!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κάπου έλεος κυρία Μάγδα.
- Highlander
Re: Κάπου έλεος κυρία Μάγδα.
Το πάλεψε και το έθαψε το "νόμιμο κόμμα" των νεοναζί
Κυρια Μάγδα - νεοναζι 11-0. Εφιάλτης τους έγινε.
Κυρια Μάγδα - νεοναζι 11-0. Εφιάλτης τους έγινε.
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Εσύ έλεος, λαδεμπορα, ε λαδεμποραOtto Weininger έγραψε: 17 Σεπ 2022, 12:03
Δεν μπορώ ούτε να διανοηθώ τον πόνο της. Όμως εδώ και πολύ καιρό έχει χάσει το μέτρο.
Και τώρα αυτή η φωτογραφία.
Και καλά, οι ζαίοι θα εκμεταλλευτούν το οτιδήποτε. Εκείνη όμως; Μαϊντανός παντού, κριτής των πάντων, ουρλιαχτα σε δικαστικές αίθουσες κλπ
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Μα αυτό ακριβώς κάνουμε. Κριτική του αφηγήματος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Σεπ 2022, 13:28Το ακαταλόγιστο είναι dehumanizing οπτική. Από τη στιγμή που κάποιος παρουσιάζει ένα αφήγημα, κρίνουμε το αφήγημα.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Σεπ 2022, 13:21Όχι ακριβώς. Απλώς πάντα υπάρχει ένα σημείο που από εκεί και πέρα η τραγωδία μετατρέπεται σε παρωδία. Ανεξαρτήτως πολιτικής οπτικής.Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Σεπ 2022, 13:11 Δικαίωμα της να θέλει να βρει ένα νόημα σε άλλο αυτό, ανοησίες τα περί εκμετάλλευσης κλπ. Αυτή βέβαια είναι η νοοτροπία στην Ελλάδα, όλα κάτω από το χαλί. Έχουμε δηλαδή μια μάνα που αντιμετωπίζεται σαν ΑΜΕΑ "οκ πάρτε την από δω, με στεναχωρεί".
Είναι ένας μαζικός εγωκεντρισμός αξιολόγησης των πραγμάτων, που έχει επίσης το ακαταλόγιστο.
Ποιο ακριβώς είναι το αφήγημα που διακρίνεις εσύ στη συγκεκριμένη φάση;
Και σε ποιες περιπτώσεις είναι επιθυμητή/αποδεκτή ή χυδαία η αριστοφανίζουσα προσέγγιση;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Do you; Πολλά ακαταλόγιστα βλέπω.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Σεπ 2022, 13:55Μα αυτό ακριβώς κάνουμε. Κριτική του αφηγήματος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Σεπ 2022, 13:28Το ακαταλόγιστο είναι dehumanizing οπτική. Από τη στιγμή που κάποιος παρουσιάζει ένα αφήγημα, κρίνουμε το αφήγημα.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Σεπ 2022, 13:21
Όχι ακριβώς. Απλώς πάντα υπάρχει ένα σημείο που από εκεί και πέρα η τραγωδία μετατρέπεται σε παρωδία. Ανεξαρτήτως πολιτικής οπτικής.
Είναι ένας μαζικός εγωκεντρισμός αξιολόγησης των πραγμάτων, που έχει επίσης το ακαταλόγιστο.
Και σε ποιες περιπτώσεις είναι επιθυμητή/αποδεκτή ή χυδαία η αριστοφανίζουσα προσέγγιση;
Εγώ δεν βλέπω να έχει να πει κάτι που να με ελκύσει για σχολιασμό.
- nik_killthemall
Σχετικό κι αυτό με τον πόνο ... Πολλοί έχουν χάσει τον ανθρωπο τους ή το παιδί τους, αλλά δεν είχαν καμιά όρεξη για εξώφυλλα και συνεντεύξεις. Πόσα εξώφυλλα έκαναν οι γονείς αυτών που κάηκαν στην μαρφιν ? Πόσα εξώφυλλα έκανε η μάνα πολύ καλής φίλης μου που προ 6ετίας που σκοτώθηκε πεζή επειδή 2 κωλόπαιδα έκαναν κόντρες (είχε γίνει και είδηση τότε).Otto Weininger έγραψε: 17 Σεπ 2022, 12:03
Δεν μπορώ ούτε να διανοηθώ τον πόνο της. Όμως εδώ και πολύ καιρό έχει χάσει το μέτρο.
