Gherschaagk έγραψε: 28 Αύγ 2022, 22:39Πασιφάη έγραψε: 28 Αύγ 2022, 22:37Ου ουουου! Που να χαθώ να χάνομαι..Του διαόλου πράματα, ουουουουου!!
Στην πυρά η άθεη Πασιφάη..![]()
![]()
![]()
Δεν άντεξα άλλο. Τι να σε κάνω;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποσο συχνα κανετε ερωτα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ποσο συχνα κανετε ερωτα;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Φαντάσου τι ψέμα έχει φάει και πώς παρκάρει, τύπε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Κορίτσια, όπως θα έλεγε και μια πσυχή, κόψατε καπίστρι δω χάμου!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Γελοιότητες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Οτι ένας ΘΕΟΣ το είχε γαριδάκι? Προφανώς.
Ανάθεμα και αν καταλαβαίνω τίποτα.
Ανάθεμα και αν καταλαβαίνω τίποτα.
Άστο, γάμα το τύπε μου. Ειδικά στο παρκάρισμα έχω μεγάλο θέμα. Τρισάθλια οδηγός γαρ.Feindflug έγραψε: 28 Αύγ 2022, 22:42Φαντάσου τι ψέμα έχει φάει και πώς παρκάρει, τύπε.Otto Weininger έγραψε: 28 Αύγ 2022, 22:27Πασιφάη έγραψε: 28 Αύγ 2022, 13:58
Τί να τον κάνεις το Θεό αν δεν έχει τουλάχιστον 20 πόντους; Να χαϊδεύεστε και να υμνείτε τα Νεφελίμ ρε μαλάκα;![]()
Ναι ρε δικιά μου, είσαι δασκάλα οδήγησης.
Δεν μου λέει κάτι όμως.
Dein Herz, meine Gier
Τί θες ν'ακούσεις; Ποιά είναι η απορία σου ακριβώς;Feindflug έγραψε: 28 Αύγ 2022, 23:11Ναι ρε δικιά μου, είσαι δασκάλα οδήγησης.
Δεν μου λέει κάτι όμως.
Καμμία απορία δεν έχω, δικιά μου.
Καλή σου νύχτα.
Dein Herz, meine Gier
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στάσου μύγδαλα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Καλό βράδυ.
όπως θα αντιμετωπίζαμε το τυφλό παιδί ή αδερφό, τη μαμά ή τον μπαμπά με την αναπηρία. Δηλαδή θα εργαζόμασταν για τη δική μας κανονικότητα.SUV έγραψε: 28 Αύγ 2022, 22:24 Σοβαρά τώρα, αν με το ταίρι σας είχατε αγάπη, χημεία που λέμε και λοιπά αλλά υπήρχε κανένα τεχνικό/ανατομικό πρόβλημα, πώς θα το αντιμετωπίζατε?
Την ερώτηση τώρα εσύ τι κάνεις, Επειδή:
α) είσαι βλαμμένο και δεν μπορείς να ξεπεράσεις το φόβο. Εκεί που θες να σκεφτείς μία ωραία ή και ιδανική κατάσταση (γιατί όχι;). πάνω στις ωραίες εικόνες που συνθέτεις στο μυαλό σου, τσουπ, θες να βάλεις το τραγικό. Το άτυχο. Ότι θα προδώσει η τύχη και θα σου έρθει η στραβή. Έτσι για να αγχώνεσαι. κατά έναν τρόπο σε κρατάει ξύπνια αυτό το άγχος να έχεις το νου σου. Είναι διαβρωτικό όμως. Σε κάθε λεπτομέρεια της σκέψης σου θα πετάγεται και θα σε οχλεί.
β) αγαπάς κάποιον που νομίζεις ότι θεωρείται για τον πολύ κόσμο προβληματικός. Επίσης μαλακία.
Να βγεις από πάνω κοίτα
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Τί φαντασίες φτιάνεις παιδάκι μου εδώ πέρα?
Τίποτα από τα παραπάνω
Απλή ερώτηση θέτω στους συμπχωρουμίτες.
Τίποτα από τα παραπάνω
Απλή ερώτηση θέτω στους συμπχωρουμίτες.
Στο μόνο που γενικότερα έχεις δίκιο είναι οτι από τότε που με θυμάμαι βάζω τον εαυτό μου να έρχεται διανοητικώς αντιμέτωπο με όλα τα τραγικά διλήμματα και ενδεχόμενα της ζωής και πώς θα τα αντιμετώπιζα. Δεν ξέρω τί διαστροφή είναι αυτή, μέχρι και ο πνευματικός μου μου το ξέκοψε και αν το ξανακάνω θα πέσει κανα επιτίμιο 
- Otto Weininger
Μπορεί να έχει μακρινή καταγωγή από τούτο το χωριόFeindflug έγραψε: 28 Αύγ 2022, 22:42Φαντάσου τι ψέμα έχει φάει και πώς παρκάρει, τύπε.Otto Weininger έγραψε: 28 Αύγ 2022, 22:27Πασιφάη έγραψε: 28 Αύγ 2022, 13:58
Τί να τον κάνεις το Θεό αν δεν έχει τουλάχιστον 20 πόντους; Να χαϊδεύεστε και να υμνείτε τα Νεφελίμ ρε μαλάκα;![]()
Οπότε ναι, το " τουλάχιστον 20cm" σε εκείνο το χωριό έχει νόημα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 300 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
-
- 35 Απαντήσεις