!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Διακοπές ρεύματος και οικονομική καταστροφή

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας

Δέχομαι διακοπές ρεύματος και οικονομική μιζέρια για να στηρίξω την Ουκρανία;

Ναι
21
34%
Όχι
41
66%

Σύνολο ψήφων: 62

sharp

Re: Διακοπές ρεύματος και οικονομική καταστροφή

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Σεπ 2022, 20:43
Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Σεπ 2022, 19:52 Προσωπικά θα συμμετέχω στην προσπάθεια να περικόψουμε την κατανάλωση εθελοντικά, ώστε να μην χρειαστούν διακοπές.
:goodpost: :+1:

ήδη από το καλοκαίρι το έχω γυρίσει σε κρύα μπάνια (α λα βιμ χοφ) το οποίο έχει και πολλά πλεονεκτήματα από άποψης υγείας
Υγειινά από πολλές πλευρές, κυκλοφοριακό, κρυολογήματα κ.α. Βάστα Πούτιν
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Όσοι θέλουν τους Χαχόλους, να τους πάρουν σπίτι τους.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
giorgos mpekos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giorgos mpekos »

nyxtovios έγραψε: 20 Σεπ 2022, 20:36
Green Dragon έγραψε: 20 Σεπ 2022, 20:33
nyxtovios έγραψε: 20 Σεπ 2022, 20:31

Είναι ξεκάθαρο ότι ο μόνος λόγος που συμβαίνει ότι συμβαίνει είναι για να βγει εκτός ανταγωνισμού η ΕΕ.
Και θα γίνει,
Ναι αλλά δεν στέκει αυτό. Οκ να το θέλουν οι ΗΠΑ αλλά οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι θέλουν να αυτοκαταστραφούν;

Ή είναι όλοι προδότες; Κάπου χωλαίνει αυτή η συλλογιστική.
Η μόνη εξήγηση είναι ότι η ηγεσία παίρνει εντολές από την άλλη άκρη του Ατλαντικού.
Αλλιώς θα είχαμε τα ίδια π.χ. και στην πρόσφατη εισβολή της Τουρκίας στη Συρία ή και τις δουλειές της στη Λιβύη.
Δηλάδη αποδεδειγμένα η ΕΕ δεν ενδιαφέρεται για κανενός τα σύνορα και δικαιώματα αν δεν υπάρχει ατζέντα από πίσω.
Για να μην αναφέρω τις μπιζνες της ΕΕ με τα υπόλοιπα αυταρχικά καθεστώτα της Μέσης Ανατολής.
δυστυχος ο ζελεσκι έχει καταπατήσει ένα σορο δικαιώματα αλλά δεν λένε τίποτα γιαυτό γιατί θέλουν με.τη δικαιολογία να στηρίζεις την Ουκρανία να φτωχυνουν τον κόσμο και να τους κάνουν κάτι σαν σκλαβους.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

εφόσων ανήκουμε σε συμμαχία η οποία έχει λάβει συγκεκριμένες αποφάσεις τη στηρίζουμε ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Sol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sol »

sharp έγραψε: 20 Σεπ 2022, 20:46 Μα πώς είναι άσχετη όταν η ΕΕ έχει σύνορα; Δηλ. να συνεχίσει η ΕΕ να δυναμώνει τη Ρωσία η οποία επεκτείνεται προς το μέρος της; Είναι προφανές ότι αυτό θα ήταν το αυτοκτονικό.
:smt005: :smt005:
για τη ρωσία είναι αυτοκτονικό να επεκτίνεται το νάτο πέρα από τα όρια του 90 και για την εε είναι αυτοκτονικό να επεκτίνεται η ρωσία. Ο π΄πολεμος είναι αναπόφευκτος
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι

Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Να γινουν αυτα. Τιποτα δε θα ειναι το ιδιο μετα απ αυτο. Το μεγαλυτερο πακετο θα το φανε οι φιλοπολεμοι της σωστης πλευρας
Άβαταρ μέλους
Σπανακιας
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπανακιας »

Green Dragon έγραψε: 20 Σεπ 2022, 19:25

Θα αποδεχόσασταν διακοπές ρεύματος και σοβαρή ζημιά στην οικονομία της χώρας (επομένως και στην δική σας οικονομική κατάσταση) για να στηριχθεί η Ουκρανία;
Δεν υφισταται τετοιο διλλημα
Δεν μας εχει μειωσει η Ουκρανια την παροχη φυσικου αεριου
Δεν ειναι υπαιτιος του προβληματος ουτε η Ουκρανια ουτε η Ελλαδα ουτε η ΕΕ
Άβαταρ μέλους
Sol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sol »

Σπανακιας έγραψε: 20 Σεπ 2022, 20:55
Green Dragon έγραψε: 20 Σεπ 2022, 19:25

Θα αποδεχόσασταν διακοπές ρεύματος και σοβαρή ζημιά στην οικονομία της χώρας (επομένως και στην δική σας οικονομική κατάσταση) για να στηριχθεί η Ουκρανία;
Δεν υφισταται τετοιο διλλημα
Δεν μας εχει μειωσει η Ουκρανια την παροχη φυσικου αεριου
Δεν ειναι υπαιτιος του προβληματος ουτε η Ουκρανια ουτε η Ελλαδα ουτε η ΕΕ
λολ, τα πιστευεις αυτα τα ψεκασμένα;
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι

Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

sharp έγραψε: 20 Σεπ 2022, 20:46
Green Dragon έγραψε: 20 Σεπ 2022, 20:42 Να δω προθέσεις για θυσίες για χάρη μιας άσχετης χώρας.
Μα πώς είναι άσχετη όταν η ΕΕ έχει σύνορα; Δηλ. να συνεχίσει η ΕΕ να δυναμώνει τη Ρωσία η οποία επεκτείνεται προς το μέρος της; Είναι προφανές ότι αυτό θα ήταν το αυτοκτονικό.

Εσύ από την άλλη θα πρέπει κάποια στιγμή να αποδεχτείς ότι δεν μπορείς να είσαι σε μία ομάδα μόνον στο κομμάτι που σού αποδίδει. Άσε που και μόνο οικονομικά, δεν σε συμφέρει να την πατήσουν οι υπόλοιποι, ακόμη και αν δεν φτάσει ποτέ η γάγγραινα στο σώμα σου.
Εγώ δεν πιστεύω ότι επεκτείνεται που είναι και η βασική μας διαφωνία.

Το άλλο που λες, αυτό θέλω να αποφύγουμε! Να την πατήσει οικονομικά η Ευρώπη! Το ερώτημά μου αυτό πραγματεύεται!
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Green Dragon έγραψε: 20 Σεπ 2022, 20:27 Κι όμως, η υπεράσπιση των δυτικών αξιών περνάει μέσα από την μη συμμόρφωση με μαλακίες.
Είναι ξεκάθαρο ότι ο μόνος λόγος που συμβαίνει ότι συμβαίνει είναι για να βγει εκτός ανταγωνισμού η ΕΕ.
Και θα γίνει,
Ναι αλλά δεν στέκει αυτό. Οκ να το θέλουν οι ΗΠΑ αλλά οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι θέλουν να αυτοκαταστραφούν;

Στα έχω εξηγήσει εκατό φορές αλλά συνεχίζεις να κάνεις ότι δεν τα ακούς.Για την υπόλοιπη Ευρώπη η Ρωσία είναι απειλή και η Αμερική σύμμαχος.Εάν δεν συμφωνείς να ψήφιζες ΟΧΙ στο δημοψήφισμα - αλλά πιθανώς ψήφισες :D - και το κυριότερο να απαιτούσες μετά να μη γίνει κωλοτούμπα και στις επόμενες εκλογές Λαφαζάνη ή Βελόπουλο.
Κατά τα λοιπά το ερώτημα μου θυμίζει παρόμοια ερωτήματα την εποχή του ψυχρού πολέμου για το αν θα πρέπει να εγκατασταθούν πύραυλοι στην Ευρώπη όπου η μόνη απάντηση είναι οτι δεν θα σε ρωτήσουν,τότε που ο Παπανδρέου είχε βάλει να κηρύσσονται αποπυρηνικοποιημένες ζώνες όλα τα χωριά της Ελλάδος που όμως κανείς δεν σκέφθηκε ποτέ να βάλει πυραύλους. :lol:
sharp

Green Dragon έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:04
sharp έγραψε: 20 Σεπ 2022, 20:46
Green Dragon έγραψε: 20 Σεπ 2022, 20:42 Να δω προθέσεις για θυσίες για χάρη μιας άσχετης χώρας.
Μα πώς είναι άσχετη όταν η ΕΕ έχει σύνορα; Δηλ. να συνεχίσει η ΕΕ να δυναμώνει τη Ρωσία η οποία επεκτείνεται προς το μέρος της; Είναι προφανές ότι αυτό θα ήταν το αυτοκτονικό.

Εσύ από την άλλη θα πρέπει κάποια στιγμή να αποδεχτείς ότι δεν μπορείς να είσαι σε μία ομάδα μόνον στο κομμάτι που σού αποδίδει. Άσε που και μόνο οικονομικά, δεν σε συμφέρει να την πατήσουν οι υπόλοιποι, ακόμη και αν δεν φτάσει ποτέ η γάγγραινα στο σώμα σου.
Εγώ δεν πιστεύω ότι επεκτείνεται που είναι και η βασική μας διαφωνία.

Το άλλο που λες, αυτό θέλω να αποφύγουμε! Να την πατήσει οικονομικά η Ευρώπη! Το ερώτημά μου αυτό πραγματεύεται!
Όταν κατευθύνεται με στρατιωτική βία προς εσένα, περνά σύνορα και καταλαμβάνει ανεξάρτητο κράτος, τότε εξ ορισμού επεκτείνεται. Το να λες δεν το πιστεύω ενώ συμβαίνει είναι παραλογισμός.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

πατησιωτης έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:05 Στα έχω εξηγήσει εκατό φορές αλλά συνεχίζεις να κάνεις ότι δεν τα ακούς.Για την υπόλοιπη Ευρώπη η Ρωσία είναι απειλή και η Αμερική σύμμαχος.Εάν δεν συμφωνείς να ψήφιζες ΟΧΙ στο δημοψήφισμα - αλλά πιθανώς ψήφισες :D - και το κυριότερο να απαιτούσες μετά να μη γίνει κωλοτούμπα και στις επόμενες εκλογές Λαφαζάνη ή Βελόπουλο.
Κατά τα λοιπά το ερώτημα μου θυμίζει παρόμοια ερωτήματα την εποχή του ψυχρού πολέμου για το αν θα πρέπει να εγκατασταθούν πύραυλοι στην Ευρώπη όπου η μόνη απάντηση είναι οτι δεν θα σε ρωτήσουν,τότε που ο Παπανδρέου είχε βάλει να κηρύσσονται αποπυρηνικοποιημένες ζώνες όλα τα χωριά της Ελλάδος που όμως κανείς δεν σκέφθηκε ποτέ να βάλει πυραύλους. :lol:
Μα δεν είναι απειλή! Έτσι νομίζουν κάποιοι αλλά είναι παπαριά. Ούτε συμφωνώ με τις φιλορωσικές θέσεις των Λαφαζάνη-Βελόπουλου, δεν είμαι φιλορώσος.
sharp

πατησιωτης έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:05

Και θα γίνει,

Στα έχω εξηγήσει εκατό φορές αλλά συνεχίζεις να κάνεις ότι δεν τα ακούς.Για την υπόλοιπη Ευρώπη η Ρωσία είναι απειλή και η Αμερική σύμμαχος.Εάν δεν συμφωνείς να ψήφιζες ΟΧΙ στο δημοψήφισμα - αλλά πιθανώς ψήφισες :D - και το κυριότερο να απαιτούσες μετά να μη γίνει κωλοτούμπα και στις επόμενες εκλογές Λαφαζάνη ή Βελόπουλο.
Ο συγκεκριμένος εθελοτυφλεί. Πιστεύει ότι μπορεί να ισχύσει το "δεν είμαι με τον Πούτιν, αλλά..."
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Kauldron έγραψε: 20 Σεπ 2022, 20:49 Όσοι θέλουν τους Χαχόλους, να τους πάρουν σπίτι τους.
viewtopic.php?t=16787

με το καλο :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

πατησιωτης έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:05

Και θα γίνει,

Εχμ, αυτό θα το δούμε αυτόν και τον επόμενο χειμώνα, πως αντιλαμβάνεται η "υπόλοιπη Ευρώπη" τί είναι απειλή και τί σύμμαχοι. Θα είναι διασκεδαστικό μάλλον, να επιστρέψουμε στο νήμα αυτό Σεπτέμβριο του 24.

Με τον Παπανδρέου έχεις κόλλημα, έτσι; Όλα στον θυμίζουν, απλά κι αγαπημένα πράγματα δικά του, καθημερινά.
Z
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”