!!! DEVELOPMENT MODE !!!

"Πεινάω ρε"

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Re: "Πεινάω ρε"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

Ή απλά θα μένουν με τους γονείς τους, μέχρι να βρουν τη/το γκόμενα/γκόμενο με την/τον οποία/ο θα ζήσουν τον ελληνικό μικροαστικό εφιάλτη και θα κάνουν chime in και οι δύο οικογένειες ώστε να τα βγάζουν πέρα "τα παιδιά".

Working as intended.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

talaipwros έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:58 με βαλατε και θυμηθηκα τα νιατα μου. Μεχρι τα 11 μου λοιπον μεναμε 4 σε ενα διαμερισμα ( ο κατω οροφος ενος διορογου ηταν - ο σπιτονοικοκυρης ο κυρ Χαραλαμπης εμενε απο πανω).
Κατσε να θυμηθω
εμπαινιες μεσα ειχε ενα σαλονι το οποιο χωριζοτανε στα δυο με ενα συρομενο πλαστικο σερπαντινοειδες κατι. Αριστερα ηταν ο καναπες ( που μετα ανοιγε και γινοτανε κρεβατι συναρμολογωντας 2 ξυλινα ποδια . Εκει μενανε οι γονεις. Μπροστα του ηταν το παραθυρο και ενα πικ-απ. Απεναντι του ηταν η τηλεοραση που την βλεπαμε οταν ανοιγε το κρεβατι συνηθως ( απο την απο δεξια μερια του παραπετασματος) και μια βιβλιοθηκη. Μεσα περναγαμε το σαλονι, το παιδικο δωματιο εγω με τον αδερφο μου - μια μεγαλη αφισα Καραμανλη και ενας ευρωπαικος ατλας. Ευθεια η τουαλετα με ενα καζανακι με αλυσιδιτσα. Δεξια η κουζινα, απο τη κουζινα η πορτα που εβγαζε στην αυλη.

Δεν πρεπει να ηταν πανω απο 55 τετραγωνικα, αν ηταν παραπανω θα ειχε και δευτερο υπνοδωματιο

αχ τα νιατα μας
60 τετραγωνικά για οικογένεια με 2 γονείς; :o Και αυλή;
Μη χειρότερα, γι αυτό χρεοκοπήσαμε.

εδιτ: έπεσε στα 55 μέχρι να το γράψω :lol:
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Σεπ 2022, 01:01
talaipwros έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:58 με βαλατε και θυμηθηκα τα νιατα μου. Μεχρι τα 11 μου λοιπον μεναμε 4 σε ενα διαμερισμα ( ο κατω οροφος ενος διορογου ηταν - ο σπιτονοικοκυρης ο κυρ Χαραλαμπης εμενε απο πανω).
Κατσε να θυμηθω
εμπαινιες μεσα ειχε ενα σαλονι το οποιο χωριζοτανε στα δυο με ενα συρομενο πλαστικο σερπαντινοειδες κατι. Αριστερα ηταν ο καναπες ( που μετα ανοιγε και γινοτανε κρεβατι συναρμολογωντας 2 ξυλινα ποδια . Εκει μενανε οι γονεις. Μπροστα του ηταν το παραθυρο και ενα πικ-απ. Απεναντι του ηταν η τηλεοραση που την βλεπαμε οταν ανοιγε το κρεβατι συνηθως ( απο την απο δεξια μερια του παραπετασματος) και μια βιβλιοθηκη. Μεσα περναγαμε το σαλονι, το παιδικο δωματιο εγω με τον αδερφο μου - μια μεγαλη αφισα Καραμανλη και ενας ευρωπαικος ατλας. Ευθεια η τουαλετα με ενα καζανακι με αλυσιδιτσα. Δεξια η κουζινα, απο τη κουζινα η πορτα που εβγαζε στην αυλη.

Δεν πρεπει να ηταν πανω απο 55 τετραγωνικα, αν ηταν παραπανω θα ειχε και δευτερο υπνοδωματιο

αχ τα νιατα μας
4 ατομα 55 τετραγωνικα, κατω απο 30 τετραγωνικα τα 2

Τοτε δεν ειχε βγει ακομα το Πασοκ, αντεχε η οικονομια
talaipwros

μιλαμε για 41 χρονια πριν στην καλυτερη, εκει εμεινα απο τα 4 μεχρι τα 11 ( πριν μεναμε σε ενα ημιυπογειο στην Ρουλα τη Μπ., στο Βυρωνα το οποιο ηταν αρκετα μικροτερο)
σκεφτομαι αν ηταν 60 θα ειχε και δευτερο υπνοδωματιο. Επισης οταν πηγαμε στο δικο μας σπιτι το 1981 ( αυτο που ακομα μενει η μανα μου ) που ειναι 94 τετραγωνικα νομιζω, μου φανηκε τεραστιο, οποτε καπου στα 55 θα ηταν το αλλο
talaipwros

τωρα που ειπες για κηπο, θυμηθηκα οτι εκει ηταν το πλυντηριο, σε ενα μικρο shed στο κηπο, εκει μενανε καμια φορα και κατι γατακια.

