!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σε πλειστηριασμό βγαίνει το σπίτι του Βασίλη Καραπιάλη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Re: Σε πλειστηριασμό βγαίνει το σπίτι του Βασίλη Καραπιάλη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Αρίστος έγραψε: 06 Σεπ 2022, 15:52 Ο Καραπιαλης ειχε σχολη ποδοσφαιρου στο Χαλανδρι και μια φορα του εκανα διαφημιση. Το 2010-2012 η σχολη αν θυμαμαι πηγαινε ακομη καλα και ειχε φουλ κοσμο τα απογευματα, και πιτσιρικαδες και τους γονεις τους που μαζευοντουσαν σε παρεες.

Τα μνημονια κατεστρεψαν πολλες δουλειες.

.

Η δουλειά του ήταν να μαζεύει τους γονείς που νόμιζαν ότι είχαν βρει τους νέους καραπιαληδες; :003:
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

Λεγεών έγραψε: 06 Σεπ 2022, 18:22
OANNHSEA έγραψε: 06 Σεπ 2022, 18:19
Λεγεών έγραψε: 06 Σεπ 2022, 18:16

Παίρνεις κάτι και είσαι πάντα τόσο επιθετικός;

Αλήθεια λέγεται μέσα σε ένα κόσμο γεμάτο στο ψέμα και στη βλακεία.
Θέλεις να σου φέρω λίγο;

.
Ρε συ, έχεις προσέξει ότι στο καθετί που ποστάρεις γράφεις σαν ημίτρελος εμμονικός ναρκομανής;

Όλους τους βρίζεις, όλοι είναι κατακάθια, κανείς δεν αξίζει τίποτα, ζώα και άνθρωποι όλοι σκατά χωρίς λόγο ύπαρξης.

Δεν πας σε κάναν ψυχίατρο να αναζητήσεις λύση;

Μμ...
Για πιάστο αλλιώς από τον τρόπο που το βλέπεις τώρα... Ή μάλλον καλύτερα από τον τρόπο που σου έμαθαν να το βλέπεις...
Πάρε ένα παράδειγμα: το κάπνισμα.
5000 νεκροί το χρόνο από το κάπνισμα συν όσοι έχουν νοσήσει από αυτό.
πάνω από 1 δις ευρώ το κόστος στην υγεία...
Γιατί λοιπόν το κράτος ανέχεται όλο αυτό το σκηνικό;
Γιατί ανέχεται να έχουν πεθάνει 200.000 άτομα τα τελευταία 40 χρόνια;
Γιατί το ανέχεστε εσείς οι ίδιοι όταν σκίζεστε για το θάνατο κάποιου τυχαίου σε μία ατυχή στιγμή και το κάνετε μέγα θέμα;

Μήπως γιατί η κοινωνία η ίδια σου έχει πει ότι δεν είναι μεγάλο θέμα να πεθάνει ο πατέρας σου ή η μητέρα σου ή ακόμα και τα παιδιά σου από καρκίνο;
Μήπως γιατί η κοινωνία η ίδια σου έχει πει ότι δεν φταίει αυτός που καπνίζει, αλλά η ώρα η κακιά, οι γιατροί, ο θεός, το βουντού;;;
Με λίγα λόγια ίσως (ΙΣΩΣ!!!) κάποια στιγμή καταλάβεις ότι η κοινωνία σου έχει χώσει στο μυαλό τεράστια παραμύθια, τα οποία πιστεύει (μαζί με εσένα) σαν αληθινά. Και πάνω σε αυτά τα παραμύθια (στο ψέμα δηλαδή), έχεις βάλει τα θεμέλια της ζωής σου...
Προφανώς λοιπόν δεν αρέσει καθόλου σε πάρα πολύ κόσμο ότι είμαι ενάντια στις πεποιθήσεις τους...
Ακόμα και όταν αυτές είναι όλος τους ο κόσμος!!!

Γράφω πάνω από 20 χρόνια στο νετ.
Στην αρχή ήμουν γλυκός (μπορώ να πω), όμως αργότερα κατάλαβα ότι μόνο με σφαλιάρες οι παραμυθιασμένοι μπορούν να δουν κάτι διαφορετικό.
Λειτουργεί τελικά; Όχι όταν ο άλλος έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου από μία παραμυθιασμένη - ξεφτιλισμένη κοινωνία. Ούτε με σφαλιάρες μπορεί να ξυπνήσει, ούτε με ηλεκτροσόκ!!!
Αλλά μετά τόσα χρόνια μου έμεινε - ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Gherschaagk έγραψε: 06 Σεπ 2022, 17:18
nostromos έγραψε: 06 Σεπ 2022, 15:51
Kotas έγραψε: 06 Σεπ 2022, 15:47

