Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
GoBzi έγραψε: 23 Αύγ 2022, 16:30
Με την γυναίκα μου στις αρχές (10 χρόνια πριν) βαρουσαμε 6-10 φορές την μέρα.
Για εξήγησέ το μου αυτό το 10 φορές τη μέρα.
Όταν γνωριστήκαμε ειμασταν φοιτητές και δεν είχαμε υποχρεώσεις ή κάτι καλύτερο να κάνουμε. Επίσης ήταν και για τους 2 η πρώτη σχέση όπου είχαμε δικό μας σπιτι, οπότε είχαμε 24/7 το ελεύθερο.
Υπήρχαν φορές που μέχρι και μέσα στο βράδυ ξυπνούσε κάποιος και σκουντουσε τον άλλον για να ξυπνήσει για να το κάνουμε
Γιατί το σεξ το λένε έρωτα; Ποιος μαλάκας το καθιέρωσε αυτό; Ερωτευμένος μπορεί να είσαι και με το παιδί σου και με το φίλο σου. Σεξουαλική επιθυμία μπορεί να έχεις και για κάποια που δεν σε νοιάζει καθόλου συναισθηματικά και επικοινωνιακά.
GoBzi έγραψε: 23 Αύγ 2022, 16:30
Με την γυναίκα μου στις αρχές (10 χρόνια πριν) βαρουσαμε 6-10 φορές την μέρα.
Για εξήγησέ το μου αυτό το 10 φορές τη μέρα.
Όταν γνωριστήκαμε ειμασταν φοιτητές και δεν είχαμε υποχρεώσεις ή κάτι καλύτερο να κάνουμε. Επίσης ήταν και για τους 2 η πρώτη σχέση όπου είχαμε δικό μας σπιτι, οπότε είχαμε 24/7 το ελεύθερο.
Υπήρχαν φορές που μέχρι και μέσα στο βράδυ ξυπνούσε κάποιος και σκουντουσε τον άλλον για να ξυπνήσει για να το κάνουμε
.
Συνάδελφε αυτό το 6/10 τόκανα στίς αρχές μέσα σε 4 /5 ώρες.....
Τον επόμενο χρόνο κατέβηκα στα 3/4 και αφού είχε καλομάθει μετά εκανε παράπονα.....
Απορία.....Εχουμε κανέναν 55+ να μας πει με Βιάγκρα πόσες φορές μπόρεσε ;;;
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
.
Τον επόμενο χρόνο κατέβηκα στα 3/4 και αφού είχε καλομάθει μετά εκανε παράπονα.....
.
Ναι, εγώ μιλάω κυριολεκτικά για 1 μέρα (24 ώρες). Σε 4/5 ώρες είναι τρελό
Πάντως θυμάμαι μετά την 5-6 δεν έβγαινε (σχεδόν) τίποτα, απλά ένιωθα τον οργανισμό.
.
.
Ναι, εγώ μιλάω κυριολεκτικά για 1 μέρα (24 ώρες). Σε 4/5 ώρες είναι τρελό
Πάντως θυμάμαι μετά την 5-6 δεν έβγαινε (σχεδόν) τίποτα, απλά ένιωθα τον οργανισμό.
Αυτό που μου είχε πει κάποια φάση που τον πείραζα αφού ήδη είχαμε κάνει σεξ και μου έλεγε δως μου λίγο χρόνο για να επανέλθω και του λεω ανεπαίσθητα πόσο χρόνο δηλαδή; πληροφοριακά τελείως και μου λέει @@ έχω όχι δεξαμενές με αντλία