Μην φανταστεις πανω απο 30 τετραγωνικα ο κηπος, αν ηταν παραπανω θα τον ειχε χτισει απο τοτε ο κυρ χαραλαμπης
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella »

Ρε Ταλ και εγώ έμενα σε 2άρι με την οικογένεια. Οι γονείς στο 1, εγω ο αδερφός μου κ η γιαγιά μας RIP στο άλλο. Αλλά ευτυχώς ήταν σε καλή κατάσταση, καμία σχέση με αυτά τα χρέπια που προσφέρονται τώρα.
Τι σχέση έχει με το σήμερα όμως, εκτός αν στραφούμε στο παρελθόν. 3 γενιές μαζί, χύμα, 1 μπάνιο, μηδέν ιδιωτικότητα, αμφισβητούμενες ανέσεις (είχαμε παντζούρια ξύλινα, τζαμένια πόρτα χωρίς ασφάλεια εννοείται, μηδέν κλιματισμός, οκ η ντομάτα μύριζε ντομάτα κ είχαμε λεμόνια από τον κήπο).
Τώρα θα το πουλάει κάνα 150άρι βέβαια, γιατί είναι Άλιμος χοχο.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

Κατσε να θυμηθω

αχ τα νιατα μας

55 τμ και ο Καραμάν Αλής στο σαλονάκι...
καπικουτάλας
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
talaipwros

stella έγραψε: 14 Σεπ 2022, 01:08 (είχαμε παντζούρια ξύλινα, τζαμένια πόρτα χωρίς ασφάλεια εννοείται, μηδέν κλιματισμός, οκ η ντομάτα μύριζε ντομάτα κ είχαμε λεμόνια από τον κήπο).
.
ε ναι, τα ξυλινα τα πατζουρια με το κορδονι στα δεξια.
αχ, τι καλες που ηταν οι ντοματουλες
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Ευτυχώς ήρθε η αλλαγή και μείνατε σε κανονικό σπίτι. :)
talaipwros

mao mao έγραψε: 14 Σεπ 2022, 01:16 Ευτυχώς ήρθε η αλλαγή και μείνατε σε κανονικό σπίτι. :)
μετακομισαμε πριν τις εκλογες, Μαιο του 1981
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

sharp έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:41
axilmar έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:34 Αστο ρε Ταλαιπωρε....τι το παιδευεις;;; ποιος να μεινει σε μια τρυπα 30 τετραγωνικων; και 5 ατομα σε 5 τετραγωνικα; ειναι ζωη αυτη; ελεος δλδ.
Μπορεί να μην μείνεις μια ζωή. Ούτε έτσι;
Κοιτα, εαν το νοικιαζεις, τρωγεται για λιγα ομως χρονια.

Αμα το αγορασεις, μετα πρεπει να το πουλησεις...και οσο δεν το πουλας, τοσο δεν μπορεις να μεινεις σε κατι καλυτερο...και τα χρονια περνανε και το σπιτι χειροτερευει...
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

talaipwros έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:45
axilmar έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:34 Αστο ρε Ταλαιπωρε....τι το παιδευεις;;; ποιος να μεινει σε μια τρυπα 30 τετραγωνικων; και 5 ατομα σε 5 τετραγωνικα; ειναι ζωη αυτη; ελεος δλδ.
στα 20-25 για μερικα χρονια ωστε να βαζεις στην ακρη 4 χιλιαρικα το χρονο μονο απο το ενοικιο συν capital gain ;
Και που θα μενεις; εδω λεμε για 1η κατοικια.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

sharp για να ξέρεις, ανέφερα τη δημοσίευση σε άσχετο νήμα ως offtopic stalking. Δεν είναι δική μου η άποψη περί αποτυχημένων αλλά δεν μπορώ να σε εμποδίσω να υποθέτεις βλακείες, αρκεί να το κάνεις στο σωστό μέρος.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

axilmar έγραψε: 14 Σεπ 2022, 01:22
sharp έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:41
Μπορεί να μην μείνεις μια ζωή. Ούτε έτσι;
Κοιτα, εαν το νοικιαζεις, τρωγεται για λιγα ομως χρονια.

Αμα το αγορασεις, μετα πρεπει να το πουλησεις...και οσο δεν το πουλας, τοσο δεν μπορεις να μεινεις σε κατι καλυτερο...και τα χρονια περνανε και το σπιτι χειροτερευει...
Συνήθως παίρνουν αξία, πώς χειροτερεύει; Δεν είναι αυτοκίνητο το σπίτι.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Unique έγραψε: 13 Σεπ 2022, 07:57 Αμ, αυτα τα 450 ευρω σε φαγητο? Ο τυπας δε ξερει να φτιαξει 2 αυγα ματια. Ολο απεξω ειναι.
ολο απ εξω - 3 φορες τη μερα :smt005: :smt005: :smt005: , σα να κλαψουριζει καποιος γιατι το rx8 του καιει 20 λιτρα / 100 και ανα 40χιλιαδες χλμ rebuild .
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”