!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βίκυ Σταμάτη: «Ζω σε άθλιες συνθήκες με 2.400 ευρώ τον μήνα»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
αυτομολημένη ομπρελοξαπλώστρα
Re: Βίκυ Σταμάτη: «Ζω σε άθλιες συνθήκες με 2.400 ευρώ τον μήνα»
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος αυτομολημένη ομπρελοξαπλώστρα την 22 Αύγ 2022, 23:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Αύγ 2022, 17:36 Να τρως έξω μόνος είναι τολμηρό όντως. Θέλει πολύ θράσος.
Η αλήθεια είναι ότι αν η Σταμάτη ήταν χήρα δεκοτζή, η προσέγγιση θα ήταν διαφορετική.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν είναι όλα τα παιδιά που βρέθηκαν σε ένα ιδιωτικό, το ίδιο ευχαριστημένα. Είτε λόγω αντίληψης και συγκροτημένης προσωπικότητας, όπως λες, είτε λόγω αδυναμίας εντατικοποίησης στο βαθμό που δείχνει να απαιτεί το εκπαιδευτήριο.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2022, 23:20Ναι, αλλά για τα παιδιά (αν δεν είναι ήδη συγκροτημένες προσωπικότητες που ξέρουν τί ακριβώς θέλουν από το συγκεκριμένο πλαίσιο) ενίοτε είναι καταστροφικό, γιατί τους προκαλεί πολύ πιο έντονα θέματα μειονεξίας. Και ακριβώς γι' αυτό πρέπει να τηρούνται οι ισορροπίες.ethereal έγραψε: 22 Αύγ 2022, 23:09Αυτό δεν ισχύει μόνο σε περιπτώσεις εμφανούς ανισορροπίας με τον περίγυρο, αλλά και εκεί που τα πράγματα εμφανίζονται πολύ πιο ομογενοποιημένα. Και είναι σύνηθες.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2022, 23:05 Κατά τα άλλα, όποιος μικρομεσαίος θεωρεί ότι αν στείλει το παιδί του σε κάποιο σχολείο της ελίτ, χωρίς να έχει το παιδί ένα στέρεο οικογενειακό υπόβαθρο αντιμετώπισης της πραγματικής ταξικής διαφοράς, θα μπει το βλαστάρι του στους κύκλους της ελίτ, σαφώς και είναι αφελής.![]()
Και αυτά τα οσμίζονται από χιλιόμετρα τα άλλα παιδιά.
Συμφωνώ εν μέρει. Λίγο πιο πέρα δεν είναι έτσι όμως και διαφωνώ. Δηλαδή λέω, ότι είναι χρήσιμο το τσουβάλιασμα και το να βγάζεις φανταστικά συμπεράσματα γιατί προωθούν τη συζήτηση.Hunkar Begendi έγραψε: 22 Αύγ 2022, 23:11Άσχημο πράμα το τσουβάλιασμα. Όπως και το να βγάζεις φανταστικά συμπεράσματα. Δεν προωθεί τη συζήτηση.
Βλέπεις; πρέπει να αποδείξεις έναν ισχυρισμό. δεν ισχύουν καθολικά τα πράγματα. Εξαρτώνται από τις συνθήκες και τις σχέσεις (και τις δυναμικές).
Όταν εσύ τώρα θες να περιγράψεις άλλες συνθήκες με γεια σου με χαρά σου. Κάντο.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ε πες έτσι.Χαοτικός έγραψε: 22 Αύγ 2022, 23:18Φυσικά και θα τους εξισώσω και θα σας εξισώσω με οτιδήποτε άμα κάνετε το ίδιο πράγμα. Που θα δικαιολογήσω την αμορφωσιά και τη μαλακία λόγω χαμηλού εισοδήματος. Άντε τώρα, βαρέθηκα.Gherschaagk έγραψε: 22 Αύγ 2022, 22:56Εξισώσεις την θεία μου από το χωριό που περνάει με 300 ευρώ τον μήνα με την κυρία Τσοχατζοπούλου που έκανε τον γάμο στο 4 Seasons και μου λες να σ'αφήσω;Χαοτικός έγραψε: 22 Αύγ 2022, 22:49
Ναι αλλά ποιος γαμεί την βλαχάρα και το συνδέεις αυτό που λες με ατό που λέω εγώ; Το ότι έκλεψε δεν το έπιασα σαν θέμα. Είπα για τα ιδιωτικά μια σκέψη μου. όχι για τα ιδιωτικά μόνα τους, για μία νοοτροπία γύρω από αυτό. Ανέφερα και την συγκεκριμένη ως παράδειγμα στην νοοτροπία αυτή κι όχι τι έκανε και τι όχι. Σιγά μην κάθομαι να κράζω όποιον έχει κάνει πουστιά και μαλακία, όπως κάνετε κάθε μέρα σε θέματα που πάντα ανανεώνονται. Έτσι όχλος "Α! τον πούστη έκλεψε!", "Α τον πούστη βίασε!" "Α τον πούστη πούστεψε". Άσε με μωρέ.
Ρε α παράτα μας.
Δεν φταίω εγώ που έχεις πρόβλημα κατανόησης.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Το μόνο που φάνηκε από το διάλογό μας είναι πως εσύ έχεις πρόβλημα κατανόησης και πραγματολογίας. απλά τώρα σε πιάνει το γνωστό βλάχικο κομπλεξικό να την πεις και να μην νιώσεις κατώτερη. Μην το παλεύεις. Είσαι πολύ κατώτερή μου νοητικά.Gherschaagk έγραψε: 22 Αύγ 2022, 23:28Ε πες έτσι.Χαοτικός έγραψε: 22 Αύγ 2022, 23:18Φυσικά και θα τους εξισώσω και θα σας εξισώσω με οτιδήποτε άμα κάνετε το ίδιο πράγμα. Που θα δικαιολογήσω την αμορφωσιά και τη μαλακία λόγω χαμηλού εισοδήματος. Άντε τώρα, βαρέθηκα.Gherschaagk έγραψε: 22 Αύγ 2022, 22:56
Εξισώσεις την θεία μου από το χωριό που περνάει με 300 ευρώ τον μήνα με την κυρία Τσοχατζοπούλου που έκανε τον γάμο στο 4 Seasons και μου λες να σ'αφήσω;
Ρε α παράτα μας.
