!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ένα σενάριο "King Ralph" για το Πχορουμ
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ένα σενάριο "King Ralph" για το Πχορουμ
Οι περισσότεροι θυμάστε την ταινία από τα 90s "King Ralph" όπου μετά από ένα freaky accident ξεκληριζεται όλη η γραμμή διαδοχής του Βρετανικού θρόνου και το Παλάτι ψάχνοντας για τον πλησιέστερο διαδοχο βρίσκει τον Αμερικανό Ραλφ (Τζον Γκουντμαν) και τον κάνει Βασιλια της Βρετανίας.
Ας υποθέσουμε ότι αντί για τον Ραλφ το Παλάτι καταλήγει ότι εσείς είστε ο διάδοχος του θρόνου (λόγω μακρινης συγγενειας που δεν θα εξετάσουμε πως προεκυψε).
Τι ονομα παίρνετε αφού ανεβείτε στο θρόνο και τι κάνετε ως νέος μοναρχης της Βρετανίας λοιπόν?
Ας υποθέσουμε ότι αντί για τον Ραλφ το Παλάτι καταλήγει ότι εσείς είστε ο διάδοχος του θρόνου (λόγω μακρινης συγγενειας που δεν θα εξετάσουμε πως προεκυψε).
Τι ονομα παίρνετε αφού ανεβείτε στο θρόνο και τι κάνετε ως νέος μοναρχης της Βρετανίας λοιπόν?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Re: Ένα σενάριο "King Ralph" για το Πχορουμ
Νερονίτσα Ι
τα ευ-κώλος εννοούμενα παραλείπονται.
τα ευ-κώλος εννοούμενα παραλείπονται.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ένα απλό πχ τάκης ή θα κράταγα το ελίζαμπεθ που έχει πιάσει και μετά θα βασίλευα αυστηρά αλλά δίκαια
- George_V
Βασιλεύς και θα ονομάζεται Ελίζαμπεθ?nowhere έγραψε: 13 Σεπ 2022, 12:52 ένα απλό πχ τάκης ή θα κράταγα το ελίζαμπεθ που έχει πιάσει και μετά θα βασίλευα αυστηρά αλλά δίκαια
Sounds a little gay
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
ορίστε ακόμα δεν μπήκαμε στο βασίλειο άρχισε η αμφισβήτηση
- wooded glade
Εγώ έχω συγγένεια, της τάξεως του 10^3, αλλά έχω.
Δεν μπορώ όμως να εφαρμόσω θεωρία κηπουρού αλλά ούτε να δώσω τα Ελγίνεια (βλ. και επεισόδιο Charles - Margaret Thatcher του 1976).
Με υπόγειους μηχανισμούς, σκάνδαλα σεξ που θα είχαν περιέλθει σε γνώση μου, κάτι θα έκανα όμως.
Δεν μπορώ όμως να εφαρμόσω θεωρία κηπουρού αλλά ούτε να δώσω τα Ελγίνεια (βλ. και επεισόδιο Charles - Margaret Thatcher του 1976).
Με υπόγειους μηχανισμούς, σκάνδαλα σεξ που θα είχαν περιέλθει σε γνώση μου, κάτι θα έκανα όμως.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Αλέξανδρος για να εκνευρίσω τους Άγγλους που δεν μπορούν να μου φύγουν και να κρατήσω τους Σκωτσέζους (αν καταφέρω να προκαλέσω δημοψήφισμα για αποχώρηση της Αγγλίας από το Ηνωμένο Βασίλειο, θα είμαι τεράστιος)George_V έγραψε: 13 Σεπ 2022, 12:39 Οι περισσότεροι θυμάστε την ταινία από τα 90s "King Ralph" όπου μετά από ένα freaky accident ξεκληριζεται όλη η γραμμή διαδοχής του Βρετανικού θρόνου και το Παλάτι ψάχνοντας για τον πλησιέστερο διαδοχο βρίσκει τον Αμερικανό Ραλφ (Τζον Γκουντμαν) και τον κάνει Βασιλια της Βρετανίας.
Περιοδεία σε όλη την Κοινοπολιτεία επί μήνες για σύσφιξη σχέσεων, κλείσιμο συνόρων στους μη προσκεκλημένους μετανάστες, φιλανθρωπίες κτλ (έχω όνειρο να πάω Αυστραλία - Νέα Ζηλανδία), έτσι για να δείξουμε σε τι υπερτερούμε έναντι των ανακυκλώσιμων προέδρων και του ευρωκρατικού Σνόρλαξ
Πρόταση στην Ελλάδα για ένταξη στην Κοινοπολιτεία γιατί μια ο Φίλιππος, μια εγώ, ε μάλλον δεν έρχεστε στην Ελλάδα για κυνήγι
Τι θα γίνει με αυτούς τους Πακιστανούς
Επίσκεψη στην Ιρλανδία απλώς για να τρέχουν για κανένα τρίμηνο οι μυστικές υπηρεσίες του μισού πλανήτη
Μετατροπή σε Airbnb όλης της περιουσίας μου εκτός από το Μπάκιγχαμ και το Μπαλμόραλ που δεν ήξερα ότι υπάρχει πριν μία εβδομάδα για να έχω κάπου να πηγαίνω τα καλοκαίρια εκτός από το Γιβραλτάρ
Γεύμα κάθε Τρίτη με τον εκάστοτε πρωθυπουργό μου για να μου δίνει σιγουράκια για το στοίχημα
Brainstorming, μην φανταστείτε
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Νομίζω ότι το Μπάμπης ο Α' θα ήταν πολύ εύηχο
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- George_V
Bασικα θα εισουν ο Βασιλιάς Αλέξανδρος Δ'.Rakomelofronas έγραψε: 13 Σεπ 2022, 15:10Αλέξανδρος για να εκνευρίσω τους Άγγλους που δεν μπορούν να μου φύγουν και να κρατήσω τους Σκωτσέζους (αν καταφέρω να προκαλέσω δημοψήφισμα για αποχώρηση της Αγγλίας από το Ηνωμένο Βασίλειο, θα είμαι τεράστιος)George_V έγραψε: 13 Σεπ 2022, 12:39 Οι περισσότεροι θυμάστε την ταινία από τα 90s "King Ralph" όπου μετά από ένα freaky accident ξεκληριζεται όλη η γραμμή διαδοχής του Βρετανικού θρόνου και το Παλάτι ψάχνοντας για τον πλησιέστερο διαδοχο βρίσκει τον Αμερικανό Ραλφ (Τζον Γκουντμαν) και τον κάνει Βασιλια της Βρετανίας.
Περιοδεία σε όλη την Κοινοπολιτεία επί μήνες για σύσφιξη σχέσεων, κλείσιμο συνόρων στους μη προσκεκλημένους μετανάστες, φιλανθρωπίες κτλ (έχω όνειρο να πάω Αυστραλία - Νέα Ζηλανδία), έτσι για να δείξουμε σε τι υπερτερούμε έναντι των ανακυκλώσιμων προέδρων και του ευρωκρατικού Σνόρλαξ
Πρόταση στην Ελλάδα για ένταξη στην Κοινοπολιτεία γιατί μια ο Φίλιππος, μια εγώ, ε μάλλον δεν έρχεστε στην Ελλάδα για κυνήγι
Τι θα γίνει με αυτούς τους Πακιστανούς
Επίσκεψη στην Ιρλανδία απλώς για να τρέχουν για κανένα τρίμηνο οι μυστικές υπηρεσίες του μισού πλανήτη
Μετατροπή σε Airbnb όλης της περιουσίας μου εκτός από το Μπάκιγχαμ και το Μπαλμόραλ που δεν ήξερα ότι υπάρχει πριν μία εβδομάδα για να έχω κάπου να πηγαίνω τα καλοκαίρια εκτός από το Γιβραλτάρ
Γεύμα κάθε Τρίτη με τον εκάστοτε πρωθυπουργό μου για να μου δίνει σιγουράκια για το στοίχημα
Brainstorming, μην φανταστείτε
Βάσει της Act of Settlement όταν ανεβαίνει ο εκάστοτε Μοναρχης στο θρόνο το Regnal number του είναι πάντα το μεγαλύτερο Regnal number του παρελθόντος σε Αγγλία ή Σκωτία.
Παράδειγμα 1: Εάν ο Βασιλιάς επιλέξει να ονομαστεί Αλέξανδρος τότε έχουμε Σκωτία 3 βασιέις με αυτό το όνομα και στην Αγγλία κανένα. Άρα κερδίζει η Σκωτία και γίνεσαι Αλέξανδρος Δ' (αντί για Αλέξανδρος Α').
Παράδειγμα 2: Εάν ο Βασιλιάς επιέξει να ονομαστεί Γουλιέλμος τότε έχουμε Σκωτία 1 Βασιλια με αυτό το όνομα και στην Αγγλία 4. Κερδίζει η Αγγλία και ο Βασιλιάς ονομάζεται Γουλιέλμος Ε'.
- Rakomelofronas
Του οίκου των Σουγιάδων
Εσύ θα ήσουν σύμβουλος και θα πετούσες νομοθεσία στα κεφάλια των εχθρών μου.George_V έγραψε: 13 Σεπ 2022, 15:50Bασικα θα εισουν ο Βασιλιάς Αλέξανδρος Δ'.
Βάσει της Act of Settlement όταν ανεβαίνει ο εκάστοτε Μοναρχης στο θρόνο το Regnal number του είναι πάντα το μεγαλύτερο Regnal number του παρελθόντος σε Αγγλία ή Σκωτία.
Παράδειγμα 1: Εάν ο Βασιλιάς επιλέξει να ονομαστεί Αλέξανδρος τότε έχουμε Σκωτία 3 βασιέις με αυτό το όνομα και στην Αγγλία κανένα. Άρα κερδίζει η Σκωτία και γίνεσαι Αλέξανδρος Δ' (αντί για Αλέξανδρος Α').
Παράδειγμα 2: Εάν ο Βασιλιάς επιέξει να ονομαστεί Γουλιέλμος τότε έχουμε Σκωτία 1 Βασιλια με αυτό το όνομα και στην Αγγλία 4. Κερδίζει η Αγγλία και ο Βασιλιάς ονομάζεται Γουλιέλμος Ε'.
- George_V
Λορδος Καγκελάριος παρακαλώ.Rakomelofronas έγραψε: 13 Σεπ 2022, 22:25Του οίκου των Σουγιάδων
Εσύ θα ήσουν σύμβουλος και θα πετούσες νομοθεσία στα κεφάλια των εχθρών μου.George_V έγραψε: 13 Σεπ 2022, 15:50Bασικα θα εισουν ο Βασιλιάς Αλέξανδρος Δ'.
- Rakomelofronas
Και Μέγας Δομέστικος - κλειδοκράτορας του υγρού πυρός (βαλίτσα με πυρηνικά), ο,τι θέλω κάνω.
Εσύ δεν είπες όμως τι θα έκανες αν έβγαινες συγγενής του Καρόλου. Λονδίνο = τέταρτη Ρώμη;
- George_V
Nope.Rakomelofronas έγραψε: 13 Σεπ 2022, 22:34Και Μέγας Δομέστικος - κλειδοκράτορας του υγρού πυρός (βαλίτσα με πυρηνικά), ο,τι θέλω κάνω.
Εσύ δεν είπες όμως τι θα έκανες αν έβγαινες συγγενής του Καρόλου. Λονδίνο = τέταρτη Ρώμη;
Θα έκανα revive όλες τις μεσαιωνικες παραδόσεις και έθιμα της μοναρχιας που έχουν πέσει σε disuse τους τελευταίους αιωνες.
- Rakomelofronas
Trial by combat chav editionGeorge_V έγραψε: 13 Σεπ 2022, 22:37 Nope.
Θα έκανα revive όλες τις μεσαιωνικες παραδόσεις και έθιμα της μοναρχιας που έχουν πέσει σε disuse τους τελευταίους αιωνες.
- George_V
Kαι αυτό ανάμεσα σε άλλα.Rakomelofronas έγραψε: 13 Σεπ 2022, 23:40Trial by combat chav editionGeorge_V έγραψε: 13 Σεπ 2022, 22:37 Nope.
Θα έκανα revive όλες τις μεσαιωνικες παραδόσεις και έθιμα της μοναρχιας που έχουν πέσει σε disuse τους τελευταίους αιωνες.![]()
Αν και τη δεκαετία του 50 υπήρξε άνθρωπος που το ζήτησε νόμιμα από δικαστήριο του Λονδίνου.
Ένας αστυνόμος εκοψε κλήση για παράνομη στάθμευση σε έναν τύπο και αυτός το αμφισβήτησε.
Τελικά πήγε στο δικαστήριο όπου ο δικαστής του επέβαλε πρόστιμο κάποιων λιρών αλλά ο τύπος συνέχισε να το αμφισβητεί και ζήτησε από τον δικαστή trial by combat αυτος εναντίον του αστυνόμου που του εκοψε την κλήση για να αποδειχθεί ποιος έχει δίκιο.
Ο δικαστής κοιτάζοντας τη νομοθεσία ανακάλυψε ότι ισχύει ακόμα ο νόμος του 14ου αιώνα και ότι το αίτημα για trial by combat είχε νομική βάση.
Εν τούτοις αρχειοθετησε το αίτημα με το σκεπτικό ότι υπάρχει νόμος του 1890 ο οποίος απαγορεύει τις μονομαχίες και έτσι ναι μεν έγινε τυπικά δεκτό το αίτημα για trial by combat αλλά μπήκε κατευθείαν στο αρχείο γιατί ως μονομαχία απαγορεύεται από μεταγενεστερο νόμο.
Μερικούς μήνες μετά η Βουλή κατάργησε και τον τελευταίο νόμο του 14ου αιώνα που νομιμοποιουσε το trial by combat κάνοντας παράνομη κάθε επίκληση του δικαιώματος αυτού.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 222 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήρωας του λαού
-
- 1 Απαντήσεις