!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Πεινάω ρε"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: "Πεινάω ρε"
Αστο ρε Ταλαιπωρε....τι το παιδευεις;;; ποιος να μεινει σε μια τρυπα 30 τετραγωνικων; και 5 ατομα σε 5 τετραγωνικα; ειναι ζωη αυτη; ελεος δλδ.
Μπορεί να είναι και τίποτα νάνοι, στη μονογονεϊκή, και να τούς φαίνεται μέγαρο το παλατάκι των 32 τ.μ. Ή μπορεί να είναι οι παλιοί σου νοικάρηδες και να έχουν συνηθίσει στην άπλα.talaipwros έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:32λεμε, μπορει να ειναι μονογονεικη οικογενεια.Ναύτης έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:29Αυτό τώρα το πρόσεξα.talaipwros έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:20 εν κατακλειδι βρηκα σε ωραιοτατη περιοχη ( πετρου και παυλου ειναι διπλα στην εκκλησια, εχει και κουνιες, μια χαρα το σχολειο, το παιδι θα παει και στο 1ο υμηττου που πηγαινα και γω), σπιτι για ζευγαρι χαλαρα με 6 χιλιαρικα προκαταβολη και 139 ευρω στεγαστικο το μηνα.
Οκ, αν εισαι 50 δεν, αλλα αμα εισαι ενα ζευγαρι 25ρηδων γιατι οχι;
Ρε μπαγάσα, σε 32 τ.μ. θα μείνει το ζευγάρι και το παιδί.![]()
Και η πεθερά. Στο πατάρι. Τι; Δεν έχει πατάρι; Στο πεζοδρόμιο, να φυλάει και τη θέση για παρκάρισμα.
Παντως στην αγγλια μενουν ζευγαρια χαλαρα σε σπιτια 30 τετραγωνικα.
Προχθες μου εδωσε τα κλειδια μια οικογενεια σε ενα διαμερισμα μου, 48 τετραγωνικα, μενανε ΠΕΝΤΕ ( ξεκινησαν τρεις και εκανε αλλα 2 παιδια, τελικα την βοηθησα - της εκανα εικονικη εξωση no fault eviction - , της εδωσα κατι χαρτια και της βρηκε το council ενα council house)
-
talaipwros
ρε μπαγασα, καπου τοσο ηταν το διαμερισμα που νοικιαζα στην αρτα οταν εκανα το αγροτικο αλλα τοτε ημουν 25, τι στην ευχη μεγαρα θενε τωρα οι νεοι;Ναύτης έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:35Μπορεί να είναι και τίποτα νάνοι, στη μονογονεϊκή, και να τούς φαίνεται μέγαρο το παλατάκι των 32 τ.μ. Ή μπορεί να είναι οι παλιοί σου νοικάρηδες και να έχουν συνηθίσει στην άπλα.talaipwros έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:32λεμε, μπορει να ειναι μονογονεικη οικογενεια.Ναύτης έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:29
Αυτό τώρα το πρόσεξα.
Ρε μπαγάσα, σε 32 τ.μ. θα μείνει το ζευγάρι και το παιδί.![]()
Και η πεθερά. Στο πατάρι. Τι; Δεν έχει πατάρι; Στο πεζοδρόμιο, να φυλάει και τη θέση για παρκάρισμα.