Και καλά, οι ζαίοι θα εκμεταλλευτούν το οτιδήποτε. Εκείνη όμως; Μαϊντανός παντού, κριτής των πάντων, ουρλιαχτα σε δικαστικές αίθουσες κλπ
Η ουσία είναι μια κι ο μπαγκλαβάς γωνία : Όπου εμπλέκεται η όποιαδήποτε "ιερήν ιδεολογίαν" γεμίζει κάθε πόνο και μνήμη με σκατά. Αν αυτό δεν το καταλαβαίνει ο πιο κοντινός του θανόντα τότε δημιουργεί ακόμα και άθελα ευτελισμό του θανατικού.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- Otto Weininger
ναι, βρήκες άνθρωπο.nemo έγραψε: 17 Σεπ 2022, 13:38νουμερα δεξιοι μολις βηξει ενας αριστερος μαζευεστε σαν τις κοτες ..ρεζιλια και ξεφτιλεςOtto Weininger έγραψε: 17 Σεπ 2022, 13:07Έχεις δίκιο, γράψε λάθος.
Αλλού ήθελα να τα ρίξω και αντ'αυτού το ξεκίνησα εντελώς λάθος.![]()
άκου κάτι, έκανα μερικές σκέψεις στην πορεία: η κυρία αυτή κλονίστηκε ψυχικά μετά από αυτό που έγινε, οπότε άρχισε να ψάχνει ερμηνείες. Γραπώθηκε πάνω στο αφήγημα ότι ο Παύλος ήταν ένας ήρωας που θυσιάστηκε για να πέσει ο φασισμός. Αν της το πάρεις αυτό, μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες για τον ήδη διαλυμένο ψυχισμό της.
Οπότε ναι, εν τέλει μπορώ να δικαιολογήσω (ως ένα σημείο) το γραφικόμετρο που έχει σπάσει. Τα κοράκια (ζαίοι και λοιποί αριστεροί) έχουν το δικό τους μερίδιο ευθύνης ένεκα εκμετάλλευσης άνευ προσχημάτων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Otto Weininger την 17 Σεπ 2022, 14:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Στη συγκεκριμένη φωτο του νήματος αναφέρομαι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Σεπ 2022, 13:59Do you; Πολλά ακαταλόγιστα βλέπω.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Σεπ 2022, 13:55Μα αυτό ακριβώς κάνουμε. Κριτική του αφηγήματος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Σεπ 2022, 13:28
Το ακαταλόγιστο είναι dehumanizing οπτική. Από τη στιγμή που κάποιος παρουσιάζει ένα αφήγημα, κρίνουμε το αφήγημα.
Εγώ δεν βλέπω να έχει να πει κάτι που να με ελκύσει για σχολιασμό.
Εγώ πχ δεν διακρίνω ακαταλόγιστο, μια απολύτως επαγγελματική φωτογράφιση διακρίνω.
Εσύ ξέρεις κάποιον με ακαταλόγιστο που να δέχεται οδηγίες από τον φωτογράφο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- wooded glade
Η Φύσσα έχει συριζοποιηθεί.
Όταν με δίκασαν εμένα τα αβγά έκανα μερικά τηλεφωνήματα προς ωρισμένες κατευθύνσεις και προς την κατεύθυνση Φύσσα να παραστούν εκπρόσωποι του Τύπου. Με εκπροσώπους του Τύπου δεν θα τόλμαγε βέβαια το δικαστήριο-cangaroo να με καταδικάσει (πρωτόδικα).
Το δικαστήριο το έπαιξε ΟΠΑΠ βέβαια, διότι ο ΟΠΑΠ ήταν αυτός που αρνήθηκε να διώξει τα αβγά εκφωνητές από τα προγράμματα του όπως έλεγα εγώ και στη συνέχεια τα αβγά μου έκαναν μήνυση. Είμαι κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ αφού εχω καταδικασθεί από τα αβγά και μιλάμε βέβαια για αβγά τύπου Σκορδίλη και τέτοια, όχι ... κατ' εκτίμησιν αβγά.
Οψόμεθα ες Φιλίππους βέβαια, αλλά από πλευράς Φύσσα εισέπραξα ένα "σπάσε, είμαστε υπέρ των αβγών εμείς".
