Nandros έγραψε: 31 Αύγ 2022, 08:50Κάποτε στην Αμερική η απαγωγή για λύτρα είχε γίνει μόδα. Όταν απήχθη και σκοτώθηκε το παιδί του Λιντμπέργκ το ποτήρι ξεχείλισε. Η απαγωγή έγινε ομοσπονδιακό έγκλημα (ανακατευόταν υποχρεωτικά το FBI) και είχε κατάληξη την ηλεκτρική καρέκλα οπωσδήποτε. Οι απαγωγές έπεσαν κατακόρυφα.panos291 έγραψε: 31 Αύγ 2022, 08:41 Κακοποιηση γαιδαρου/σκυλου/γατας/χελωνας κλπ απο ανθρωπο-20+ σελιδες στο φορουμ + χιλιαδες σχολια στο ελ εντερνετ
Κακοποιηση ανθρωπου απο κοπροσκυλα (καθημερινο φαινόμενο τελευταια) - ολα οκ/αυτα συμβαινουν/δεν φταιει το σκυλακι.
Επειδή δυστυχώς ανάμεσα μας υπάρχουν κάποια δίποδα όντα με μάσκα ανθρώπου θα πρέπει να τους τσούξει πάρα πολύ όταν βασανίζουν/σκοτώνουν ζώα, μήπως τα υπόλοιπα κτήνη βάλουν μυαλό και αλλάξουν νοοτροπία.
Όσο για τα αδέσποτα ας όψεται η άλλη ομάδα ηλιθίων που τα αμολάνε όταν τα βαρεθούν.
Ίσως το τσιπάρισμα λύσει το πρόβλημα μακροπρόθεσμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΝεοΔημοκράτης αντιδήμαρχος κακοποιεί γαϊδαράκο σέρνοντάς τον με αυτοκίνητο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ΝεοΔημοκράτης αντιδήμαρχος κακοποιεί γαϊδαράκο σέρνοντάς τον με αυτοκίνητο
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
Σκαρταδος 4
Μόνο μια αδελφή θα μιλούσε έτσι για το ποδόσφαιροOANNHSEA έγραψε: 31 Αύγ 2022, 12:33ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Αύγ 2022, 12:24Ειλικρινά τώρα, θέλεις να αποτιμήσουμε την αξία του κάθε ανθρώπου σε χρήμα, ανάλογα με το τι μπορεί να προσφέρει;nemo έγραψε: 31 Αύγ 2022, 12:17 ποση ειναι η αξια ενος γαιδαρου; απο πεντακοσια μεχρι χιλια
ποση η αξια ενος αδεσποτου; γατας και σκυλου- μηδεν
αντε και μας ζαλισατε με τις λαγνοπαπαριες σας
Σοβαρά τώρα;![]()
Φυσικότατα...
Π.χ. ένας ποδοσφαιριστής δεν κοστίζει τίποτα στην κοινωνία - μόνο στα ΜΜΕ και στην ομάδα που παίζει. Οπότε μπορεί να ψοφήσει άνετα.
Ένας γιατρός όμως έχει πολύ μεγαλύτερη αξία από ένα βρωμιάρη που κλωτσάει τόπια.
Ακόμα και ο σκουπιδιάρης είναι πολύ πιο πολύτιμος από αυτόν που κλωτσάει τόπια!!!
Οπότε φαντάσου τι αξία έχει ένας γάιδαρος μπροστά σε ένα άχρηστο αδέσποτο...
.
Και αν δεν τον έχεις πάρει ακόμα,είναι θέμα χρόνου
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Ούτε αυτό είναι βάσιμο αλλά τέλος πάντων.Πασιφάη έγραψε: 31 Αύγ 2022, 13:36 Προσωπικά περιμένω κι άλλες δημοσιεύσεις εξόχως αναλυτικές από γαμωατομάρες που φολιάζουν ζωντανά, που γουστάρουν γενικά τέτοιες πρακτικές.
Ναι, είμαι φιλόζωη, έχω μαζέψει αδέσποτο σκυλί σπίτι μου απ'το δρόμο τα 4 τελευταία χρόνια.
Ουδέποτε είπα εδώ μέσα πως συμφωνώ με τις επιθέσεις σε ανθρώπους. Ουδέποτε πήγα με κομματικά κριτήρια σε αλήτες σαν τον συγκεκριμένο αντιδήμαρχο.Αν είσαι βρωμιάρης σκατόψυχος, θα εξακολουθήσεις να είσαι διότι είναι η φτιασιά σου τέτοια.
Ντροπή σε όποιον άνοιξε το νήμα για κομματικούς λόγους, ενώ υπήρχε ένα ζωντανό που υπέφερε.
Ντροπή γενικότερα.
Από δω και πέρα καμία συζήτηση από μέρους μου, μόνον αναφορές για την εξωφρενική σας ξεφτίλα. Πάμε λέμε
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes I have!
Το λογικό άλμα που κάνεις είναι το εξής: Σύμφωνα με σένα, ο ποδοσφαιριστής δεν αξίζει, άρα ας πεθάνει.OANNHSEA έγραψε: 31 Αύγ 2022, 12:33
Π.χ. ένας ποδοσφαιριστής δεν κοστίζει τίποτα στην κοινωνία - μόνο στα ΜΜΕ και στην ομάδα που παίζει. Οπότε μπορεί να ψοφήσει άνετα.
Αν κάποιος σύρει τον ποδοσφαιριστή δεμένο στο αυτοκίνητο και τον σκοτώσει μαρτυρικά, το πρόβλημά σου εσένα δεν θα είναι ο θύτης και η απάνθρωπη ενέργειά του, αλλά το πρόβλημά σου θα είναι "πώς κάνουμε έτσι για έναν ποδοσφαιριστή που δεν αξίζει".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
100 σελιδες για το συμβαν χωρις να γνωριζουμε τα ακριβη αιτια του γεγονοςKauldron έγραψε: 31 Αύγ 2022, 13:23Η αξία "ανθρώπων" που δε διστάζουν να βλάψουν ανυπεράσπιστο πλάσμα, είναι κάτω του μηδενός, που σημαίνει οτι αν... ας πούμε... δεν ήταν ανάμεσά μας, βγάζουμε κέρδος.nemo έγραψε: 31 Αύγ 2022, 12:17 ποση ειναι η αξια ενος γαιδαρου; απο πεντακοσια μεχρι χιλια
σορρυ αλλα μακακας και παπαρας εν την γνωση μου δεν γινομαι
Τον προκάλεσε ο γάιδαρος, ε?nemo έγραψε: 31 Αύγ 2022, 13:58100 σελιδες για το συμβαν χωρις να γνωριζουμε τα ακριβη αιτια του γεγονοςKauldron έγραψε: 31 Αύγ 2022, 13:23Η αξία "ανθρώπων" που δε διστάζουν να βλάψουν ανυπεράσπιστο πλάσμα, είναι κάτω του μηδενός, που σημαίνει οτι αν... ας πούμε... δεν ήταν ανάμεσά μας, βγάζουμε κέρδος.nemo έγραψε: 31 Αύγ 2022, 12:17 ποση ειναι η αξια ενος γαιδαρου; απο πεντακοσια μεχρι χιλια
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Γιατί δεν είναι βάσιμο; Πιο πολλές πιθανότητες υπάχουν να φερθεί έτσι κάποιος που ήδη έχει θέματα παραβατικής συμπεριφοράς ή γενικότερα αντιμετώπισης ακραίας, στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Αν πάμε με το κυάλι, σαφώς και υπάρχει ένα ποσοστό 0,0002 % που αντιμετωπίζει εν γένει ψυχιατρικά θέματα. Οπότε;έργο_μακέτο έγραψε: 31 Αύγ 2022, 13:50Ούτε αυτό είναι βάσιμο αλλά τέλος πάντων.Πασιφάη έγραψε: 31 Αύγ 2022, 13:36 Προσωπικά περιμένω κι άλλες δημοσιεύσεις εξόχως αναλυτικές από γαμωατομάρες που φολιάζουν ζωντανά, που γουστάρουν γενικά τέτοιες πρακτικές.
Ναι, είμαι φιλόζωη, έχω μαζέψει αδέσποτο σκυλί σπίτι μου απ'το δρόμο τα 4 τελευταία χρόνια.
Ουδέποτε είπα εδώ μέσα πως συμφωνώ με τις επιθέσεις σε ανθρώπους. Ουδέποτε πήγα με κομματικά κριτήρια σε αλήτες σαν τον συγκεκριμένο αντιδήμαρχο.Αν είσαι βρωμιάρης σκατόψυχος, θα εξακολουθήσεις να είσαι διότι είναι η φτιασιά σου τέτοια.
Ντροπή σε όποιον άνοιξε το νήμα για κομματικούς λόγους, ενώ υπήρχε ένα ζωντανό που υπέφερε.
Ντροπή γενικότερα.
Από δω και πέρα καμία συζήτηση από μέρους μου, μόνον αναφορές για την εξωφρενική σας ξεφτίλα. Πάμε λέμε
Kauldron ,σέβας. 
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Διαφωνώ σ'αυτό που είπες ότι κάκος γεννιέται κάποιος και δεν πρόκειται να αλλάξει. Πέραν του ότι δεν υπάρχει κάποιος που να 'ναι απόλυτα κακός, σπανίζουν οι άνθρωποι που είναι κακοί βάσει γονιδίων, όπως επίσης υπάρχουν πολλοί που στην πορεία της ζωής τους άλλαξαν μυαλό και συμπεριφορά . Σπάνιο το δεύτερο αλλά υπαρκτό. Η "φτιασιά" του κακού δηλαδή δεν χαρακτηρίζει τόσο τον "κακό" άνθρωπο όσο την εικόνα που έχουν για αυτόν οι υπόλοιποι που παρατηρούν τις κακές του πράξεις.Πασιφάη έγραψε: 31 Αύγ 2022, 14:16Γιατί δεν είναι βάσιμο; Πιο πολλές πιθανότητες υπάχουν να φερθεί έτσι κάποιος που ήδη έχει θέματα παραβατικής συμπεριφοράς ή γενικότερα αντιμετώπισης ακραίας, στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Αν πάμε με το κυάλι, σαφώς και υπάρχει ένα ποσοστό 0,0002 % που αντιμετωπίζει εν γένει ψυχιατρικά θέματα. Οπότε;έργο_μακέτο έγραψε: 31 Αύγ 2022, 13:50Ούτε αυτό είναι βάσιμο αλλά τέλος πάντων.Πασιφάη έγραψε: 31 Αύγ 2022, 13:36 Προσωπικά περιμένω κι άλλες δημοσιεύσεις εξόχως αναλυτικές από γαμωατομάρες που φολιάζουν ζωντανά, που γουστάρουν γενικά τέτοιες πρακτικές.
Ντροπή γενικότερα.
- Have you been to Samos ?
- Yes I have!
- Yes I have!
εγω τι εγραψα; και μου απαντας με μια αεροστολογια ;Kauldron έγραψε: 31 Αύγ 2022, 14:07Τον προκάλεσε ο γάιδαρος, ε?nemo έγραψε: 31 Αύγ 2022, 13:58100 σελιδες για το συμβαν χωρις να γνωριζουμε τα ακριβη αιτια του γεγονοςKauldron έγραψε: 31 Αύγ 2022, 13:23
Η αξία "ανθρώπων" που δε διστάζουν να βλάψουν ανυπεράσπιστο πλάσμα, είναι κάτω του μηδενός, που σημαίνει οτι αν... ας πούμε... δεν ήταν ανάμεσά μας, βγάζουμε κέρδος.
Είναι ΚΑΙ γιατρός.Echelon έγραψε: 31 Αύγ 2022, 08:31 Γιαννόπουλας, ο επιχειρηματίας, ο κτηνίατρος, ο οπαδός, ο συνοδός οικοδόμων. Μα πόσες ιδιότητες έχει αυτό το παιδί;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μίλησα για εν γένει ψυχιατρικά θέματα, που σαφέστατα δεν μπορείς να γνωρίζεις ούτε εσύ, μα ούτε κι εγώ, πως υποτροπιάζουν ενδεχομένως ή παραμένουν σε μια σταθερή κατάσταση, βάσει αγωγής.έργο_μακέτο έγραψε: 31 Αύγ 2022, 14:23Διαφωνώ σ'αυτό που είπες ότι κάκος γεννιέται κάποιος και δεν πρόκειται να αλλάξει. Πέραν του ότι δεν υπάρχει κάποιος που να 'ναι απόλυτα κακός, σπανίζουν οι άνθρωποι που είναι κακοί βάσει γονιδίων, όπως επίσης υπάρχουν πολλοί που στην πορεία της ζωής τους άλλαξαν μυαλό και συμπεριφορά . Σπάνιο το δεύτερο αλλά υπαρκτό. Η "φτιασιά" του κακού δηλαδή δεν χαρακτηρίζει τόσο τον "κακό" άνθρωπο όσο την εικόνα που έχουν για αυτόν οι υπόλοιποι που παρατηρούν τις κακές του πράξεις.Πασιφάη έγραψε: 31 Αύγ 2022, 14:16Γιατί δεν είναι βάσιμο; Πιο πολλές πιθανότητες υπάχουν να φερθεί έτσι κάποιος που ήδη έχει θέματα παραβατικής συμπεριφοράς ή γενικότερα αντιμετώπισης ακραίας, στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Αν πάμε με το κυάλι, σαφώς και υπάρχει ένα ποσοστό 0,0002 % που αντιμετωπίζει εν γένει ψυχιατρικά θέματα. Οπότε;
Η φτιασιά του κακού ανθρωπου έχει να κάνει απαρέγκλιτα με τις συμπεριφορές που χρησιμοποιεί στην καθημερινότητά του. Όχι το τι παρατηρεί το κοινωνικό σύνολο. Αν αυτές οι συμπεριφορές είναι βλαβερές για τον περίγυρο, πάμε σε άλλο μοτίβο συζήτησης.
Δε γνωρίζω τί είναι η αεροστολογία.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Και ψυκτικός.
Ψυγείατρος.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές