!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πώς την παλεύετε στο σούπερ μάρκετ μάγκες?

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις

απαντήστε με το χέρι στο εξηντάλεπτο

πάω πιο αραιά
19
31%
κάνω δίαιτα
9
15%
δεν με νοιάζει τίποτα, είμαι ερωτευμένος, τρώω αέρα
5
8%
μετακόμισα στο χουριό
7
11%
κάνω υπομονή, 1-2 χρόνια θα κρατήσεις αυτό, είναι παγκόσμιο το πρόβλημα, δεν φταίνε οι αιρετοί μας άρχοντες
18
29%
δεν αγοράζω πράγματα μέχρι να έρθει ο έτσι να μου ανοίγει με τα ηδονικά χέρια του τις συσκευασίες
4
6%

Σύνολο ψήφων: 62

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Re: Πώς την παλεύετε στο σούπερ μάρκετ μάγκες?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

sys3x έγραψε: 28 Αύγ 2022, 22:08
Πασιφάη έγραψε: 28 Αύγ 2022, 22:01
sys3x έγραψε: 27 Αύγ 2022, 23:21

Όχι, θα προτιμούσα να βάλεις το μυαλό σου να λειτουργήσει αυτόνομα, δεν θα καταλάβεις τπτ διαφορετικά και θα κάνεις τις ίδιες μαλακίες στη κάλπη είτε γράφει σρζ είτε νδ πάνω το ψηφοδέλτιο.
Η κάλπη βρωμόπουλο ΔΕΝ με είδε ούτε την προηγούμενη 4ετία, ούτε και πρόκειται, στον αιώνα τον άπαντα.
Απλά δεν κατάλαβα την φράση, γι'αυτό ρώτησα. Αφού δεν θες ν'απαντήσεις, σιγά ρε, μην κάνω και χαρακίρι. :102:
Απάντησα.
:102:
Καλά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Σπανακιας έγραψε: 28 Αύγ 2022, 13:30
hellegennes έγραψε: 28 Αύγ 2022, 00:43
Σπανακιας έγραψε: 28 Αύγ 2022, 00:20 Ωραια θα κανω αιτηση για κωδικο σε ολους
Τι ποσοστο της αγορας C&C εχουν αυτοι οι "ανεξαρτητοι";
Δεν ξέρω τέτοια στατιστικά ούτε νομίζω να υπάρχουν. Αλλά αν δεν έχεις επάγγελμα που εξυπηρετείται θα πάρεις ένα αρχίδι. Δεν ανοίγουν κωδικό σε οποιονδήποτε έχει επαγγελματικό ΑΦΜ ούτε επιτρέπουν όπως είπα ατομικά ψώνια.

Ο συνολικος τζιρος της αγορας C&C ειναι 1,2δις
Με ολες τις αλυσιδες μεσα.Και ολο το πελατολογιο δηλαδη ξενοδοχεια εστιατορια κτλ κτλ

Ο δε τζιρος μονο της μικρης λιανικης ειναι περιπου 1 δις.Δηλαδη 1 δις κανουν μονο τα περιπτερα τα μινι μαρκετ και τα ψιλικατζιδικα

Ειναι ξεκαθαρο λοιπον απο τα νουμερα οτι απο τον τζιρο που κανεις τα προιοντα που αγοραζεις απο δηθενα ανεξαρτητα C&C δεν μπορουν να αντιπροσοπευουν πανω απο το 10-15 % του τζιρου σου
Στατιστικά από τα Lidl. Δεν περιμένω κάτι άλλο από τον ΓΓ, βέβαια. Πρώτα απ' όλα, δεν ξέρω πού βρήκες αυτά τα σταστιστικά, αλλά 1,3 δις είναι μόνο η ΜΕΤΡΟ, άλλα 350 εκ. είναι περίπου το MART, γύρω στα 200 εκ. είναι το BAZAAR και ο Ευθυβούλης και ο Αραμπατζής που αν πας έχουν φουλ ταμεία να δουλεύουν πριονοκορδέλα, ενώ στο Mart θα είναι 1-2 ταμεία και τρεις και ο κούκος μέσα, δεν έχουν διαθέσιμα οικονομικά στοιχεία.

