i douleia muΑγις έγραψε: 14 Σεπ 2022, 10:28να μην σκατεEKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Σεπ 2022, 10:23Ναι αλλά οταν βλέπουμε τους δενδροκηπουρους των ημιαστικων περιοχών που γκαζωνουν με τα τεσλα τους σκαμε από τη ζήλια μας..Αγις έγραψε: 14 Σεπ 2022, 10:09
το βασικο προβλημα ειναι πως δεν καταδεχεστε εργασιες καλοπληρωμενες οπως οι δενδροκηπουρικες σε ημιαστικες περιοχες - εχετε κ ενα ιματζ
εσεις να ονειρευεστε εργασιες με λευκα κολαρα ναιν του φαιβ με διαλειμματα για μπραντσ με μιτινγκς κ μπλα μπλα σε γαματα γραφεια - εταιρικα αυτοκινητα κ καρτες θεση παρκινγκ κ θυρωρο να σας κανει υποκλισεις
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Πεινάω ρε"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: "Πεινάω ρε"
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
τα μεγαλυτερα κοροιδα - επενδυτες της μπουτζας - ειναι οσοι διαχρονικα αγοραζουν η χτιζουν σπιτια για ενοικιασητεν τεν έγραψε: 14 Σεπ 2022, 10:47Όχι, μου ξενίζει και θυμώνω με τους ιδιοκτήτες που δεν νοικιάζουν με ένα λογικό ενοίκιο αλλά με το ποσα χρήματα νομίζουν ότι τους λειπουν.Αγις έγραψε: 14 Σεπ 2022, 10:41Ασέβαστος έγραψε: 14 Σεπ 2022, 10:38 λοιπον, βιογραφικο κατοικιας.
μεχρι τα 18, στο πατρικο, ιδιοκτητο διορωφο 180 τ.μ.
στα 18 φοιτητης, στο βαρδαρη, απεναντι απο τα δικαστηρια![]()
20-25, σε ξενοδοχεια, οπου δουλευα.
25 ανοιγω μαγαζι, νοικιαζω το ακινητο, και εχει ενα παταρι 10 τ.μ. και μενω εκει. η δουλεια παει πολυ καλα, λεφτα με το τσουβαλι, αλλα δεν αποφασιζω να νοικιασω, για να κανω αποταμιευση, να αγορασω, μετρητα. ειμαι αλλεργικος στα δανεια. σκοπευω αρχικα να αγορασω μαγαζι.
καπου στα 28, γινεται μια στραβη στη δουλεια που με κραταει πισω, με σωζουν οι καβατζες, πεφτει μπροστα μου μια ευκαιρια για αγορα ψιλοαθλιας υπογειας γκαρσονιερας, την παιρνω, μενω εκει και την επισκευαζω οπως μπορω.
καπου στα 32 αγοραζω μαγαζι. μενω ακομη στην υπογα, παρολο που οικονομικα θα μπορουσα να νοικιασω, ανετα. αποταμιευω, για σπιτι σωστο.
στα 40 παντρευομαι, ψαχνουμε να νοικιασουμε η αγορασουμε, δεν μου αρεσει τιποτα, καποια στιγμη μαθαινω οτι η γυναικα εχει ενα οικοπεδο, "μεσα στη ζουγκλα" οπως λεει. τελικα ειναι 5χλμ απο κεντρο, σε αριστο σημειο. δε θελει, θελει να μεινουμε κεντρο.
ασκω βετο, και χτιζουμε.
στο μεταξυ, μενουμε στην υπογα.
το σχεδιο λεει 120 τ.μ μεζονετα, +70 υπογειο. καπου στα μισα του χτισιματος ερχεται η κριση, γαμιεται η δουλεια, και τελειωνουν τα λεφτα.
το ισογειο ειναι ψιλοετοιμο, 60 τ.μ, το συμμαζευω καπως να ειναι βιωσιμο, με προσωπικη εργασια, και μενουμε εκει. σιγα σιγα, σε βαθος 10ετιας, γινεται και το υπολοιπο, παλι μονο με προσωπικη εργασια.
αμα απο τα 25 μου νοικιαζα αυτο που θεωρειτε εσεις εδω "κατοικισιμο σπιτι", αναλογο της οικονομικης δυνατοτητας που ειχα τοτε, σημερα θα ημουν ακομη στο νοικι, η μπορει και φαλιρισμενος, σε κατι σαν την υπογα μου.
tldr; μην τρωτε τοστ με αβοκαντο.![]()
τα ενοικια ειναι στο θεο αλλα μας ξινιζει το ισογειο στον υμηττο με 40 χιλ
Κατά τ'άλλα μπράβο στον ασεβαστο και συμφωνώ μέχρι τελείας στο " Οχι τοστ με αβοκάντο "
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
οι ιδιοτητες νοικιαζουν οσο περισσοτερο μπορουν. αν εβρισκαν και με τα τριπλα, θα το εκαναν.τεν τεν έγραψε: 14 Σεπ 2022, 10:47
Όχι, μου ξενίζει και θυμώνω με τους ιδιοκτήτες που δεν νοικιάζουν με ένα λογικό ενοίκιο αλλά με το ποσα χρήματα νομίζουν ότι τους λειπουν.
και καλα θα εκαναν. οπως κι εσυ αν εβρικες να σε πληρωνουν τον τριπλο μισθο, θα πηγαινες.
τα νοικια ομως, εχουν πανω οριο, το ποσο μπορει να βρεθει ενοικιαστης να δωσει, και κατω οριο, το ποσο μπορει να βγαινει καποιο κερδος, μετα απο φορους, συντηρηση, φεσια, κλπ.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Γιατί ρε φίλε "δουλέμπορας";τεν τεν έγραψε: 14 Σεπ 2022, 10:35 (...)
Το ότι κουνάει υο δάχτυλο ο εθνικός δουλεμπορας είναι το τραγικό. Ότι ντυνει την αθλιότητα του με πολιτικο μανδυα και πλασαρετε ως Άγιος.
Ουστ!!!
Επειδή καταγγέλλει τα push back;
Αφού γίνονται, δε γίνονται; Και είναι όντως παράνομα. Δεν είναι;
Από κει και πέρα, εγώ συμφωνώ ότι δεν υπάρχει άλλη λύση απέναντι τον υβριδικό πόλεμο της Τουρκίας που εργαλειοποιεί τις μεταναστευτικές ροές, επομένως, παράνομα-ξεπαράνομα, τα push back είναι αναγκαίο κακό.
Όχι όμως να τον βγάλουμε και δουλέμπορο τον άνθρωπο επειδή έχει άλλη γνώμη.
Στο δια ταύτα.
Με 900 ευρώ τον μήνα ίσα που τα φέρνει βόλτα ένας εργαζόμενος -χωρίς ιδιόκτητη κατοικία- στην Αθήνα σήμερα.
Με 700 (αν από τους τυχερούς της πλήρους απασχόλησης) πώς θα επιβιώσει;
Με 900 ευρώ τον μήνα ίσα που τα φέρνει βόλτα ένας εργαζόμενος -χωρίς ιδιόκτητη κατοικία- στην Αθήνα σήμερα.
καλο ερωτημαΝαύτης έγραψε: 14 Σεπ 2022, 11:23 Στο δια ταύτα.
ποιες ειναι οι προτασεις σου ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εκμισθωτές είναι η σωστή λέξη.Ασέβαστος έγραψε: 14 Σεπ 2022, 10:59οι ιδιοτητες νοικιαζουν οσο περισσοτερο μπορουν. αν εβρισκαν και με τα τριπλα, θα το εκαναν.τεν τεν έγραψε: 14 Σεπ 2022, 10:47
Όχι, μου ξενίζει και θυμώνω με τους ιδιοκτήτες που δεν νοικιάζουν με ένα λογικό ενοίκιο αλλά με το ποσα χρήματα νομίζουν ότι τους λειπουν.
και καλα θα εκαναν. οπως κι εσυ αν εβρικες να σε πληρωνουν τον τριπλο μισθο, θα πηγαινες.
τα νοικια ομως, εχουν πανω οριο, το ποσο μπορει να βρεθει ενοικιαστης να δωσει, και κατω οριο, το ποσο μπορει να βγαινει καποιο κερδος, μετα απο φορους, συντηρηση, φεσια, κλπ.
Παλιά το ελληνικό κράτος έφτιαχνε εργατικές κατοικίες, τις οποίες διέθετε στους χαμηλόμισθους εργαζόμενους στην τιμή του κόστους με άτοκα δάνεια και εξόφληση σε 35 χρόνια. Τώρα γιατί όχι;Αγις έγραψε: 14 Σεπ 2022, 11:25καλο ερωτημαΝαύτης έγραψε: 14 Σεπ 2022, 11:23 Στο δια ταύτα.
-
talaipwros
https://urbanlife.gr/urban-city/istoria ... -katikias/Ναύτης έγραψε: 14 Σεπ 2022, 11:28Παλιά το ελληνικό κράτος έφτιαχνε εργατικές κατοικίες, τις οποίες διέθετε στους χαμηλόμισθους εργαζόμενους στην τιμή του κόστους με άτοκα δάνεια και εξόφληση σε 35 χρόνια. Τώρα γιατί όχι;Αγις έγραψε: 14 Σεπ 2022, 11:25καλο ερωτημαΝαύτης έγραψε: 14 Σεπ 2022, 11:23 Στο δια ταύτα.
Δε σας αρεσε η ευλογημένη ΔεξιαΜετά το 1980, η δημιουργία καινούριων εργατικών κατοικιών από το Ελληνικό κράτος φθίνει συστηματικά
- Otto Weininger
Παλιά το κράτος έδινε εφάπαξ 200.000, συντάξεις 3.500 και επίδομα έγκαιρης προσέλευσης.Ναύτης έγραψε: 14 Σεπ 2022, 11:28Παλιά το ελληνικό κράτος έφτιαχνε εργατικές κατοικίες, τις οποίες διέθετε στους χαμηλόμισθους εργαζόμενους στην τιμή του κόστους με άτοκα δάνεια και εξόφληση σε 35 χρόνια. Τώρα γιατί όχι;Αγις έγραψε: 14 Σεπ 2022, 11:25καλο ερωτημαΝαύτης έγραψε: 14 Σεπ 2022, 11:23 Στο δια ταύτα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Αμάν ρε. Μια φορά να μην το πας στο κομματικό...νισάφι.talaipwros έγραψε: 14 Σεπ 2022, 11:31https://urbanlife.gr/urban-city/istoria ... -katikias/
Δε σας αρεσε η ευλογημένη ΔεξιαΜετά το 1980, η δημιουργία καινούριων εργατικών κατοικιών από το Ελληνικό κράτος φθίνει συστηματικά
γιατι ηταν επιεικως αθλιες κ κανεις σημερα δεν θα τις επιλεξει για τον ιδιο λογο - σκατα κατασκευες θα κανουνΝαύτης έγραψε: 14 Σεπ 2022, 11:28Παλιά το ελληνικό κράτος έφτιαχνε εργατικές κατοικίες, τις οποίες διέθετε στους χαμηλόμισθους εργαζόμενους στην τιμή του κόστους με άτοκα δάνεια και εξόφληση σε 35 χρόνια. Τώρα γιατί όχι;Αγις έγραψε: 14 Σεπ 2022, 11:25καλο ερωτημαΝαύτης έγραψε: 14 Σεπ 2022, 11:23 Στο δια ταύτα.
το ισογειο στον υμηττο θα ειναι παλατι μπροστα τους κ πολυ φθηνοτερο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Dwarven Blacksmith
Τώρα το απαγορεύει η θρησκεία μας. Στη Βιέννη και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις συνεχίζεται η πρακτική πάντως.Ναύτης έγραψε: 14 Σεπ 2022, 11:28Παλιά το ελληνικό κράτος έφτιαχνε εργατικές κατοικίες, τις οποίες διέθετε στους χαμηλόμισθους εργαζόμενους στην τιμή του κόστους με άτοκα δάνεια και εξόφληση σε 35 χρόνια. Τώρα γιατί όχι;Αγις έγραψε: 14 Σεπ 2022, 11:25καλο ερωτημαΝαύτης έγραψε: 14 Σεπ 2022, 11:23 Στο δια ταύτα.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Έκατσα να πιω ένα καφέ στο λιμάνι εδώ και πριν λίγο έτυχε να ακούσω συζήτηση δύο κυριών για τις συντάξεις τους.
"Και τι σύνταξη θα πάρω? Μου είπανε για την Εθνικη συνταξη 360 η 420 ευρώ. Και τι θα κάνω μόνο με αυτά? 300 ευρώ μου κοστίζουν μόνο τα βρακιά μου"
Και απαντά η άλλη "Ναι το ξέρω γιατί κι εγώ που παίρνω 800 το ίδιο πρόβλημα εχω".
Δεν ξέρω αλλά μου φάνηκε αστεία η συζήτηση.
"Και τι σύνταξη θα πάρω? Μου είπανε για την Εθνικη συνταξη 360 η 420 ευρώ. Και τι θα κάνω μόνο με αυτά? 300 ευρώ μου κοστίζουν μόνο τα βρακιά μου"
Και απαντά η άλλη "Ναι το ξέρω γιατί κι εγώ που παίρνω 800 το ίδιο πρόβλημα εχω".
Δεν ξέρω αλλά μου φάνηκε αστεία η συζήτηση.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Για την εποχή τους δεν ήσαν καθόλου άθλιες και σε κάθε περίπτωση όταν τις παραχώρησε το κράτος ήσαν καινούργια διαμερίσματα και ασύγκριτα καλύτερες από τη χαμοκέλα στον Υμηττό.Αγις έγραψε: 14 Σεπ 2022, 11:32γιατι ηταν επιεικως αθλιες κ κανεις σημερα δεν θα τις επιλεξει για τον ιδιο λογο - σκατα κατασκευες θα κανουν
το ισογειο στον υμηττο θα ειναι παλατι μπροστα τους κ πολυ φθηνοτερο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 47 Απαντήσεις
- 1277 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis