!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί δεν κάνουμε κανένα σήριαλ με θέμα το Βυζάντιο;
- Καραμελίτσα
Re: Γιατί δεν κάνουμε κανένα σήριαλ με θέμα το Βυζάντιο;
Γιατί κανένας παραγωγός δε θεωρεί ότι θα πουλήσει ώστε να βγάλει τα λεφτά του, και το κράτος έχει άλλες προτεραιότητες σ' αυτό που λένε "πολιτισμός".
Z
ναι
εσύ γιατί χαίρεσαι (Βίρνα είπαμε?)
-
nikos p 2020
Εντάξει κι εμένα μου αρέσει
Μεγάλη ζημια στον ελληνικό κινηματογράφο έκαναν κάποια καλλιτεχνικά δόγματα που επικρατούν διεθνώς.
Για παράδειγμα ότι ο "κινηματογράφος του δημιουργού", φέρει την προσωπική καλλιτεχνική σφραγίδα του εκάστοτε δημιουργού, γι αυτό και είναι ανώτερης καλλιτεχνικής αξίας από τον κινηματογράφο των στούντιο.
Σωστό μεν, φέρει πολλές φορές μια πιο προσωπική νότα, αλλά σόρυ κιόλας, αυτό το δόγμα έχει χρησιμοποιηθεί στη χώρα μας προκειμένου να μην ξοδεύονται πολλά φράγκα στον κινηματογράφο. Παίρνει ο άλλος δυο κάμερες και κάτι ερασιτέχνες και "κάνει τέχνη". Ελεος.
Γίνεται δηλαδή μια κατάχρηση ενός αξιώματος που αποσκοπεί σε εντελώς άλλου είδους αξιολόγηση.
Ακόμη και στην "εποχή της βιντεοκασέτας" που υπήρχε διάχυτη προχειρότητα στις δουλειές που κυκλοφορούσαν σε βιντεοκασέτες, η εναλλακτική που υπήρχε στην εγχώρια παραγωγή... ε, δεν ήταν και πολύ ανώτερη. Σόρυ κιόλας.
Για παράδειγμα ότι ο "κινηματογράφος του δημιουργού", φέρει την προσωπική καλλιτεχνική σφραγίδα του εκάστοτε δημιουργού, γι αυτό και είναι ανώτερης καλλιτεχνικής αξίας από τον κινηματογράφο των στούντιο.
Σωστό μεν, φέρει πολλές φορές μια πιο προσωπική νότα, αλλά σόρυ κιόλας, αυτό το δόγμα έχει χρησιμοποιηθεί στη χώρα μας προκειμένου να μην ξοδεύονται πολλά φράγκα στον κινηματογράφο. Παίρνει ο άλλος δυο κάμερες και κάτι ερασιτέχνες και "κάνει τέχνη". Ελεος.
Γίνεται δηλαδή μια κατάχρηση ενός αξιώματος που αποσκοπεί σε εντελώς άλλου είδους αξιολόγηση.
Ακόμη και στην "εποχή της βιντεοκασέτας" που υπήρχε διάχυτη προχειρότητα στις δουλειές που κυκλοφορούσαν σε βιντεοκασέτες, η εναλλακτική που υπήρχε στην εγχώρια παραγωγή... ε, δεν ήταν και πολύ ανώτερη. Σόρυ κιόλας.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Μετά το καλλιτεχνικό φιάσκο του ορθοδόξου Γκάνταλφ περιμενετε προκοπή
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Μετά το καλλιτεχνικό φιάσκο του ορθοδόξου Γκάνταλφ περιμενετε προκοπή
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Το βλέπω το βλέπω
Όταν ήμασταν ακόμα Ελλάδα και όχι αριστερός βόθρος!!!
.
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ποια ολα τα επεισοδια? Αφου μονο μια σκηνη διασωθηκε απο ολη τη σειρα.
Το γιατι το εξηγω μερικες σελιδες πισω.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- taxalata xalasa
το προλαβες να το δεις; η εισουν αγεννητος;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Μπαρδόν;;;George_V έγραψε: 31 Αύγ 2022, 18:20 Ποια ολα τα επεισοδια? Αφου μονο μια σκηνη διασωθηκε απο ολη τη σειρα.
Που γράφω κάτι τέτοιο εγώ;;;
Άσε που δεν νομίζω να είναι μόνο μία σκηνή.
Σε ένα αφιέρωμα είχα δει και άλλες σκηνές, από μπομπίνες που βρίσκονται στα χέρια ιδιωτών.
Το είχα προλάβει.
Και δεν ήμασταν η μοναδική οικογένεια που το έβλεπε τότε. Όλη η γειτονιά το έβλεπε!!!
.
Bellum omnium contra omnes
- taxalata xalasa
λες και ειχαμε και τιποτα αλλο να δουμε...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
To διορθωσες οσο εκανα το ποστ.OANNHSEA έγραψε: 31 Αύγ 2022, 18:25Μπαρδόν;;;George_V έγραψε: 31 Αύγ 2022, 18:20 Ποια ολα τα επεισοδια? Αφου μονο μια σκηνη διασωθηκε απο ολη τη σειρα.![]()
Που γράφω κάτι τέτοιο εγώ;;;
Άσε που δεν νομίζω να είναι μόνο μία σκηνή.
Σε ένα αφιέρωμα είχα δει και άλλες σκηνές, από μπομπίνες που βρίσκονται στα χέρια ιδιωτών.
Το είχα προλάβει.
Και δεν ήμασταν η μοναδική οικογένεια που το έβλεπε τότε. Όλη η γειτονιά το έβλεπε!!!
.
Το αρχικο λινκ οδηγουσε σε search "Πορφυρα και Αιμα ολα τα επεισόδια".
Οσο για τις κοπιες της συγκεκριμενης σειρας ξερω οτι δεν υπαρχει καμια μπομπινα απο αυτες ουτε στην ΕΡΤ ουτε σε ιδιωτες. Ολα τα αντιγραφα καταστραφηκαν το 1982 για να γραψουν τα δελτια ειδησεων. Το πολυ να βρεις μιση σκηνη ακομα και μερικες εγχρωμες φωτο απο περιοδικα. Τιποτε αλλο δεν υπαρχει.
Το ξερω απο ατομο που ηταν τοτε προισταμενος των καμεραμεν στην ΕΡΤ.
Υ.Γ. Και ειχε δουλεψει και σε αυτη τη σειρα αλλα και στη "Βασιλισσα Αμαλία" ως καμεραμαν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George_V την 31 Αύγ 2022, 20:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Αν είναι να βγει σαν τις τούρκικες σαπουνόπερες καλύτερα να λείπει.
- Καραμελίτσα
Τώρα να μην αρχίσουμε και τα πολιτικά, ότι ο μεγάλος αριθμός τηλεοπτικών αδειών ελαττώνει την αναμενώμενη διαφημιστική πίτα ανά κανάλι και κανένα δεν έχει διάθεση να ρισκάρει. Αλλά κάθε ολιγάρχης πρέπει να έχει το σταθμό του.
Z
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 41 Απαντήσεις
- 1193 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zundapp
-