreen Dragon έγραψε: 20 Σεπ 2022, 20:33Ναι αλλά δεν στέκει αυτό. Οκ να το θέλουν οι ΗΠΑ αλλά οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι θέλουν να αυτοκαταστραφούν;nyxtovios έγραψε: 20 Σεπ 2022, 20:31
Είναι ξεκάθαρο ότι ο μόνος λόγος που συμβαίνει ότι συμβαίνει είναι για να βγει εκτός ανταγωνισμού η ΕΕ.
Και θα γίνει,
Ή είναι όλοι προδότες; Κάπου χωλαίνει αυτή η συλλογιστική.- και το κυριότερο να απαιτούσες μετά να μη γίνει κωλοτούμπα και στις επόμενες εκλογές Λαφαζάνη ή Βελόπουλο.
Κατά τα λοιπά το ερώτημα μου θυμίζει παρόμοια ερωτήματα την εποχή του ψυχρού πολέμου για το αν θα πρέπει να εγκατασταθούν πύραυλοι στην Ευρώπη όπου η μόνη απάντηση είναι οτι δεν θα σε ρωτήσουν,τότε που ο Παπανδρέου είχε βάλει να κηρύσσονται αποπυρηνικοποιημένες ζώνες όλα τα χωριά της Ελλάδος που όμως κανείς δεν σκέφθηκε ποτέ να βάλει πυραύλους.![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Καραμελίτσα
Εχμ, αυτό θα το δούμε αυτόν και τον επόμενο χειμώνα, πως αντιλαμβάνεται η "υπόλοιπη Ευρώπη" τί είναι απειλή και τί σύμμαχοι. Θα είναι διασκεδαστικό μάλλον, να επιστρέψουμε στο νήμα αυτό Σεπτέμβριο του 24.πατησιωτης έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:05Στα έχω εξηγήσει εκατό φορές αλλά συνεχίζεις να κάνεις ότι δεν τα ακούς.Για την υπόλοιπη Ευρώπη η Ρωσία είναι απειλή και η Αμερική σύμμαχος.Εάν δεν συμφωνείς να ψήφιζες ΟΧΙ στο δημοψήφισμα - αλλά πιθανώς ψήφισεςGreen Dragon έγραψε: 20 Σεπ 2022, 20:33Ναι αλλά δεν στέκει αυτό. Οκ να το θέλουν οι ΗΠΑ αλλά οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι θέλουν να αυτοκαταστραφούν;nyxtovios έγραψε: 20 Σεπ 2022, 20:31
Και θα γίνει,
Ή είναι όλοι προδότες; Κάπου χωλαίνει αυτή η συλλογιστική.- και το κυριότερο να απαιτούσες μετά να μη γίνει κωλοτούμπα και στις επόμενες εκλογές Λαφαζάνη ή Βελόπουλο.
Με τον Παπανδρέου έχεις κόλλημα, έτσι; Όλα στον θυμίζουν, απλά κι αγαπημένα πράγματα δικά του, καθημερινά.
Z
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 2476 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ST48410
-