Προχθες μου εδωσε τα κλειδια μια οικογενεια σε ενα διαμερισμα μου, 48 τετραγωνικα, μενανε ΠΕΝΤΕ ( ξεκινησαν τρεις και εκανε αλλα 2 παιδια, τελικα την βοηθησα - της εκανα εικονικη εξωση no fault eviction - , της εδωσα κατι χαρτια και της βρηκε το council ενα council house)
Τι να σού πω, τότε μείνε σε πύργο με υπηρέτες. Κι αν δεν μπορείς κάτσε και κλαίγε όλη μέρα. Α, ξέχασα, εσύ έχεις απ' όλα, το σοσιαλιστικό σου πνεύμα μιλάει που νοιάζεται για τα συντρόφια.Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:28Ξέρω γω. Πάντως υποψιάζομαι ότι έχει και μυστικό συστατικό.sharp έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:26Τι μάς σερβίρουν;Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:25
![]()
Μια χαρά είναι. Όχι για σας βέβαια, για τους αποτυχημένους που σας σερβίρουν.![]()
Ανυπόμονοι, sky is the limit. Ή βλέπουν την αγορά σαν μόνιμη, δεν σκέφτονται ότι μεθαύριο μπορεί να το πουλήσουν κα ινα πάνε σε μεγαλύτερο, έχοντας ίσως κέρδος.talaipwros έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:36ρε μπαγασα, καπου τοσο ηταν το διαμερισμα που νοικιαζα στην αρτα οταν εκανα το αγροτικο αλλα τοτε ημουν 25, τι στην ευχη μεγαρα θενε τωρα οι νεοι;Ναύτης έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:35Μπορεί να είναι και τίποτα νάνοι, στη μονογονεϊκή, και να τούς φαίνεται μέγαρο το παλατάκι των 32 τ.μ. Ή μπορεί να είναι οι παλιοί σου νοικάρηδες και να έχουν συνηθίσει στην άπλα.talaipwros έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:32
λεμε, μπορει να ειναι μονογονεικη οικογενεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 14 Σεπ 2022, 01:02, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Μπορεί να μην μείνεις μια ζωή. Ούτε έτσι;axilmar έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:34 Αστο ρε Ταλαιπωρε....τι το παιδευεις;;; ποιος να μεινει σε μια τρυπα 30 τετραγωνικων; και 5 ατομα σε 5 τετραγωνικα; ειναι ζωη αυτη; ελεος δλδ.
- Dwarven Blacksmith
Τι να μου πεις; Για αρχή μπορείς να παραδεχθείς ότι σωστά τα λέω και αυτές οι "λύσεις" δεν είναι για σένα αλλά για αυτούς που θεωρείς αποτυχημένους.sharp έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:36Τι να σού πω, τότε μείνε σε πύργο με υπηρέτες. Κι αν δεν μπορείς κάτσε και κλαίγε όλη μέρα. Α, ξέχασα, εσύ έχεις απ' όλα, το σοσιαλιστικό σου πνεύμα μιλάει που νοιάζεται για τα συντρόφια.Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:28Ξέρω γω. Πάντως υποψιάζομαι ότι έχει και μυστικό συστατικό.
Ή μπορείς πάλι να κουνήσεις το δάχτυλο δείχνοντας το παντεσπάνι. Που επειδή ήταν ρητορικό το ερώτημα, το έκανες ήδη.
Όχι δεν θεωρώ αποτυχημένο κάποιον επειδή δεν έχει λεφτά. Ποτέ δεν ήταν αυτό το κριτήριο μου στους ανθρώπους, ούτε είμαι προσωπικά πλούσιος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:41Τι να μου πεις; Για αρχή μπορείς να παραδεχθείς ότι σωστά τα λέω και αυτές οι "λύσεις" δεν είναι για σένα αλλά για αυτούς που θεωρείς αποτυχημένους.sharp έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:36Τι να σού πω, τότε μείνε σε πύργο με υπηρέτες. Κι αν δεν μπορείς κάτσε και κλαίγε όλη μέρα. Α, ξέχασα, εσύ έχεις απ' όλα, το σοσιαλιστικό σου πνεύμα μιλάει που νοιάζεται για τα συντρόφια.Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:28
Ξέρω γω. Πάντως υποψιάζομαι ότι έχει και μυστικό συστατικό.
Ή μπορείς πάλι να κουνήσεις το δάχτυλο δείχνοντας το παντεσπάνι. Που επειδή ήταν ρητορικό το ερώτημα, το έκανες ήδη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 14 Σεπ 2022, 00:50, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
talaipwros
στα 20-25 για μερικα χρονια ωστε να βαζεις στην ακρη 4 χιλιαρικα το χρονο μονο απο το ενοικιο συν capital gain ;axilmar έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:34 Αστο ρε Ταλαιπωρε....τι το παιδευεις;;; ποιος να μεινει σε μια τρυπα 30 τετραγωνικων; και 5 ατομα σε 5 τετραγωνικα; ειναι ζωη αυτη; ελεος δλδ.
-
talaipwros
για 60 χιλιαρικα αξια ακινητου, με 10 χιλιαρικα προκαταβολη.
σου φαινεται κακο;
60 χιλιαρικα αξια μιλαμε για 65-70 στην αγγελια, οποτε παμε για περιπου 80 τετραγωνικα
Οχι σου εξηγω πως με τα υπολοιπα εξοδα τοσο θα βγει για την γκαρσονιερα. Και ακομη παιζει το θεμα της προκαταβολης για καποιον νεο - target group για τετοια σπιτια.
