!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αντε γ@μισου

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Αντε γ@μισου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Σεπ 2022, 15:27 Αυτό που πρόλαβα να διαβάσω εγώ ήταν ότι ο νεαρός εισήχθη στην κλινική λόγω προκαρδιακού άλγους, τον κράτησαν τρεις μέρες για εξετάσεις, ήταν σε καλή κατάσταση και πήρε εξιτήριο την τέταρτη μέρα.

Δεν είναι αυτό που θα περιέγραφα ως "κόλαση".

Βγηκε κιτρινη καρτα για πιθανη συσχετιση της μυοκαρδιτιδας με το εμβολιο και του απαγορευσαν οι γιατροι να κανει τη δευτερη δοση.

.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Πασιφάη έγραψε: 10 Σεπ 2022, 15:00
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 10 Σεπ 2022, 14:06
Πασιφάη έγραψε: 10 Σεπ 2022, 14:01

Αυτοί που τα λένε αυτά εδώ μέσα, ΔΕΝ έχουν προστατέψει στο ελάχιστο, την πάρτη τους, τους ανθρώπους τους και γενικά αρνούνται να μπουν στη διαδικασία υπευθυνότητας.

Δεν ξέρω ποιό είναι το ''σιτ κομ'', δεν με νοιάζει. Λίγη σύνεση γενικότερα, δεν θα έβλαπτε.
Όχι. Τα λέμε και εμείς που και εμβολιαστηκαμε και ψεκ δεν είμαστε και φάγαμε τον ιό και τις συνέπειες του στα μούτρα.

Κάπου φτάνει. Η πολιτική εκμετάλλευση έχει φτάσει στα όρια της και είναι εμφανές πως δε μιλάμε πια με επιστημονικούς και υγειονομικούς όρους.
Πουθενά στην Ευρώπη δε συνεχίζεται το σίριαλ αυτή τη στιγμή.
Μιας και επιτελείς λειτούργημα και δη ιατρικό, βάλε μπροστά πρωτίστως την υγεία και δευτερευόντως τα κομματικά σου συμφέροντα. ΔΕΝ θα μπω σε κανένα τριπάκι παρεμφερές.
Δεν έχω κομματικά συμφέροντα καλή μου. Δεν υπήρξα κομματικό στέλεχος ,ούτε καν ενταγμένος σε κομματικη νεολαία.
Αυτό που λέω είναι συγκεκριμένο. Μάθετε να μιλάτε επί γεγονότων, πράξεων και κατατασεων για τα και αφήστε τα αντ χομινεμ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τζιτζιμιτζιχότζιρας την 10 Σεπ 2022, 15:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

OANNHSEA έγραψε: 10 Σεπ 2022, 15:23
Ασέβαστος έγραψε: 10 Σεπ 2022, 14:32 αρχιζω να καταλαβαινω τη σοβαροτητα του ψεκασμου σου.
Το πτυχίο ιατρικής σου, μπορούμε το δούμε; :c020:
.
Αντιλαμβάνεσαι ΤΙ ρωτάς;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 10 Σεπ 2022, 15:30

Δεν έχω κομματικά συμφέροντα καλή μου.
Ελα ρε :o
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Πασιφάη έγραψε: 10 Σεπ 2022, 15:26
Bazoomba έγραψε: 10 Σεπ 2022, 15:21
Πασιφάη έγραψε: 10 Σεπ 2022, 15:02

Κι εσύ το πας κομματικά ρε Μπαζούμπα;
Δεν καταλαβα την ερωτηση. Η κυβερνηση τινος πηρε την προκειμενη αποφαση, αν οχι του Κουλι;
Προφανώς και κατάλαβες την ερώτηση. Και ναι, του Κούλη η κυβέρνηση πήρε τις αποφάσεις απ'την αρχή της πανδημίας. Στο συγκεκριμένο πλάνο μιας κατάστασης πρωτοφανούς για τα παγκόσμια χρονικά, με τέτοια εμβέλεια και θνησιμότητα, τί άλλο καλλίτερο ή διαφορετικό περίμενες να γίνει;
Σε Ενεστωτα παρακαλω. Το σηριαλ συνεχιζεται απ'οτι βλεπεις, κι ας επαψε να ειναι "πρωτοφανες για τα παγκοσμια χρονικα" (ε, οχι δα!) και τετοιας εμβελειας και θνησιμοτητας.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

GoBack έγραψε: 10 Σεπ 2022, 15:28
Πασιφάη έγραψε: 10 Σεπ 2022, 14:58
Τί λες ρε Αρίστο; Μιλάς σε άνθρωπο που νοσηλεύτηκε και γλύτωσε από διασωλήνωση. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΉΜΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ. Άντε χέσε με με ην παρόλα σου τόσους μήνες το λοιπόν.
Αν θυμαμαι καλα νοσηλευτηκες λιγες μερες μετα την τριτη δοση ε;Δεν ξερω αν εναι ακριβως διαφημιση για το μπολι αυτο :102:
Σωστά θυμάσαι. Με κόλλησε ο μικρός μου γιός. Απλά εγώ την σκαπούλαρα.
Ειλικρινά δεν τίθεται θέμα διαφήμισης όπως το θέτεις ειρωνικά,αλλά θέμα προφύλαξης.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Πασιφάη έγραψε: 10 Σεπ 2022, 15:32
Πασιφάη έγραψε: 10 Σεπ 2022, 14:58
Τί λες ρε Αρίστο; Μιλάς σε άνθρωπο που νοσηλεύτηκε και γλύτωσε από διασωλήνωση. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΉΜΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ. Άντε χέσε με με ην παρόλα σου τόσους μήνες το λοιπόν.
Αν θυμαμαι καλα νοσηλευτηκες λιγες μερες μετα την τριτη δοση ε;Δεν ξερω αν εναι ακριβως διαφημιση για το μπολι αυτο :102:
Ειλικρινά δεν τίθεται θέμα διαφήμισης όπως το θέτεις ειρωνικά,αλλά θέμα προφύλαξης.
Δεν καταλαβαινω απο που πηγαζει η σιγουρια σου οτι σε εσωσε το εμβολιο απο την διασωληνωση.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Αρίστος έγραψε: 10 Σεπ 2022, 15:29
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Σεπ 2022, 15:27 Αυτό που πρόλαβα να διαβάσω εγώ ήταν ότι ο νεαρός εισήχθη στην κλινική λόγω προκαρδιακού άλγους, τον κράτησαν τρεις μέρες για εξετάσεις, ήταν σε καλή κατάσταση και πήρε εξιτήριο την τέταρτη μέρα.

Δεν είναι αυτό που θα περιέγραφα ως "κόλαση".
Βγηκε κιτρινη καρτα για πιθανη συσχετιση της μυοκαρδιτιδας με το εμβολιο και του απαγορευσαν οι γιατροι να κανει τη δευτερη δοση.
.
Από τη στιγμή που υπήρχε αυτή η πιθανότητα, καλά έκαναν.

Υπάρχουν χιλιάδες νέοι που δεν είχαν τέτοιες παρενέργειες, οπότε τί ακριβώς συγκρίνεις;

Ρίξε μια ματιά στα στατιστικά των φοιτητών/καθηγητών στην τριτοβάθμια και θα δεις τι εννοώ.

Γιατί μόνον από συγκεκριμένους αριθμούς σε συγκεκριμένες ομάδες, μπορούν να προκύψουν στοιχειωδώς συγκεκριμένα ποσοστά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Bazoomba έγραψε: 10 Σεπ 2022, 15:32
Πασιφάη έγραψε: 10 Σεπ 2022, 15:26
Bazoomba έγραψε: 10 Σεπ 2022, 15:21
Δεν καταλαβα την ερωτηση. Η κυβερνηση τινος πηρε την προκειμενη αποφαση, αν οχι του Κουλι;
Προφανώς και κατάλαβες την ερώτηση. Και ναι, του Κούλη η κυβέρνηση πήρε τις αποφάσεις απ'την αρχή της πανδημίας. Στο συγκεκριμένο πλάνο μιας κατάστασης πρωτοφανούς για τα παγκόσμια χρονικά, με τέτοια εμβέλεια και θνησιμότητα, τί άλλο καλλίτερο ή διαφορετικό περίμενες να γίνει;
Σε Ενεστωτα παρακαλω. Το σηριαλ συνεχιζεται απ'οτι βλεπεις, κι ας επαψε να ειναι "πρωτοφανες για τα παγκοσμια χρονικα" (ε, οχι δα!) και τετοιας εμβελειας και θνησιμοτητας.
Δεν απάντησες στο μπολνταρισμένο.

Επιπροσθέτως το γεγονός οτι ενδεχομένως φθίνει μια κατάστασις και ελπίζουμε να γίνει ενδημική, ΔΕΝ σημαίνει πως πρέπει να είμαστε ανεύθυνοι.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

GoBack έγραψε: 10 Σεπ 2022, 15:35

Δεν καταλαβαινω απο που πηγαζει η σιγουρια σου οτι σε εσωσε το εμβολιο απο την διασωληνωση.
Την έχει διαβεβαιώσει ο Ασέβαστος που ξέρει απ' αφτά.
:102:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ενώ οι αντιεμβολιαστές του πχόρουμ είναι ο αφρός της επιστήμης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Απ'τους γιατρούς που με σκίσανε στις εξετάσεις αερίων του αίματος. Και στις ακτινολογικές. Άσε που η σιγουριά μου πηγάζει επίσης απ'το γεγονός πως είμαι εδώ και σου απαντώ.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Ναι, και το πιστοποιητικό εμβολιασμού (θεέ μου τι γελοιότητες ζήσαμε!) είναι κάτι σαν μεταπτυχιακό στην επιστημοσύνη.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

sys3x έγραψε: 10 Σεπ 2022, 15:38

Την έχει διαβεβαιώσει ο Ασέβαστος που ξέρει απ' αφτά.
:102:
Οι γιατροί πουλιμ, οι γιατροί.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Το μόνον που δε διαβάσαμε -προς το παρόν- είναι ότι και η Ελισάβετ πέθανε από παρενέργειες των εμβόλιων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”