!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχετε κάνει έρωτα με Sex Dolls;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Μαδουραίος
Έχετε κάνει έρωτα με Sex Dolls;
Είμαι στην διαδικασία ν αγοράσω μια High-Quality Sex Doll και ψάχνω κάποιον να μου γράψει εντυπώσεις, αίσθηση,αν έχουν συστήματα αυτόματου καθαρισμού από τα σπέρματα κλπ
Λοιπόν;
Λοιπόν;
-
Mike Bassett
Re: Έχετε κάνει έρωτα με Sex Dolls;
Γκαραντί, αγόρασε άφοβα.
- Μαδουραίος
Λεπτομέρειες έχεις;
Μαδουραίος έγραψε: 05 Φεβ 2025, 14:51 Είμαι στην διαδικασία ν αγοράσω μια High-Quality Sex Doll και ψάχνω κάποιον να μου γράψει εντυπώσεις, αίσθηση,αν έχουν συστήματα αυτόματου καθαρισμού από τα σπέρματα κλπ
Λοιπόν;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Μαδουραίος
Δυστυχώς η επιστήμη έχει μείνει πίσω στον τομέα αυτό και δεν υπάρχουν sex dolls με τεχνητη νοημοσύνη
-
Mike Bassett
Αυτά είναι για άλλο φόρουμ. Google is your friend.
όλο μαλακίες
Μαδουραίος έγραψε: 05 Φεβ 2025, 14:55 Δυστυχώς η επιστήμη έχει μείνει πίσω στον τομέα αυτό και δεν υπάρχουν sex dolls με τεχνητη νοημοσύνη

Πέραν τούτου δεν ξεκαθάρισες τι φύλο τη θέλεις
Έτσι

ή......ετσι

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Εγώ πάντα αναρρωτιόμουν γιατί δε βγάζουν ερωτοκούκλες βασισμένες σε ηρωίδες ιαπωνικών κινουμένων σχεδίων. Πιστεύω θα γίνονταν ανάρπαστες.Μαδουραίος έγραψε: 05 Φεβ 2025, 14:51 Είμαι στην διαδικασία ν αγοράσω μια High-Quality Sex Doll και ψάχνω κάποιον να μου γράψει εντυπώσεις, αίσθηση,αν έχουν συστήματα αυτόματου καθαρισμού από τα σπέρματα κλπ
Λοιπόν;
Όχι, τύπε, αλλά έχω κάνει sex με Murderdolls
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Παρ' το θετικά.Μαδουραίος έγραψε: 05 Φεβ 2025, 14:55 Δυστυχώς η επιστήμη έχει μείνει πίσω στον τομέα αυτό και δεν υπάρχουν sex dolls με τεχνητη νοημοσύνη
Αν έπαιζε και νοημοσύνη ούτε σεξντολ θα σου καθόταν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Μαλλον στον ΟΡ δεν καθονται ουτε με χρηματα πλεον και για αυτο θελει να παρει φουσκωτη κουκλα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Μαδουραίος
...... δήλωσε η γραιαΓΑΛΗ έγραψε: 06 Φεβ 2025, 20:42Παρ' το θετικά.Μαδουραίος έγραψε: 05 Φεβ 2025, 14:55 Δυστυχώς η επιστήμη έχει μείνει πίσω στον τομέα αυτό και δεν υπάρχουν sex dolls με τεχνητη νοημοσύνη![]()
Αν έπαιζε και νοημοσύνη ούτε σεξντολ θα σου καθόταν.
- Μαδουραίος
...... δήλωσε η αρσενική ΑρβελέρGeorge_V έγραψε: 06 Φεβ 2025, 20:46 Μαλλον στον ΟΡ δεν καθονται ουτε με χρηματα πλεον και για αυτο θελει να παρει φουσκωτη κουκλα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 483 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Feindflug
-
- 9 Απαντήσεις