Περίμενες να μην υπάρχει αντίλογος?ethereal έγραψε: 31 Αύγ 2022, 02:20 Ωραία.
Ξεκινήσαμε με το: " Έλα, μωρέ, εγχώρια κατανάλωση, το 90% τέτοιων σειρών δεν βγαίνει απ' τη χώρα !"
- Ρε συ! 56 δίκτυα και 200εκατ. τηλεθεατές! Τι λες;!
Μετά πήγε: " Ε, καλά, εγχώρια παραγωγή ξεκίνησε (sic) Μην κοιτάς το μαρκετινγκ! "
- Μα για τηλεοπτική σειρά δε συζητάμε; Τι να κοιτάξω;
" Ρε δεν κατάλαβες ότι αφού τους ενδιαφέρει ο Σουλεϊμάν θα τους πάρει τα σώβρακα ο Νικηφόρος της Κοντής ο Τριχοσοφιστής;"
- Α, δηλαδή είναι τα πρόσωπα που γνωρίζει ο κόσμος και όχι η σειρά ως προϊόν;
" Ε, καλά κι εσύ τώρα, άμα το πουλήσεις σαν το GoT θα τους τραβήξει και το πρόσωπο!"
- Πόσα GoT είπαμε πουλήσαμε ως τώρα εμείς; Μόνο κάτι μέλισσες μου είπατε...
" Ας όψονται οι διανοούμενοι, οι νεφελοκουλτουριάρηδες, οι ζαίοι, η θολούρα...αλλιώς ξέρεις τι παπάδες θα κάναμε;"
- ...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί δεν κάνουμε κανένα σήριαλ με θέμα το Βυζάντιο;
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Γιατί δεν κάνουμε κανένα σήριαλ με θέμα το Βυζάντιο;
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Αντίλογος ο Πορτοκάλος;
- George_V
Αντίλογος.
Αλλιώς μπορείς αν θες να ζητάς να κλειδώνει το νήμα κάθε φορά που θα απαντάς σε κατι.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Έχετε πολλοί τη συνήθεια όταν γράφετε κάτι που δεν στέκει και σας το δείχνουν, να ξεκινάτε ένα γαϊτανάκι μετακίνησης δοκαριών μέχρι την υπέρτατη ξετσιπωσιά να γράψεις στον εξουθενωμένο από την τόση ... συνομιλητή "Είδες; Δεν έχεις τι να πεις; Δεν μπορείς να κάνεις διάλογο!"
Και νομίζετε ότι με κάτι νουθεσίες τύπου "να κλειδώνει το νήμα αν θες" έχετε δικαιωθεί στην όποια αερολογία.
Τόσο ξερόλες παντού ή μόνο εδώ μέσα;
Και νομίζετε ότι με κάτι νουθεσίες τύπου "να κλειδώνει το νήμα αν θες" έχετε δικαιωθεί στην όποια αερολογία.
- George_V
Και τι ακριβώς σε κανει αυθεντια? Η γνώμη σου έχει την ίδια αξία με τη δική μουethereal έγραψε: 31 Αύγ 2022, 02:39 Έχετε πολλοί τη συνήθεια όταν γράφετε κάτι που δεν στέκει και σας το δείχνουν, να ξεκινάτε ένα γαϊτανάκι μετακίνησης δοκαριών μέχρι την υπέρτατη ξετσιπωσιά να γράψεις στον εξουθενωμένο από την τόση ... συνομιλητή "Είδες; Δεν έχεις τι να πεις; Δεν μπορείς να κάνεις διάλογο!"
Ποιος, ειλικρινά, καταλαβαίνει απ' όλο αυτό ότι μιλάμε για γνώμες; Ποια είναι η "γνώμη" όταν παρατίθενται αριθμοί και γεγονότα; Μήπως είναι άλλη μια κλάψα "αου, αου, κακέ μου ακυρώνεις τη γνώμη μου!";
Πάμε και παράδειγμα γενικότερο.
Ο τίτλος μιλά για σήριαλ με θέμα Βυζάντιο. ΣΗΡΙΑΛ.
Και μέχρι ενός σημείου ήταν κοινός τόπος.
Όταν άρχισε η δοκαρομετατόπιση, φτάνουμε στο :
Σηριαλ του λες, στο σινεμά στο γυρίζει. Γιατί εκεί έχει μείνει στα "παιδιά της χελιδόνας" και μου αρχίζει τα περί κουλτουριάρικων πιπών. ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ.
Αυτό μπορεί να φανερώνει από απύθμενη άγνοια έως κόλλημα σε ιδεοληψίες έως επιτηδευμένη παραπλάνηση για να βγει ο άλλος απ' τα ρούχα του κι εμείς λάδι. Το τελευταίο εγώ το λέω και πουστιά, που εντάσσεται στην αναγκη των περισσότερων να συμμετέχουν με όρους "νίκης - ήττας" εδώ μέσα.
Όταν άρχισε η δοκαρομετατόπιση, φτάνουμε στο :
Τι διάλογο να κάνει κανείς σ' αυτό; Άλογα με χήνες;George_V έγραψε: 31 Αύγ 2022, 02:03 Οταν οι παραγωγοι σου χρηματοδοτουν οτι διανοουμενιστικη μαλακια μπορουν να ξεθαψουν προφανως και οχι.
Βλεπουμε τι θελει ο κοσμος και τι ζηταει να δει αλλα το ελληνικο σινεμα συνεχιζει να παραγει κατι κουλτουριαρικες πιπες που δεν τις βλεπει ουτε ο σκηνοθετης που τις γυρισε.
Σηριαλ του λες, στο σινεμά στο γυρίζει. Γιατί εκεί έχει μείνει στα "παιδιά της χελιδόνας" και μου αρχίζει τα περί κουλτουριάρικων πιπών. ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ.
Αυτό μπορεί να φανερώνει από απύθμενη άγνοια έως κόλλημα σε ιδεοληψίες έως επιτηδευμένη παραπλάνηση για να βγει ο άλλος απ' τα ρούχα του κι εμείς λάδι. Το τελευταίο εγώ το λέω και πουστιά, που εντάσσεται στην αναγκη των περισσότερων να συμμετέχουν με όρους "νίκης - ήττας" εδώ μέσα.
- George_V
Ναι οκ εντάξει u win the argument.ethereal έγραψε: 31 Αύγ 2022, 02:56 Ποιος, ειλικρινά, καταλαβαίνει απ' όλο αυτό ότι μιλάμε για γνώμες; Ποια είναι η "γνώμη" όταν παρατίθενται αριθμοί και γεγονότα; Μήπως είναι άλλη μια κλάψα "αου, αου, κακέ μου ακυρώνεις τη γνώμη μου!";
Όταν άρχισε η δοκαρομετατόπιση, φτάνουμε στο :Τι διάλογο να κάνει κανείς σ' αυτό; Άλογα με χήνες;George_V έγραψε: 31 Αύγ 2022, 02:03 Οταν οι παραγωγοι σου χρηματοδοτουν οτι διανοουμενιστικη μαλακια μπορουν να ξεθαψουν προφανως και οχι.
Βλεπουμε τι θελει ο κοσμος και τι ζηταει να δει αλλα το ελληνικο σινεμα συνεχιζει να παραγει κατι κουλτουριαρικες πιπες που δεν τις βλεπει ουτε ο σκηνοθετης που τις γυρισε.
Υπέθεσα ότι προσπαθουσαμε να συζητήσουμε και όχι να ταπωσουμε ο ένας τον άλλον.
Δεν αισθάνομαι ποτέ ταπωμένος ή ατάπωτος μέσα σε μια διαδικασία διαλόγου.
Έχει πολλούς με τέτοια χούγια εδώ, δεν χρειάζονται κι άλλοι.
Έχει πολλούς με τέτοια χούγια εδώ, δεν χρειάζονται κι άλλοι.
- hellegennes
Εχμ... το Game of Thrones όπως και οποιαδήποτε άλλη σειρά ή ταινία μεταγλωττίζεται στα γερμανικά, στα γαλλικά, στα ιταλικά, στα ισπανικά. Από αυτό το 1 δις που λες, άντε να το παρακολούθησαν οι μισοί στα αγγλικά. Οι άλλοι μισοί το παρακολούθησαν στην γλώσσα τους. Επιεικώς το λέω αυτό, γιατί δεν μετράω καν τον υποτιτλισμό. Στην πραγματικότητα το 1/10 το παρακολούθησε στην γλώσσα του χωρίς παρεμβάσεις.Στρακαστρουκας έγραψε: 31 Αύγ 2022, 00:45 Κανενας εκτος Ελλαδος δεν προκειτε να καθησει να δει Ελληνικη σειρα, ακομα και αν ειναι το μεγαλυτερο αριστουργημα ολων των εποχων. Οτι φτιαξεις(και εγω ειμαι υπερ)θα πρεπει να εχει στοχο του Ελληνες θεατες. Αρα αν υποθεσουμε οτι το game of thrones ειχε στοχο ενα δισεκατομμυριο πληθυσμο, το Ελληνικο game of thrones θα εχει στοχο 10 εκατομμυρια.
Αντίστοιχα, φυσικά, μεταγλωττίζουν οι Αμερικάνοι αν δεν είναι στα αγγλικά. Η γλώσσα δεν είναι εμπόδιο. Το μόνο εμπόδιο σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι η ποιότητα και η διαφήμιση. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα άλλο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
nikos p 2020 έγραψε: 30 Αύγ 2022, 23:03 Πως οι Τούρκοι κάνανε με τον Σουλεϊμάν, έτσι κι εμείς με το Βυζάντιο.
Ιουστινιανό ή τον Βασίλειο τον Βουλγαροκτόνο
Πρώτον "δεν είμαστε φασίστες να γυρνάμε τέτοια σήριαλ"...
Δεύτερον, τα κανάλια "είναι δημοκρατικά και μόνο τούρκικα ξέρουν να προβάλουν"...
Τρίτον, είναι πολλά τα ευρώ πατριώτη, ποιός θα τα δώσει;
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
-
nikos p 2020
Η ταινία 1826 Η έξοδος με ιδιωτικά κεφάλαια έγινε.
-
nikos p 2020
Την έψαξες στο google και σου άρεσε ατιμούλιSUV έγραψε: 30 Αύγ 2022, 23:53
Δεν την ήξερα την ηθοποιό (γενικά δεν τους ξέρω τους νεότερους, δεν παρακολουθώ) αλλά σαν φυσιογνωμία, δεν είναι κακή επιλογή...
Βασιλειος Α αυτός αξίζει να γίνει σειρά.nikos p 2020 έγραψε: 30 Αύγ 2022, 23:03 Πως οι Τούρκοι κάνανε με τον Σουλεϊμάν, έτσι κι εμείς με το Βυζάντιο.
Ιουστινιανό ή τον Βασίλειο τον Βουλγαροκτόνο
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
nikos p 2020
Λέω την έψαξες να δεις ποια είναι και εγκρίνεις
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές