!!! DEVELOPMENT MODE !!!

"Πεινάω ρε"

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
sharp

Re: "Πεινάω ρε"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Naida έγραψε: 15 Σεπ 2022, 08:43
GoBack έγραψε: 14 Σεπ 2022, 23:34
Naida έγραψε: 14 Σεπ 2022, 23:10

Οι περισσότεροι (πλην ελαχίστων) προσέχουν τα νύχια.
Στην πραγματικοτητα ακομα και το να μην εχει η αλλη νυχια(βγαλμενα με πενσα σε καποιο βασανιστηριο) δεν αποτελει deal breaker για τον αντρικο εγκεφαλο.
Οχι. Δεν λέω είναι deal breaker αλλα οχι οτι δεν τα προσέχουν.
Αληθεύει, οι περισσότερες κατασκευές απωθούν.
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

Ασέβαστος έγραψε: 15 Σεπ 2022, 08:30
foscilis έγραψε: 14 Σεπ 2022, 23:33

Το ημιμόνιμο είναι στην ουσία τεχνητό νύχι σε ρευστή μορφή ώστε να μπορεί να εφαρμοστεί με πινέλο (και μετά το βομβαρδίζεις με ακτινοβολία UV και πετρώνει, δηλαδή αν έχεις το θεό σου με τις μαλακισμένες). DIY είναι do it yourself με κανονικό βερνίκι και μισοχαλασμένο θα είναι επειδή σε αντίθεση με το ημιμόνιμο (που είναι στην ουσία μια πλάκα πάνω στο νύχι) υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τριφτεί κάπου το νύχι και να ξεβάψει μια ακρίτσα.
μεχρι τωρα καλα μιλαγες, αλλα αυτο το ποστ με βαζει σε υποψιες. που τα ξερεις ολα αυτα;

μηπως εισαι γκει;
sys3x
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

foscilis έγραψε: 14 Σεπ 2022, 23:05
Naida έγραψε: 14 Σεπ 2022, 19:47

Σεβασμος στο επάγγελμα της νυχους είναι οι αρμόδιες να κρατάνε τα νυχάκια των συντρόφων σας όμορφα να τις καμαρώνετε.
Να τα σκάτε και να μην βγάζετε και κιχ.
Νάιδα μου, δεν υπάρχει ετεροφυλόφιλος άντρας στον πλανήτη (πλην ελάχιστων φετιχιστών) που να μπορεί να καταλάβει τη διαφορά ανάμεσα σε ένα προσεγμένο ημιμόνιμο και σε ένα μισοχαλασμένο DIY στο ίδιο χρώμα όπου "ίδιο" σημαίνει πχ αυτό με αυτό και αυτό και αυτό και αυτό. Είναι όπως άμα ξαναβάλεις απόψε το φόρεμα που έβαλες πριν μια βδομάδα στην ίδια φάση: ούτε λόγος να καμαρώνει ο άλλος ούτε λόγος να ντρέπεται. Στ' αρχίδια του τε-λεί-ως.
Κυρίως των ποδιών, αλλά όχι μόνο τα νύχια. Εκεί πάει ενα ολοκληρο πακέτο μαζί (νύχι, σανδάλι, αστράγαλος, πατουσάκι γενικοτερα κτλ). Δεν ξέρω πολλους αντρες που να μην προσέχουν τα πόδια μιας γυναικας (ακομα και μη πατουσολάγνοι), ξέρω αρκετους όμως που για τα νύχια των χεριών ψιλοχέστηκαν. Σε αυτη την κατηγορία είμαι και εγώ.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Ασέβαστος έγραψε: 15 Σεπ 2022, 08:52
Είπαμε υπάρχουν και εξαιρέσεις. Εσύ είσαι μια τέτοια. Οι άντρες κοιτάζουν τα νύχια χεριών και πόδιών.
μετα απο καποια εξοδο, ρωτα εναν αντρα, τι χρωμα ειχαν τα νυχια των γυναικων της παρεας.