Όταν με δίκασαν εμένα τα αβγά έκανα μερικά τηλεφωνήματα προς ωρισμένες κατευθύνσεις και προς την κατεύθυνση Φύσσα να παραστούν εκπρόσωποι του Τύπου. Με εκπροσώπους του Τύπου δεν θα τόλμαγε βέβαια το δικαστήριο-cangaroo να με καταδικάσει (πρωτόδικα).
Το δικαστήριο το έπαιξε ΟΠΑΠ βέβαια, διότι ο ΟΠΑΠ ήταν αυτός που αρνήθηκε να διώξει τα αβγά εκφωνητές από τα προγράμματα του όπως έλεγα εγώ και στη συνέχεια τα αβγά μου έκαναν μήνυση. Είμαι κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ αφού εχω καταδικασθεί από τα αβγά και μιλάμε βέβαια για αβγά τύπου Σκορδίλη και τέτοια, όχι ... κατ' εκτίμησιν αβγά.
Οψόμεθα ες Φιλίππους βέβαια, αλλά από πλευράς Φύσσα εισέπραξα ένα "σπάσε, είμαστε υπέρ των αβγών εμείς".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 17 Σεπ 2022, 14:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Ένας φίλος σκοτώθηκε στα 22 του με τη μηχανή που του είχε αγοράσει η μητέρα του 2 μέρες πριν, "στρώνοντάς τη" στις Τρύπες του Καραμανλή. Του έχτισε έναν τάφο η μάνα και κάθε μέρα του πήγαινε φαγητό. Τουλάχιστον για 10 χρόνια που έβλεπα την αδερφή του, μου έλεγε ότι πηγαίνει στο νεκροταφείο η χαροκαμένη μάνα, του βάζει πιάτο, τραπεζομάντηλο, κόκα κόλα που του άρεσε, κάθεται καμιά ώρα και "συζητάνε μέχρι να φάει" και φεύγει. Έλα πες της ότι κάνει μαλακία.Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Σεπ 2022, 13:11 Δικαίωμα της να θέλει να βρει ένα νόημα σε άλλο αυτό, ανοησίες τα περί εκμετάλλευσης κλπ. Αυτή βέβαια είναι η νοοτροπία στην Ελλάδα, όλα κάτω από το χαλί. Έχουμε δηλαδή μια μάνα που αντιμετωπίζεται σαν ΑΜΕΑ "οκ πάρτε την από δω, με στεναχωρεί".
Όπου βρίσκεις το νόημα για να συνεχίσεις είναι καλό.
- Οργισμένος
Εκμεταλλεύεται το χαμό του γιου της .EKPLIKTIKOS έγραψε: 17 Σεπ 2022, 12:11Δημοκράτης έγραψε: 17 Σεπ 2022, 12:08Φίλος ή γυναίκα δεν σκέφτεται λογικά εδώ και καιρόOtto Weininger έγραψε: 17 Σεπ 2022, 12:03
Έχασε το παιδί της από κάτι καθάρματα και έχει πιστέψει ότι αν τον κάμει ήρωα θα έχει κάποιο νόημα ότι έγινε
Το πρόβλημα είναι τα κοράκια οι ζαιοι που την εκμεταλευονται
![]()
Αφήστε τη γυναίκα στον πόνο της, παιδί έχασε
Τα κοράκια γαμιουνται
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Otto Weininger
Να σου υπενθυμίσω ότι (τουλάχιστον) μέχρι τη δολοφονία Φύσσα δήλωνες χρυσαυγίτης φίλε phorumiti και ξεκινούσες τα ποστ σου με την φράση "εμείς οι χρυσαυγίτες".Citroenakias έγραψε: 17 Σεπ 2022, 13:41Εσύ έλεος, λαδεμπορα, ε λαδεμποραOtto Weininger έγραψε: 17 Σεπ 2022, 12:03
Συνέχισε τώρα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- nik_killthemall
Θα είχε σύνδεση με το νήμα αν όλο αυτό που περιγράφεις γινόταν μπροστά σε κάμερες και εξώφυλλα περιοδικών.stella έγραψε: 17 Σεπ 2022, 16:48Ένας φίλος σκοτώθηκε στα 22 του με τη μηχανή που του είχε αγοράσει η μητέρα του 2 μέρες πριν, "στρώνοντάς τη" στις Τρύπες του Καραμανλή. Του έχτισε έναν τάφο η μάνα και κάθε μέρα του πήγαινε φαγητό. Τουλάχιστον για 10 χρόνια που έβλεπα την αδερφή του, μου έλεγε ότι πηγαίνει στο νεκροταφείο η χαροκαμένη μάνα, του βάζει πιάτο, τραπεζομάντηλο, κόκα κόλα που του άρεσε, κάθεται καμιά ώρα και "συζητάνε μέχρι να φάει" και φεύγει. Έλα πες της ότι κάνει μαλακία.Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Σεπ 2022, 13:11 Δικαίωμα της να θέλει να βρει ένα νόημα σε άλλο αυτό, ανοησίες τα περί εκμετάλλευσης κλπ. Αυτή βέβαια είναι η νοοτροπία στην Ελλάδα, όλα κάτω από το χαλί. Έχουμε δηλαδή μια μάνα που αντιμετωπίζεται σαν ΑΜΕΑ "οκ πάρτε την από δω, με στεναχωρεί".