Δεν ειναι ολοι ηλιθιοι να σκορπανε τα λεφτα τους με ενοικια ενω μπορουν πιο φτηνα να αγορασουν. Υπαρχουν πολλες παραμετροι που δυσκολευουν το εγχειρημα irl.
Δεν ειναι ολοι ηλιθιοι να σκορπανε τα λεφτα τους με ενοικια ενω μπορουν πιο φτηνα να αγορασουν. Υπαρχουν πολλες παραμετροι που δυσκολευουν το εγχειρημα irl.
- Eθνικοκοινωνιστης
ειδες ο καπιταλισμος?axilmar έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:34 Αστο ρε Ταλαιπωρε....τι το παιδευεις;;; ποιος να μεινει σε μια τρυπα 30 τετραγωνικων; και 5 ατομα σε 5 τετραγωνικα; ειναι ζωη αυτη; ελεος δλδ.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Στην ΕΣΣΔ έμεναν δύο οικογένειες στα διαμερισματάκια που σάς ενοχλάουν 
-
talaipwros
με βαλατε και θυμηθηκα τα νιατα μου. Μεχρι τα 11 μου λοιπον μεναμε 4 σε ενα διαμερισμα ( ο κατω οροφος ενος διορογου ηταν - ο σπιτονοικοκυρης ο κυρ Χαραλαμπης εμενε απο πανω).
Κατσε να θυμηθω
εμπαινιες μεσα ειχε ενα σαλονι το οποιο χωριζοτανε στα δυο με ενα συρομενο πλαστικο σερπαντινοειδες κατι. Αριστερα ηταν ο καναπες ( που μετα ανοιγε και γινοτανε κρεβατι συναρμολογωντας 2 ξυλινα ποδια . Εκει μενανε οι γονεις. Μπροστα του ηταν το παραθυρο και ενα πικ-απ. Απεναντι του ηταν η τηλεοραση που την βλεπαμε οταν ανοιγε το κρεβατι συνηθως ( απο την απο δεξια μερια του παραπετασματος) και μια βιβλιοθηκη. Μεσα περναγαμε το σαλονι, το παιδικο δωματιο εγω με τον αδερφο μου - μια μεγαλη αφισα Καραμανλη και ενας ευρωπαικος ατλας. Ευθεια η τουαλετα με ενα καζανακι με αλυσιδιτσα. Δεξια η κουζινα, απο τη κουζινα η πορτα που εβγαζε στην αυλη.
Δεν πρεπει να ηταν πανω απο 55 τετραγωνικα, αν ηταν παραπανω θα ειχε και δευτερο υπνοδωματιο
αχ τα νιατα μας
καπου παιζαμε εναν προβολεα 8αρη, στο παιδικο δωματιο ηταν; δε θυμαμαι να παρει, δεν ειχε αλλο δωματιο
Κατσε να θυμηθω
εμπαινιες μεσα ειχε ενα σαλονι το οποιο χωριζοτανε στα δυο με ενα συρομενο πλαστικο σερπαντινοειδες κατι. Αριστερα ηταν ο καναπες ( που μετα ανοιγε και γινοτανε κρεβατι συναρμολογωντας 2 ξυλινα ποδια . Εκει μενανε οι γονεις. Μπροστα του ηταν το παραθυρο και ενα πικ-απ. Απεναντι του ηταν η τηλεοραση που την βλεπαμε οταν ανοιγε το κρεβατι συνηθως ( απο την απο δεξια μερια του παραπετασματος) και μια βιβλιοθηκη. Μεσα περναγαμε το σαλονι, το παιδικο δωματιο εγω με τον αδερφο μου - μια μεγαλη αφισα Καραμανλη και ενας ευρωπαικος ατλας. Ευθεια η τουαλετα με ενα καζανακι με αλυσιδιτσα. Δεξια η κουζινα, απο τη κουζινα η πορτα που εβγαζε στην αυλη.
Δεν πρεπει να ηταν πανω απο 55 τετραγωνικα, αν ηταν παραπανω θα ειχε και δευτερο υπνοδωματιο
αχ τα νιατα μας
καπου παιζαμε εναν προβολεα 8αρη, στο παιδικο δωματιο ηταν; δε θυμαμαι να παρει, δεν ειχε αλλο δωματιο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 14 Σεπ 2022, 01:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 47 Απαντήσεις
- 1277 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis