!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σπανιολικοι προβληματισμοι

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
fagano3

Σπανιολικοι προβληματισμοι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 »

Επιτελους εφτασε το φθινοπωρο και τα εικοσαχρονα γυριζουν στα πανεπιστημια τους.

Ειπαμε να κανουμε κανενα ψυχικο αλλα μην μας μεινει και κουσουρι με τα πιτσιρικια.

Το προβλημα ειναι οτι το προτζεκτ γαμος με ισπανιδα δεν βλεπω να τσουλαει.

Τα προβληματα ειναι δυο.

1. Οι περισσοτερες Ισπανιδες εδω περα δεν μου αρεσουν.Δεν ειναι Ανδαλουσια που εχουν μειξη με τα γυφτακια και βγαζουν καλα χαρμανια.Προσπαθησα να πεισω τον εαυτο μου οτι η προσωπικοτητα μετραει αλλα πεισθηκε μονο το πανω κεφαλι.Οι λιγοστες που μου αρεσουν ειναι συνηθως πιασμενες και για τις ελευθερες υπαρχει δημοπρασια.

2. Ειναι φεμινιστριες.Ντρεπομαι που το ομολογω αλλα μετανιωσα που εβριζα τις Ελληνιδες.Τουλαχιστον αρκετες Ελληνιδες ειναι αρκετα εξυπνες ωστε να ειναι ο λαιμος και να σου αφηνουν την ψευδαισθηση οτι εισαι το κεφαλι.Οι Ισπανιδες μετα τον θανατο του αγιου αυτου ανθρωπου , του στρατηγουλη μας, του Φρανκουλη μας, εχουν ξεσαλωσει.

Τουλαχιστον οι Γερμανιδες δουλευουν και ζηταν ισοτητα.Με 500 ευρω μισθο δεν εισαι φεμιστρια καλη μου,μπατιρω εισαι.Μενεις με τους γονεις σου μεχρι τα 35 σου και μου θελεις και φεμινισμο.Μη πω για τα ... φεμιστικα ρεγκετον που χορευουν μολις πιουν κανα δυο ποτηρια παραπανω.

Με τις συμμαθητριες μου στο σχολειο ειχα αποφασισει να μην ξανασχοληθω για να μην μου μεινει κανενα κουσουρι.

Την προηγουμενη βδομαδα ομως ανακαλυψα οτι μια συμμαθητρια μου ειναι σχεδον συνομηλικη μου (28) και προκειται να κανει ανιο σαββατικο εδω περα. (απο οτι εχω καταλαβει το σαββατιατικο ετος ειναι το ετος που τρωμε τα λεφτα του πλουσιου μπαμπα αλλα το κανουμε στα ξενα για να μην ανεβαζει πιεση :lol: )

Oι προβληματισμοι μου ειναι δυο

1.Ειναι βορεια.Δεν εχω καμια ορεξη να γινει καμια στραβη και να ξαναπαω στα κρυα.

2.Ειναι ξανθια.Εγω μεχρι φετος δεν ειχα κανει σχεδον ποτε τιποτα με ξανθιες (για τα ρωσσικα δεδομενα ηταν καστανοξανθες αυτες του παρελθοντος) γιατι ειμαι λατρης των μελανουριων.

Αυτο το καλοκαιρι εχω μεγαλη επιτυχια στις ξανθιες.Μια το τουμπανο εικοσαχρονο που υπεκυψα ακολουθωντας τις συμβουλες σας , μια η τιμ λιντερ του κουμπαρου στο γαμο μια καναδυο ακομα στην κατηγορια σχεδον ξανθου εχω αρχισει να προβληματιζομαι τι μου συμβαινει.

Ο προβληματισμος μου ενισχυεται απο το γεγονος οτι εχω γινει σαν μαροκινος απο την πεζοπορια στα βουνα.

Εχει γουστο να μην κοιτανε την προσωπικοτητα μου οπως κανω εγω με αυτες .Λες να με βλεπουν σαν υποκαταστατου μαυρου; :011:
mao mao

Re: Σπανιολικοι προβληματισμοι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι Φαγάνο; Βρήκες εργασία σε αγγλόφωνο περιβάλλον ή έκατσες και έμαθες ισπανικά;
fagano3

mao mao έγραψε: 22 Σεπ 2018, 22:51 Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι Φαγάνο; Βρήκες εργασία σε αγγλόφωνο περιβάλλον ή έκατσες και έμαθες ισπανικά;
Βαλενθια ειμαι.

