!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σπανιολικοι προβληματισμοι

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
fagano3

Re: Σπανιολικοι προβληματισμοι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 »

mec έγραψε: 28 Σεπ 2018, 01:36 Σε ποιο επίπεδο είναι τα ισπανικά σου τώρα, Φαγανέ;
Β2 στο μεσο.
mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec »

fagano3 έγραψε: 28 Σεπ 2018, 01:41
mec έγραψε: 28 Σεπ 2018, 01:36 Σε ποιο επίπεδο είναι τα ισπανικά σου τώρα, Φαγανέ;
Β2 στο μεσο.
Α ωραίος. Προχωράς γρήγορα. Κάνε και επαγγελματικά ισπανικά, τα ζητάνε εταιρείες. Θα κάνω κι εγώ προσεχώς και το ψάχνω για πιστοποίηση. Προς το παρόν βρήκα μία που λέγεται LILATE.

Εσένα μαλλον θα σε βόλευε το BULATS, αν σε ενδιέφερε. Δες αυτό του πανεπιστημίου της Σαλαμάνκα https://cursosinternacionales.usal.es/es/bulats
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Αν σκέφτεσαι το πρότζεκτ γάμος σαν κάτι που πρέπει να γίνει, αποτυχαίνεις. Αν βρεις και κάτσει σωστά το χαρμάνι, και, και, και, ναι. Τώρα, θα είναι Σπανιόλα, μαριόλα, καριόλα, Γαλλίδα, ξανθιά, ψηλή, χοντρή, δεν έχει σημασία. Προσωπικά είχα μια Ισπανίδα το 1996 (νομίζω), πολύ ωραίος τύπος, πολύ προχώ για την εποχή, καθόλου χαζοφεμινίστρια, και πραγματικά ανεξάρτητη (ήταν 31 ετών). Το κακό είναι πως οι Βαλεντσιάνες (όχι, δεν το γράφω με θήτα, το λέω παλιομοδίτικα) είναι στην ουσία Καταλανές, και δεν ξέρω τι παίζει εκεί με τοπική γλώσσα και αποσχιστικές ιδέες (να τους τουφεκίσει ο Βασιλεύς;). Καλή τύχη πάντως στη νέα σου πατρίδα, θα σου στέλνω νέα από το χανσεατικό λιμάνι (εάν κι εγώ μείνω και δεν ξαναφύγω για καμιά Ασία, γιατί το πρότζεκτ Ευρώπη μπάζει νερά από παντού, ενώ αλλού το χρήμα ρέει από τις κάνουλες).
1. Είναι γεμάτη Γερμανούς η πόλη;
2. Αναφέρατε σπεσιαλιτέ και τοπ 10 γαστρονομίας.
Επίσης, να φοράς καπότα. Τη δεκαετία του 90 στη Βαρκελώνη, δεν σου ζητούσε καμία γκόμενα προφυλακτικό, κι έπρεπε εσύ να το πεις, και σου απαντούσαν Α, ναι, σωστά, έχεις δίκιο.
Είχε γίνει σωστό νοσοκομείο η περιοχή, πέθαινε ένας, και τρέχαν πεντακόσιοι να ψάχνονται πανικόβλητοι.
Ordem e Progresso.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”