zteo έγραψε: 30 Σεπ 2018, 12:45
Πως θα σας φαινοταν εαν το παιδι σας ελεγε οτι μπαινει σε μια ετεροφυλικη BDSM σχεση σαν υποτακτικος.Για γραψτε την αποψη σας?.
Μετά από πολλές αναγνώσεις και με το λίγο παλιό μυαλό μου, θα έλεγα ότι εξαρτάται κιόλας αν την πρόταση την έκανε κοπέλα. Αν την έκανε κοπέλα θα το έβλεπα πιο λαιτ, ότι χαζοβιόλεψε η νέα γενιά και παίρνει στα σοβαρά τις 50 αποχρώσεις, θα της περάσει της κοπελιάς μάλλον.
Αν την έκανε αγόρι, θα έλεγα ότι μπορεί να κάνει το αντίστοιχο που παλιά ήταν θέλεις να το κάνουμε με μια φίλη σου; Ή με έναν φίλο μου ή γουατέβερ... Δηλαδή δεν την φαντάζεται σαν κάποια με την οποία στο μέλλον θα κρατιούνται από το χεράκι και τα μαλλιά τους θα έχουν ασπρίσει...
Και στις δύο περιπτώσεις θα αναρωτιόμουν αν ταιριάζουν στα αλήθεια, για να θέλουν τέτοια αλατοπίπερα και δεν χάνουν και οι δύο τον καιρό τους και καλύτερα να βρουν κάτι πιο ταιριαστό...
Αλλά μπορεί και να είμαι από τα παλιά τα χρόνια και με σκουριασμένα μυαλά και αυτά στην εποχή μας να είναι κάτι ακόμα με το οποίο μπορείς να τα βρεις με τον άλλο και ζήσαμε εμείς καλά... Αλλά αρέσει και στους δύο αυτό; Και αν αρέσει γιατί το συζητάνε καν;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Athina__P την 30 Σεπ 2018, 20:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.