Ρε τύπε, αν γουστάρεις, μαστίγωσε και το δελφίνι και ξεψείρισε την μαϊμού.
Εγώ δεν την βρίσκω έτσι να 'ουμε.
Ρε τύπε, αν γουστάρεις, μαστίγωσε και το δελφίνι και ξεψείρισε την μαϊμού.
Ταψί βάζεις για τον μουσακά ή ψήνεται αντιβαρυτικα αιωρούμενος;OANNHSEA έγραψε: 26 Αύγ 2022, 22:41nemo έγραψε: 26 Αύγ 2022, 22:37καλα εσενα σε παω για το σκυλομισος που εχεις αλλα εδω κανεις λαθος για να μαγειρεψεις απο τα βιβλιαOANNHSEA έγραψε: 26 Αύγ 2022, 22:32 ΕΠΙΣΗΣ!!!
Μπορείτε να πάρετε βιβλία μαγειρικής όπως:
- Μαγειρική του Αγίου Όρους του μοναχού Επιφάνιου Μυλοποταμινού
- Η μαγειρικής της μεγάλης κρίσης (του 1929) δηλαδή...
.
θες δεκα μισθους
Άστο, γιατί έχω πιάσει πολλές συνταγές από εκεί μέσα και - εάν εξαιρέσεις τις συνταγές με ψάρια του Μυλοποταμινού - είναι οικονομικότατες.
ΚΑΙ υγιεινές... Όπως ο μουσακάς χωρίς κιμά, τυρί και μπεσαμέλ...
Έμεινα τόσο ευχαριστημένος που αγόρασα άλλα δύο βιβλία μαγειρικής μοναχών!!!
.
Τον γαύρο πόσο τον έχει το κιλό ρε τύπε, που θέλεις και σούσι έτοιμο, συσκευασμένο;
Για αυτό τραβηξα τη φωτο.Feindflug έγραψε: 27 Αύγ 2022, 10:36Τον γαύρο πόσο τον έχει το κιλό ρε τύπε, που θέλεις και σούσι έτοιμο, συσκευασμένο;
Όντως γαμαει
Τύπε, μπορείς και να καπνίζεις τις γόπες από τα τασάκια στις καφετέριες.Hunkar Begendi έγραψε: 27 Αύγ 2022, 11:07 Δεκαοχτούρες και περιστέρια για κρέας, ψάρια από τον Θερμαϊκό με καλάμι, φρούτα και λαχανικά από τα σκουπίδια στο κλείσιμο της λαϊκής.
Αλλοιώνει τη γεύση ρε φίλε...Feindflug έγραψε: 27 Αύγ 2022, 11:10Τύπε, μπορείς και να καπνίζεις τις γόπες από τα τασάκια στις καφετέριες.Hunkar Begendi έγραψε: 27 Αύγ 2022, 11:07 Δεκαοχτούρες και περιστέρια για κρέας, ψάρια από τον Θερμαϊκό με καλάμι, φρούτα και λαχανικά από τα σκουπίδια στο κλείσιμο της λαϊκής.
Δεν αρκεί να είσαι μονο παραγωγικός.Naida έγραψε: 27 Αύγ 2022, 09:39Καλά δεν το συζητάω, από ποιότητα είναι καμιά σχέση. Δύο ντομάτες μου στέλνουν οι δικοί μου και θέλω να κλάψω.taliban έγραψε: 27 Αύγ 2022, 09:26Από τα μελισσια.Naida έγραψε: 26 Αύγ 2022, 23:53
Και τα υπόλοιπα έξοδα πως τα καλύπτεις; εννοώ πάγια έξοδα, γιατρό αν χρειαστείς, σουπερμάρκετ, βενζίνες κτλ;
Τα καύσιμα είναι το Α και το Ω.
Τα υπόλοιπα σ/μ και γιατρό είναι άνευ σημασίας έξοδα.
Απ το κοντινότερο σ/μ απέχω πήγαινε έλα πάνω από 70χλμ προφανώς είναι ασύμφορο αν βασιζομουν σε αυτό για την διατροφή κάθε βδομάδα συν την ποιότητα των προϊόντων που δεν συγκρίνεται αυτό που παράγεις στον τόπο σου σε σχέση με τα υπόλοιπα του εμπορίου που αναγκαστικά τα έχουν τίγκα στα λιπάσματα, ραντισματα κλπ.
Προσωπικά εκτιμώ κάργα την ζωή στην επαρχία αρκεί να είναι κάποιος παραγωγικός και να βγαίνει ένα εισόδημα για να καλύπτει τις υπόλοιπες ανάγκες.
Την βρίσκεις με το να σουβλίζεις λαχανικά;!;!;!Feindflug έγραψε: 27 Αύγ 2022, 10:12Ρε τύπε, αν γουστάρεις, μαστίγωσε και το δελφίνι και ξεψείρισε την μαϊμού.
Εγώ δεν την βρίσκω έτσι να 'ουμε.