!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έλληνες με μικρότερες συντρόφους

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Re: Έλληνες με μικρότερες συντρόφους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

omg kai 3 lol έγραψε: 02 Οκτ 2018, 10:35
Juno έγραψε: 01 Οκτ 2018, 20:37
omg kai 3 lol έγραψε: 01 Οκτ 2018, 13:50

η νεαρα ηταν ηδη παμπλουτη και δεν χρειαζοταν εναν εφοπλιστη για να κανει καριερα,

οπως επισης και εκεινος μπορουσε να εχει οπου θελει και οποτε θελει ενα ιδιωτικο κοτερο γεματο με κουνελακια

ανταυτου ομως προτιμησαν και οι δυο την δεσμευση και την εκθεση σε γνωστους και αγνωστους γραφοντας στα @@ τους τετοια και παρομοια σχολια
Δηλαδή λες πως είναι αληθινή αγάπη; :fp:

εχει ηδη κανει περιουσια, εχει παιδια, εχει κληρονομους, εχει κανει το γυρο του κοσμου απειρες φορες, με αλλα λογια εχει γνωρισει ολες τις χαρες της ζωης χωρις απωθημενα, εχει κανενα λογο να δεσμευεται για να αποκαταστησει μια γυναικα για τα ματια του κοσμου, οταν μπορει να εχει οσες θελει, ή πιστευεις οτι ειναι τοσο αφελης που θαμπωθηκε απο τα καλλη της σα το μεσο σαλιαρη που βλεπει gntp απο το καναπε?
αν είναι έτσι, κι εσύ (κι εγώ στην τελική) έχεις κάνει σεχ, έχεις ξανακάνει σεχ, βίτσια, ιστορίες, φαντασιώσεις. το χόρτασες; φυσικά και είσαι χορτάτος, δε σου λείπει. θα το σταματήσεις;;

αν ο συγκεκριμένος είναι όπως τον λες, το πετ (του mec λόγια, όχι δικά μου. μπορεί να την χαρακτηρίζει όπως θέλει, σκοπός είναι να μην τον χαρακτηρίζουμε εμείς) τι στον μπούτζο (για να είμαστε και ον τοπικ) το θέλει; για να το βλέπει να πηδιέται με μαμίκουλες, μπουλς και δεν ξέρω γω τι άλλο;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Ρε παιδιά, έφαγα φλασιά τώρα. Δεν μπήκε εδώ ποτέ το παλικάρι εκείνο που τον χώριζε κάθε μήνα η 60χρονη κοπέλα του. Πώς τον λέγανε να τον βάλω στους αγνοούμενους;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

έγραφε ο Μανού στο παλιό;
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Καλά τώρα θα σκάσω, αν δε θυμηθώ το όνομα.
centerback22 ?
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

κάπως έτσι, πού θες να θυμάμαι τώρα;

και στην τελική γιατί να θυμάμαι; εκείνος με θυμάται;
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Πάντως η ελληνική γλώσσα είναι πολύ προκατειλλημενη εναντίον τέτοιων σχέσεων. Σκέφτεσαι στα αγγλικά λες πω πω ΜΙΛΦΑΡΑ!
Και φαντάζεσαι τρελά γούστα.

Σκέφτεσαι στα Ελληνικά, λες η γριά κότα έχει το ζουμί. Και φαντάζεσαι να σηκώνεις βαριεστημένα ένα κουτάλι σούπας με κοτόζουμο και το πιλάφι να επιπλέει.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Οκτ 2018, 12:51 Πάντως η ελληνική γλώσσα είναι πολύ προκατειλλημενη εναντίον τέτοιων σχέσεων. Σκέφτεσαι στα αγγλικά λες πω πω ΜΙΛΦΑΡΑ!
Και φαντάζεσαι τρελά γούστα.

Σκέφτεσαι στα Ελληνικά, λες η γριά κότα έχει το ζουμί. Και φαντάζεσαι να σηκώνεις βαριεστημένα ένα κουτάλι σούπας με κοτόζουμο και το πιλάφι να επιπλέει.

#indeed! instead of #γαματα!
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Γιατί ρε ζηλιάρηδες λυσσάτε με τη διαφορά ηλικίας των ανθρώπων;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

omg kai 3 lol έγραψε: 02 Οκτ 2018, 10:35 εχει ηδη κανει περιουσια, εχει παιδια, εχει κληρονομους, εχει κανει το γυρο του κοσμου απειρες φορες, με αλλα λογια εχει γνωρισει ολες τις χαρες της ζωης χωρις απωθημενα, εχει κανενα λογο να δεσμευεται για να αποκαταστησει μια γυναικα για τα ματια του κοσμου, οταν μπορει να εχει οσες θελει, ή πιστευεις οτι ειναι τοσο αφελης που θαμπωθηκε απο τα καλλη της σα το μεσο σαλιαρη που βλεπει gntp απο το καναπε?
εδώ περιγράφει την κατάσταση και με κάποια κουτσομπολιά

