Ειπαμε να κανουμε κανενα ψυχικο αλλα μην μας μεινει και κουσουρι με τα πιτσιρικια.
Το προβλημα ειναι οτι το προτζεκτ γαμος με ισπανιδα δεν βλεπω να τσουλαει.
Τα προβληματα ειναι δυο.
1. Οι περισσοτερες Ισπανιδες εδω περα δεν μου αρεσουν.Δεν ειναι Ανδαλουσια που εχουν μειξη με τα γυφτακια και βγαζουν καλα χαρμανια.Προσπαθησα να πεισω τον εαυτο μου οτι η προσωπικοτητα μετραει αλλα πεισθηκε μονο το πανω κεφαλι.Οι λιγοστες που μου αρεσουν ειναι συνηθως πιασμενες και για τις ελευθερες υπαρχει δημοπρασια.
2. Ειναι φεμινιστριες.Ντρεπομαι που το ομολογω αλλα μετανιωσα που εβριζα τις Ελληνιδες.Τουλαχιστον αρκετες Ελληνιδες ειναι αρκετα εξυπνες ωστε να ειναι ο λαιμος και να σου αφηνουν την ψευδαισθηση οτι εισαι το κεφαλι.Οι Ισπανιδες μετα τον θανατο του αγιου αυτου ανθρωπου , του στρατηγουλη μας, του Φρανκουλη μας, εχουν ξεσαλωσει.
Τουλαχιστον οι Γερμανιδες δουλευουν και ζηταν ισοτητα.Με 500 ευρω μισθο δεν εισαι φεμιστρια καλη μου,μπατιρω εισαι.Μενεις με τους γονεις σου μεχρι τα 35 σου και μου θελεις και φεμινισμο.Μη πω για τα ... φεμιστικα ρεγκετον που χορευουν μολις πιουν κανα δυο ποτηρια παραπανω.
Με τις συμμαθητριες μου στο σχολειο ειχα αποφασισει να μην ξανασχοληθω για να μην μου μεινει κανενα κουσουρι.
Την προηγουμενη βδομαδα ομως ανακαλυψα οτι μια συμμαθητρια μου ειναι σχεδον συνομηλικη μου (28) και προκειται να κανει ανιο σαββατικο εδω περα. (απο οτι εχω καταλαβει το σαββατιατικο ετος ειναι το ετος που τρωμε τα λεφτα του πλουσιου μπαμπα αλλα το κανουμε στα ξενα για να μην ανεβαζει πιεση
Oι προβληματισμοι μου ειναι δυο
1.Ειναι βορεια.Δεν εχω καμια ορεξη να γινει καμια στραβη και να ξαναπαω στα κρυα.
2.Ειναι ξανθια.Εγω μεχρι φετος δεν ειχα κανει σχεδον ποτε τιποτα με ξανθιες (για τα ρωσσικα δεδομενα ηταν καστανοξανθες αυτες του παρελθοντος) γιατι ειμαι λατρης των μελανουριων.
Αυτο το καλοκαιρι εχω μεγαλη επιτυχια στις ξανθιες.Μια το τουμπανο εικοσαχρονο που υπεκυψα ακολουθωντας τις συμβουλες σας , μια η τιμ λιντερ του κουμπαρου στο γαμο μια καναδυο ακομα στην κατηγορια σχεδον ξανθου εχω αρχισει να προβληματιζομαι τι μου συμβαινει.
Ο προβληματισμος μου ενισχυεται απο το γεγονος οτι εχω γινει σαν μαροκινος απο την πεζοπορια στα βουνα.
Εχει γουστο να μην κοιτανε την προσωπικοτητα μου οπως κανω εγω με αυτες .Λες να με βλεπουν σαν υποκαταστατου μαυρου;