!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εξορκισμοί ζντμπλατεία

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Re: Εξορκισμοί ζντμπλατεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί ο "εξορκιστής" ήταν διαχρονική ταινία. Ο father Karras έχασε τη ζωή του στη μάχη με τον Παζούζου, ενώ στην εποχή μας όλα τα δαιμόνια είναι περσόνες του τικτοκ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

vagabondo έγραψε: 24 Αύγ 2022, 12:12
Δημοκράτης έγραψε: 24 Αύγ 2022, 12:08
Gherschaagk έγραψε: 24 Αύγ 2022, 12:05 https://www.google.com/search?q=%CE%94% ... IgAQ%3D%3D

Έχει και αξιολογήσεις στο Google. :o
αυτή η αίρεση πάντως δεν είναι νέα, είχε κάνει αντίστοιχα καραγκιοζιλίκια 7-8 χρόνια πριν. Εννοώ υπάρχουν χρόνια και δεν έχουν καταφέρει να πιάσουν κοινό. Δεν πρέπει να υποτιμηθούν προφανώς, τα λάθη που έγιναν με άλλα ζώα όπως οι μάρτυρες του Ιεχωβά δεν πρέπει να ξαναγίνουν αλλά προς το παρόν δεν έιναι πρόβλημα
Δεν νομίζω πως θέλουν να πιάσουν κοινό, αλλά να εξευτελίσουν τον χριστιανισμό. :-?

.

Ηδη απο το 1999 είχα ακούσει οτι στη Σαλόνικα υπήρχε Ορθόδοξος ιερέας για λαλημένους

πού σε εξόρκιζε δεμένο με αλυσίδες..... :oops:

Εδώ στην Αθήνα στα νιάτα μου πήγαινα αραιά στη Αγ. Παρασκευή στο Μοναστηράκι κάτω απο το καφέ Διόσκουροι

και έβλεπα εξορκισμούς..... :003: .δεν ξέρω πιά αν κάνουν ακόμα.....

.

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
AlienWay

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 24 Αύγ 2022, 13:26
vagabondo έγραψε: 24 Αύγ 2022, 12:12
Δημοκράτης έγραψε: 24 Αύγ 2022, 12:08

αυτή η αίρεση πάντως δεν είναι νέα, είχε κάνει αντίστοιχα καραγκιοζιλίκια 7-8 χρόνια πριν. Εννοώ υπάρχουν χρόνια και δεν έχουν καταφέρει να πιάσουν κοινό. Δεν πρέπει να υποτιμηθούν προφανώς, τα λάθη που έγιναν με άλλα ζώα όπως οι μάρτυρες του Ιεχωβά δεν πρέπει να ξαναγίνουν αλλά προς το παρόν δεν έιναι πρόβλημα
Δεν νομίζω πως θέλουν να πιάσουν κοινό, αλλά να εξευτελίσουν τον χριστιανισμό. :-?

.

Ηδη απο το 1999 είχα ακούσει οτι στη Σαλόνικα υπήρχε Ορθόδοξος ιερέας για λαλημένους

πού σε εξόρκιζε δεμένο με αλυσίδες..... :oops:

Εδώ στην Αθήνα στα νιάτα μου πήγαινα αραιά στη Αγ. Παρασκευή στο Μοναστηράκι κάτω απο το καφέ Διόσκουροι

και έβλεπα εξορκισμούς..... :003: .δεν ξέρω πιά αν κάνουν ακόμα.....

.

.
Είναι γενικό το φαινόμενο.

Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Χαοτικός έγραψε: 24 Αύγ 2022, 12:08
Πασιφάη έγραψε: 24 Αύγ 2022, 11:59
Χαοτικός έγραψε: 24 Αύγ 2022, 11:55

Μπορεί να περάσουν παιδιά από κει. καθόλου πανηγυράκι δεν είναι.
Ναι αμέ. Καλώς να κοπιάσουν Μιναρούπολη μεριά, να δεις ντομάτες και αυγουλάκια που θα φάνε. Είμεθα μια πόλη, με τεράστιο ποσοστό αθέων.
Τέτοια βαρειά περιστατικά, όσο τα σιγοντάρεις, τόσο γιγαντώνονται. Γνώμη μου.
Εξαρχειώτικα πράγματα μου θύμισες. Είχαν έρθει και στήσανε μικροφωνική στην πλατεία κάτι χριστιανοί που μάλλον θα ήταν από κάπου έξω... :smt017 .
Ξέρεις πως είναι αυτοί με τα άσπρα πουκάμισα; (αλλά όχι αυτοί). Κάτι ρε παιδί μου... αισθητική που θυμίζει κάτι από τα αμερικάνικα έργα ου έχουμε δει).
έλεγε ο τύπος μια ιστορία για το Χριστό, ότι έσωσε από τη δυστυχία του ένα βασιλιά και τέτοια. Του φωνάζανε τα φρικιά "όλο βασιλιάδες βοήθαγε ο χριστός. κανένα δούλο όμως έτσι;". Με τα πολλά τους πέσανε και δώσανε κάτι ψιλές. Εντάξει γνωστοί κάφροι.

Όχι ρε μαλάκα, δεν θα φάνε γιαούρτια. να έρθει αστυνομία και να τους πάρει, αφού πιο πριν θα έχουν οριστεί ως εγκλήματα τέτοια θεάματα.
Γιατί αυτό που είπα για τα παιδιά που θα περάσουν από κει, δεν είναι μόνο που θα δουν να χτυπιέται η άλλη (ακόμα κι αν του πει η μάμά του "ψέμματα το κάνει μωρό μου"), είναι και τα γιαούρτια που λες εσύ. Ούτε αυτό πρέπει να το δουν.
:102:
Τέτοια θεάματα έχουν σκοπό τον προσηλυτισμό ξεκάθαρα. Έχω την εντύπωση πως αν είναι να απαγορευτούν αυτά, θα πρέπει να μπουν στο στόχαστρο και άλλα παρεμφερή θρησκευτικά δρώμενα, που είναι ας πούμε νομότυπα. :lol:
Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, οπότε σε τέτοιες υπαίθριες μαζώξεις, είναι προτιμότερο το ''αστάρωμα'' με γιαουρτάκι ξυνισμένο ή ντοματούλα φτηνή με 40 λεπτά το κιλό, (αυτή για στίψιμο..) και βια καμιά ντουζίνα αυγουλάκια στο τσακίρ κέφι.
Εμένα δεν θα με χάλαγε να το δουν τα παιδιά σαν ένα ωραιότατο τσίρκο Μεντράνο δίχως τα έρμα τα ζωντανά εννοείται.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Gherschaagk έγραψε: 24 Αύγ 2022, 12:11 Εικόνα

Εικόνα
Ανοίχτε τη Λέρο. Τα ντόπια υποκαταστήματα είναι φίσκα.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Δημοκράτης έγραψε: 24 Αύγ 2022, 12:23
Gherschaagk έγραψε: 24 Αύγ 2022, 12:19
Δημοκράτης έγραψε: 24 Αύγ 2022, 12:16

τι είναι το yt;
Τι να είναι κι αυτό;
δεν ξέρω, έγραψες ότι κάνουν λειτουργίες σε καποιο yt που πρώτη φορά το ακούω
Εννοεί σε καναλι στο γιουτιούμπ.
Έντιτ. Σου απάντησαν. Σόρυ για την παρέμβαση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πασιφάη την 24 Αύγ 2022, 13:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Πασιφάη έγραψε: 24 Αύγ 2022, 13:33
Πασιφάη έγραψε: 24 Αύγ 2022, 11:59

Ναι αμέ. Καλώς να κοπιάσουν Μιναρούπολη μεριά, να δεις ντομάτες και αυγουλάκια που θα φάνε. Είμεθα μια πόλη, με τεράστιο ποσοστό αθέων.
Τέτοια βαρειά περιστατικά, όσο τα σιγοντάρεις, τόσο γιγαντώνονται. Γνώμη μου.
Εξαρχειώτικα πράγματα μου θύμισες. Είχαν έρθει και στήσανε μικροφωνική στην πλατεία κάτι χριστιανοί που μάλλον θα ήταν από κάπου έξω... :smt017 .
Ξέρεις πως είναι αυτοί με τα άσπρα πουκάμισα; (αλλά όχι αυτοί). Κάτι ρε παιδί μου... αισθητική που θυμίζει κάτι από τα αμερικάνικα έργα ου έχουμε δει).
έλεγε ο τύπος μια ιστορία για το Χριστό, ότι έσωσε από τη δυστυχία του ένα βασιλιά και τέτοια. Του φωνάζανε τα φρικιά "όλο βασιλιάδες βοήθαγε ο χριστός. κανένα δούλο όμως έτσι;". Με τα πολλά τους πέσανε και δώσανε κάτι ψιλές. Εντάξει γνωστοί κάφροι.

