!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εξορκισμοί ζντμπλατεία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Εξορκισμοί ζντμπλατεία
Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί ο "εξορκιστής" ήταν διαχρονική ταινία. Ο father Karras έχασε τη ζωή του στη μάχη με τον Παζούζου, ενώ στην εποχή μας όλα τα δαιμόνια είναι περσόνες του τικτοκ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
vagabondo έγραψε: 24 Αύγ 2022, 12:12Δεν νομίζω πως θέλουν να πιάσουν κοινό, αλλά να εξευτελίσουν τον χριστιανισμό.Δημοκράτης έγραψε: 24 Αύγ 2022, 12:08αυτή η αίρεση πάντως δεν είναι νέα, είχε κάνει αντίστοιχα καραγκιοζιλίκια 7-8 χρόνια πριν. Εννοώ υπάρχουν χρόνια και δεν έχουν καταφέρει να πιάσουν κοινό. Δεν πρέπει να υποτιμηθούν προφανώς, τα λάθη που έγιναν με άλλα ζώα όπως οι μάρτυρες του Ιεχωβά δεν πρέπει να ξαναγίνουν αλλά προς το παρόν δεν έιναι πρόβλημαGherschaagk έγραψε: 24 Αύγ 2022, 12:05 https://www.google.com/search?q=%CE%94% ... IgAQ%3D%3D
Έχει και αξιολογήσεις στο Google.![]()
![]()
.
Ηδη απο το 1999 είχα ακούσει οτι στη Σαλόνικα υπήρχε Ορθόδοξος ιερέας για λαλημένους
πού σε εξόρκιζε δεμένο με αλυσίδες.....
Εδώ στην Αθήνα στα νιάτα μου πήγαινα αραιά στη Αγ. Παρασκευή στο Μοναστηράκι κάτω απο το καφέ Διόσκουροι
και έβλεπα εξορκισμούς.....
.
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Είναι γενικό το φαινόμενο.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 24 Αύγ 2022, 13:26vagabondo έγραψε: 24 Αύγ 2022, 12:12Δεν νομίζω πως θέλουν να πιάσουν κοινό, αλλά να εξευτελίσουν τον χριστιανισμό.Δημοκράτης έγραψε: 24 Αύγ 2022, 12:08
αυτή η αίρεση πάντως δεν είναι νέα, είχε κάνει αντίστοιχα καραγκιοζιλίκια 7-8 χρόνια πριν. Εννοώ υπάρχουν χρόνια και δεν έχουν καταφέρει να πιάσουν κοινό. Δεν πρέπει να υποτιμηθούν προφανώς, τα λάθη που έγιναν με άλλα ζώα όπως οι μάρτυρες του Ιεχωβά δεν πρέπει να ξαναγίνουν αλλά προς το παρόν δεν έιναι πρόβλημα![]()
.
Ηδη απο το 1999 είχα ακούσει οτι στη Σαλόνικα υπήρχε Ορθόδοξος ιερέας για λαλημένους
πού σε εξόρκιζε δεμένο με αλυσίδες.....![]()
Εδώ στην Αθήνα στα νιάτα μου πήγαινα αραιά στη Αγ. Παρασκευή στο Μοναστηράκι κάτω απο το καφέ Διόσκουροι
και έβλεπα εξορκισμούς......δεν ξέρω πιά αν κάνουν ακόμα.....
.
.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Τέτοια θεάματα έχουν σκοπό τον προσηλυτισμό ξεκάθαρα. Έχω την εντύπωση πως αν είναι να απαγορευτούν αυτά, θα πρέπει να μπουν στο στόχαστρο και άλλα παρεμφερή θρησκευτικά δρώμενα, που είναι ας πούμε νομότυπα.Χαοτικός έγραψε: 24 Αύγ 2022, 12:08Εξαρχειώτικα πράγματα μου θύμισες. Είχαν έρθει και στήσανε μικροφωνική στην πλατεία κάτι χριστιανοί που μάλλον θα ήταν από κάπου έξω...Πασιφάη έγραψε: 24 Αύγ 2022, 11:59Ναι αμέ. Καλώς να κοπιάσουν Μιναρούπολη μεριά, να δεις ντομάτες και αυγουλάκια που θα φάνε. Είμεθα μια πόλη, με τεράστιο ποσοστό αθέων.Χαοτικός έγραψε: 24 Αύγ 2022, 11:55
Μπορεί να περάσουν παιδιά από κει. καθόλου πανηγυράκι δεν είναι.
Τέτοια βαρειά περιστατικά, όσο τα σιγοντάρεις, τόσο γιγαντώνονται. Γνώμη μου..
Ξέρεις πως είναι αυτοί με τα άσπρα πουκάμισα; (αλλά όχι αυτοί). Κάτι ρε παιδί μου... αισθητική που θυμίζει κάτι από τα αμερικάνικα έργα ου έχουμε δει).
