!!! DEVELOPMENT MODE !!!

BDSM σχεση

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Re: BDSM σχεση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

zteo έγραψε: 30 Σεπ 2018, 12:45 Πως θα σας φαινοταν εαν το παιδι σας ελεγε οτι μπαινει σε μια ετεροφυλικη BDSM σχεση σαν υποτακτικος.Για γραψτε την αποψη σας?.
Πάλι θα το αγαπούσα,αλλά νομίζω πως το ζήτημα είναι ψυχιατρικό. Θα με πείραζε εξίσου, μην σου πω περισσότερο, αν ήταν σαδιστής και έτσι.
Εκεί που φθάσαμε, σε λίγο θα λέμε, δόξα τον Θεό που ο γιος βγήκε μόνο πούστης.
Άβαταρ μέλους
ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ »

ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: 30 Σεπ 2018, 19:20
zteo έγραψε: 30 Σεπ 2018, 16:47
blackpaint έγραψε: 30 Σεπ 2018, 16:43
Βολτα με το λουρακι δηλαδη; Καψονια κι εξευτελισμοι μπροστα σε κοσμο; Σκηνες στη δουλεια;
Περιπου να κανει τις δουλειες του σπιτιου γυμνος ο υποτακτικος,να μιλαει μονο οταν του απευθυνεται ο λογος να Κυριαρχει στο μυαλο και την ζωη του ο κυριαρχος του.
:e040:
Πολλά ψυχολογικά...
Αγις έγραψε: 30 Σεπ 2018, 18:27 Το 82 % των γάμων στην Ελλάδα ανηκει σε αυτή την κατηγορία σχέσης .
Σωστός. Άρα πρέπει να έχει πολλά ψυχολογικά κάποιος, για να παντρευτεί.
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις

And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

Ερμής έγραψε: 30 Σεπ 2018, 17:06 Fivesome ρε θηριο;;;; :o
Ε οχι και τις 5 :102: επαιζαν ομως ανταγωνισμοι και ζηλιες αναμεσα τους και προσωπικα δε με χαλασε :8). Ητανε λιγο βιος και πολιτεια αυτο το γυναικοσογο.
Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 30 Σεπ 2018, 19:36
zteo έγραψε: 30 Σεπ 2018, 12:45 Πως θα σας φαινοταν εαν το παιδι σας ελεγε οτι μπαινει σε μια ετεροφυλικη BDSM σχεση σαν υποτακτικος.Για γραψτε την αποψη σας?.
Πάλι θα το αγαπούσα,αλλά νομίζω πως το ζήτημα είναι ψυχιατρικό. Θα με πείραζε εξίσου, μην σου πω περισσότερο, αν ήταν σαδιστής και έτσι.
Εκεί που φθάσαμε, σε λίγο θα λέμε, δόξα τον Θεό που ο γιος βγήκε μόνο πούστης.
:o :smt005:
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

υπαρχει και μπσμντ με γκευδες?

ετσι οπως παμε σε λιγο θα εμφανιστουν και τα αλογα

θα λεει η γκομεναρα "θα με κανεις οτι γουσταρεις αλλα πρωτα θα σε πηδηξει ο Αστραχαν"
Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P »

Μετά από πολλές αναγνώσεις και με το λίγο παλιό μυαλό μου, θα έλεγα ότι εξαρτάται κιόλας αν την πρόταση την έκανε κοπέλα. Αν την έκανε κοπέλα θα το έβλεπα πιο λαιτ, ότι χαζοβιόλεψε η νέα γενιά και παίρνει στα σοβαρά τις 50 αποχρώσεις, θα της περάσει της κοπελιάς μάλλον.

Αν την έκανε αγόρι, θα έλεγα ότι μπορεί να κάνει το αντίστοιχο που παλιά ήταν θέλεις να το κάνουμε με μια φίλη σου; Ή με έναν φίλο μου ή γουατέβερ... Δηλαδή δεν την φαντάζεται σαν κάποια με την οποία στο μέλλον θα κρατιούνται από το χεράκι και τα μαλλιά τους θα έχουν ασπρίσει...

Και στις δύο περιπτώσεις θα αναρωτιόμουν αν ταιριάζουν στα αλήθεια, για να θέλουν τέτοια αλατοπίπερα και δεν χάνουν και οι δύο τον καιρό τους και καλύτερα να βρουν κάτι πιο ταιριαστό...

Αλλά μπορεί και να είμαι από τα παλιά τα χρόνια και με σκουριασμένα μυαλά και αυτά στην εποχή μας να είναι κάτι ακόμα με το οποίο μπορείς να τα βρεις με τον άλλο και ζήσαμε εμείς καλά... Αλλά αρέσει και στους δύο αυτό; Και αν αρέσει γιατί το συζητάνε καν;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athina__P την 30 Σεπ 2018, 20:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
BILLO

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BILLO »

Παντα μου κινουσε την περιεργεια η ψυχολογια του υποτακτικου στο σαδομαζο σεξ. Δεν ξερω, Πρεπει να εχει να κανει με την ηδονη που αντλει ο μαζο σκεπτομενος οτι ο σαδο απολαμβανει σαν αντικειμενο το σωμα του. Μαλλον κατι σε λανθανων ναρκισσισμο μου κανει.
Το θεμα ειναι να μην μπλεξεις με την παθολογικη αναζητηση των triggers σεξουαλικης ηδονης. Καποια στιγμη θα φτασεις στο kinky και καποτε μπορει να ξεπερασεις και τη γελοιοτητα, Να καταληξεις ξερω γω ντυμενος Ναζι Σπαιντερμαν που μαστιγωνει με πρασα καποιον που εχει βαλει ενα πορτατιφ στον κωλο. Θελει μετρο παιδια.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Juno έγραψε: 30 Σεπ 2018, 15:48
Beria έγραψε: 30 Σεπ 2018, 13:05:wave:
zteo έγραψε: 30 Σεπ 2018, 12:45Πως θα σας φαινοταν εαν το παιδι σας ελεγε οτι μπαινει σε μια ετεροφυλικη BDSM σχεση σαν υποτακτικος.Για γραψτε την αποψη σας?.
Εννοείς ότι έρχεται και σου λέει ότι θα γραφτεί στην ΚΝΕ;
Αποκλήρωση από την κληρονομία. Να δεις πώς στρώνει χαρακτήρα ο "επαναστάτης".
Μπα, σήμερα η κληρονομιά είναι βάρος. Δεν θα του/της καεί καρφάκι! :roll:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

εγω δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι να πει το ενηλικο παιδι στους γονεις του οτι εχει bdsm σχεση.. για να πανε μαζι να ψωνισουνε στραπον απο τα Jumbo?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 30 Σεπ 2018, 20:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

perseus έγραψε: 30 Σεπ 2018, 19:58 υπαρχει και μπσμντ με γκευδες?

ετσι οπως παμε σε λιγο θα εμφανιστουν και τα αλογα

θα λεει η γκομεναρα "θα με κανεις οτι γουσταρεις αλλα πρωτα θα σε πηδηξει ο Αστραχαν"
αυτο το βιντεο απανταει εν μερει στον προβληματισμο σου, οπως και σε αυτο του ΟΡ

και αυτο ερευνα την συνολικη κουλτουρα pony play
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

σπιτσλες που λενε και στο χωριο μου.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

perseus έγραψε: 30 Σεπ 2018, 20:21 σπιτσλες που λενε και στο χωριο μου.
Ευπαθής ομάδα το λένε στο δικό μου.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Μπλακι τιναφτορεσυ;;; τιναφτορε;;;

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Αγις έγραψε: 30 Σεπ 2018, 20:22
Ξεκίνησαν κ τα αντιγριπικα.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Αγις έγραψε: 30 Σεπ 2018, 20:22
Μπα, δεν ειναι το ιδιο. Δεν ταυτιζονται με αλογα, δε μενουν σε σταβλους και τετοια. Απλα παιζουν τ αλογακι οπως καναμε παιδια, μονο που αυτοι το κανουν με ενηλικο τροπο κι οταν τελειωσουν, ντυνονται σαν ανθρωποι και πανε στη δουλεια η πανε για ψαρεμα.
Μερικες φορες μαζευονται με τ αλλα ζωακια του δασους και παιζουν
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”