Όχι ρε μαλάκα, δεν θα φάνε γιαούρτια. να έρθει αστυνομία και να τους πάρει, αφού πιο πριν θα έχουν οριστεί ως εγκλήματα τέτοια θεάματα.
Γιατί αυτό που είπα για τα παιδιά που θα περάσουν από κει, δεν είναι μόνο που θα δουν να χτυπιέται η άλλη (ακόμα κι αν του πει η μάμά του "ψέμματα το κάνει μωρό μου"), είναι και τα γιαούρτια που λες εσύ. Ούτε αυτό πρέπει να το δουν.
Τέτοια θεάματα έχουν σκοπό τον προσηλυτισμό ξεκάθαρα. Έχω την εντύπωση πως αν είναι να απαγορευτούν αυτά, θα πρέπει να μπουν στο στόχαστρο και άλλα παρεμφερή θρησκευτικά δρώμενα, που είναι ας πούμε νομότυπα. :lol:
Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, οπότε σε τέτοιες υπαίθριες μαζώξεις, είναι προτιμότερο το ''αστάρωμα'' με γιαουρτάκι ξυνισμένο ή ντοματούλα φτηνή με 40 λεπτά το κιλό, (αυτή για στίψιμο..) και βια καμιά ντουζίνα αυγουλάκια στο τσακίρ κέφι.
Εμένα δεν θα με χάλαγε να το δουν τα παιδιά σαν ένα ωραιότατο τσίρκο Μεντράνο δίχως τα έρμα τα ζωντανά εννοείται.
Τι θέλετε να πείτε κυρία μου; Πως όλα τα ζωντανά που συμμετέχουν στο εν λόγω δρώμενο είναι ψοφίμια ταριχευμένα;; Εγώ τα βλέπω και περπατάνε και ανασαίνουν και ενίοτε μιλάνε. Το μόνο που δεν είναι ικανά να κάνουν είναι να σκέφτονται.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Gherschaagk έγραψε: 24 Αύγ 2022, 13:38

Τι θέλετε να πείτε κυρία μου; Πως όλα τα ζωντανά που συμμετέχουν στο εν λόγω δρώμενο είναι ψοφίμια ταριχευμένα;; Εγώ τα βλέπω και περπατάνε και ανασαίνουν και ενίοτε μιλάνε. Το μόνο που δεν είναι ικανά να κάνουν είναι να σκέφτονται.
Εγώ ''τουρίστας'' έσκασα στο νήμα λαβ. Αλλά αν θέτε όντως απάντηση, τότε ναι, είναι. :102:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Gherschaagk έγραψε: 24 Αύγ 2022, 11:57 Γελάτε εσείς και σπάτε πλάκα με τους ηλίθιους αλλά πολύ φοβάμαι πως ο μεσαίωνας που έρχεται θα είναι χειρότερος απ'αυτόν που διαβάζουμε στα βιβλία ιστορίας.
Μα μόνον για γέλια είναι αυτό το τσίρκουλο.

Τί είναι αυτό που σου προκαλεί φόβο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Άραγε τι να ψηφίζουν; Τι να ψηφίζουν; :p2:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Χαοτικός έγραψε: 24 Αύγ 2022, 13:53 Άραγε τι να ψηφίζουν; Τι να ψηφίζουν; :p2:
Εγώ λέω απ' όλα. Ειδικά οι συγκεκριμένοι.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

AlienWay έγραψε: 24 Αύγ 2022, 13:55
Θα μπορούσαν ΚΚΕ ας πούμε; θα μπορούσαν να είναι αναρχικοί; Τι όλα;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Πασιφάη έγραψε: 24 Αύγ 2022, 13:42
Gherschaagk έγραψε: 24 Αύγ 2022, 13:38

Εγώ ''τουρίστας'' έσκασα στο νήμα λαβ. Αλλά αν θέτε όντως απάντηση, τότε ναι, είναι. :102:
I stand corrected.

Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Χαοτικός έγραψε: 24 Αύγ 2022, 14:12
AlienWay έγραψε: 24 Αύγ 2022, 13:55
Θα μπορούσαν ΚΚΕ ας πούμε; θα μπορούσαν να είναι αναρχικοί; Τι όλα;
Αναρχικοί δεν νομίζω, αλλά ειδικά στη χώρα μας, ακόμη και το ΚΚΕ μπορούν να το συμβιβάσουν στο μυαλό τους με όλα αυτά. :003:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlienWay την 24 Αύγ 2022, 14:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Αύγ 2022, 13:51
Gherschaagk έγραψε: 24 Αύγ 2022, 11:57 Γελάτε εσείς και σπάτε πλάκα με τους ηλίθιους αλλά πολύ φοβάμαι πως ο μεσαίωνας που έρχεται θα είναι χειρότερος απ'αυτόν που διαβάζουμε στα βιβλία ιστορίας.
Μα μόνον για γέλια είναι αυτό το τσίρκουλο.

Τί είναι αυτό που σου προκαλεί φόβο;
Η μαζική παράνοια είναι πάντα τρομακτική όπως και η αγελαία συμπεριφορά των ηλίθιων.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”