αν ξερει, δεν ειναι αντρας. :102:
Με χέρια κι εγώ όντως δεν ασχολούμαι. Αλλά αν είναι νυχια ποδιών τα οποία φέρουν και ένα υπόλοιπο πακετάκι μαζί (ωραιο σανδάλι που να ταιριάζει με το πόδι, ωραιο σχήμα ποδιού, τίποτα λαστιχάκια-αλυσιδάκια στους αστραγάλους ή/και δαχτυλίδια πανω στα δάχτυλα, ή κανένα τατουάζ πάνω εκει κοντά κτλ) θυμάμαι το χρώμα νυχιών ακόμα κι αν πρόκειται για φαιοβουργουνδί με πουά στο μέσο και μισό στρασάκι στον παράμεσο :102: :c040:
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Ανοιξαν οι ντουλάπες, χσμος γινεται
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

talaipwros έγραψε: 15 Σεπ 2022, 10:33 Ανοιξαν οι ντουλάπες, χσμος γινεται
Άμα σού λέω εγώ ότι είσαι διχασμένη προσωπικότητα. :lol:
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Η ψυχοσύνθεση της μεσης Ελληνίδας σε λιγότερο από 10 λέξεις :smt038
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

vantono έγραψε: 15 Σεπ 2022, 10:07
Ασέβαστος έγραψε: 15 Σεπ 2022, 08:52
Είπαμε υπάρχουν και εξαιρέσεις. Εσύ είσαι μια τέτοια. Οι άντρες κοιτάζουν τα νύχια χεριών και πόδιών.
μετα απο καποια εξοδο, ρωτα εναν αντρα, τι χρωμα ειχαν τα νυχια των γυναικων της παρεας.

αν ξερει, δεν ειναι αντρας. :102:
Με χέρια κι εγώ όντως δεν ασχολούμαι. Αλλά αν είναι νυχια ποδιών τα οποία φέρουν και ένα υπόλοιπο πακετάκι μαζί (ωραιο σανδάλι που να ταιριάζει με το πόδι, ωραιο σχήμα ποδιού, τίποτα λαστιχάκια-αλυσιδάκια στους αστραγάλους ή/και δαχτυλίδια πανω στα δάχτυλα, ή κανένα τατουάζ πάνω εκει κοντά κτλ) θυμάμαι το χρώμα νυχιών ακόμα κι αν πρόκειται για φαιοβουργουνδί με πουά στο μέσο και μισό στρασάκι στον παράμεσο :102: :c040:
μηπως εισαι γκει;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 15 Σεπ 2022, 10:51
Η ψυχοσύνθεση της μεσης Ελληνίδας σε λιγότερο από 10 λέξεις :smt038
Είναι η απάντηση στην κρίση του φος σαν μέσος Ελληνα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

vantono έγραψε: 15 Σεπ 2022, 10:01
foscilis έγραψε: 14 Σεπ 2022, 23:05

Νάιδα μου, δεν υπάρχει ετεροφυλόφιλος άντρας στον πλανήτη (πλην ελάχιστων φετιχιστών) που να μπορεί να καταλάβει τη διαφορά ανάμεσα σε ένα προσεγμένο ημιμόνιμο και σε ένα μισοχαλασμένο DIY στο ίδιο χρώμα όπου "ίδιο" σημαίνει πχ αυτό με αυτό και αυτό και αυτό και αυτό. Είναι όπως άμα ξαναβάλεις απόψε το φόρεμα που έβαλες πριν μια βδομάδα στην ίδια φάση: ούτε λόγος να καμαρώνει ο άλλος ούτε λόγος να ντρέπεται. Στ' αρχίδια του τε-λεί-ως.
Κυρίως των ποδιών, αλλά όχι μόνο τα νύχια. Εκεί πάει ενα ολοκληρο πακέτο μαζί (νύχι, σανδάλι, αστράγαλος, πατουσάκι γενικοτερα κτλ). Δεν ξέρω πολλους αντρες που να μην προσέχουν τα πόδια μιας γυναικας (ακομα και μη πατουσολάγνοι), ξέρω αρκετους όμως που για τα νύχια των χεριών ψιλοχέστηκαν. Σε αυτη την κατηγορία είμαι και εγώ.
Καλέ εγώ τα ξέρω. Στον Ασέβαστος πες τα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

vantono έγραψε: 15 Σεπ 2022, 10:01

Άλλο στα πόδια. Αλλά στα χέρια κάτι νύχια 2 μέτρα, να μην μπορείς να ανοίξεις πόρτα, μού είναι αδύνατο να τα δω ως κάτι φυσικό και ωραίο. Μόνο για απόκριες ή τσίρκο.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

talaipwros έγραψε: 15 Σεπ 2022, 08:47 Το γεγονός οτι το τοπικ για το κοστος ζωης και το πώς οι νεοι θα αγορασουν ακινητο κατεληξε στις νυχουδες ως προτεραιότητα, δικαιώνει οσους σοφους ομιλουσαν για προσωπικες επιλογες και ευθυνες, φρεντοτσινους και αβοκαντο τοστ.
Πράγματι.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”