αν είναι έτσι, κι εσύ (κι εγώ στην τελική) έχεις κάνει σεχ, έχεις ξανακάνει σεχ, βίτσια, ιστορίες, φαντασιώσεις. το χόρτασες; φυσικά και είσαι χορτάτος, δε σου λείπει. θα το σταματήσεις;;omg kai 3 lol έγραψε: 02 Οκτ 2018, 10:35Juno έγραψε: 01 Οκτ 2018, 20:37Δηλαδή λες πως είναι αληθινή αγάπη;omg kai 3 lol έγραψε: 01 Οκτ 2018, 13:50
η νεαρα ηταν ηδη παμπλουτη και δεν χρειαζοταν εναν εφοπλιστη για να κανει καριερα,
οπως επισης και εκεινος μπορουσε να εχει οπου θελει και οποτε θελει ενα ιδιωτικο κοτερο γεματο με κουνελακια
ανταυτου ομως προτιμησαν και οι δυο την δεσμευση και την εκθεση σε γνωστους και αγνωστους γραφοντας στα @@ τους τετοια και παρομοια σχολια![]()
εχει ηδη κανει περιουσια, εχει παιδια, εχει κληρονομους, εχει κανει το γυρο του κοσμου απειρες φορες, με αλλα λογια εχει γνωρισει ολες τις χαρες της ζωης χωρις απωθημενα, εχει κανενα λογο να δεσμευεται για να αποκαταστησει μια γυναικα για τα ματια του κοσμου, οταν μπορει να εχει οσες θελει, ή πιστευεις οτι ειναι τοσο αφελης που θαμπωθηκε απο τα καλλη της σα το μεσο σαλιαρη που βλεπει gntp απο το καναπε?
αν ο συγκεκριμένος είναι όπως τον λες, το πετ (του mec λόγια, όχι δικά μου. μπορεί να την χαρακτηρίζει όπως θέλει, σκοπός είναι να μην τον χαρακτηρίζουμε εμείς) τι στον μπούτζο (για να είμαστε και ον τοπικ) το θέλει; για να το βλέπει να πηδιέται με μαμίκουλες, μπουλς και δεν ξέρω γω τι άλλο;