https://www.notosnet.gr/toy-topoy-mas/o ... o-ti-voyla
http://www.mononews.gr/life-style/aftos ... i-tou-1992
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Έχω μια φίλη που τη γουστάρει ο γιος μιας φίλης της. Ο πιτσιρικάς 22-23 και η φίλη μου 36. Έχει φάει σκάλωμα ο πιτσιρικάς(κάβλαρος) εδώ και κάνα χρόνο. Διακριτικός μεν από τότε που τον χυλοπίτιασε αλλά κάνει αισθητή τη παρουσία του. Στη φίλη της(μάνα) δεν έχει πει κάτι. Και
ο άλλος γιος 25 τα έμπλεξε με μια 48χρονη :lol:
Επίσης δικός μου άνθρωπος 38 αυτός 22 αυτή. Και είναι 1 χρόνο σχεδόν σε σχέση.Και δεν είναι λεφτάς. Για να προλάβω μερικούς.
Υπάρχουν διάφορες περιπτώσεις αλλά συνήθως είναι η εξαίρεση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 02 Οκτ 2018, 13:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Kostis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kostis »

Πριν από δύο εβδομάδες έδωσαν το «παρών» στο μεγάλο φιλανθρωπικό δείπνο του «Μαζί για το παιδί» που δόθηκε στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία». Εκεί ο κ. Κούστας και η δεσποινίδα Μέρμηγκα παρακολούθησαν τη διάλεξη του ακαδημαϊκού Δημήτρη Νανόπουλου με τίτλο «Συμπαντικά Τετερίσματα», η οποία αφορούσε την πρόσφατη ανακάλυψη των βαρυτικών κυμάτων, με τη νεαρή να δείχνει ότι μπορεί να ανταποκριθεί επαρκώς σε ένα τέτοιο κάλεσμα.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

omg kai 3 lol έγραψε: 02 Οκτ 2018, 10:35 [
εχει ηδη κανει περιουσια, εχει παιδια, εχει κληρονομους, εχει κανει το γυρο του κοσμου απειρες φορες, με αλλα λογια εχει γνωρισει ολες τις χαρες της ζωης χωρις απωθημενα, εχει κανενα λογο να δεσμευεται για να αποκαταστησει μια γυναικα για τα ματια του κοσμου, οταν μπορει να εχει οσες θελει, ή πιστευεις οτι ειναι τοσο αφελης που θαμπωθηκε απο τα καλλη της σα το μεσο σαλιαρη που βλεπει gntp απο το καναπε?
Ακριβώς αυτό είναι. Έχεις κάνει τεράστια περιουσία, έχεις γυρίσει ολο τον κόσμο, έχεις, έχεις, αλλά είσαι πλέον ένας καραφλός 62χρονος με γεροντόπαχα που δεν αρέσει σε καμία και δεν τον κοιτάνε ποτέ, τότε περνάς μια κρίση.

Είναι η λεγόμενη κρίση ηλικίας, που διαπιστώνεις οτι μεγάλωσες και δεν αρέσεις πια όσο άρεσες πριν από 5 (ή άλλο) χρόνια, και αυτό θα χειροτερεύει, και όλα αυτά που έχεις δε σου κάνουν τίποτα.
Για αυτό λοιπόν κάνουν αυτά που κάνουν.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Naida έγραψε: 02 Οκτ 2018, 13:10 Έχω μια φίλη που τη γουστάρει ο γιος μιας φίλης της. Ο πιτσιρικάς 22-23 και η φίλη μου 36. Έχει φάει σκάλωμα ο πιτσιρικάς(κάβλαρος) εδώ και κάνα χρόνο. Διακριτικός μεν από τότε που τον χυλοπίτιασε αλλά κάνει αισθητή τη παρουσία του. Στη φίλη της(μάνα) δεν έχει πει κάτι. Και
Επίσης δικός μου άνθρωπος 38 αυτός 22 αυτή. Και είναι 1 χρόνο σχεδόν σε σχέση.Και δεν είναι λεφτάς. Για να προλάβω μερικούς.
Δε μιλάμε για τέτοιες περιπτώσεις, αλλά για το φαινόμενο trophy wives

https://en.wikipedia.org/wiki/Trophy_wife
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

Naida έγραψε: 02 Οκτ 2018, 13:10 Έχω μια φίλη που τη γουστάρει ο γιος μιας φίλης της. Ο πιτσιρικάς 22-23 και η φίλη μου 36. Έχει φάει σκάλωμα ο πιτσιρικάς(κάβλαρος) εδώ και κάνα χρόνο. Διακριτικός μεν από τότε που τον χυλοπίτιασε αλλά κάνει αισθητή τη παρουσία του. Στη φίλη της(μάνα) δεν έχει πει κάτι. Και
Όταν η σχέση δεν είναι για το χρήμα, συνήθως ο μικρότερης ηλικίας καλύπτει ανασφάλειες του.
Και σε κάθε περίπτωση, η εξουσία δεν είναι ισότιμη.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Υδράργυρος έγραψε: 02 Οκτ 2018, 13:34
Δε μιλάμε για τέτοιες περιπτώσεις, αλλά για το φαινόμενο trophy wives

https://en.wikipedia.org/wiki/Trophy_wife
A ok.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”