Η κυβέρνηση Τσίπρα ήταν μία εναλλακτική κυβέρνηση που έπεσε στα βαθιά από την πρώτη ημέρα.ST48410 έγραψε: 08 Αύγ 2022, 21:41Είδες να λύνεται το πρόβλημα με την κυβέρνηση Τσίπρα; Προφανώς και έχουν τεράστια ευθύνη τα πολιτικά κόμματα για το χάλι που έχουμε. Όμως το να πούμε ότι δεν θα λυθεί από αυτούς επειδή αυτοί το δημιούργησαν μου φαίνεται έως και μοιρολατρικό.stavmanr έγραψε: 08 Αύγ 2022, 20:47Το μεγαλύτερο πρόβλημα στα πανεπιστήμια είναι η ίδια κυβέρνηση που στέλνει τα ΜΑΤ δήθεν για να λύσει το πρόβλημα.ST48410 έγραψε: 08 Αύγ 2022, 14:49
Τα πανεπιστήμια (στις μεγάλες πόλεις, για τα περιφερειακά δεν έχω άποψη) έχουν αποδειχθεί ανίκανα να βρουν τις λύσεις τους. Φαντάζεσαι τον εαυτό σου πρύτανη και να σε απειλούν οι πιτσιρικάδες αν τυχόν πάρεις μέτρα; Να σου σπάνε το αυτοκίνητο ή να σου χτίζουν την πόρτα του γραφείου; Σιγά μην μπορέσει ένας ακαδημαϊκός να αντέξει μόνος του σε τέτοια πίεση.
Δικά της ήταν τα πανεπιστημιακά έδρανα για 40 χρόνια. ΔΑΠ ΝΔΦΚ είχαμε σε όλα σχεδόν τα τμήματα της χώρας.
Τα δικά της παιδιά λάδωναν κι εκβίαζαν καθηγητές.
Το πρόβλημα δεν λύνεται από αυτούς που το παράγουν στη βάση του.
Δεν περίμενα από αυτή την κυβέρνηση να ασχοληθεί με τέτοια προβλήματα, μετά από τόσο πόλεμο.
Βέβαια, της καταλογίζω τη μη εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου. Ήταν για εμένα η πιο οπισθοδρομική της πλευρά.