-
talaipwros
προφανεστατα τα λεει για ξεκαρφωμα, μια στο τοσο μια ιστορια δυστυχιας ωστε να μην ασχολειται ο κοσμος με τα κλοπιμαια.
Στανταρακι υπαρχουν μερικα μυρρια χωμενα στην Ελβετια, αν δεν κλαιγοτανε ολο και καποιος μπορει να εψαχνε πως τη βγαζει
Στανταρακι υπαρχουν μερικα μυρρια χωμενα στην Ελβετια, αν δεν κλαιγοτανε ολο και καποιος μπορει να εψαχνε πως τη βγαζει
Τα παιδιά οσμίζονται τα πάντα, παντού. Και λειτουργούν με νοοτροπία αγέλης και στα ψηλά και στα χαμηλά.ethereal έγραψε: 22 Αύγ 2022, 23:24Δεν είναι όλα τα παιδιά που βρέθηκαν σε ένα ιδιωτικό, το ίδιο ευχαριστημένα. Είτε λόγω αντίληψης και συγκροτημένης προσωπικότητας, όπως λες, είτε λόγω αδυναμίας εντατικοποίησης στο βαθμό που δείχνει να απαιτεί το εκπαιδευτήριο.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2022, 23:20Ναι, αλλά για τα παιδιά (αν δεν είναι ήδη συγκροτημένες προσωπικότητες που ξέρουν τί ακριβώς θέλουν από το συγκεκριμένο πλαίσιο) ενίοτε είναι καταστροφικό, γιατί τους προκαλεί πολύ πιο έντονα θέματα μειονεξίας. Και ακριβώς γι' αυτό πρέπει να τηρούνται οι ισορροπίες.ethereal έγραψε: 22 Αύγ 2022, 23:09
Αυτό δεν ισχύει μόνο σε περιπτώσεις εμφανούς ανισορροπίας με τον περίγυρο, αλλά και εκεί που τα πράγματα εμφανίζονται πολύ πιο ομογενοποιημένα. Και είναι σύνηθες.
Και αυτά τα οσμίζονται από χιλιόμετρα τα άλλα παιδιά.
Αλλά είναι δύο τελείως διαφορετικά θέματα, το εκπαιδευτικό με το "ταξικό" πλαίσιο, έτσι δεν είναι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ψωμολυσσαει η γυναικα. Σνιφ..
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ξεκάθαρα.Χαοτικός έγραψε: 22 Αύγ 2022, 23:39Το μόνο που φάνηκε από το διάλογό μας είναι πως εσύ έχεις πρόβλημα κατανόησης και πραγματολογίας. απλά τώρα σε πιάνει το γνωστό βλάχικο κομπλεξικό να την πεις και να μην νιώσεις κατώτερη. Μην το παλεύεις. Είσαι πολύ κατώτερή μου νοητικά.Gherschaagk έγραψε: 22 Αύγ 2022, 23:28Ε πες έτσι.Χαοτικός έγραψε: 22 Αύγ 2022, 23:18
Φυσικά και θα τους εξισώσω και θα σας εξισώσω με οτιδήποτε άμα κάνετε το ίδιο πράγμα. Που θα δικαιολογήσω την αμορφωσιά και τη μαλακία λόγω χαμηλού εισοδήματος. Άντε τώρα, βαρέθηκα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Μια αντιπαράθεση μπορεί να είναι άγρια και αδυσώπητη.
Αλλά όχι μικροπρεπής.
Με πιστοποιητικάGherschaagk έγραψε: 22 Αύγ 2022, 23:41Ξεκάθαρα.Χαοτικός έγραψε: 22 Αύγ 2022, 23:39Το μόνο που φάνηκε από το διάλογό μας είναι πως εσύ έχεις πρόβλημα κατανόησης και πραγματολογίας. απλά τώρα σε πιάνει το γνωστό βλάχικο κομπλεξικό να την πεις και να μην νιώσεις κατώτερη. Μην το παλεύεις. Είσαι πολύ κατώτερή μου νοητικά.
-
Δημοκράτης
True storyΧαοτικός έγραψε: 22 Αύγ 2022, 21:31Τι εξιδίων ρε μάπα; Δεν έχω σπυράκια εγώ.Δημοκράτης έγραψε: 22 Αύγ 2022, 21:28Θα μιλάω και μη συνεχίζεις να κρίνεις εξ ιδιων ζαιεΧαοτικός έγραψε: 22 Αύγ 2022, 21:25
Μη μιλάς εσύ για χάλια και μη λες ότι δεν είσαι σπυριάρης επειδή αγόρασες κλεραραζίλ.
Η μικροπρέπεια συνίσταται στην εξωτερική παρατήρηση και αυθαίρετη αίσθηση-αντίληψη; Ή σε πλαισιωμένα χαρακτηριστικά που συνάδουν με συναισθήματα, σημειολογίες, επικοινωνιακές τακτικές και ιδεοληψίες;The Age of Aquarius έγραψε: 22 Αύγ 2022, 23:46Μια αντιπαράθεση μπορεί να είναι άγρια και αδυσώπητη.
Αλλά όχι μικροπρεπής.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 99 Απαντήσεις
- 3597 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
-
- 39 Απαντήσεις