Ένα είναι αυτό. Ένα άλλο είναι ότι ο τζίρος της μικρής λιανικής περιλαμβάνει μέσα τα περίπτερα, που ο κύριος όγκος είναι τσιγάρα και από μόνα τους είναι πάνω από 1 δις, δηλαδή πάλι μαλακίες είναι αυτό που λες.

Το ότι δε απ' αυτά τα στοιχεία βγάζεις τι κάνω εγώ είναι θεόκουλο. Περίπου το 70% του τζίρου μου είναι από ανεξάρτητα C&C. Το μεγαλύτερο μέρος του υπολοίπου είναι από προμηθευτές που φέρνουν τα προϊόντα στο μαγαζί μου, όπως όσπρια, δημητριακά, ξηρούς καρπούς, προϊόντα ψυγείων, παγωτά, γαριδάκια, κρουασάν, κάβα (αν και μεγάλο μέρος της κάβας το παίρνω από ανεξάρτητα C&C). Ένα πολύ μικρό ποσοστό είναι από C&C αλυσίδων, όπως το Mart και το ΕΝΑ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Σπανακιας έγραψε: 28 Αύγ 2022, 13:33 Και παμε ξανα
Η αγορα C&C ρθυμιζεται σε απολυτο βαθμο απο τους μεγαλους παικτες στις αλυσιδες super market
Αυτοι καθοριζουν τι θα παρετε,σε τι τιμες θα θα παρετε και για τι χρονικο διαστημα θα μπορειτε να τα παρετε
Το οτ μπορεις να πουλας για ενα διαστημα το Listerine φτηνα εχει αποφασιστει σε καποια συσκεψη μεγαλης αλυσιδας σουπερ μαρκετ
Πρέπει να ήταν σύσκεψη που έγινε το 2014, γιατί από τότε την έχω αυτήν την τιμή, παρότι τα ΣΜ και τα C&C τους το έχουν διπλάσια τιμή από ό,τι το πουλάω. :smt005:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Σπανακιας
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπανακιας »

hellegennes
Στατιστικά από τα Lidl. Δεν περιμένω κάτι άλλο από τον ΓΓ, βέβαια. Πρώτα απ' όλα, δεν ξέρω πού βρήκες αυτά τα σταστιστικά, αλλά 1,3 δις είναι μόνο η ΜΕΤΡΟ, άλλα 350 εκ. είναι περίπου το MART, γύρω στα 200 εκ. είναι το BAZAAR και ο Ευθυβούλης και ο Αραμπατζής που αν πας έχουν φουλ ταμεία να δουλεύουν πριονοκορδέλα, ενώ στο Mart θα είναι 1-2 ταμεία και τρεις και ο κούκος μέσα, δεν έχουν διαθέσιμα οικονομικά στοιχεία.

Ένα είναι αυτό.
Στο 1,088 δισ. ευρώ «έκλεισε» ο τζίρος της εγχώριας αγοράς cash and carry
https://m.naftemporiki.gr/story/1833975 ... -and-carry

Ένα άλλο είναι ότι ο τζίρος της μικρής λιανικής περιλαμβάνει μέσα τα περίπτερα, που ο κύριος όγκος είναι τσιγάρα και από μόνα τους είναι πάνω από 1 δις, δηλαδή πάλι μαλακίες είναι αυτό που λες.
Eγω εγραψα οτι ο συνολικος τζιρος των C&C αφορα τις πωλησεις προς παντες δηλαδη περιπτερα ξενοδοχεια κτλ κτλ
Για το τι καταλαβες εσυ δεν ειμαι εγω υπεθυνος
Και που κολλαει στη ολη συζητηση ο τζιρος των περιπτερων απο τσιγαρα;
Το ότι δε απ' αυτά τα στοιχεία βγάζεις τι κάνω εγώ είναι θεόκουλο. Περίπου το 70% του τζίρου μου είναι από ανεξάρτητα C&C. Το μεγαλύτερο μέρος του υπολοίπου είναι από προμηθευτές που φέρνουν τα προϊόντα στο μαγαζί μου, όπως όσπρια, δημητριακά, ξηρούς καρπούς, προϊόντα ψυγείων, παγωτά, γαριδάκια, κρουασάν, κάβα (αν και μεγάλο μέρος της κάβας το παίρνω από ανεξάρτητα C&C). Ένα πολύ μικρό ποσοστό είναι από C&C αλυσίδων, όπως το Mart και το ΕΝΑ
Με βαση ολα τα παραπανω οι προσωπικες πληροφοριες που δινεις ειναι εξ αρχης αναξιοπιστες και δεν ενδιαφερουν,δεν γινεται να αποτελεσουν αντικειμενο συζητησης
αυτομολημένη ομπρελοξαπλώστρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από αυτομολημένη ομπρελοξαπλώστρα »

Σπανακιας έγραψε: 28 Αύγ 2022, 13:33 Το οτ μπορεις να πουλας για ενα διαστημα το Listerine φτηνα εχει αποφασιστει σε καποια συσκεψη μεγαλης αλυσιδας σουπερ μαρκετ
hellegennes έγραψε: 28 Αύγ 2022, 23:15 Πρέπει να ήταν σύσκεψη που έγινε το 2014, γιατί από τότε την έχω αυτήν την τιμή

Εικόνα
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Αύγ 2022, 17:36 Να τρως έξω μόνος είναι τολμηρό όντως. Θέλει πολύ θράσος.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Σπανακιας έγραψε: 29 Αύγ 2022, 00:00 Με βαση ολα τα παραπανω οι προσωπικες πληροφοριες που δινεις ειναι εξ αρχης αναξιοπιστες και δεν ενδιαφερουν,δεν γινεται να αποτελεσουν αντικειμενο συζητησης
Δεν τις δίνω για σένα τις πληροφορίες, καθώς είσαι γνωστός κακόπιστος συνομιλητής και ανεβάζεις δε διαρκώς κάλπικα στοιχεία, όπως αυτό με τον τζίρο των C&C ακριβώς πιο πάνω, που μόλις απέδειξα ότι είναι αστεία λανθασμένο.

Οι πληροφορίες δόθηκαν για όσους διαβάζουν την συζήτηση και παρασυρθούν να πιστέψουν τις παπαριές που γράφεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

stella έγραψε: 28 Αύγ 2022, 02:06 Επαγγελματικο ΑΦΜ θες και την σφραγίδα της εταιρείας
Παρεμπιπτόντως οι σφραγίδες έχουν καταργηθεί αλλά τις ζητάνε ένα σωρό μαλάκες από συνήθεια. Πολλοί πάνε και φτιάχνουν μια σφραγίδα που ουσιαστικά είναι ψεύτικη, απλώς και μόνο για να βγάλουν άκρη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 29 Αύγ 2022, 00:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Κύκλος εργασιών μόνο της Metro Cash & Carry: 1.259.646.454,29 (2019)

Πίπες του Γιαννόπουλου: «Ο συνολικος τζιρος της αγορας C&C ειναι 1,2δις».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Σπανακιας

Εχω βαλει πηγη την Ναυτεμπορικη
Εσυ παλι δεν εχειςβαλει πηγη
Οποτε μετα τα CDC vs Xελις WHO vs Χελις κτλ κτλ εχουμε και Nαυτεμπορικη vs Χελις

Σου εχω πει ομως οτι το εχεις παρακανει με το να εχεις πηγη τον ευαυτο σου και βαριεμαι θανασιμα επειδη συνεχιζεις
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Είσαι τόσο ηλίθιος που δεν καταλαβαίνεις ότι έχω βάλει τον κύκλο εργασιών ενός μόνο C&C από τα δημοσιευμένα οικονομικά στοιχεία του;