Ακομα δεν δουλευω.Μαθαινω Ισπανικα.Απο του χρονου σκοπευω να δουλεψω.

Αν δεν μαθεις ισπανικα δουλεια δεν βρισκεις εδω.Οχι οτι με ισπανικα ειναι σιγουρη η δουλεια.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

το προτζεκτ γαμος
Δεν έχω συναντήσει ποτέ άνδρα που σκέφτεται έτσι, πρέπει να γίνει εγκεφαλογράφημα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:18
το προτζεκτ γαμος
Δεν έχω συναντήσει ποτέ άνδρα που σκέφτεται έτσι, πρέπει να γίνει εγκεφαλογράφημα
:lol:
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

fagano3 έγραψε: 22 Σεπ 2018, 22:44
2. Ειναι φεμινιστριες.Ντρεπομαι που το ομολογω αλλα μετανιωσα που εβριζα τις Ελληνιδες.Τουλαχιστον αρκετες Ελληνιδες ειναι αρκετα εξυπνες ωστε να ειναι ο λαιμος και να σου αφηνουν την ψευδαισθηση οτι εισαι το κεφαλι.Οι Ισπανιδες μετα τον θανατο του αγιου αυτου ανθρωπου , του στρατηγουλη μας, του Φρανκουλη μας, εχουν ξεσαλωσει.

Τουλαχιστον οι Γερμανιδες δουλευουν και ζηταν ισοτητα.Με 500 ευρω μισθο δεν εισαι φεμιστρια καλη μου,μπατιρω εισαι.Μενεις με τους γονεις σου μεχρι τα 35 σου και μου θελεις και φεμινισμο.Μη πω για τα ... φεμιστικα ρεγκετον που χορευουν μολις πιουν κανα δυο ποτηρια παραπανω.
Το ότι οι ισπανίδες (και οι ισπανοί) είναι ζαίες στην ψυχή, μπορούσαμε να στο πούμε από την αρχή, δεν χρειαζόταν να ξενιτευθείς
fagano3

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:20
fagano3 έγραψε: 22 Σεπ 2018, 22:44

Το ότι οι ισπανίδες (και οι ισπανοί) είναι ζαίες στην ψυχή, μπορούσαμε να στο πούμε από την αρχή, δεν χρειαζόταν να ξενιτευθείς
Το ηξερα οτι ηταν ζαιοι απλα υποτιθεται οτι εδω ηταν συντηρητικο προπυργιο.

Εδω εχει 26 βαθμους αυτην την στιγμη και στο Αμβουργο 10.Ζαιοι ξεζαιοι δεν θελω να ξανανεβω στα κρυα.

Η ξανθουλα ειναι Φλαμανδη.Αυτοι ειναι σαν τους Ολλανδους ή διαφερουν στον χαρακτηρα;
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

fagano3 έγραψε: 22 Σεπ 2018, 22:44 Επιτελους εφτασε το φθινοπωρο και τα εικοσαχρονα γυριζουν στα πανεπιστημια τους.

Ειπαμε να κανουμε κανενα ψυχικο αλλα μην μας μεινει και κουσουρι με τα πιτσιρικια.

Το προβλημα ειναι οτι το προτζεκτ γαμος με ισπανιδα δεν βλεπω να τσουλαει.

Τα προβληματα ειναι δυο.

1. Οι περισσοτερες Ισπανιδες εδω περα δεν μου αρεσουν.Δεν ειναι Ανδαλουσια που εχουν μειξη με τα γυφτακια και βγαζουν καλα χαρμανια.Προσπαθησα να πεισω τον εαυτο μου οτι η προσωπικοτητα μετραει αλλα πεισθηκε μονο το πανω κεφαλι.Οι λιγοστες που μου αρεσουν ειναι συνηθως πιασμενες και για τις ελευθερες υπαρχει δημοπρασια.

Με τις συμμαθητριες μου στο σχολειο ειχα αποφασισει να μην ξανασχοληθω για να μην μου μεινει κανενα κουσουρι.

Την προηγουμενη βδομαδα ομως ανακαλυψα οτι μια συμμαθητρια μου ειναι σχεδον συνομηλικη μου (28) και προκειται να κανει ανιο σαββατικο εδω περα. (απο οτι εχω καταλαβει το σαββατιατικο ετος ειναι το ετος που τρωμε τα λεφτα του πλουσιου μπαμπα αλλα το κανουμε στα ξενα για να μην ανεβαζει πιεση :lol: )

Oι προβληματισμοι μου ειναι δυο

1.Ειναι βορεια.Δεν εχω καμια ορεξη να γινει καμια στραβη και να ξαναπαω στα κρυα.

2.Ειναι ξανθια.Εγω μεχρι φετος δεν ειχα κανει σχεδον ποτε τιποτα με ξανθιες (για τα ρωσσικα δεδομενα ηταν καστανοξανθες αυτες του παρελθοντος) γιατι ειμαι λατρης των μελανουριων.

Αυτο το καλοκαιρι εχω μεγαλη επιτυχια στις ξανθιες.Μια το τουμπανο εικοσαχρονο που υπεκυψα ακολουθωντας τις συμβουλες σας , μια η τιμ λιντερ του κουμπαρου στο γαμο μια καναδυο ακομα στην κατηγορια σχεδον ξανθου εχω αρχισει να προβληματιζομαι τι μου συμβαινει.

Ο προβληματισμος μου ενισχυεται απο το γεγονος οτι εχω γινει σαν μαροκινος απο την πεζοπορια στα βουνα.

Εχει γουστο να μην κοιτανε την προσωπικοτητα μου οπως κανω εγω με αυτες .Λες να με βλεπουν σαν υποκαταστατου μαυρου; :011:
Τα γουστα στις γυναικες αλλαζουν μετα τα 35. Μη βιαστεις αν εισαι πιο μικρος. Αυτα που εγραψες προμηνυουν αλλαγη.

Εχει αρκετες κινεζες/γιαπωνεζες στην Ισπανια;
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

fagano3 έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:25
Η ξανθουλα ειναι Φλαμανδη.Αυτοι ειναι σαν τους Ολλανδους ή διαφερουν στον χαρακτηρα;
Ναι, είναι στο στυλ των ολλανδών
fagano3

Ορέστης 35 έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:25
Τα γουστα στις γυναικες αλλαζουν μετα τα 35. Μη βιαστεις αν εισαι πιο μικρος. Αυτα που εγραψες προμηνυουν αλλαγη.

Πανω απο 35 ειμαι.

Εχει αρκετες κινεζες αλλα δεν μου αρεσουν οι κινεζες.

Εχει ομως Κολομβιανες και προσφυγοπουλες απο την Βενεζουελα. :hebit:
fagano3

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:18
το προτζεκτ γαμος
Για να ειμαι ειλικρινης αν τυχαινα το λοττο

αυριο κιολας θα ημουν στην Κολομβια να βλεπω καθε μερα την χιονατη με δυο δεκαοχταχρονες.

Επειδη ομως οι πιθανοτητες για κατι τετοιο ειναι μηδαμινες πρεπει να κοιταξω πως θα εξακολουθησω να εχω κοινωνικη ζωη μετα τα 40.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

fagano3 έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:31
Ορέστης 35 έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:25

Πανω απο 35 ειμαι.

Εχει αρκετες κινεζες αλλα δεν μου αρεσουν οι κινεζες.

Εχει ομως Κολομβιανες και προσφυγοπουλες απο την Βενεζουελα. :hebit:
Καλες οι Βενεζουελιτσες αν σου αρεσουν οι σκουρες. Εχουν ερθει και εδω μερικες.
Άβαταρ μέλους
Μετανάστρια
Phorum.gr user: Μετανάστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μετανάστρια »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:31
Ο Σατανίκ ψεύδεται. Τα φλαμανδούλια είναι καλά παιδιά. Και δε θα σου βάλει ποτέ γάλα να πιείς με το δείπνο σου.
Νομίζεις ότι το αφεντικό σου σ'αγαπάει;
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:31
και χειρότεροι (σε όλα όσα δε σ'αρέσουν στους ολλανδούς)
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

fagano3 έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:00
mao mao έγραψε: 22 Σεπ 2018, 22:51 Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι Φαγάνο; Βρήκες εργασία σε αγγλόφωνο περιβάλλον ή έκατσες και έμαθες ισπανικά;
Βαλενθια ειμαι.

Ακομα δεν δουλευω.Μαθαινω Ισπανικα.Απο του χρονου σκοπευω να δουλεψω.

Αν δεν μαθεις ισπανικα δουλεια δεν βρισκεις εδω.Οχι οτι με ισπανικα ειναι σιγουρη η δουλεια.
Γενναία απόφαση. Θα θελα να κάνω και γω κάτι παρόμοιο σε καμια Μάλαγα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”