έλεγε ο τύπος μια ιστορία για το Χριστό, ότι έσωσε από τη δυστυχία του ένα βασιλιά και τέτοια. Του φωνάζανε τα φρικιά "όλο βασιλιάδες βοήθαγε ο χριστός. κανένα δούλο όμως έτσι;". Με τα πολλά τους πέσανε και δώσανε κάτι ψιλές. Εντάξει γνωστοί κάφροι.
Όχι ρε μαλάκα, δεν θα φάνε γιαούρτια. να έρθει αστυνομία και να τους πάρει, αφού πιο πριν θα έχουν οριστεί ως εγκλήματα τέτοια θεάματα.
Γιατί αυτό που είπα για τα παιδιά που θα περάσουν από κει, δεν είναι μόνο που θα δουν να χτυπιέται η άλλη (ακόμα κι αν του πει η μάμά του "ψέμματα το κάνει μωρό μου"), είναι και τα γιαούρτια που λες εσύ. Ούτε αυτό πρέπει να το δουν.
![]()
Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, οπότε σε τέτοιες υπαίθριες μαζώξεις, είναι προτιμότερο το ''αστάρωμα'' με γιαουρτάκι ξυνισμένο ή ντοματούλα φτηνή με 40 λεπτά το κιλό, (αυτή για στίψιμο..) και βια καμιά ντουζίνα αυγουλάκια στο τσακίρ κέφι.
Εμένα δεν θα με χάλαγε να το δουν τα παιδιά σαν ένα ωραιότατο τσίρκο Μεντράνο δίχως τα έρμα τα ζωντανά εννοείται.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ανοίχτε τη Λέρο. Τα ντόπια υποκαταστήματα είναι φίσκα.
Εννοεί σε καναλι στο γιουτιούμπ.Δημοκράτης έγραψε: 24 Αύγ 2022, 12:23δεν ξέρω, έγραψες ότι κάνουν λειτουργίες σε καποιο yt που πρώτη φορά το ακούω
Έντιτ. Σου απάντησαν. Σόρυ για την παρέμβαση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πασιφάη την 24 Αύγ 2022, 13:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι θέλετε να πείτε κυρία μου; Πως όλα τα ζωντανά που συμμετέχουν στο εν λόγω δρώμενο είναι ψοφίμια ταριχευμένα;; Εγώ τα βλέπω και περπατάνε και ανασαίνουν και ενίοτε μιλάνε. Το μόνο που δεν είναι ικανά να κάνουν είναι να σκέφτονται.Πασιφάη έγραψε: 24 Αύγ 2022, 13:33Τέτοια θεάματα έχουν σκοπό τον προσηλυτισμό ξεκάθαρα. Έχω την εντύπωση πως αν είναι να απαγορευτούν αυτά, θα πρέπει να μπουν στο στόχαστρο και άλλα παρεμφερή θρησκευτικά δρώμενα, που είναι ας πούμε νομότυπα.Χαοτικός έγραψε: 24 Αύγ 2022, 12:08Εξαρχειώτικα πράγματα μου θύμισες. Είχαν έρθει και στήσανε μικροφωνική στην πλατεία κάτι χριστιανοί που μάλλον θα ήταν από κάπου έξω...Πασιφάη έγραψε: 24 Αύγ 2022, 11:59
Ναι αμέ. Καλώς να κοπιάσουν Μιναρούπολη μεριά, να δεις ντομάτες και αυγουλάκια που θα φάνε. Είμεθα μια πόλη, με τεράστιο ποσοστό αθέων.
Τέτοια βαρειά περιστατικά, όσο τα σιγοντάρεις, τόσο γιγαντώνονται. Γνώμη μου..
Ξέρεις πως είναι αυτοί με τα άσπρα πουκάμισα; (αλλά όχι αυτοί). Κάτι ρε παιδί μου... αισθητική που θυμίζει κάτι από τα αμερικάνικα έργα ου έχουμε δει).
έλεγε ο τύπος μια ιστορία για το Χριστό, ότι έσωσε από τη δυστυχία του ένα βασιλιά και τέτοια. Του φωνάζανε τα φρικιά "όλο βασιλιάδες βοήθαγε ο χριστός. κανένα δούλο όμως έτσι;". Με τα πολλά τους πέσανε και δώσανε κάτι ψιλές. Εντάξει γνωστοί κάφροι.
Όχι ρε μαλάκα, δεν θα φάνε γιαούρτια. να έρθει αστυνομία και να τους πάρει, αφού πιο πριν θα έχουν οριστεί ως εγκλήματα τέτοια θεάματα.
Γιατί αυτό που είπα για τα παιδιά που θα περάσουν από κει, δεν είναι μόνο που θα δουν να χτυπιέται η άλλη (ακόμα κι αν του πει η μάμά του "ψέμματα το κάνει μωρό μου"), είναι και τα γιαούρτια που λες εσύ. Ούτε αυτό πρέπει να το δουν.