Πόσες χιλιάδες φορές χρειάζεται να φας σφαλιάρα δεδομένων για να αποδεχτείς ότι δεν βγάζω ποτέ στοιχεία απ' το μυαλό μου (σε πλήρη αντίθεση με σένα);
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Σπανακιας

Δεν εχεις βαλει τιποτα
γραφεις κατι παπαριες χωρις καν να βαλεις πηγη

Τελικα λεει ψεμματα η Ναυτεμπορικη;
Άβαταρ μέλους
Σπανακιας

hellegennes έγραψε: 29 Αύγ 2022, 00:13 Κύκλος εργασιών μόνο της Metro Cash & Carry: 1.259.646.454,29 (2019)

Πίπες του Γιαννόπουλου: «Ο συνολικος τζιρος της αγορας C&C ειναι 1,2δις».
Αυτος ειναι ο κυκλος εργασιων της Μετρο ΑΕΒΕ που δεν συμπεριλαμβανει μονο ολες τις Εν Ελλαδι αλυσιδες αλλα και τα καταστηματα και C&C της Κυπρου
Αντε αρκετα με τα καραγκιοζιλικια σου

ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ ΣΩΡΟΥ 1, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
ΑΜΑΕ 13836/01ΑΤ/Β/86/0406 - ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ. 299401000
ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Χρήσεως 2019 (1 Ιανουαρίου έως 31 ∆εκεµβρίου 2019)
https://www.metrocashandcarry.gr/getatt ... 9.pdf.aspx
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Γελάει μαζί σου όλο το φόρουμ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Σπανακιας

Καλωσήρθατε στην εταιρεία METRO
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1976 με την επωνυμία METRO Ανώνυμη Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Ειδών Διατροφής και Οικιακής Χρήσεως και το διακριτικό τίτλο METRO. Προήλθε από το συνεταιρισμό οκτώ παντοπωλών, ενώ ήταν από την αρχή και παραμένει πάντα απόλυτα Ελληνικών συμφερόντων. Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας προέρχεται από δύο βασικές κατηγορίες καταστημάτων: τις πωλήσεις Λιανικής μέσα από τα My market και τις πωλήσεις Χονδρικής μέσα από τα METRO Cash & Carry.

Τα My market είναι καταστήματα με χώρους πώλησης 1.000 - 1.200τ.μ., τα οποία βρίσκονται σε ιδιαίτερα εμπορικά σημεία. Ο μεγαλύτερος αριθμός καταστημάτων είναι εγκατεστημένος στην Αττική, ενώ η πολιτική της εταιρείας, όσον αφορά στην επέκταση του δικτύου, στηρίζεται στην ανάπτυξη καταστημάτων σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Τα METRO Cash & Carry είναι καταστήματα με χώρους πώλησης 2.500-3.500 τ.μ., που διαθέτουν άνετο Parking και βρίσκονται σε κομβικά σημεία με άνετη πρόσβαση, μέσα στην πόλη, ή στα όριά της. Τα καταστήματα αυτά απευθύνονται στους επαγγελματίες (όπως mini markets, παντοπωλεία, κάβες, ταβέρνες, bars, ξενοδοχεία κ.λπ.) όχι μόνο της πόλης, στην οποία βρίσκονται, αλλά και σε εκείνους της ευρύτερης περιοχής (ακτίνα 50-80 χλμ).

https://www.metro.com.gr/Home
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Σπανακιας έγραψε: 29 Αύγ 2022, 00:42 Αυτος ειναι ο κυκλος εργασιων της Μετρο ΑΕΒΕ που δεν συμπεριλαμβανει μονο ολες τις Εν Ελλαδι αλυσιδες αλλα και τα καταστηματα και C&C της Κυπρου
Δηλαδή το 1 και μοναδικό κατάστημα που έχει στην Κύπρο και άνοιξε το 2020 (ο κύκλος εργασιών που έβαλα είναι του 2019).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”