Εγώ πάντως και φράγκα να είχα, δεν θα έστελνα τα παιδιά μου σε ιδιωτικό. Το θεωρώ κοροϊδία.stavmanr έγραψε: 22 Αύγ 2022, 21:02Τα στέλνουν ήδη Χάο.Χαοτικός έγραψε: 22 Αύγ 2022, 16:31 Για το θέμα των ιδιωτικών σχολείων, αξιοσημείωτο είναι που για τους χρήστες μπορεί να αποτελεί τώρα σημείο κατακραυγής ενώ στην πραγματικότητα αν είχαν τη οικονομική δυνατότητα θα ήθελαν να στείλουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά. Ακόμα καλύτερα σε όσο πιο ακριβό βρουν.
Το παιδί περνά περισσότερες ώρες σε φροντιστήρια παρά στο σχολείο.
Ο μέσος έλληνας έχει καταργήσει τη δωρεάν παιδεία εμπράκτως. Μόνο για να φωνάζει στα καφενεία είναι...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βίκυ Σταμάτη: «Ζω σε άθλιες συνθήκες με 2.400 ευρώ τον μήνα»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Βίκυ Σταμάτη: «Ζω σε άθλιες συνθήκες με 2.400 ευρώ τον μήνα»
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
stavmanr έγραψε: 22 Αύγ 2022, 21:02Τα στέλνουν ήδη Χάο.Χαοτικός έγραψε: 22 Αύγ 2022, 16:31 Για το θέμα των ιδιωτικών σχολείων, αξιοσημείωτο είναι που για τους χρήστες μπορεί να αποτελεί τώρα σημείο κατακραυγής ενώ στην πραγματικότητα αν είχαν τη οικονομική δυνατότητα θα ήθελαν να στείλουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά. Ακόμα καλύτερα σε όσο πιο ακριβό βρουν.
Ο μέσος έλληνας έχει καταργήσει τη δωρεάν παιδεία εμπράκτως. Μόνο για να φωνάζει στα καφενεία είναι...
Α ναι. Σωστό κι αυτό
Άκου μαλακία ρε πούστη μου! να δίνεις λεφτά όχι για να μάθει το παιδί σου κάτι και να αποκτήσει μια γνώση, αλλά για να περάσει μια τάξη
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Όσο για τις εκάστοτε κυβερνήσεις που πέρασαν και θα συνεχίσουν να περνούν απ'τον πολύπαθο αυτό τόπο, ένα μου μοιάζει σαφές και αδιαμφισβήτητο.
Αν δεν είσαι λέρα, δεν κυβερνάς γαλέρα. Κόκκινη, πράσινη, μπλέ..καμία σημασία δεν έχει το χρώμα.
Αν δεν είσαι λέρα, δεν κυβερνάς γαλέρα. Κόκκινη, πράσινη, μπλέ..καμία σημασία δεν έχει το χρώμα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
Δημοκράτης
Δεν είμαι σπυριαρης και δεν θα το βουλωσω ζαιεΧαοτικός έγραψε: 22 Αύγ 2022, 20:16Βούλωστο ρε σπυριάρη.Δημοκράτης έγραψε: 22 Αύγ 2022, 19:14οι ζαίοι καλό θα ήταν να πάψετε να κρίνετε εξ ιδιών
δεν έχουμε όλοι τα χάλια σας και για αυτό δεν καταντήσαμε ζαίοι
Επαναλαμβάνω,μη κρίνεις εξ ιδίων
Δεν έχουμε όλοι τα χάλια σας
Νομίζουν ότι θα γίνει κάτι και το παιδί θα είναι πιο άξιο.Πασιφάη έγραψε: 22 Αύγ 2022, 21:07Εγώ πάντως και φράγκα να είχα, δεν θα έστελνα τα παιδιά μου σε ιδιωτικό. Το θεωρώ κοροϊδία.stavmanr έγραψε: 22 Αύγ 2022, 21:02Τα στέλνουν ήδη Χάο.Χαοτικός έγραψε: 22 Αύγ 2022, 16:31 Για το θέμα των ιδιωτικών σχολείων, αξιοσημείωτο είναι που για τους χρήστες μπορεί να αποτελεί τώρα σημείο κατακραυγής ενώ στην πραγματικότητα αν είχαν τη οικονομική δυνατότητα θα ήθελαν να στείλουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά. Ακόμα καλύτερα σε όσο πιο ακριβό βρουν.
Μας είχε καλέσει μια μαλάκω δασκάλα από ιδιωτικό (από τα ακριβά) και μας πούλαγε μούρη ότι το παιδί που δουλεύει η ομάδα μου και το έχει κι αυτή στο ιδιωτικό δεν έχει πάρει πολλά πράγματα από μας και πιο συγκεκριμένα δεν έχουμε κάνει πολύ δουλειά με το μολύβι (γραμματάκια, φορά γραφής και διάφορες ανούσιες μαλακίες). Της λέω, κυρία μου γνωρίζετε τι εικόνα είχε το παιδί όταν μας ήρθε; με τραγικά σημαντική αδεξιότητα και που έπεφτε κάτω κάθε τρίτο βήμα; ασφαλώς και δεν δουλέψαμε το μολύβι και τη λαβή του γιατί το θεωρήσαμε πολύ δευτερεύον.
Αυτοί οι μαλάκες απευθύνονται σε τέτοιο μαλακισμένο κοινό που στα πολιτικά εδώ το σατιρίζουμε ως οι άριστοι!
Του; νοιάζει η εικόνα που θα πουλήσουν. ότι τα παιδιά σας θα είναι ελίτ. από τα εκλεκτά. Αφού σε κάποια σχολεία σε στέλνουν να πάρεις αξιολογήσεις από Εργοθεραπευτές, Λογοθεραπευτές και Ειδικούς παιδαγωγούς, για να επιβεβαιώσουν και καλά ότι θα είναι στο επίπεδο που απαιτείται. αλλού βάζουν και κινητικά τεστ. Να ανέβουν τα παιδιά μια σκάλα και να την κατέβουν για να εκτιμηθεί η κινητικότητά του.
και πείθονται τώρα οι άλλοι ότι τα παιδιά τους θα βγουν Αϊνστάιν
Μη μιλάς εσύ για χάλια και μη λες ότι δεν είσαι σπυριάρης επειδή αγόρασες κλεραραζίλ.Δημοκράτης έγραψε: 22 Αύγ 2022, 21:12Δεν είμαι σπυριαρης και δεν θα το βουλωσω ζαιεΧαοτικός έγραψε: 22 Αύγ 2022, 20:16Βούλωστο ρε σπυριάρη.Δημοκράτης έγραψε: 22 Αύγ 2022, 19:14
οι ζαίοι καλό θα ήταν να πάψετε να κρίνετε εξ ιδιών
δεν έχουμε όλοι τα χάλια σας και για αυτό δεν καταντήσαμε ζαίοι
- Οργισμένος
Το μονο σιγουρο.Χαοτικός έγραψε: 22 Αύγ 2022, 20:22Καθυστεριά πάντα.Οργισμένος έγραψε: 22 Αύγ 2022, 20:19Ξέπλυμα της κλέφτρας επιχειρεί επειδή ειν ζσια.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2022, 19:32
Αν δεν κάνω λάθος, αυτό στην ψυχολογία προσδιορίζεται ως προβολή.
Οπότε, το ερώτημα είναι τι ακριβώς επιχειρεί ο χαοτικός. Αυτοκριτική ή επίθεση;
![]()
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Δημοκράτης
Θα μιλάω και μη συνεχίζεις να κρίνεις εξ ιδιων ζαιεΧαοτικός έγραψε: 22 Αύγ 2022, 21:25Μη μιλάς εσύ για χάλια και μη λες ότι δεν είσαι σπυριάρης επειδή αγόρασες κλεραραζίλ.Δημοκράτης έγραψε: 22 Αύγ 2022, 21:12Δεν είμαι σπυριαρης και δεν θα το βουλωσω ζαιε
Ρε μαλάκα, αφού ρέπεις μόνιμα στη μαλακία. Κι ούτε μια προσπάθεια αντίστασης δεν καταβάλεις. Τιν αυτό πια;Οργισμένος έγραψε: 22 Αύγ 2022, 21:27Το μονο σιγουρο.![]()
Τι εξιδίων ρε μάπα; Δεν έχω σπυράκια εγώ.Δημοκράτης έγραψε: 22 Αύγ 2022, 21:28Θα μιλάω και μη συνεχίζεις να κρίνεις εξ ιδιων ζαιεΧαοτικός έγραψε: 22 Αύγ 2022, 21:25Μη μιλάς εσύ για χάλια και μη λες ότι δεν είσαι σπυριάρης επειδή αγόρασες κλεραραζίλ.Δημοκράτης έγραψε: 22 Αύγ 2022, 21:12
Δεν είμαι σπυριαρης και δεν θα το βουλωσω ζαιε
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Η μεγάλη διαφορά της κυρίας Σταμάτη που έμενε στο νεοκλασικό στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου με την θεία μου που μένει σε επαρχιακή πόλη είναι πως η κυρία Σταμάτη έκανε ζωαρα με κλεμμένα λεφτά, σε αντίθεση με την θεία μου που κόβει από τα βασικά για να βοηθήσει τα παιδιά της όταν χρειαστεί.Χαοτικός έγραψε: 22 Αύγ 2022, 16:31 Για το θέμα των ιδιωτικών σχολείων, αξιοσημείωτο είναι που για τους χρήστες μπορεί να αποτελεί τώρα σημείο κατακραυγής ενώ στην πραγματικότητα αν είχαν τη οικονομική δυνατότητα θα ήθελαν να στείλουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά. Ακόμα καλύτερα σε όσο πιο ακριβό βρουν.
Σύμπτωμα αγραμματοσύνης και προβατισμού. Για κάποιο λόγο είναι πεισμένοι ότι τα ιδιωτικά είναι "καλύτερα". Ανίκανοι να μπουν στη διαδικασία να αναλογιστούν: Τι είναι παιδεία; Τι πρέπει να κάνει ένα σχολείο; Ποιος ο λόγος ύπαρξής του;
θα συμπέραιναν ότι δεν αξίζει να ξοδευτείς γι αυτό που προσφέρεται.
έχω τέτοιους γονείς στη δουλειά μου. Τους προτείνω δημόσιο, τους εξηγώ κάποια πράγματα και τα προσπερνούν με την πεποίθηση ότι
"Ε! όσο να ναι...! Κάτι καλύτερο θα του προσφέρει." Πληρώνουν δηλαδή για την ανασφάλειά τους ότι δεν έχουν προσφέρει στο παιδί ότι καλύτερο. Το κενό τους στην ικανότητα να σταθούν στην εξέλιξη του παιδιού.
Όσο για τη Σταμάτη, μία βλάχα αμόρφωτη και ακαλλιέργητη είναι κι αυτή όπως οι περισσότερες γυναίκες σας οι μανάδες σας. Εκεί κάνετε μόκο ακόμα και μέσα σας. Δεν βάζετε τον εαυτό σας σε διαδικασία να κρίνετε επίπεδα δικών σας. Απέναντι στη Σταμάτη νιώθετε ότι είστε έξω από το πρόβλημα (της μαλακισμενιάς αυτής που βγάζει η Σταμάτη) και δεν το έχετε δίπλα σας. Είστε απέναντί του.
Είναι άλλο πράγμα να είναι η άλλη βλαχάρα και να αγοράζει 200 ζευγάρια παπούτσια τον χρόνο κι άλλο να είναι η άλλη Βλάχα και να πηγαίνει το προ δεκαετίας παπούτσι στον τσαγκάρη γιατί δεν θέλει να αγοράσει καινούργιο.
Η βλαχάρα έχει κάνει 2-3 λίφτινγκ για να διατηρήσει την φρεσκάδα της κι η Βλάχα δεν ξέρει τι είναι η κρέμα προσώπου.
Καλό είναι να καταλάβετε λοιπόν πως με τις Βλάχες δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, οι βλαχάρες όμως ας μην πετάνε μλκιες γιατί προκαλούν.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Οργισμένος
ΑΠλα λεω την πικρη αληθεια. Οσο κι αν δεν σ αρεσει.Χαοτικός έγραψε: 22 Αύγ 2022, 21:30Ρε μαλάκα, αφού ρέπεις μόνιμα στη μαλακία. Κι ούτε μια προσπάθεια αντίστασης δεν καταβάλεις. Τιν αυτό πια;![]()
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Θα βγει ο καθε πονεμενος ζαιος να καμει ξεπλυμμα στην καριολοκλεφτρα απατεωνισα και να την εξωμειωσει με μανες θειες κτλ του κοσμακη. Αυτοι ειναι οι ζαιοι. Ναζοτουρκοζαιοι για την ακριβεια.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Ναι το ξέρω ότι υπάρχει φθόνος συν τοις άλλοις. Αλλά δεν με ενδιέφερε να πιάσω αυτό το θέμα. Κουράγιο. Μπορεί να κάνεις κι εσύ τη ζωή της Σταμάτη κάποτε. Δεν ξερεις πως τα φέρνει η ζωή. Η ελπίδα ποτέ δεν πεθαίνει.Gherschaagk έγραψε: 22 Αύγ 2022, 21:36Η μεγάλη διαφορά της κυρίας Σταμάτη που έμενε στο νεοκλασικό στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου με την θεία μου που μένει σε επαρχιακή πόλη είναι πως η κυρία Σταμάτη έκανε ζωαρα με κλεμμένα λεφτά, σε αντίθεση με την θεία μου που κόβει από τα βασικά για να βοηθήσει τα παιδιά της όταν χρειαστεί.Χαοτικός έγραψε: 22 Αύγ 2022, 16:31 Για το θέμα των ιδιωτικών σχολείων, αξιοσημείωτο είναι που για τους χρήστες μπορεί να αποτελεί τώρα σημείο κατακραυγής ενώ στην πραγματικότητα αν είχαν τη οικονομική δυνατότητα θα ήθελαν να στείλουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά. Ακόμα καλύτερα σε όσο πιο ακριβό βρουν.
Σύμπτωμα αγραμματοσύνης και προβατισμού. Για κάποιο λόγο είναι πεισμένοι ότι τα ιδιωτικά είναι "καλύτερα". Ανίκανοι να μπουν στη διαδικασία να αναλογιστούν: Τι είναι παιδεία; Τι πρέπει να κάνει ένα σχολείο; Ποιος ο λόγος ύπαρξής του;
θα συμπέραιναν ότι δεν αξίζει να ξοδευτείς γι αυτό που προσφέρεται.
έχω τέτοιους γονείς στη δουλειά μου. Τους προτείνω δημόσιο, τους εξηγώ κάποια πράγματα και τα προσπερνούν με την πεποίθηση ότι
"Ε! όσο να ναι...! Κάτι καλύτερο θα του προσφέρει." Πληρώνουν δηλαδή για την ανασφάλειά τους ότι δεν έχουν προσφέρει στο παιδί ότι καλύτερο. Το κενό τους στην ικανότητα να σταθούν στην εξέλιξη του παιδιού.
Όσο για τη Σταμάτη, μία βλάχα αμόρφωτη και ακαλλιέργητη είναι κι αυτή όπως οι περισσότερες γυναίκες σας οι μανάδες σας. Εκεί κάνετε μόκο ακόμα και μέσα σας. Δεν βάζετε τον εαυτό σας σε διαδικασία να κρίνετε επίπεδα δικών σας. Απέναντι στη Σταμάτη νιώθετε ότι είστε έξω από το πρόβλημα (της μαλακισμενιάς αυτής που βγάζει η Σταμάτη) και δεν το έχετε δίπλα σας. Είστε απέναντί του.
Είναι άλλο πράγμα να είναι η άλλη βλαχάρα και να αγοράζει 200 ζευγάρια παπούτσια τον χρόνο κι άλλο να είναι η άλλη Βλάχα και να πηγαίνει το προ δεκαετίας παπούτσι στον τσαγκάρη γιατί δεν θέλει να αγοράσει καινούργιο.
Η βλαχάρα έχει κάνει 2-3 λίφτινγκ για να διατηρήσει την φρεσκάδα της κι η Βλάχα δεν ξέρει τι είναι η κρέμα προσώπου.
Καλό είναι να καταλάβετε λοιπόν πως με τις Βλάχες δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, οι βλαχάρες όμως ας μην πετάνε μλκιες γιατί προκαλούν.
Α και έρχεσαι να επιβεβαιώσεις κιόλας την μαλακία σου την οποία προανέφερα.Οργισμένος έγραψε: 22 Αύγ 2022, 21:39 Θα βγει ο καθε πονεμενος ζαιος να καμει ξεπλυμμα στην καριολοκλεφτρα απατεωνισα και να την εξωμειωσει με μανες θειες κτλ του κοσμακη. Αυτοι ειναι οι ζαιοι. Ναζοτουρκοζαιοι για την ακριβεια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 99 Απαντήσεις
- 3597 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
-
- 39 Απαντήσεις