για πες το ονομα της γκολντιγκερ, απ'οσο ακουστηκε παντα χωρις να υιοθετουμε την ινφο
ηταν παλια στη Ευροβιζιον με αποκαλυπτικο στο πλαι φορεμα ...
Κάπα Γάμα;
:smt023
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

nostromos έγραψε: 06 Σεπ 2022, 23:42
nostromos έγραψε: 06 Σεπ 2022, 15:51

ηταν παλια στη Ευροβιζιον με αποκαλυπτικο στο πλαι φορεμα ...
Κάπα Γάμα;
μερακλης στηριζω
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

OANNHSEA έγραψε: 06 Σεπ 2022, 18:46
Λεγεών έγραψε: 06 Σεπ 2022, 18:22
OANNHSEA έγραψε: 06 Σεπ 2022, 18:19

Αλήθεια λέγεται μέσα σε ένα κόσμο γεμάτο στο ψέμα και στη βλακεία.
Θέλεις να σου φέρω λίγο;

.
Ρε συ, έχεις προσέξει ότι στο καθετί που ποστάρεις γράφεις σαν ημίτρελος εμμονικός ναρκομανής;

Όλους τους βρίζεις, όλοι είναι κατακάθια, κανείς δεν αξίζει τίποτα, ζώα και άνθρωποι όλοι σκατά χωρίς λόγο ύπαρξης.

Δεν πας σε κάναν ψυχίατρο να αναζητήσεις λύση;

Μμ...
Για πιάστο αλλιώς από τον τρόπο που το βλέπεις τώρα... Ή μάλλον καλύτερα από τον τρόπο που σου έμαθαν να το βλέπεις...
Πάρε ένα παράδειγμα: το κάπνισμα.
5000 νεκροί το χρόνο από το κάπνισμα συν όσοι έχουν νοσήσει από αυτό.
πάνω από 1 δις ευρώ το κόστος στην υγεία...
Γιατί λοιπόν το κράτος ανέχεται όλο αυτό το σκηνικό;
Γιατί ανέχεται να έχουν πεθάνει 200.000 άτομα τα τελευταία 40 χρόνια;
Γιατί το ανέχεστε εσείς οι ίδιοι όταν σκίζεστε για το θάνατο κάποιου τυχαίου σε μία ατυχή στιγμή και το κάνετε μέγα θέμα;

Μήπως γιατί η κοινωνία η ίδια σου έχει πει ότι δεν είναι μεγάλο θέμα να πεθάνει ο πατέρας σου ή η μητέρα σου ή ακόμα και τα παιδιά σου από καρκίνο;
Μήπως γιατί η κοινωνία η ίδια σου έχει πει ότι δεν φταίει αυτός που καπνίζει, αλλά η ώρα η κακιά, οι γιατροί, ο θεός, το βουντού;;;
Με λίγα λόγια ίσως (ΙΣΩΣ!!!) κάποια στιγμή καταλάβεις ότι η κοινωνία σου έχει χώσει στο μυαλό τεράστια παραμύθια, τα οποία πιστεύει (μαζί με εσένα) σαν αληθινά. Και πάνω σε αυτά τα παραμύθια (στο ψέμα δηλαδή), έχεις βάλει τα θεμέλια της ζωής σου...
Προφανώς λοιπόν δεν αρέσει καθόλου σε πάρα πολύ κόσμο ότι είμαι ενάντια στις πεποιθήσεις τους...
Ακόμα και όταν αυτές είναι όλος τους ο κόσμος!!!

Γράφω πάνω από 20 χρόνια στο νετ.
Στην αρχή ήμουν γλυκός (μπορώ να πω), όμως αργότερα κατάλαβα ότι μόνο με σφαλιάρες οι παραμυθιασμένοι μπορούν να δουν κάτι διαφορετικό.
Λειτουργεί τελικά; Όχι όταν ο άλλος έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου από μία παραμυθιασμένη - ξεφτιλισμένη κοινωνία. Ούτε με σφαλιάρες μπορεί να ξυπνήσει, ούτε με ηλεκτροσόκ!!!
Αλλά μετά τόσα χρόνια μου έμεινε - ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!

.
Απο που καταλαβαινεις οτι,εσυ δεν εχεις υποστει πλυση εγκεφαλου από μία παραμυθιασμένη - ξεφτιλισμένη κοινωνία και την εχουν υποστει οι υπολοιποι 7.752.999.999;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Thor έγραψε: 07 Σεπ 2022, 16:52 Απο που καταλαβαινεις οτι,εσυ δεν εχεις υποστει πλυση εγκεφαλου από μία παραμυθιασμένη - ξεφτιλισμένη κοινωνία και την εχουν υποστει οι υπολοιποι 7.752.999.999;
Καλή ερώτηση.
Η απάντηση είναι απλή: έχεις ακούσει ποτέ κάποιον άλλον να δίνει προς το κοινό, τις ιδέες που δίνω εγώ;
Ποιά κοινωνία είναι αυτή που θα πει ότι οι ποδοσφαιριστές είναι άχρηστα τομάρια και είσαστε ηλίθιοι που τους έχετε σαν είδωλα;
Ποιά κοινωνία είναι αυτή που θα θελήσει να χάσει όλη αυτή τη γελοία και σάπια υποκουλτούρα του ποδοσφαίρου;
Απλά κοίτα τριγύρω σου - όλες οι χώρες, όλες οι κοινωνίες του κόσμου σχίζονται για το ποδόσφαιρο!!!

Όπως το ίδιο με τα προϊόντα καπνού - ο κόσμος πεθαίνει παντού στον πλανήτη, αλλά κανείς δεν νοιάζεται...

ΥΓ
Ένα άλλο απλό παράδειγμα:
Πριν από 18 χρόνια ξεκίνησα να προωθώ στους γύρω, στο νετ και αλλού, το χαρούπι.
Με κοιτούσαν σαν βλαμμένο ή μου απαντούσαν (ακόμα και στο παλιό φόρουμ) εντελώς υποτιμητικά για το θέμα αυτό - όπως περίπου κάνουν σήμερα σε ένα άλλο θέμα για την κάνναβη... Η σάπια κοινωνία είχε δώσει στο χαρούπι την θέση "τροφή χοίρων" και αυτό ήταν!!! Οτιδήποτε άλλο είναι γελοιότητα να το συζητάμε...
Σήμερα, αυτό το φυτό έχει αρχίσει να παίρνει τη θέση που του αξίζει πραγματικά στην διατροφή μας...
Εξαιτίας μου; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!! Εγώ απλώς υποστήριζα μία λογική θέση όπου μπορούσα...
Ήταν άλλοι που έκαναν επενδύσεις στον τομέα και κάποιοι άλλοι που είχαν πραγματικά θέση για να δώσουν πληροφορίες στα δίποδα ζώα...

.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

alekhine έγραψε: 07 Σεπ 2022, 13:06
nostromos έγραψε: 06 Σεπ 2022, 23:42

Κάπα Γάμα;
μερακλης στηριζω
Σχετικά κοντή
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

OANNHSEA έγραψε: 07 Σεπ 2022, 17:21
Thor έγραψε: 07 Σεπ 2022, 16:52 Απο που καταλαβαινεις οτι,εσυ δεν εχεις υποστει πλυση εγκεφαλου από μία παραμυθιασμένη - ξεφτιλισμένη κοινωνία και την εχουν υποστει οι υπολοιποι 7.752.999.999;
Καλή ερώτηση.
Η απάντηση είναι απλή: έχεις ακούσει ποτέ κάποιον άλλον να δίνει προς το κοινό, τις ιδέες που δίνω εγώ;
Ποιά κοινωνία είναι αυτή που θα πει ότι οι ποδοσφαιριστές είναι άχρηστα τομάρια και είσαστε ηλίθιοι που τους έχετε σαν είδωλα;
Ποιά κοινωνία είναι αυτή που θα θελήσει να χάσει όλη αυτή τη γελοία και σάπια υποκουλτούρα του ποδοσφαίρου;
Απλά κοίτα τριγύρω σου - όλες οι χώρες, όλες οι κοινωνίες του κόσμου σχίζονται για το ποδόσφαιρο!!!

Όπως το ίδιο με τα προϊόντα καπνού - ο κόσμος πεθαίνει παντού στον πλανήτη, αλλά κανείς δεν νοιάζεται...

ΥΓ
Πριν από 18 χρόνια ξεκίνησα να προωθώ στους γύρω, στο νετ και αλλού, το χαρούπι.
Με κοιτούσαν σαν βλαμμένο ή μου απαντούσαν (ακόμα και στο παλιό φόρουμ) εντελώς υποτιμητικά για το θέμα αυτό - όπως περίπου κάνουν σήμερα σε ένα άλλο θέμα για την κάνναβη... Η σάπια κοινωνία είχε δώσει στο χαρούπι την θέση "τροφή χοίρων" και αυτό ήταν!!! Οτιδήποτε άλλο είναι γελοιότητα να το συζητάμε...
Σήμερα, αυτό το φυτό έχει αρχίσει να παίρνει τη θέση που του αξίζει πραγματικά στην διατροφή μας...
Εξαιτίας μου; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!! Εγώ απλώς υποστήριζα μία λογική θέση όπου μπορούσα...
Ήταν άλλοι που έκαναν επενδύσεις στον τομέα και κάποιοι άλλοι που είχαν πραγματικά θέση για να δώσουν πληροφορίες στα δίποδα ζώα...

.
Και το οξυγονο που σου ειναι απαραιτητο για να ζησεις,ειναι η αιτια που γηρασκουν τα κυτταρα σου.
Τι να κανουμε,να το κοψουμε;
Και το τσιγαρο που τοσο αποστρεφεσαι,εχει φαει μπαν σε ολο το πλανητη,παρολο που προσφερει αγχολυτικη επιδραση.
Θα σ'το πω αλλιως,οι σκεψεις που κανεις,ειναι οι σκεψεις που κανει ενας δεκαχρονος.
Θυμαμαι τον εαυτο μου πριν κατι δεκαετιες που αναρωτιοταν με την ιδια αφελεια λογω του νεου της ηλικιας,ολα αυτα που αραδιαζεις τωρα εσυ,νομιζοντας οτι ανακαλυψες το τροχο.
Πρεπει να το παρεις αποφαση και να προχωρησεις,πρεπει να ωριμασεις και να αφησεις τη σκεψη σου να φτασει επιτελους τη βιολογικη σου ηλικια.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Καdy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καdy »

OANNHSEA έγραψε: 06 Σεπ 2022, 16:59 Συζητάμε για ένα άχρηστο τομάρι, που δεν αξίζει τίποτα και εσείς το έχετε κάνει θεό...
Απλά σας πουλούσαν παραμύθια για αυτό το τομάρι και εσείς τα χάβατε γιατί "σας αρέσει η μπάλα"...

Τώρα λοιπόν βλέπετε πόσο αξίζει αυτό το άχρηστο τομάρι!!!
Και τα υπόλοιπα φυσικά σκατά σαν αυτό!!!

.
+1
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

αυτα εχει ο καπιταλισμος :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 06 Σεπ 2022, 14:24 και ο ανατολάκης δουλεύει ντελίβερι
κοίτα, οι άνθρωποι αυτοί αφιερώνουν τη ζωή τους στη μπάλα
ούτε σπουδές, ούτε κάποια τέχνη δεν κατέχουν
οπότε όταν αποσύρονται (ειδικά οι παλαιότεροι που δεν έκαναν τόσα πολλά λεφτά όσα βγάζουν οι σημερινοί) αν δεν ασχοληθούν με κάτι παρεμφερές ή ξεκινήσουν κάποια επιχειρηματική δραστηριότητα που δεν πάει καλά, πολύ πιθανό να εξαντλήσουν τις οικονομίες τους και να μείνουν χωρίς αντικείμενο
Δεν είναι αυτό το κυρίως πρόβλημα. Απλώς κάποιοι που πλουτίζουν ξαφνικά, επειδή ακριβώς είναι πανάσχετοι με το πως βγαίνουν με άλλο τρόπο τα χρήματα, θεωρούν ότι το δικό τους λεφτόδεντρο θα καρπίζει για πάντα. Και αντί να κάνουν κάποια σχετική αποταμίευση, αρχίζουν και σκορπάνε. Αυτό ισχύει τόσο για τον αθλητικό όσο και τον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο όρος "πέθανε στην ψάθα" αφορά σε αυτές τις κατηγορίες και όχι σε ανθρώπους που ήταν πάντα φτωχοί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Σεπ 2022, 17:36
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 06 Σεπ 2022, 14:24 και ο ανατολάκης δουλεύει ντελίβερι
κοίτα, οι άνθρωποι αυτοί αφιερώνουν τη ζωή τους στη μπάλα
ούτε σπουδές, ούτε κάποια τέχνη δεν κατέχουν
οπότε όταν αποσύρονται (ειδικά οι παλαιότεροι που δεν έκαναν τόσα πολλά λεφτά όσα βγάζουν οι σημερινοί) αν δεν ασχοληθούν με κάτι παρεμφερές ή ξεκινήσουν κάποια επιχειρηματική δραστηριότητα που δεν πάει καλά, πολύ πιθανό να εξαντλήσουν τις οικονομίες τους και να μείνουν χωρίς αντικείμενο
Δεν είναι αυτό το κυρίως πρόβλημα. Απλώς κάποιοι που πλουτίζουν ξαφνικά, επειδή ακριβώς είναι πανάσχετοι με το πως βγαίνουν με άλλο τρόπο τα χρήματα, θεωρούν ότι το δικό τους λεφτόδεντρο θα καρπίζει για πάντα. Και αντί να κάνουν κάποια σχετική αποταμίευση, αρχίζουν και σκορπάνε. Αυτό ισχύει τόσο για τον αθλητικό όσο και τον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο όρος "πέθανε στην ψάθα" αφορά σε αυτές τις κατηγορίες και όχι σε ανθρώπους που ήταν πάντα φτωχοί.
Ο Χατζηχρήστος ήταν μια χαρακτηριστική περίπτωση από τον καλλιτεχνικό χώρο
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

OANNHSEA έγραψε: 07 Σεπ 2022, 17:21 Καλή ερώτηση.
μονο με το ποδοσφαιρο ταχεις η' γενικα με τους αθλητες;
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Thor έγραψε: 07 Σεπ 2022, 17:32
OANNHSEA έγραψε: 07 Σεπ 2022, 17:21
Καλή ερώτηση.

ΥΓ

.
Και το οξυγονο που σου ειναι απαραιτητο για να ζησεις,ειναι η αιτια που γηρασκουν τα κυτταρα σου.
Τι να κανουμε,να το κοψουμε;
Και το τσιγαρο που τοσο αποστρεφεσαι,εχει φαει μπαν σε ολο το πλανητη,παρολο που προσφερει αγχολυτικη επιδραση.
Θα σ'το πω αλλιως,οι σκεψεις που κανεις,ειναι οι σκεψεις που κανει ενας δεκαχρονος.
Θυμαμαι τον εαυτο μου πριν κατι δεκαετιες που αναρωτιοταν με την ιδια αφελεια λογω του νεου της ηλικιας,ολα αυτα που αραδιαζεις τωρα εσυ,νομιζοντας οτι ανακαλυψες το τροχο.
Πρεπει να το παρεις αποφαση και να προχωρησεις,πρεπει να ωριμασεις και να αφησεις τη σκεψη σου να φτασει επιτελους τη βιολογικη σου ηλικια.

Τότε κάνε σκέψεις που κάνει ένας 40χρόνος και περίμενε με το πουλί στο χέρι...
Δεν αγχώνομαι από τις μαλακίες σας - γιατί αυτές τις μαλακίες μου τις έλεγαν και στην ευρύτερη οικογένεια μου.
Π.χ. ο ξάδερφος μου (με περνάει 15 χρόνια), μου την έλεγε βαριά όταν έλεγα πάντα για ανακύκλωση - η κόρη του πήρε πτυχίο και δουλεύει πάνω στην ανακύκλωση...
Οπότε όταν ξυπνήσετε από τον βαθύ όνειρο που ζείτε, συνήθως με πολύ τρανταχτό τρόπο, θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε τι γράφω...
Μέχρι τότε, εφησυχάστε: γιατί ως γνωστόν εσείς είσαστε οι μεγάλοι με τις γνώσεις, και άλλοι είναι οι μπέμπηδες που δεν ξέρουν τίποτα...

Δεν ανησύχησεν ο Νέρων όταν άκουσε
του Δελφικού Μαντείου τον χρησμό.
«Τα εβδομήντα τρία χρόνια να φοβάται.»
Είχε καιρόν ακόμη να χαρεί.
Τριάντα χρονώ είναι. Πολύ αρκετή
είν’ η διορία που ο θεός τον δίδει
για να φροντίσει για τους μέλλοντας κινδύνους.
Τώρα στην Ρώμη θα επιστρέψει κουρασμένος λίγο,
αλλά εξαίσια κουρασμένος από το ταξίδι αυτό,
που ήταν όλο μέρες απολαύσεως —
στα θέατρα, στους κήπους, στα γυμνάσια…
Των πόλεων της Αχαΐας εσπέρες…
Α των γυμνών σωμάτων η ηδονή προπάντων…
Αυτά ο Νέρων. Και στην Ισπανία ο Γάλβας
κρυφά το στράτευμά του συναθροίζει και το ασκεί,
ο γέροντας ο εβδομήντα τριώ χρονώ.

Κωσταντίνος Καβάφης. 1918 Η διορία του Νέρωνος

.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Rocco Siffredi έγραψε: 07 Σεπ 2022, 18:02
OANNHSEA έγραψε: 07 Σεπ 2022, 17:21 Καλή ερώτηση.
μονο με το ποδοσφαιρο ταχεις η' γενικα με τους αθλητες;
Με όλους τα έχει.
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”