![]()
![]()
Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, οπότε σε τέτοιες υπαίθριες μαζώξεις, είναι προτιμότερο το ''αστάρωμα'' με γιαουρτάκι ξυνισμένο ή ντοματούλα φτηνή με 40 λεπτά το κιλό, (αυτή για στίψιμο..) και βια καμιά ντουζίνα αυγουλάκια στο τσακίρ κέφι.
Εμένα δεν θα με χάλαγε να το δουν τα παιδιά σαν ένα ωραιότατο τσίρκο Μεντράνο δίχως τα έρμα τα ζωντανά εννοείται.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Εγώ ''τουρίστας'' έσκασα στο νήμα λαβ. Αλλά αν θέτε όντως απάντηση, τότε ναι, είναι.Gherschaagk έγραψε: 24 Αύγ 2022, 13:38Τι θέλετε να πείτε κυρία μου; Πως όλα τα ζωντανά που συμμετέχουν στο εν λόγω δρώμενο είναι ψοφίμια ταριχευμένα;; Εγώ τα βλέπω και περπατάνε και ανασαίνουν και ενίοτε μιλάνε. Το μόνο που δεν είναι ικανά να κάνουν είναι να σκέφτονται.Πασιφάη έγραψε: 24 Αύγ 2022, 13:33Τέτοια θεάματα έχουν σκοπό τον προσηλυτισμό ξεκάθαρα. Έχω την εντύπωση πως αν είναι να απαγορευτούν αυτά, θα πρέπει να μπουν στο στόχαστρο και άλλα παρεμφερή θρησκευτικά δρώμενα, που είναι ας πούμε νομότυπα.Χαοτικός έγραψε: 24 Αύγ 2022, 12:08
Εξαρχειώτικα πράγματα μου θύμισες. Είχαν έρθει και στήσανε μικροφωνική στην πλατεία κάτι χριστιανοί που μάλλον θα ήταν από κάπου έξω....
![]()
![]()
Μα μόνον για γέλια είναι αυτό το τσίρκουλο.Gherschaagk έγραψε: 24 Αύγ 2022, 11:57 Γελάτε εσείς και σπάτε πλάκα με τους ηλίθιους αλλά πολύ φοβάμαι πως ο μεσαίωνας που έρχεται θα είναι χειρότερος απ'αυτόν που διαβάζουμε στα βιβλία ιστορίας.
Τί είναι αυτό που σου προκαλεί φόβο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άραγε τι να ψηφίζουν; Τι να ψηφίζουν; 
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Θα μπορούσαν ΚΚΕ ας πούμε; θα μπορούσαν να είναι αναρχικοί; Τι όλα;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
I stand corrected.Πασιφάη έγραψε: 24 Αύγ 2022, 13:42Εγώ ''τουρίστας'' έσκασα στο νήμα λαβ. Αλλά αν θέτε όντως απάντηση, τότε ναι, είναι.Gherschaagk έγραψε: 24 Αύγ 2022, 13:38Τι θέλετε να πείτε κυρία μου; Πως όλα τα ζωντανά που συμμετέχουν στο εν λόγω δρώμενο είναι ψοφίμια ταριχευμένα;; Εγώ τα βλέπω και περπατάνε και ανασαίνουν και ενίοτε μιλάνε. Το μόνο που δεν είναι ικανά να κάνουν είναι να σκέφτονται.Πασιφάη έγραψε: 24 Αύγ 2022, 13:33
Τέτοια θεάματα έχουν σκοπό τον προσηλυτισμό ξεκάθαρα. Έχω την εντύπωση πως αν είναι να απαγορευτούν αυτά, θα πρέπει να μπουν στο στόχαστρο και άλλα παρεμφερή θρησκευτικά δρώμενα, που είναι ας πούμε νομότυπα.![]()
Εμένα δεν θα με χάλαγε να το δουν τα παιδιά σαν ένα ωραιότατο τσίρκο Μεντράνο δίχως τα έρμα τα ζωντανά εννοείται.![]()
Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι.
Αναρχικοί δεν νομίζω, αλλά ειδικά στη χώρα μας, ακόμη και το ΚΚΕ μπορούν να το συμβιβάσουν στο μυαλό τους με όλα αυτά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlienWay την 24 Αύγ 2022, 14:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Η μαζική παράνοια είναι πάντα τρομακτική όπως και η αγελαία συμπεριφορά των ηλίθιων.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Αύγ 2022, 13:51Μα μόνον για γέλια είναι αυτό το τσίρκουλο.Gherschaagk έγραψε: 24 Αύγ 2022, 11:57 Γελάτε εσείς και σπάτε πλάκα με τους ηλίθιους αλλά πολύ φοβάμαι πως ο μεσαίωνας που έρχεται θα είναι χειρότερος απ'αυτόν που διαβάζουμε στα βιβλία ιστορίας.
Τί είναι αυτό που σου προκαλεί φόβο;