![]()
Όταν το "νόημα για να συνεχίσεις" σε τέτοιες καταστάσεις περιλαμβάνει ανεξέλεγκτη δημόσια προβολή με εμπλοκή πολιτικών ιδεολογιών και κομμάτων, καταλαβαίνεις πως υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες το "νόημα για να συνεχίσεις" να είναι η προβολή.
Η δημόσια υπόνοια "ο δικός μου νεκρός, είναι σημαντικότερος και ηρωικότερος από τον δικό σου" στη πραγματικότητα ευτελίζει και τον νεκρό και τον πόνο για αυτόν.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Tα λένε και τα πιστεύουν.Highlander έγραψε: 17 Σεπ 2022, 13:38Το πάλεψε και το έθαψε το "νόμιμο κόμμα" των νεοναζί
Κυρια Μάγδα - νεοναζι 11-0.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Αυτή βρήκε πάτημα με το να μιλάει για τον γιο της, ώστε να τον "κρατήσει ζωντανό". * Και επίσης, ο γιος της ήταν πολιτικοποιημένος, δεν ήταν κάποιος άσχετος. Και η δολοφονία του είχε πολιτική χροιά, άκρως πολιτική. Πρόκειται για τραγικότητα, όχι για ανάγκη για αυτοπροβολή, νομίζω δηλαδή. Αν έχανα παιδί δεν ξέρω πώς θα συνέχιζα, στο διάολο όλα τα λεφτά και η επιτυχία και η φήμη...Και αυτό ισχύει για την πλειοψηφία των γονιών.nik_killthemall έγραψε: 17 Σεπ 2022, 17:23Θα είχε σύνδεση με το νήμα αν όλο αυτό που περιγράφεις γινόταν μπροστά σε κάμερες και εξώφυλλα περιοδικών.stella έγραψε: 17 Σεπ 2022, 16:48Ένας φίλος σκοτώθηκε στα 22 του με τη μηχανή που του είχε αγοράσει η μητέρα του 2 μέρες πριν, "στρώνοντάς τη" στις Τρύπες του Καραμανλή. Του έχτισε έναν τάφο η μάνα και κάθε μέρα του πήγαινε φαγητό. Τουλάχιστον για 10 χρόνια που έβλεπα την αδερφή του, μου έλεγε ότι πηγαίνει στο νεκροταφείο η χαροκαμένη μάνα, του βάζει πιάτο, τραπεζομάντηλο, κόκα κόλα που του άρεσε, κάθεται καμιά ώρα και "συζητάνε μέχρι να φάει" και φεύγει. Έλα πες της ότι κάνει μαλακία.Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Σεπ 2022, 13:11 Δικαίωμα της να θέλει να βρει ένα νόημα σε άλλο αυτό, ανοησίες τα περί εκμετάλλευσης κλπ. Αυτή βέβαια είναι η νοοτροπία στην Ελλάδα, όλα κάτω από το χαλί. Έχουμε δηλαδή μια μάνα που αντιμετωπίζεται σαν ΑΜΕΑ "οκ πάρτε την από δω, με στεναχωρεί".
![]()
Όταν το "νόημα για να συνεχίσεις" σε τέτοιες καταστάσεις περιλαμβάνει ανεξέλεγκτη δημόσια προβολή με εμπλοκή πολιτικών ιδεολογιών και κομμάτων, καταλαβαίνεις πως υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες το "νόημα για να συνεχίσεις" να είναι η προβολή.
Η δημόσια υπόνοια "ο δικός μου νεκρός, είναι σημαντικότερος και ηρωικότερος από τον δικό σου" στη πραγματικότητα ευτελίζει και τον νεκρό και τον πόνο για αυτόν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση