Τί λες ρε Αρίστο; Μιλάς σε άνθρωπο που νοσηλεύτηκε και γλύτωσε από διασωλήνωση. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΉΜΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ. Άντε χέσε με με ην παρόλα σου τόσους μήνες το λοιπόν.Αρίστος έγραψε: 10 Σεπ 2022, 14:36Πασιφάη έγραψε: 10 Σεπ 2022, 13:50 Πόσο δύσκολο είναι τελικά, να γίνει αντιληπτό, πως τα εμβόλια προστατεύουν από βαρύτατη νόσηση, διασωλήνωση και θάνατο;
Μονο στις μεγαλες ηλικιες ειναι απαραιτητα (κι αυτο υπο ορους) και μονο εφοσον στοχευουν στην τρεχουσα μεταλλαξη. Οχι αν εχουν μεινει τρεις μεταλλαξεις πισω.
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντε γ@μισου
Re: Αντε γ@μισου
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Μιας και επιτελείς λειτούργημα και δη ιατρικό, βάλε μπροστά πρωτίστως την υγεία και δευτερευόντως τα κομματικά σου συμφέροντα. ΔΕΝ θα μπω σε κανένα τριπάκι παρεμφερές.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 10 Σεπ 2022, 14:06Όχι. Τα λέμε και εμείς που και εμβολιαστηκαμε και ψεκ δεν είμαστε και φάγαμε τον ιό και τις συνέπειες του στα μούτρα.Πασιφάη έγραψε: 10 Σεπ 2022, 14:01Αυτοί που τα λένε αυτά εδώ μέσα, ΔΕΝ έχουν προστατέψει στο ελάχιστο, την πάρτη τους, τους ανθρώπους τους και γενικά αρνούνται να μπουν στη διαδικασία υπευθυνότητας.Bazoomba έγραψε: 10 Σεπ 2022, 13:56
Νομιζω πως αυτοι στους οποιους απευθυνεσαι δεν επιθυμουν να κλειστουν απομονωμενοι με κρεατα, ζυμαρικα και καποτες κι ουτε πριζουν κανεναν. Το θεμα ξαναφουντωσε γιατι ετοιμαζουν 3η σεζον στο σιτκομ.
Δεν ξέρω ποιό είναι το ''σιτ κομ'', δεν με νοιάζει. Λίγη σύνεση γενικότερα, δεν θα έβλαπτε.
Κάπου φτάνει. Η πολιτική εκμετάλλευση έχει φτάσει στα όρια της και είναι εμφανές πως δε μιλάμε πια με επιστημονικούς και υγειονομικούς όρους.
Πουθενά στην Ευρώπη δε συνεχίζεται το σίριαλ αυτή τη στιγμή.
Πασιφάη έγραψε: 10 Σεπ 2022, 14:58Τί λες ρε Αρίστο; Μιλάς σε άνθρωπο που νοσηλεύτηκε και γλύτωσε από διασωλήνωση. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΉΜΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ. Άντε χέσε με με ην παρόλα σου τόσους μήνες το λοιπόν.Αρίστος έγραψε: 10 Σεπ 2022, 14:36Πασιφάη έγραψε: 10 Σεπ 2022, 13:50 Πόσο δύσκολο είναι τελικά, να γίνει αντιληπτό, πως τα εμβόλια προστατεύουν από βαρύτατη νόσηση, διασωλήνωση και θάνατο;
Μονο στις μεγαλες ηλικιες ειναι απαραιτητα (κι αυτο υπο ορους) και μονο εφοσον στοχευουν στην τρεχουσα μεταλλαξη. Οχι αν εχουν μεινει τρεις μεταλλαξεις πισω.
.
Επιμενω οτι ειναι απαραιτητο μονο στους ηλικιωμενους και σε οσους εχουν υποκειμενα ανεξαρτητως ηλικιων, αν εξαιρεσεις αυτους οι θνησιμοτητες στους υπολοιπους ειναι επιπεδου γριππης (και εννοειται οτι εχουμε και σοβαρη υπερκαταμετρηση θανατων που παραδεχθηκε η κυβερνηση).
Στο δικο σου το παραδειγμα αντιπαρερχομαι δικο μου. Απο τους 14 εργαζομενους στην εταιρεια που δουλευω οι μονοι που δεν νοσησαμε ειμασταν οι δυο που δεν καναμε το εμβολιο, οι υπολοιποι που εμβολιαστηκαν νοσησαν μια η δυο φορες.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 10 Σεπ 2022, 15:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κι εσύ το πας κομματικά ρε Μπαζούμπα;
Πούτσα μου αν επιμένεις. Εγώ ήμουν χάλια μαύρα. Επίσης είδα ανθρώπους ανεμβολίαστους στο θάλαμο που μας είχαν μαζεμένους, που τους πήγαν για διασωλήνωση. Εσύ μπορεί να βλέπεις μονόκερους και δράκους. Άλλοι όμως ''χαιρέτησαν''. Κάνε μας τη χάρη.Αρίστος έγραψε: 10 Σεπ 2022, 15:01Πασιφάη έγραψε: 10 Σεπ 2022, 14:58Τί λες ρε Αρίστο; Μιλάς σε άνθρωπο που νοσηλεύτηκε και γλύτωσε από διασωλήνωση. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΉΜΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ. Άντε χέσε με με ην παρόλα σου τόσους μήνες το λοιπόν.Αρίστος έγραψε: 10 Σεπ 2022, 14:36
.
Επιμενω οτι ειναι απαραιτητο μονο στους ηλικιωμενους και σε οσους εχουν υποκειμενα ανεξαρτητως ηλικιων, αν εξαιρεσεις αυτους οι θνησιμοτητες στους υπολοιπους ειναι επιπεδου γριππης (και εννοειται οτι εχουμε και σοβαρη υπερκαταμετρηση θανατων που παραδεχθηκε η κυβερνηση).
.
Πασιφάη έγραψε: 10 Σεπ 2022, 15:04Πούτσα μου αν επιμένεις. Εγώ ήμουν χάλια μαύρα. Επίσης είδα ανθρώπους ανεμβολίαστους στο θάλαμο που μας είχαν μαζεμένους, που τους πήγαν για διασωλήνωση. Εσύ μπορεί να βλέπεις μονόκερους και δράκους. Άλλοι όμως ''χαιρέτησαν''. Κάνε μας τη χάρη.Αρίστος έγραψε: 10 Σεπ 2022, 15:01Πασιφάη έγραψε: 10 Σεπ 2022, 14:58
Τί λες ρε Αρίστο; Μιλάς σε άνθρωπο που νοσηλεύτηκε και γλύτωσε από διασωλήνωση. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΉΜΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ. Άντε χέσε με με ην παρόλα σου τόσους μήνες το λοιπόν.
.
Με ενδιαφερουν τι λενε οι στατιστικες γιατι παραδειγματα εχω τελειως αντιθετα απο το δικο σου. Και στις στατιστικες αν αφαιρεσουμε την υπερκαταμετρηση θα δεις οτι ο ιος θεριζει ηλικιωμενους αλλα και οσους εχουν υποκειμενα, δεν ειναι ομως επικινδυνος σε νεους και υγιεις ενηλικες. ειδικα δε για τα παιδια θεωρω εγκλημα οτι τα εμβολιαζουν.
.
Eγώ πάντως δεν έχω δραματικά παραδείγματα τόσο από τριπλοεμβολιασμένους νέους, όσο και από μεσήλικες.
Γιατί οι εκτιμήσεις προκύπτουν από το πραγματικό οικογενειακό/κοινωνικό/εργασιακό περιβάλλον του καθενός και τις αντίστοιχες "στατιστικές" και όχι από τις ειδήσεις των εφημερίδων.
Γιατί οι εκτιμήσεις προκύπτουν από το πραγματικό οικογενειακό/κοινωνικό/εργασιακό περιβάλλον του καθενός και τις αντίστοιχες "στατιστικές" και όχι από τις ειδήσεις των εφημερίδων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ο Αρίστος είτε συμφωνείς ειτε διαφωνείς μαζί του είναι ένας ενδιαφέρων και κοσμιος συζητητης. Αυτό έχω να πω.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Δεν καταλαβα την ερωτηση. Η κυβερνηση τινος πηρε την προκειμενη αποφαση, αν οχι του Κουλι;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Αριστο, οχι σε αυτο το νημα. Εισαι εκτος.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Το πτυχίο ιατρικής σου, μπορούμε το δούμε;Ασέβαστος έγραψε: 10 Σεπ 2022, 14:32αρχιζω να καταλαβαινω τη σοβαροτητα του ψεκασμου σου.OANNHSEA έγραψε: 10 Σεπ 2022, 14:13Εδώ έχεις ένα βασικό πρόβλημα με τα κύτταρα - αυτό της ορθής λειτουργίας τους.Ασέβαστος έγραψε: 10 Σεπ 2022, 11:24
οταν λοιπον δεν ξερεις κατι, αντι να ρωτησεις αυτους που ξερουν, βγαζεις μονος σου οτι θα ειναι κατι κακο.
γιατι με τον ιδιο τροπο, να μην ειναι κατι καλο; γιατι να μην σε κανει να ζησεις 10 χρονια παραπανω; επειδη ετσι, χωρις τεκμηριωση.![]()
Τα κύτταρα θέλουν να λειτουργούν πάντα με τον ίδιο ρυθμό - εάν κάτι διακόψει αυτό το ρυθμό τους, έχεις δυσλειτουργίες.
Ακόμα και όταν εσύ έχεις ένα κρύωμα ή σου εμφανίζεται βαρύ άγχος, τότε τα κύτταρα δυσλειτουργούν!!!
Όταν λοιπόν πετάξεις στο σώμα σου διάφορα υγρά που το σώμα μέσω της εξέλιξης δεν μπορεί να αναγνωρίσει, έχεις πρόβλημα - π.χ. όλα τα χημικά του τσιγάρου.
Το ίδιο όμως συμβαίνει όταν εισέλθουν στον οργανισμό ένας οποιοσδήποτε μικροοργανισμός, παθογόνος ή μη.
Απλά όταν δεν έχεις την πλήρη εξέλιξη ενός μικροοργανισμού δεν μπορείς να ξέρεις πως θα εξελιχθεί η πορεία του ανθρώπου.
Π.χ. πάρε τον έρπητα ζωστήρα.
Ο ίδιος μικροοργανισμός που σου προκαλεί την ανεμοβλογιά, μετά το πέρας της, παραμένει σε λανθάνουσα κατάσταση επί δεκαετίες γύρω από το νευρικό σου σύστημα, μέχρι την στιγμή που κάτι θα τον ξυπνήσει και θα προκαλέσει τον έρπητα ζωστήρα και μάλιστα όχι σε όλους τους ανθρώπους!!! Ενώ όμως η ανεμοβλογιά είναι μεταδοτική, ο έρπητας ζωστήρας, ο οποίος προκαλείται από τι ίδιο ακριβώς μικρόβιο δεν είναι μεταδοτικός!!!
Αρχίζεις να καταλαβαίνεις τώρα τη σοβαρότητα της κατάστασης ή όχι;
.
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Εγγραφο του υπουργειου Υγειας ανεβασα.
.
Προφανώς και κατάλαβες την ερώτηση. Και ναι, του Κούλη η κυβέρνηση πήρε τις αποφάσεις απ'την αρχή της πανδημίας. Στο συγκεκριμένο πλάνο μιας κατάστασης πρωτοφανούς για τα παγκόσμια χρονικά, με τέτοια εμβέλεια και θνησιμότητα, τί άλλο καλλίτερο ή διαφορετικό περίμενες να γίνει;
Αυτό που πρόλαβα να διαβάσω εγώ ήταν ότι ο νεαρός εισήχθη στην κλινική λόγω προκαρδιακού άλγους, τον κράτησαν τρεις μέρες για εξετάσεις, ήταν σε καλή κατάσταση και πήρε εξιτήριο την τέταρτη μέρα.
Δεν είναι αυτό που θα περιέγραφα ως "κόλαση".
Δεν είναι αυτό που θα περιέγραφα ως "κόλαση".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αν θυμαμαι καλα νοσηλευτηκες λιγες μερες μετα την τριτη δοση ε;Δεν ξερω αν εναι ακριβως διαφημιση για το μπολι αυτοΠασιφάη έγραψε: 10 Σεπ 2022, 14:58
Τί λες ρε Αρίστο; Μιλάς σε άνθρωπο που νοσηλεύτηκε και γλύτωσε από διασωλήνωση. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΉΜΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ. Άντε χέσε με με ην παρόλα σου τόσους μήνες το λοιπόν.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 687 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
-
- 3 Απαντήσεις