Αυτό μπορούν. Διότι η σωστή είναι η άχερη.Ασέβαστος έγραψε: 15 Σεπ 2022, 17:55οχι μονο οικιακες. ουτε να πληκτρολογησουν μπορουν, ουτε να κανουν καμμια απολυτως παραγωγικη εργασια, εκτος ισως απο τραγουδιαρα σε μπουζουκια.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Σεπ 2022, 16:10 Ρε σεις, δεν έχουν σχέση τα περιποιημένα νύχια σε χέρια και πόδια, με τα ιδιαιτέρως μακριά νύχια. Το πρώτο δεν θέλει ούτε χρόνο ούτε ιδιαίτερο κόπο. Το σημείο κλειδί είναι το μήκος των νυχιών στα χέρια. Το αν είναι κόκκινα, κίτρινα, ζωγραφιστά, στρασαριστά κλπ είναι θέμα προσωπικού γούστου. Αν όμως έχουν υπερβάλλον μήκος, που όντως δεν είναι πρακτικό, είναι συγχρόνως δήλωση ότι δεν ξέρουν ή ότι ακόμη και αν ξέρουν, δεν προτίθενται να ασχοληθούν με ευτελείς οικιακές εργασίες.
ουτε καν μια σωστη πιπα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Πεινάω ρε"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: "Πεινάω ρε"
κανε αναφορα ακανονιστα να μην σε χαλασειvantono έγραψε: 15 Σεπ 2022, 18:09Μπα, δεν με εξιτάρουν τα σαμπιλίκια.GoBack έγραψε: 15 Σεπ 2022, 15:58 Δεν ειναι γκει,ειναι μετροσεξουαλ με υποτακτικες τασεις.Μα δε διαβαζεις καθολου πχορουμ;
Εγώ δεν σε έχω βρίσει ποτέ έτσι. Κανονικά θα έπρεπε να σε αναφέρω στο συντονισμό.
Ούτε οι "τάσεις γαργαλήματος προστάτη" στέκουν. Οι σωματοφύλακές μου κάνουν τη δουλειά τους, δεν έχω λόγο να τους αποσπώ γαργαλώντας τους. Θα τερμάτιζε και το γκεόμετρο κατι τέτοιο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ρε συ βαντόνο, το γκεόμετρο αρχίζει και μετράει από τη στιγμή που γίνεται κάποιος μαντιπέντι εξπερ.vantono έγραψε: 15 Σεπ 2022, 18:09Μπα, δεν με εξιτάρουν τα σαμπιλίκια.GoBack έγραψε: 15 Σεπ 2022, 15:58 Δεν ειναι γκει,ειναι μετροσεξουαλ με υποτακτικες τασεις.Μα δε διαβαζεις καθολου πχορουμ;
Εγώ δεν σε έχω βρίσει ποτέ έτσι. Κανονικά θα έπρεπε να σε αναφέρω στο συντονισμό.
Ούτε οι "τάσεις γαργαλήματος προστάτη" στέκουν. Οι σωματοφύλακές μου κάνουν τη δουλειά τους, δεν έχω λόγο να τους αποσπώ γαργαλώντας τους. Θα τερμάτιζε και το γκεόμετρο κατι τέτοιο.
Άντε με το καλό και σε μέικαπ στάιλιστ έξπερ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Κάποιος που είναι naturally curious θα μάθει και τα πεντικιούρ και όλα όσα του λένε.
Κάποιος που κρατάει γκεόμετρο, δεν ξέρω τι κερδίζει. Ας ρωτήσει πως αυτοπροσδιορίζεται ο άλλος.
Κάποιος που κρατάει γκεόμετρο, δεν ξέρω τι κερδίζει. Ας ρωτήσει πως αυτοπροσδιορίζεται ο άλλος.
- vantono
Λατρεύω μάσκαρες γήινων χρωμάτων σε ανοιχτόχρωμα μάτια και μια πινελιά απο τερακότα στα ζυγωματικά, αλλά δεν το κάνω θέμα. Μ'αρέσουν και οι υπόλοιπες.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Σεπ 2022, 18:14Ρε συ βαντόνο, το γκεόμετρο αρχίζει και μετράει από τη στιγμή που γίνεται κάποιος μαντιπέντι εξπερ.vantono έγραψε: 15 Σεπ 2022, 18:09Μπα, δεν με εξιτάρουν τα σαμπιλίκια.GoBack έγραψε: 15 Σεπ 2022, 15:58 Δεν ειναι γκει,ειναι μετροσεξουαλ με υποτακτικες τασεις.Μα δε διαβαζεις καθολου πχορουμ;
Άντε με το καλό και σε μέικαπ στάιλιστ έξπερ.![]()
ενταξει, ειπαμε να βγεις απο τη ντουλαπα, δεν ειναι αναγκη να γκρεμισεις και την πορτα.vantono έγραψε: 15 Σεπ 2022, 18:19
Λατρεύω μάσκαρες γήινων χρωμάτων σε ανοιχτόχρωμα μάτια και μια πινελιά απο τερακότα στα ζυγωματικά, αλλά δεν το κάνω θέμα. Μ'αρέσουν και οι υπόλοιπες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Αν θεωρείς ότι προκαλείς την ίδια αναστάτωση στο σεξ με αυτήν που προκαλείς στα εθνικά θέματα, μάλλον έχεις πέσει σε γκομενίτσες που έχουν κάνει επιστήμη εκτός από το μαντιπέντι και την προσποίηση.vantono έγραψε: 15 Σεπ 2022, 17:57Και κλιμακτήριο να περάσω, πάντα θα είμαι το γλυκό μωράκι που θα θέλετε να μου τσιμπάτε τα μαγουλάκια και να μου τις βρέχετε ενίοτε, όταν σας αναστατώνω σε νήματα που εχουν να κανουν με εθνικά θέματα.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Σεπ 2022, 17:51Ρε συ, ο βαντόνος το παίρνει αλλιώς. Κάτι σαν μελέτη των "sos" για τις εξετάσεις. Θέλει να δείχνει τρέντυ στις νεαρές ηλικίες, όπως κι όσοι περνάνε κλιμακτήριο σ' αυτές τις φάσεις. Το παλεύει, μην του το χαλάς.Feindflug έγραψε: 15 Σεπ 2022, 17:43
Ωραία όλα αυτά, τύπε.
Το κακό είναι ότι οι τύπισσες κυκλοφορούν έτσι, ενώ έχει δώσει πρόγνωση καιρού για μπόρες και η πολιτική προστασία συνιστά περιορισμό μετακινήσεων. Και κυκλοφορούν έτσι, για να αλωνίσουν όλη την αγορά, μαζεύοντας στα πόδια τους όλη την μπίχλα της πόλεως, από τα καυσαέρια και τις ροχάλες των ταξιτζήδων μέχρι τις κουτσουλιές και τις πατημένες τσίχλες δεκαετιών.![]()
Γιατί ΟΛΟΙ οι προχωκάγκουρες είστε απολύτως προβλέψιμοι και επαναλαμβανόμενοι καλό μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
Ασέβαστος έγραψε: 15 Σεπ 2022, 18:22ενταξει, ειπαμε να βγεις απο τη ντουλαπα, δεν ειναι αναγκη να γκρεμισεις και την πορτα.vantono έγραψε: 15 Σεπ 2022, 18:19
Λατρεύω μάσκαρες γήινων χρωμάτων σε ανοιχτόχρωμα μάτια και μια πινελιά απο τερακότα στα ζυγωματικά, αλλά δεν το κάνω θέμα. Μ'αρέσουν και οι υπόλοιπες.
Δεν λέω για την πρόβλεψη για έναν μήνα μετά, δικέ μου, αλλά για την ίδια μέρα ή την μέρα μετά από μια πλημμύρα. Δεν έχουν καμμία συναίσθηση του τι είναι πρακτικό για να κατέβω να γυρίσω στην αγορά (ένα αθλητικό παπούτσι). Τα θυσιάζουν όλα στον βωμό της ωραιοπάθειας και της προβολής.vantono έγραψε: 15 Σεπ 2022, 17:54Την πρόγνωση για μπόρες την έχει δώσει για την άλλη εβδομάδα, οι τύπισσες πρέπει να καλτσομποτοφορεθούν από τωρα ρε πύτε μου, που έπονται και 38αρια το ΣΚ?Feindflug έγραψε: 15 Σεπ 2022, 17:43Ωραία όλα αυτά, τύπε.vantono έγραψε: 15 Σεπ 2022, 10:07
Με χέρια κι εγώ όντως δεν ασχολούμαι. Αλλά αν είναι νυχια ποδιών τα οποία φέρουν και ένα υπόλοιπο πακετάκι μαζί (ωραιο σανδάλι που να ταιριάζει με το πόδι, ωραιο σχήμα ποδιού, τίποτα λαστιχάκια-αλυσιδάκια στους αστραγάλους ή/και δαχτυλίδια πανω στα δάχτυλα, ή κανένα τατουάζ πάνω εκει κοντά κτλ) θυμάμαι το χρώμα νυχιών ακόμα κι αν πρόκειται για φαιοβουργουνδί με πουά στο μέσο και μισό στρασάκι στον παράμεσο![]()
![]()
Το κακό είναι ότι οι τύπισσες κυκλοφορούν έτσι, ενώ έχει δώσει πρόγνωση καιρού για μπόρες και η πολιτική προστασία συνιστά περιορισμό μετακινήσεων. Και κυκλοφορούν έτσι, για να αλωνίσουν όλη την αγορά, μαζεύοντας στα πόδια τους όλη την μπίχλα της πόλεως, από τα καυσαέρια και τις ροχάλες των ταξιτζήδων μέχρι τις κουτσουλιές και τις πατημένες τσίχλες δεκαετιών.
Άραξε δικέ μου, όταν έρθει με το κακό ο παλιόκαιρος τη μερα που σε γνώρισα και θα ακούμε Τερζή, θα σκάσουν μύτη και οι παπουτσωμένες γάτες.
Σιγά μη φορέσουμε και παλτά απο τώρα.
Και σιγά τη μπίχλα που μαζεύουν. Δεν πατάνε και ξυπόλητες.
Όλα τα ωραία που περιγράφεις, είναι για να τα βάλουν όταν θα περπατήσουν ελάχιστα, από το πάρκινγκ του καταστήματος που θα βγουν για διασκέδαση, μέχρι μέσα, για κανέναν χαλαρό καλοκαιρινό περίπατο, σε ένα πιο ήσυχο και πιο καθαρό μέρος από το κέντρο μιας μεγαλουπόλεως.
Σε βρίσκω πολύ μερακλή με το να την βρίσκεις με πόδια που σχεδόν ακουμπάνε την εμποτισμένη δεκαετίες με μπίχλα, άσφαλτο μιας πόλης. Γιατί σχεδόν ακουμπάνε με αυτά τα σανδάλια και τα πέδιλα που φοράνε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Τι είναι αυτή η τερακότα ρε τύπε;vantono έγραψε: 15 Σεπ 2022, 18:19Λατρεύω μάσκαρες γήινων χρωμάτων σε ανοιχτόχρωμα μάτια και μια πινελιά απο τερακότα στα ζυγωματικά, αλλά δεν το κάνω θέμα. Μ'αρέσουν και οι υπόλοιπες.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Σεπ 2022, 18:14Ρε συ βαντόνο, το γκεόμετρο αρχίζει και μετράει από τη στιγμή που γίνεται κάποιος μαντιπέντι εξπερ.vantono έγραψε: 15 Σεπ 2022, 18:09
Μπα, δεν με εξιτάρουν τα σαμπιλίκια.
Άντε με το καλό και σε μέικαπ στάιλιστ έξπερ.![]()
Σαν την πανακότα σε σιροπιαστό;
Dein Herz, meine Gier
Beria έγραψε: 15 Σεπ 2022, 18:08Είμαι 60, ζω μόνος μου από τα 18, με δύο διαζύγια και μανούλα με μανία μετακόμισης στα μικράτα μουFeindflug έγραψε: 15 Σεπ 2022, 17:31Τόσο κακός νοικιάρης είσαι, τύπε ή απλά πιστολιάζεις αβέρτα;Beria έγραψε: 14 Σεπ 2022, 12:40
Έχοντας πάνω από 20 μετακομίσεις στην πλάτη μου μπορώ να πω με σχετική σιγουριά ότι όσες υποχωρήσεις στην ποιότητα (ενεργειακά κουφώματα, αλλαγμένα υδραυλικα, αυτόνομη θέρμανση κλπ) κάνεις στην ενοικίαση προκειμένου να βρεις χαμηλότερη τιμή, θα τα πληρώσεις με το παραπάνω στη διάρκεια της κατοίκησης στο σπίτι
Dein Herz, meine Gier
τιμαλακαεισαιρε
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Μαλακιες. Και τα ρούχα σου μόνος σου μπορείς να τα ράψεις αν χρειαστεί. Πολυτέλεια να πας στην ραφτρα. Και κούρεμα μόνος σου μπορείς να κάνεις αν χρειαστεί πολυτέλεια να πας για κούρεμα. Και τον καφέ σου μόνος σου μπορείς να τον φτιάξεις. Πολυτέλεια να τον πάρεις από cafe. Και στη δουλειά σου με τα πόδια μπορείς να πας, πολυτέλεια το αυτοκίνητο κτλ κτλ αμέτρητες πολυτέλειες που τις έχουμε βαφτίσει ανάγκεςfoscilis έγραψε: 15 Σεπ 2022, 17:54Οτιδήποτε θα μπορούσες να κάνεις μόνος σου με μισό ευρώ αλλά προτιμάς να σκάσεις 15 για να στο κάνει δούλος είναι πολυτέλεια. Δεν έχει σημασία το ποσό.Naida έγραψε: 15 Σεπ 2022, 17:51 Το ότι συζητάμε ότι είναι πολυτέλεια μια γυναίκα εργαζόμενη να δίνει 15€ για τα νύχια της τον μήνα έτσι ώστε να σχολιάζεται ως πηγή κακού,με ξεπερνά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
talaipwros
Εχμ, ναι;Naida έγραψε: 15 Σεπ 2022, 19:10Μαλακιες. Και τα ρούχα σου μόνος σου μπορείς να τα ράψεις αν χρειαστεί. Πολυτέλεια να πας στην ραφτρα. Και κούρεμα μόνος σου μπορείς να κάνεις αν χρειαστεί πολυτέλεια να πας για κούρεμα. Και τον καφέ σου μόνος σου μπορείς να τον φτιάξεις. Πολυτέλεια να τον πάρεις από cafe.foscilis έγραψε: 15 Σεπ 2022, 17:54Οτιδήποτε θα μπορούσες να κάνεις μόνος σου με μισό ευρώ αλλά προτιμάς να σκάσεις 15 για να στο κάνει δούλος είναι πολυτέλεια. Δεν έχει σημασία το ποσό.Naida έγραψε: 15 Σεπ 2022, 17:51 Το ότι συζητάμε ότι είναι πολυτέλεια μια γυναίκα εργαζόμενη να δίνει 15€ για τα νύχια της τον μήνα έτσι ώστε να σχολιάζεται ως πηγή κακού,με ξεπερνά.
Ότι είναι για τον άντρα το κουρεμα του. Τώρα για το αν θα τα πληρώνει μόνη της ή όχι εξαρτάται.Ασέβαστος έγραψε: 15 Σεπ 2022, 18:05αν δεν ειναι πολυτελεια, τι ειναι; βασικη αναγκη;Naida έγραψε: 15 Σεπ 2022, 17:51 Το ότι συζητάμε ότι είναι πολυτέλεια μια γυναίκα εργαζόμενη να δίνει 15€ για τα νύχια της τον μήνα έτσι ώστε να σχολιάζεται ως πηγή κακού,με ξεπερνά.
μωρ ας δινει και 15, και 150, και 1500, αμα τα δουλευει δεν πεφτει λογος σε κανεναν.
απλως να παραδεχεται οτι ειναι πολυτελεια, να μην το περναει σαν αναγκη σημαντικοτερη απο το νερο η το ρευμα ξερογω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 47 Απαντήσεις
- 1277 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis